レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gott och konstruktivt bemötande vid bokning. God uppföljning fram till resan. Bra men inte fancy hotell i Wagrain som var en ny och mycket bra skidort för mig. NÀra till lift. VÀl fungerande fly... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kort flygtid och kort transfer. SÃ¥ skönt. Bra avgÃ¥ngstid frÃ¥n Arlanda sÃ¥ man slapp gÃ¥ upp kl. 04:00 för att hinna. Lite snÃ¥lt med bara 15 kilo i resvÀskan. Det funkar inte pÃ¥ en skidsemester. Bra hote... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Redan köpupplevelsen var över förvÀntan. Tydlig information, personlig service, tÃ¥lmodig sÀljare som vÀnde och vred pÃ¥ olika alternativ. Deras eget hotell hade lika service minded personal som gav... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mycket bra sista minuten paketpris för egen transport. Bra boende pÃ¥ Villa Avisio i Canazei. VÀrden Filippo som gav fantastiskt bra service och var vÀldigt trevlig. Fri transfer till och frÃ¥n huvud... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇

圓該䌁業による蚘述

Lion Alpin startades i början pÃ¥ 80-talet och Àr idag en del av Skandinaviens största alpresearrangör, koncernen SkiTravelGroup. Vi arbetar med att skrÀddarsy och utveckla unika paketresor till familjer, grupper och par. VÃ¥ra skidresor gÃ¥r till Alperna, nÀrmare bestÀmt Österrike och Italien.

4.7

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Allt fungerade perfekt

2026幎2月20日

Hej Tobias,
Stort tack för ditt fina omdöme. Fantastiskt att allt fungerat så bra. Det Àr precis vad vi vill leverera varje gång.
Hoppas vi ses nÀsta vinter!

5぀星のうち2の評䟡

Vad ingår vid bokning?

Vad ingår vid bokning?
Vad betyder att jag kryssat i skidfrakt. Jo att jag utgår ifrån att det ingår i resan.

2026幎2月15日

Lion Alpin からの回答

Tack för att du lÀmnat omdöme. Vi hoppas att de andra delarna av din resa blir bÀttre.
För att förtydliga ingår inte skidfrakt i någon av våra resor. Detta Àr ett tillval som görs vid bokning eller lÀggs till i efterhand. Vi kommunicerar tydligt att det måste bokas in för att vara en del av resan. Detta för att det råder begrÀnsat antal med platser avsedda för skidor på varje flygresa.
Har det lagts till på resebeviset Àr det givetvis en del av resan.
Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta oss om det Àr någonting som inte stÀmmer med din bokning.

Det var helheten

Det var helheten. God mat, trevlig personal, mycket trevlig pistvisning med skidguide och fantastiskt afterski. Det också med skidguide

2026幎2月4日

Hej Jörgen,
Stort tack för omdömet!
JÀttehÀrligt att lÀsa, det Àr precis vår strÀvan. Att helheten ska vara en trevlig upplevelse men minnen för livet. Det Àr alltid extra roligt nÀr guiderna varit med och bidragit till en så bra resa för er gÀster.
Varmt vÀlkommen åter nÀsta gång det Àr dags för skidresa.

Proffsigt bemötande från guiderna

Proffsigt bemötande från hemsidan, telefon samtal innan man åker. Fint mottagande på plats och roliga aktiviteter under veckan.
Guiderna gjorde vår vecka.

2026幎2月13日

Hej Christina,
Tack för ditt vÀldigt fina omdöme! Vi Àr glada att höra att ni haft en genomgående bra semester och det Àr alltid fantastiskt roligt med så fint omdöme för våra guider, de Àr vi stolta över.
Du Àr varmt vÀlkommen åter!

Redan köpupplevelsen var över

Redan köpupplevelsen var över förvÀntan. Tydlig information, personlig service, tålmodig sÀljare som vÀnde och vred på olika alternativ.
Deras eget hotell hade lika service minded personal som gav det lilla extra och var personliga. Trots att det var dubbelsÀng på rummet så fixade de så att vi fick enkelsÀngar. Rekommenderar varmt deras egna hotell. Mycket god mat, lugnt och personligt. Fin relaxavdelning
Roliga trevliga gemensamma aktiviteter som passade alla nivåer av åkare

2026幎2月6日

Hej Jessica,
Stort tack för ditt vÀldigt fina omdöme!
Det glÀder oss att höra att ni var så nöjda med hotellet, vi Àr verkligen stola över Hotel Abendrot!
JÀttekul att ni uppskattade aktiviteterna på plats och haft en bra upplevelse.
Ni Àr varmt vÀlkomna åter nÀsta gång det Àr dags för skidresa.

Rekommenderar detta hotell varmt

Rekommenderar detta hotell varmt.
Ett familjÀrt hotell mitt i byn med trevlig och tillmötesgående personal. Maten var god och frukostbuffen perfekt inför en dag i backen. Trevligt rum med sköna sÀngar.
NÀra till liftarna.

2026幎2月6日

Hej Elisabeth,
Tack för det fina omdömet och den varma rekommendationen!
Vi Àr stolta över att ha Hotel Wechselberger i vårt utbud av Alpeffect Hotels.
Varmt vÀlkommen nÀsta sÀsong så hjÀlper vi dig gÀrna hitta ett lika bra alternativ om ni vill prova ny ort!

Proffsigt rakt igenom.

Proffsigt rakt igenom.

2026幎1月30日

Hej Anna,
Tack så mycket för det fina omdömet du lÀmnat!
Som passionerade skidåkare försöker vi alla leverera en upplevelse dÀr allt Àr smidigt och vÀlplanerat. JÀtteroligt att du har den upplevelsen.
Varmt vÀlkommen nÀsta sÀsong!

5぀星のうち5の評䟡

Trevlig personal som var mycket

Trevlig personal som var mycket hjÀlpsamma

2026幎1月30日

Hej Mikael,
Tack för det fina omdömet! JÀtteroligt att höra att du uppskattar våra guider, de Àr fantastiska.
Du Àr varmt vÀlkommen åter nÀsta gång det Àr dags för skidsemester.

Skidresa till Canazei

Skidresa till Canazei, fantastisk skidåkning, många fina backar, trevliga guider, duktiga, gör ett bra jobb.
Återkommer gÀrna till Canazei fler gÃ¥nger.

2026幎1月17日

Hej Stefan,
Stort tack för ditt fina omdöme och att du valt att boka din resa med oss! Kan inte annat Àn att hålla med, Canazei Àr magiskt och behöver besökas mer Àn en gång.
Du Àr varmt vÀlkommen åter nÀsta gång.

5぀星のうち4の評䟡

Hela konceptet Àr bra och guiderna på

Hela konceptet Àr bra och guiderna på plats hör verkligen allt för resenÀren

Lion Alpin からの回答

Tack för det fina omdömet. JÀttekul att höra att ni gillar vårt koncept och att guiderna varit så bra. Vi Àr verkligen stolta över dem.
Varmt vÀlkommen åter nÀsta gång det Àr dags för skidresa!

5぀星のうち4の評䟡

Fantastiskt team pÃ¥ plats men inte så

Fantastiskt team på plats men inte så nöjd med hotellet

Hej Bengt,
Tack för ditt svar och för att du tog dig tiden att lÀmna ett fint omdöme.
Kul att du Àr så nöjd med teamet, de Àr fantastiska!
GÀllande hotellet får du gÀrna berÀtta mer genom att skicka ett mail till oss på info@lionalpin.se. Vi strÀvar alltid efter att bli bÀttre och hör gÀrna dina åsikter!
Tack på förhand. Med vÀnlig hÀlsning Johan.

Tusen tackkk

Hej MÃ¥ns,
Tack för ditt fina omdöme och tack till dig som vÀljer att boka din skidsemester med oss!
Vi ser fram emot att ha dig som gÀst nÀsta vinter.

5぀星のうち5の評䟡

Trevlig och serviceinstÀlld sÀljare som

Trevlig och serviceinstÀlld sÀljare som ordnat vår resa så som vi vill ha den
Nu hoppas vi att våra höga förvÀntningar kommer att tillfredsstÀllas på plats

2026幎1月19日

Hej Leena!
Fantastiskt roligt att höra att du uppskattade servicen ni fick utav oss och att ni fått bokat en sådan resa som ni önskade!
Tack för att ni valde att boka eran skidresa med oss och vi önskar er en trevlig resa som uppfyller era förvÀntningar!
Mvh, Gustav Rooth

AfterSki Team Swedenresan med Lion Àr

AfterSki Team Swedenresan med Lion Àr årets absoluta höjdpunkt, med Lions rutin och fantastiskt duktiga guider och Afterski team Swedens upplÀgg och aktiviteter blir det en oslagbar kombo, alltid bra hotell med service i VÀrldsklass och mat o nöje runt hörnet helt enkelt vinterns bÀsta resa

2025幎3月8日

Hej Jens,
Tack för ditt fina omdöme!
Kul att höra att den Àr sÃ¥ uppskattad, det blir alltid ett glatt gÀng pÃ¥ denna resa och receptet Àr verkligen toppen. Att det dessutom sammanföll med live-framtrÀdande av DJ Ötzi Àr pricken över i:et.
JÀttekul att du Àr nöjd med hotellen och servicen. Hoppas att vi ses nÀsta vinter!

Guiden Ville I Livigno

Guiden Ville I Livigno Àr den roligaste mÀnniskan nÃ¥gonsin. Finns ingen som fÃ¥r ansvar för att ”mingla” pÃ¥ picknicken och gör det sÃ¥ bra!

2025幎3月4日

Hej Wilma,
Tack för ditt omdöme!
JÀttekul att höra, han har verkligen bidragit till god stÀmning bland många gÀster!
Hoppas vi ses kommande vinter.

Fantastisk resa till Canazei

Jag vill åka tillbaka!
Canazei blev familjens nya favorit. Hit vill vi tillbaka. Ett skidområde som man inte får nog av. Underbara backar. JÀttebra snö. Trevlig by. Fina matstÀllen i backen och moderna och snabba liftar. Pistkartan nÀstan omöjlig att förstå men vÀl skyltat i backarna. Och från bokning till hemkomst snabb och trevlig hjÀlp av Lion Alpin. Supertrevliga guider på plats och bra pistvisningar.

2025幎2月24日

Hej Jenny,
Tack för ditt fina omdöme!
Kan inte annat Àn att hålla med - Canazei Àr magiskt!
Kul att du uppskattat vår hjÀlp hela vÀgen - vår strÀvan Àr att det ska vara så lÀtt och smidigt som möjligt för er som reser med oss.
Hoppas vi ses igen nÀsta vinter!

En toppenvecka i Schladming

Har varit en vecka i Schladming. Vi Àr supernöjda. Guiderna har gjort ett suverÀnt jobb, glada, trevliga, bra service och lagom nÀrvaro. Man kÀnde sig sedd av dem.
Bra flygtider och smidigt med allt bagage på flygplatsen i Salzburg dÀr allt bagage kom på en vagn utanför flygplatsen.

Kan varmt rekommendera Lion Alpin❀⛷

2025幎2月22日

Hej Emma,
Stort tack för ditt fina omdöme. JÀttekul att höra att guiderna varit så bemötande - det sÀger vi givetvis till dem.
Kul att höra att ni haft en så bra och smidig resa. Hoppas vi ses Àven nÀsta vinter!
Tack för rekommendationen!

BÀsta resebyrån

2025幎2月8日

Hej Carl,
Kul att du tycker det, det Àr vår strÀvan!
Tack för det fina omdömet. Du Àr varmt vÀlkommen åter nÀr det Àr dags för nÀsta skidresa!
Med vÀnlig hÀlsning Alexander

Nyss kommit hem från 1 veckas vistelse

Nyss kommit hem från 1 veckas vistelse i Wagrain,Österrike.
Var dÀr med min 9 åriga son och vi blev vÀldigt vÀl omhÀndertagna.
Oerhört proffsig och genuint trevlig,hjÀlpsam personal frÃ¥n hotellet,köket och guiderna, man kÀnde sig bortskÀmd. Min son Àr mjölkprotein allergiker och dom var snÀlla att ordna mjölkfria vÃ¥fflor till deras egna arrangerade afterski vilket uppskattas. Vi fick ofta frÃ¥gan om allt var bra och om vi behövde hjÀlp med nÃ¥got, har nog aldrig varit med om bÀttre service mÃ¥ste jag sÀga och skulle gladeligen resa med Lion Alpin igen! 🙂

2025幎2月15日

Hej Mikael,
Vilket fint omdöme, stort tack för att du tog dig tiden att skriva de fina raderna!
JÀttekul att höra att guiderna och hotellpersonal varit på topp! Vi förmedlar givetvis din ros till dem.
Ni Àr varmt vÀlkomna åter nÀsta gång det blir dags för skidsemester :)

BÀsta guiderna

De har ett proffsigt bemötande dÀr man kÀnner sig omhÀndertagen från bokning till man kom hem.

2025幎2月15日

Hej Johanna,
Tack för att du lÀmnat ett så fint omdöme och kul att höra att guiderna varit så bra, det meddelar vi vidare till dem!
Du Àr varmt vÀlkommen åter nÀsta gång det Àr dags för skidsemester.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。