Lippa レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super ramme jeg har købt, flot billede kvalitet, helt klart pengene vær 👍👍og super hurtig levering 🚚

5つ星のうち4の評価

Købte en trådløs mikrofon, den virker uden problemer. Dog ville noget mere information omkring produktet måske have været nyttigt. F.eks. så kan du ikke sætte 2 stik i en Mac computer, da den fyl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vores digitale fotoramme, som vi havde fået som gave, fungerede pludselig ikke - vi spurgte om det kunne være strømforsyningen og om vi kunne få sendt en anden. Svaret kom prompte - de sendte en ny... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fin service - jeg modtog i første omgang en brugt powerbank, men da jeg kontaktede dem skyndte de sig at sende en ny. Irriterende fejl for alle parter, men hurtig respons og hurtig afsendelse af ny po... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Lippa er et dansk brand, der specialiserer sig i elektronikprodukter til små priser. Hos os finder du et bredt udvalg af elektronik- og tech-produkter, du ikke finder andre steder – til priser, du helt sikkert ikke finder andre steder. Vi har nemlig fjernet en masse fordyrende led, så vi kan holde prisen helt i bund.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 26

レビューを書く

Fint produkt

Fint produkt, og fornuftig leveringstid.

2025年3月10日

Hej Claudia

Tusind tak for de 5 stjerner.
Er glad for du havde en god oplevelse hos os. Håber vi ser dig på shoppen en anden gang.
Ønsker dig / jer en god dag.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
God helpdesksupport.

2025年1月6日

Hej Ole

Tak for de 5 stjerner.
Glad for vi kunne hjælpe med produktet, så det hele spiller.

5つ星のうち4の評価

Mulighed for hurtig afhentning af…

Mulighed for hurtig afhentning af produkt hvilket var godt. Dog lidt svært at finde stedet da der ikke var skiltet med firmaet/logoet.
Mailsystem er ikke helt oppe og køre og derfor lidt forvirrende.

Produktet virker som det skal og vi er glade for det.

2025年1月27日

Hej Maria

Mange tak for anmeldelsen.
Er glad for at produktet virker som det skal.
Du har helt ret i, at mailsystem ikke er oppe og køre 100% endnu - vi arbejder på sagen.
Tak for god feedback!

Alt var OK!!

2024年12月30日

Hej Vibeke

Dejligt at høre og tak for anmeldelsen!
Sig endelig til, hvis vi kan gøre noget, så det bliver 5 stjerner en anden gang!
Skriv endelig til Support@lippa.dk

Super godt web sted

Bare super hurtig service og god god behagelig aflevering -- forsæt i samme spor og I vil have meget tilfredse kunder 😊

2024年11月29日

Hej Jonna

Dejligt, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi gør vores bedste, og det er glædeligt når det kan ses og mærkes hos kunderne.

5つ星のうち4の評価

Jef købte en mikrofon den virker men…

Jef købte en mikrofon den virker men den skal være inde for en vis rekevide og der er svært når vi skal interviewe folk

2024年11月26日

Hej Mikkel

Tak for de 4 stjerner.
Beklager, hvis den ikke har helt så lang rækkevidde som håbet.
Du er velkommen til at kontakte os på support@lippa.dk
Ønsker dig en god weekend.

2024年11月27日

Hej Lone

Mange tak for de 4 stjerner.
Lad mig endelig høre hvordan vi kan komme op på 5 stjerner - gerne på mail: support@lippa.dk
Ellers vil jeg blot ønske dig en god aften.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og virkelig gode…

Hurtig levering og virkelig gode natlamper. Dejligt med touch funktion. Det “hvide” lys kunne godt være en tand varmere synes jeg og det røde kunne være mere rødt. Det er nærmere lyserødt. Men ellers gode lamper

2024年11月19日

Hej Nadja

Mange tak for de 5 stjerner og de positive ord. Håber i er glade for lamperne, trods farverne ikke spiller 100% - men tæt på!
Husk i altid kan kontakte os, hvis der skulle være det mindste.
Ønsker jer en god weekend.

5つ星のうち1の評価

Misledende beskrivelse

Jeg har idag modtaget en ramme med beskrivelsen 'Lippa 10″ Frameo – Digital billedramme, træramme', og i produktbeskrivelsen står der ligeledes træramme. Det viser sig at billedrammen til en normalpris på 599 og tilbudspris på 479 er træLOOK, hvilket jeg synes er så misledende som noget overhovedet kan være.

Jeg har netop valgt denne website pga. trærammen, og er ikke interesseret i trælook.

Jeg har skrevet til deres support, og er meget spændt på deres feedback / håndtering af situationen.

2024年11月26日
自発的なレビュー

Hej Caroline

Øv, det er meget beklageligt. Det er vores fejl - har opdateret både titel og beskrivelse, så det er mere retvisende.
Jeg har besvaret din mail, så vi kan finde en løsning.
Tjek venligst din indbakke.

SUPERSERVICE

SUPERSERVICE

Hilsen
Torben

2024年11月18日

Hej Torben

Mange tak for de 5 stjerner.
Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os!

2024年11月8日

Hej Ebbe

Mange tak for de 4 stjerner.
Dejligt vi kunne levere hurtigt.
Ingen er perfekte, men jeg er interesseret i hvad vi kunne gøre anderledes for at få den 5. stjerne - svar endelig her eller skriv til os på mail: support@lippa.dk
Ellers er det bare helt okay.

Håber at høre fra dig - ønsker dig en god dag.

Hurtig ved havelågen

Fantastisk hurtig ekspedition

2024年10月11日

Hej Brian

Mange tak for at dele din oplevelse. Dejligt vi kunne leve op en hurtig ekspedition.
Håber du bliver glad for dit køb - ønsker dig en god dag.

5つ星のうち5の評価

Webshop der leverer den ønskede vare…

Webshop der leverer den ønskede vare hurtigt.
Med mindre noget går galt så man skal have fat i kundeservice er det vel alt man kan bedømme på.

2024年8月5日

Hej Jonathan

Mange tak for de 5 stjerner - er glad for vi kunne levere hurtigt. Hvis der går det mindste galt, så kontakt os - så finder vi hurtigt en løsning.

Fantastisk hurtig levering

Fantastisk hurtig levering og fin nødradio.

2024年7月12日

Hej Helle

Dejligt at du havde en god oplevelse - og mange tak for de 5 stjerner.
Vi ønsker dig en god sommer.

🇩🇰 hjemmeside 🇩🇰 Hurtig levering

Købte en multi nødradio med mange opladnings muligheder også til din mobil 👏🏼
Meget hurtig levering og gode vare til rimelige priser, handler gerne der igen.

2024年7月8日

Hej Larsen

Tak for de 5 stjerner!
Er glad for du havde en god oplevelse hos os - håber vi ser dig på shoppen igen.
Ønsker dig en god sommer - forhåbentligt med lidt bedre vejr snarest!

Hurtig levering. Ok vare til ok pris 😄

2024年6月17日

Hej Niels

Tak for 5 stjerner - det er mere end ok for os! :)
Ønsker dig en dejlig sommer.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。