Lion Alpin レビュヌ 130

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gott och konstruktivt bemötande vid bokning. God uppföljning fram till resan. Bra men inte fancy hotell i Wagrain som var en ny och mycket bra skidort för mig. NÀra till lift. VÀl fungerande fly... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kort flygtid och kort transfer. SÃ¥ skönt. Bra avgÃ¥ngstid frÃ¥n Arlanda sÃ¥ man slapp gÃ¥ upp kl. 04:00 för att hinna. Lite snÃ¥lt med bara 15 kilo i resvÀskan. Det funkar inte pÃ¥ en skidsemester. Bra hote... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Redan köpupplevelsen var över förvÀntan. Tydlig information, personlig service, tÃ¥lmodig sÀljare som vÀnde och vred pÃ¥ olika alternativ. Deras eget hotell hade lika service minded personal som gav... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mycket bra sista minuten paketpris för egen transport. Bra boende pÃ¥ Villa Avisio i Canazei. VÀrden Filippo som gav fantastiskt bra service och var vÀldigt trevlig. Fri transfer till och frÃ¥n huvud... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇

圓該䌁業による蚘述

Lion Alpin startades i början pÃ¥ 80-talet och Àr idag en del av Skandinaviens största alpresearrangör, koncernen SkiTravelGroup. Vi arbetar med att skrÀddarsy och utveckla unika paketresor till familjer, grupper och par. VÃ¥ra skidresor gÃ¥r till Alperna, nÀrmare bestÀmt Österrike och Italien.

4.7

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Grym vecka i Canazei

Jag och en kompis var i Canazei vecka 6, 2024. Flyg med SAS Àr alltid bra. Bra busstransfer med frÀscha bussar. Stopp på både dit- och hemresa på stÀllen med bra fika/mackor. Speciellt på hemresan. Vi bodde på familjehotellet Soreghina, enkelt men bra hotell med typiska italienska sÀngar (hårda). Halvpensionen blev bÀttre ju lÀngre veckan gick. Personalen var fantastisk och vÀldigt tillmötesgående gÀllande speciella krav på mat. Lion anordnade pistvisningar nÀstan varje dag, utöver det hade de just denna vecka anlitat en expert på liftsystemet som vi åkte med. Tummen upp för det! Guiderna var tillgÀngliga, pålÀsta och grymma på skidor. Vi reste med Lion till St Anton 2023 och kommer definitivt resa med dem igen.

Hej Lars!
Tusen tack för den fina recension, vad glada vi blir över att du haft en så bra vecka i Canazei! Kul att du åkte med Stefan som vi hade nere som specialguide under din vecka, vi hoppas han kan komma tillbaka fler gånger. HÀrligt att Hotel Sorgehina levde upp till era förvÀntingar och att personalen tog vÀl hand om er.
Stort tack för att du tog dig tiden att skriva en recension om din upplevelse med oss!
Hoppas vi ses igen till vintern!

Guldguider

Guiderna på den skisafari jag var på, var helt fantastiska.

2024幎2月5日

Hej Per!
Vad hÀrligt att höra att guiderna tog vÀl hand om dig på vår skidsafari! Det skall jag hÀlsa vidare till dem. Tack för att du tog dig tiden att skriva en recension! Hoppas vi ses igen nÀsta vinter.

Kanon flyg

Kanon flyg, kanon destination och kanonhotell!

2024幎2月13日

Hej Gustav!
Stort tack för din fina recension! Det glÀdjer oss att du haft en bra semestervecka tillsammans med oss i Alperna. Hoppas vi får möjligheten att vÀlkomna dig på en resa igen nÀsta vinter.

BÀsta skidresan

Vi var en grupp på 9 grabbar som hade en helt enastående vecka i St Anton med Lion Alpin och mer specifikt med vår guide Eric. Rekommenderar starkt att resa med de och vi kommer definitivt att göra det igen nÀsta år, vÀrt varenda krona!

Hej Isak!
Tack så hemskt mycket för de fina orden, vad glada vi blir över att du och dina kompisar haft en bra vecka i St Anton tillsammans med oss! Roligt att höra att Eric tagit vÀl hand om er och sett till så ni fått en bra vecka.
Hoppas vi ses igen till vintern!

Fantastisk vecka i Alperna med Lion Alpin

Fantastisk vecka i Alperna med strålande sol, hÀrlig skidåkning och enastående service. Guiderna och hotellpersonalen var supertrevliga och duktiga. Flyget ner och transfern fungerade klockrent och allt flöt på bra.
Helt enkelt en vÀldigt lyckad skidresa. Tack Lion!

2024幎1月26日

Hej Peter!
Tack så mycket för den fina recensionen, det uppskattar vi verkligen! HÀrligt att du haft en bra vecka i Alperna med bra vÀder och att allt fungerat som det skall. Hoppas vi ses igen nÀsta vinter!
Alex

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiska dagar i St.Anton!

Fantastiska dagar i St.Anton med god service på hotell Gabl! God mat, goda drinkar och en god sömn på det enorma rummet.

Hej Remy!
Tusen tack för de fina orden! Vad hÀrligt att ni hade en bra vecka i St Anton med oss. Hoppas vi ses igen i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

Underbar vecka i Österrike!

Underbar vecka i Österrike dÀr allting bara fungerade som det skulle. FrÃ¥n bokning till hemkomst har Lions personal alltid varit lÀttillgÀngliga och vi har hela tiden fÃ¥tt hjÀlp och tips nÀr vi behövt. Kan varmt rekommendera Lion och det Àr definitivt inte sista resan med dem.

Hej Jonas!
Tusen tack för den fina recensionen! Vad glada vi blir av att höra att du haft en bra vecka med oss i Österrike! Hoppas vi fÃ¥r möjligheten att hjÀlpa dig med en resa till Alperna igen i framtiden.

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra uppstyrd resa med Lion

Mycket bra uppstyrd resa med Lion Alpin!
Ischgl var och Àr en fantastisk ort att resa till för kvalitativ skidåkning. Denna gång på hotel Abendrot som övertrÀffade förvÀntningarna. Kanontrevlig personal och hjÀlpsamma guider både under transfer och dagarna i byn och backarna.
Rekommenderas starkt att boka paketresa med Lion.

Hej Andreas!
Tack så mycket för den fina recensionen! HÀrligt att höra att du trivdes bra på vårt Hotel Abendrot och att vår personal tog vÀl hand om dig. Hoppas vi ses igen nÀsta vinter!
Mvh, Johan

En helt fantastisk resa

En helt fantastisk resa. Verkligen allt fungerade över förvÀntan.

Allt frÃ¥n duktiga guider som stÀndigt uppmÀrksammade oss pÃ¥ flygplatsen och guidade en till rÀtt plats, till tips och tricks för att minska tid i sÀkerhetskontroll och check-in, högt över vad som kan förvÀntas. Även vÀldigt duktig servicepersonal pÃ¥ hotell Abendrot, som stÀndigt uppmÀrksammade och höll en otroligt god service.

Hotellet låg vÀldigt fint och hade alla bekvÀmligheter, högt över vad jag hade förvÀntat mig.

Kan verkligen rekommendera Lion Alpin, Hotel Abendrot och Ischgl, och kommer rekommendera er till alla som vill ha en skidupplevelse utöver det vanliga.

Hej Jimmy!
Stort tack för din fina recension, det glÀdjer oss verkligen att du haft en så fin vecka tillsammans med oss! Vi hoppas att vi får möjligheten att ha dig som gÀst hos oss igen i framtiden.

Tredje gången!

Tredje gången vi reser med Lion Alpin och det lyckas minsann bli lika bra varje gång. Denna resa gick till Ischgl och hotell Abendrot. Bra lÀge på detta hotell och supermysig by. Skidåkningen Àr också bland det bÀsta vi upplevt. Rekommenderar verkligen Iscgl och Lion Alpin.

Hej Sara!
Stort tack för din fina recension, hÀrligt att du hade en så bra vecka i Ischgl på vårt Hotel Abendrot! Hoppas att vi ses på en fjÀrde resa nÀsta år!

5぀星のうち1の評䟡

Usel upplevelse

Extremt dÃ¥ligt resebolag. VÀgrar sÀtta pÃ¥ AC i bussen. Knappt nÃ¥gon tid att stanna och nÀr dom vÀl stannar sÀger dom ”5 minuter” sÃ¥ att man ej hinner Àta lunch, för att sedan stÃ¥ still i 40 minuter vrÃ¥lhungrig nÀr man egentligen hade haft tid att Àta. Höll tider gjorde dom inte heller. Usel upplevelse.

2024幎2月4日

Hej Ludvig,
Tack för din recension! Tråkigt att du inte varit nöjd med din bussresa. Vad jag har hört från chauffören så har han aldrig blivit ombedd att sÀnka temperaturen i bussen under resan, det Àr då svårt för honom att anpassa temperaturen. GÀllande pauserna så finns chauffören på plats om det Àr något som Àr oklart. SjÀlvklart hålls en lÀngre paus Àn 5 minuter för att alla skall hinna Àta lunch, det Àr trots allt ganska många timmar som spenderas på bussen så alla behöver lite lÀngre pauser - inklusive chaufförerna.

Jag vill förtydliga för andra som lÀser din recension att du inte har bokat eller åkt på en paketresa med oss. Du har köpt en enkelbiljett hem från St Anton med vår partner. Således har du inte mött vår personal eller upplevt en resa med oss, utan enbart ett ben på en transport som levereras av en partner. SjÀlvklart skall den Àven fungera bra, men ditt dåliga betyg berör alltså inte en paketresa vi har levererat.

Med vÀnlig hÀlsning,

5぀星のうち2の評䟡

Var en helt fantastisk vecka i Ischgl

Var en helt fantastisk vecka i Ischgl pÃ¥ Trofana Alpin. Fantastik mat, personal och lÀge pÃ¥ hotell. Men min rekommendation Àr ÀndÃ¥ att boka pÃ¥ egen hand. Vi 3 som Ã¥kte hade sparat över 30’000kr om vi inte blandat in Lion Alpin.

Hej Robin!
Tack för din recension, hÀrligt att ni haft det bra i Ischgl! Då ni har bokat ett dubbelrum för en person på ett av byns bÀttre hotell så tillkommer ett relativt högt tombÀddstillÀgg. Priset ni fått från hotellet Àr antagligen för ett enkelrum vilket har en ganska stor påverkan.

Du får vÀldigt gÀrna skicka mer info till mig på johan@lionalpin.se så får vi höra med hotellet och se vart den stora prisskillnaden kommer från och om det blivit fel någonstans.

Tack på förhand!
Johan Edsler

Magisk vecka i Wagrain

Magisk vecka i Wagrain på Grafenberg Resort v. 3. Fantastiskt serviceminded och trevliga guider och personal på hotellet.
Blir lÀtt Lion Alpin Àven nÀsta gång!

2024幎1月13日

Lion Alpin からの回答

Hej Richard! Vad hÀrligt att höra att ni hade en så bra vecka i Wagrain! Det skall vi hÀlsa vidare till vår personal på plats. Vi vill önska dig en fortsatt hÀrlig vinter och hoppas vi ses nÀsta år!
Mvh, Johan Edsler

5぀星のうち5の評䟡

En fantastisk skidvecka med underbart

En fantastisk skidvecka med underbart vÀder. Lion Alpins personal var vÀldigt serviceminded. Underbar mat serveras, finns alltid något gott att vÀlja på. NÀra till skidbussen Àr en stor fördel. VÀl vÀrt ett besök.

2024幎1月6日

Lion Alpin からの回答

Hej Martin! Tusen tack för den fina recensionen, vad hÀrligt att höra att ni hade en så bra vecka i Wagrain på vårt Hotel Kirchboden! Vi hoppas att få se er på en resa med oss igen i framtiden!
Mvh, Johan

5぀星のうち5の評䟡

Canazei v.1 en fulltrÀff.

Vi hade en fantastisk vecka, både boendet och skidåkningen övertrÀffade våra förvÀntningar. Rent och stÀdat med en lagom frukost. Att det föll 15 centimeter snö på nyårsnatten och sol 4 av 6 skiddagar gjorde inte saken sÀmre. Era guider ska få all beröm som går, trevliga och behjÀlpliga. Den snabba gruppen på pistvisningarna hade bra tempo och tack vare er personal vill barnen resa med Lion Alpin igen.

2023幎12月30日

Hej Fredrik!
Fantastiskt roligt att höra att du och familjen haft en så bra vecka med oss! Kul att ni uppskattade servicen ni fick av våra guider och att pistvisningen var ett lyckat inslag.
Tack för att ni valde att resa med oss och hoppas vi ses igen i framtiden!
Mvh, Johan Edsler

5぀星のうち5の評䟡

Proffsigt personligt bemötande dÃ¥ vi

Proffsigt personligt bemötande då vi hade speciella önskemål vid bokningen.
Trevligt samtal från reseledare veckan innan avfÀrd för sista info. Bra reseguider på plats.

2023幎2月25日

Hej Sebastian!
Stort tack för den fina recensionen, vad glada vi blir över att ni haft en så bra resa och att våra guider tagit vÀl hand om er! Vi hoppas vi får möjlighet att hjÀlpa er till Alperna igen i framtiden!

Mycket vÀl ordnad resa

Mycket vÀl ordnad resa! Fantastiska guider, hjÀlper och Àr med redan från första stunden på flygplatsen. Engagerade och hjÀlpsamma. BekvÀma lÀgenheter. Bra pris. Kommer åka med er igen!

2023幎4月1日

Lion Alpin からの回答

Stort tack för de fina orden, vad glada vi blir över att ni haft en så bra upplevelse under er resa med oss! Vi hoppas på att få hjÀlpa er igen i framtiden!

Ischgl v.12

Var i Ischgl med en kompis. Hade jÀttebra boende, guiderna var 10 av 10, bra service. LÀtta att få tag i, trevliga och hjÀlpsamma. Guiderna kunde bra på alla frågor vare sig det handlade om backarna eller byn etc.

Har rest på flera alpresor tidigare men detta var första med Lion alpin och detta Àr den bÀsta resan hittills!

Lion alpin får 10/10

2023幎3月25日

Hej Gustav!
Tusen tack för de fina orden, vad glada vi blir över att ni haft en så bra resa till Ischgl! Det Àr ett hÀrligt område. HÀrligt att guiderna tagit vÀl hand om er och varit behjÀlpliga under vistelsen. Stort tack för att du tog dig tiden att skriva en recension!

Hoppas vi ses igen i Alperna!

5぀星のうち5の評䟡

Vi hade en magisk vecka i Livigno

Vi hade en magisk vecka i Livigno. Lion Alpins arrangemang var jÀttebra!

2023幎3月25日

Hej Christoffer!
HÀrligt att höra att ni haft en bra vecka med oss i Livigno! Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det uppskattar vi.
Hoppas vi ses igen i Alperna!
Rino

Resan var mycket prisvÀrd

Resan var mycket prisvÀrd och allt som utlovats i information stÀmde. Personal pÃ¥ plats och i kundservice mycket ’service minded’.

2023幎3月11日

Hej Niclas!
Vad roligt att höra att du haft en bra resa från början till slut! Stort tack för de fina orden och att du tog dit tid att skriva en recension, det glÀdjer oss verkligen.
Hoppas vi får möjlighet att ta dig till Alperna igen i framtiden!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。