Lion Alpin レビュヌ 130

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gott och konstruktivt bemötande vid bokning. God uppföljning fram till resan. Bra men inte fancy hotell i Wagrain som var en ny och mycket bra skidort för mig. NÀra till lift. VÀl fungerande fly... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kort flygtid och kort transfer. SÃ¥ skönt. Bra avgÃ¥ngstid frÃ¥n Arlanda sÃ¥ man slapp gÃ¥ upp kl. 04:00 för att hinna. Lite snÃ¥lt med bara 15 kilo i resvÀskan. Det funkar inte pÃ¥ en skidsemester. Bra hote... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Redan köpupplevelsen var över förvÀntan. Tydlig information, personlig service, tÃ¥lmodig sÀljare som vÀnde och vred pÃ¥ olika alternativ. Deras eget hotell hade lika service minded personal som gav... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mycket bra sista minuten paketpris för egen transport. Bra boende pÃ¥ Villa Avisio i Canazei. VÀrden Filippo som gav fantastiskt bra service och var vÀldigt trevlig. Fri transfer till och frÃ¥n huvud... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇

圓該䌁業による蚘述

Lion Alpin startades i början pÃ¥ 80-talet och Àr idag en del av Skandinaviens största alpresearrangör, koncernen SkiTravelGroup. Vi arbetar med att skrÀddarsy och utveckla unika paketresor till familjer, grupper och par. VÃ¥ra skidresor gÃ¥r till Alperna, nÀrmare bestÀmt Österrike och Italien.

4.7

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Kortresa Wagrain

Var i Wagrain på kortresa två vuxna och två barn. Bodde på hotell Kirchboden.

All personal var mkt trevlig och hjÀlpsam, god mat på hotellet, bra åkning, snabb transfer.

Mkt trevligt att få ett samtal före avresa!

2023幎3月14日

Hej Hanna!
Tusen tack för de fina orden! HÀrligt att ni hade en så bra vistelse i Wagrain och kÀnde er vÀl omhÀndertagna, det skall vi hÀlsa teamet!

Hoppas vi ses igen i framtiden!

Ung och trevlig personal

Lions mycket unga personal var trevliga och bra på alla sÀtt. Jag anmÀlde mig inte till några aktiviteter men jag upplevde att de alltid fanns till hands via ett mobilnummer om jag skulle behöva deras hjÀlp på något sÀtt.

Stort extraplus att de ringde mig innan avfÀrd bara för att kolla lÀget samt Àven skickade SMS under vistelsen för att kolla att allt var okej. Jag har aldrig upplevt det tidigare med någon annan arrangör och Àven om det inte Àr nödvÀndigt så Àr det en trevlig gest som uppskattas.

Jag anmÀlde mig inte till några aktiviteter men det fanns något varje dag om man Àr intresserad av det.

2023幎3月4日

Hej Magnus!
Fantastiskt roligt att lÀsa att du hade en så bra upplevelse i Ischgl! Det skall jag hÀlsa vidare till teamet dÀr nere. Stort tack för att du tog dig tiden att skriva en recension, det uppskattar vi verkligen!

Schladming v8

Åkte till Schladming v8 med Lion och det var verkligen friktionsfritt.
Trevlig personal och allt klaffade. Bodde på Planai och kan rekommendera det.

2023幎2月18日

Lion Alpin からの回答

Tusen tack för de fina orden, vad glada vi blir över att ni haft en fin vecka i Schladming! Stort tack för att du tog dig tiden att skriva en recension om er upplevelse, det uppskattar vi verkligen.

Resa till Wagrain på sportlovet

Redan från incheckningen på Arlanda gick allt hur smidigt som helst. Inga vÀntetider i onödan, lÀtt med allt bagage och specialbagage. Flygen höll tiden. Bra bemötande på flygplatsen i Salzburg. LÀttillgÀngliga och supertrevliga guider under hela vistelsen och många trevliga aktiviteter under veckan. Hotellet Kirchboden var bra med pool och god mat. Till och med vÀdret var på vår sida. Det enda som vi kunde ha önskat mer av var snön i offpisten. Vi åker gÀrna till alperna med er igen.

Hej Magnus!
Underbart att höra att ni har haft en så lyckad sportlovsvecka till Wagrain, det glÀdjer oss verkligen! Stort tack för din fina och utförliga recension, det uppskattar vi verkligen.

Alltid otroligt nöjd med Lion Alpin

Att hotellet (Enzian) var vÀldigt frÀscht, jÀttetrevlig personal och guider, att det bjöds på kaffe o kaka på em, mysig lounge dÀr många hotellgÀster sammanstrålade efter skidåkningen em samt efter middagen på kvÀllen, perfekt med wellnessavdelning-badade i inomhuspool och ångbastu varje kvÀll, jÀttesköna sÀngar och sÀngklÀder, otrolig service med att man kan skicka bud med guide som handlar matvaror åt en i nÀrmsta by, så bekvÀmt att hotellet låg 100m från huvudliften, fin utsikt över pisterna från balkongen, otroligt god och frÀsch mat, saknade ingenting på frukostbuffén, så så bra!!

2023幎3月2日

Hej Maria!
Tusen tack för de fina orden, så hÀrligt att höra att ni hade det så bra i Zauchensee! Tack för att du tog dig tiden att skriva en så utförlig recension!

Vi Ã¥kte till Canazei med Lion på

Vi åkte till Canazei med Lion på Sportlovet. VÀldigt bra paketerat med skidhyra, liftkort och halvpension. Bra pistvisningar och utflykter i det enorma skidsystemet och mycket engagerade och serviceinriktade guider.

2023幎3月4日

Hej Mats!
Vad hÀrligt att höra, tack för de fina orden! Kul att ni fick bra hjÀlp av guiderna och att ni fick utforskat det enorma skidområdet med dem.

Vi reste till Schladming med Lion

Vi reste till Schladming med Lion Alpin. Guiderna Elin, Elton och Sofie åker jag gÀrna med igen. Allt fungerande och hotellet övertrÀffade förvÀntningarna vi hade. Vi bodde på Hotel Planai.

Hej Lars!
Vad hÀrligt att höra att ni haft en så bra resa till Schladming! Tusen tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det uppskattar vi verkligen. Vi skall hÀlsa vidare till guiderna!

Hoppas vi ses igen i framtiden.

Åkte till Schladming med Lion i år

Åkte med hela familjen + 2 andra familjer till Schladming med Lion i Ã¥r, och vi hade en superbra upplevelse. Bodde pÃ¥ Planai vilket Àr ett kanon hotell precis vid liften med halvpension. Trevliga och kunniga guider med en kÀnsla för service. Samtalet man fÃ¥r en vecka innan resan kÀnns proffsig och ökar upp pulsen och suget pÃ¥ att komma ner. Personalen i Göteborg ska ha stor eloge för deras fina service och tÃ¥lmodighet med alla frÃ¥gor man har innan resan.
Andra året i rad vi åkte med Lion och det blir definitivt Lion nÀsta år också!

Hej Stefan!
Fantastiskt roligt att lÀsa en så fin recension och höra att ni haft en så bra vecka i Schladming, det gör oss verkligen glada! Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva den.
Hoppas vi ses igen till vintern!

5぀星のうち5の評䟡

Wagrain og Lion Alpin innfridde forventningene!

Vi hadde en utmerket leilighet på Grafenberg resort, inkludert en praktisk skikjeller med låsbare skap og skotÞrkere! Transporten med egne ski fungerte utmerket. Vi opplevde ingen matkÞ ved frokosten (spiste ved 8-tiden) og ved middag (fra kl 18). Hyggelig overraskelse med kake og kaffe etter skituren (16-17). Kort vei til gondolheisene var et pluss, som transporterte oss til Grafenberg eller G-link forbindelsen til Flachau. Flott skiområde med varierte lÞyper! Langrenn anbefales ikke for viderekomne, alt for flate lÞyper nede i dalen, et godt stykke unna hotellet. (Hvilket barna verdsatte :)) Alpinopplevelsene var supre, med mange trivelige restauranter i bakkene!

2023幎2月23日

Hej Otto!
Stort tack för din fina feedback, det uppskattar vi verkligen! Det glÀder oss verkligen att ni hade en så fin vistelse i Wagrain och dess trevliga skidområde. HÀrligt att ni trivdes bra i lÀgenheten på Grafenberg Resort och att allt fungerade smidigt för er.
Hoppas vi får möjlighet att hjÀlpa er med en annan resa i framtiden!

Resan övertrÀffade vÃ¥ra förvÀntningar

Resan övertrÀffade våra förvÀntningar både med resa och boende. Mycket trevlig och kunnig personal

2023幎2月24日

Hej Andreas!
Tusen tack för din fina recension, underbart att höra att ni hade en så lyckad resa med oss! Tack för att du tog dig tiden att berÀtta om er upplevelse!

5぀星のうち3の評䟡

Boendet mkt bra men tyvÀrr alldeles för

Boendet mkt bra men tyvÀrr alldeles för långa mat köer både till frukost och middag. Kunde organisera det bÀttre. Sen var tyvÀrr deras kÀlkåkningsaktivitet inte bra då det inte gavs någon information o chokladen var odrickbar.

2023幎2月24日

Hej familjen KarlsvÀrd!
Stort tack för att ni tog er tiden att skriva en recension om er resa med oss! Tråkigt att ni upplevde långa köer vid måltiderna. Det Àr absolut någonting vi stÀndigt arbetar på att förbÀttra. Just sportloven Àr oerhört populÀra och hotellet har varit helt fullbokat men vi vill sjÀlvklart att alla skall få en så smidig måltidsupplevelse som möjligt.
Vi hoppas att ni trots köer vid maten Àndå hade en hÀrlig vecka med massa bra skidåkning!

5぀星のうち5の評䟡

VÀlorganiserad resa till fin ort

VÀlorganiserad resa till fin ort med bra skidåkning och utmÀrkt hotell!
Guiderna stack ut lite extra: omtÀnksamma och vÀldigt tillgÀngliga. Vi kunde till och med skriva inköpslista och de handlade åt oss (finns ingen affÀr i Zauchensee). Det Àr fin service!

2023幎2月10日

Hej Ann-Sophie!
Tusen tack för de fina orden, vad glada vi blir över att ni haft en så fin resa till Hotel Enzian i Zauchensee! Extra kul att ni uppskattade guideservicen. Zauchensee Àr verkligen en liten dold pÀrla i vår mening och det Àr alltid lika roligt att se att våra gÀster uppskattar orten.

Hoppas vi får möjlighet att hjÀlpa er med en annan resa i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

Traditionellt hotell med stort utbud

Gott utbud av frukost och middag. Servering vid bordet. Trevligt och personligt bemötande. Utbud av spa, pool och gym.

2023幎2月18日

Hej Maria!
Vad glada vi blir över att höra att du haft en trevlig skidsemester med oss! Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva en recension om din upplevelse!

Allting fungerade som förvÀntat

Allting fungerade som förvÀntat, bra info och trevlig personal

2023幎1月27日

Hej Johnny!
Stort tack för de fina orden! HÀrligt att höra att allt har fungerat enligt dina förvÀntningar och att du Àr nöjd med din skidresa med oss.

Hoppas vi ses igen!

Fint boende i st Anton

Fint boende i st Anton
Trevlig och hjÀlpsam personal på plats

2023幎2月3日

Hej Jan-Ove!
Stort tack för den fina recensionen! Vad glada vi blir över att du haft en bra skidresa till St. Anton med oss!

Vi hoppas att vi ses i Alperna igen i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

Canazei, toppklass service och upplevelse

Hela upplevelsen var otroligt smidig och bra uppstyrd. Bokning, allt fixat klart och grym personal hemma och på plats som hjÀlpte till med vad det Àn behövdes.
Fanns mycket aktiviteter planerade som man kunde vara med på som va vÀldigt bra uppstyrt och rekommenderar att man hakar på dessa. Tusen tack för toppen service, ser fram emot att boka resa med er igen nÀsta år!

Hej Carl!
Tusen tack för din fina feedback! HÀrligt att du haft en så bra skidvecka tillsammans med oss, det glÀder oss verkligen.

Vi hoppas att vi ses igen i Alperna i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk ferie i Canazei!

Dette var vår fÞrste reise med Lion Alpin, og vi ble virkelig imponert over hvor godt ivaretatt vi fÞlte oss under oppholdet. Guidene var veldig hyggelige, imÞtekommende og profesjonelle, og de arrangerte en rekke morsomme aktiviteter for oss å delta på. Leiligheten vi bodde i var sentral og komfortabel, og det var en stor bonus at guidene stakk innom for å sjekke inn med oss i lÞpet av uken. Skianlegget i Canazei var også helt fantastisk, og med strålende sol nesten hver dag gjorde det vårt opphold helt prima. Alt i alt en fantastisk ferieopplevelse, og vi kan anbefale Lion Alpin til alle som ser etter en uforglemmelig skiferie i alpene!

Hej Martin!
Tusen tack för de fina orden, vad glada vi blir av att höra att du haft en så fin vecka med oss i Canazei!

Kanonresa med Lion Alpin

Vi bokade en resa med Lion Alpin till Italien för att åka skidor under vecka 4. Allt fungerade helt perfekt, tom över förvÀntan.
Servicen var fenomenal och hela processen fungerade ypperligt. Allt från: Bokning, resa, transer och service på plats. Boendet var vÀldigt trevligt och låg mitt i byn. På plats så hjÀlpte guiderna oss med allt ( de var oerhört proffesionella och trevliga) de såg till så vi hade all information om evenemang, skidturer, afterski mm för att vi skulle kunna vara med på det vi ville.

Första gången vi reste med Lion Alpin men absolut inte den sista. Vi sitter redan nu och förbereder var vi vill resa med Lion nÀsta år.

Hej Christoffer!

Tusen tack för den fina recensionen, vad glada vi blir! HÀrligt att allt har varit till belåtenhet och att ni hade en bra vecka i Canazei.

Vi hoppas att vi får möjlighet att hjÀlpa er med en ny resa igen i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

Verkligen enastående personal och service

Verkligen serviceinriktad personal i Zauchensee. Trevliga, hjÀlpsamma och gav det dÀr extra leendet.
Trevligt hotell, nÀra till liften, fin skidåkning. Japp. Men det Àr Àndå personalen som sticker ut.

2023幎1月10日

Hej Torsten!
Tusen tack för din recension, det uppskattar vi verkligen! Underbart att du haft en hÀrlig vistelse i Zauchensee och att du fått så bra service av vår personal. Det skall vi hÀlsa vidare till dem.

Tack Àn en gång och hoppas vi ses igen i Alperna!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。