Powerbanken.dk レビュヌ

1,129
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk kundeservice. Tak for hjÊlpen til Tobias. Selvom det produkt vi havde kÞbt endte med at blive refunderet tilbage igen, sÃ¥ gjorde Tobias det til en god og tryg proces. Samt virkelig hu... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super Chat service. Har brugt Anker siden de kom frem, nu har jeg sÃ¥ lÊrt RAVpower at kende, via Powerbanken.dk. Jeg fik via chat, en god teknisk forklaring pÃ¥ hvordan de forskellige teknologier... もっず芋る

For stort/tykt USB C Stik...Dermed ubrugeligt Jeg kÞbte et ikke helt billigt kabel, hvor USB C stikket IKKE passer stÞrrelsesmÊssigt til bla USB C oplade hunstikket pÃ¥ min Samsung Galaxy S8.. Metal'k... もっず芋る

Jeg kÞbte bÞrne smart watch pÃ¥ Powerbanken.dk. Efter noget tid gik uret desvÊrre i stykker. Jeg ringede til dem og kom hurtig i gennem til venlig dansktalende medarbejder som uden problemer sendte nyt... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. 携垯電話アクセサリ店
  3. パ゜コンず呚蟺機噚の店
  4. ハむファむ店

Powerbanken.dk に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vores målsÊtning er at blive danskernes foretrukne leverandÞr af powerbanks og opladere og samtidig levere den hÞjeste kvalitet og kundeservice, der er på markedet.

BesÞg os på www.powerbanken.dk og få hjÊlp til det helt rigtige kÞb via vores livechat.

Genvej til vores produktkategorier:

(1,129)

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Vedr ordre PB-901189

Totalt useriÞst, at man skal rykke for sin ordre fÞr I gider at kigge på tingene.
Så til dig, kÊre fremtidige kunde - som med 110% sikkerhed ikke er mig: Hvis du er helt vild med at vente på dine varer, og hvis du synes det er det fedeste at rykke for tingene, så handl endelig her.

Hvis du derimod vil handle med et firma der bare har styr på sine ting, så find et andet sted.

2026幎7月21日

Hurtig personlig respons

Hurtig personlig respons, og klare retningslinjer for hvordan de håndterer reklamation. FÞler mig yderst tryg her og vil specifikt kigge hos dem fÞr jeg kÞber andesteds.

2026幎4月27日

Hej Helene

Mange tak for 5 stjerner.
Jeg er glad for du havde en god oplevelse hos os - trods en reklamation.
Dejligt, at du fÞler dig tryg her - det betyder meget for os, at vi er til at stole på.

Kontakt mig endelig igen, hvis der skulle vÊre det mindste.

Tobias, Powerbanken.dk

Kameraet holdt op med at virke

Kameraet holdt op med at virke. De sendte bare et nyt. Suyper service!

2026幎4月6日

Hej Nikolaj

Er glad for vi fandt en hurtig og god lÞsning på det defekte kamera.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice.

Tak for hjÊlpen til Tobias.
Selvom det produkt vi havde kÞbt endte med at blive refunderet tilbage igen, så gjorde Tobias det til en god og tryg proces. Samt virkelig hurtig både med at få produktet og senere at kunne aflevere retur.

2026幎3月13日

Hej Louise

Jeg er glad for jeg kunne hjÊlpe, og tusind tak for de 5 stjerner.
Dejligt at vi kunne hjÊlpe jer videre og vÊre med til at give en god oplevelse trods fortrydelsen.

Ønsker jer en dejlig dag.

Hej,

Hej, jeg havede kÞbt et cover som jeg kunne godt lide, men den var gået i stykker da jeg tog udpakkelsen af. Men så skrev jeg en rapport om de og så efter noget kort tid så fik jeg mine penge retur uden spÞrgsmål:-D Jeg vil selv sige at powerbanken er ikke en scam og der er god kundeservice.

2026幎1月31日

Hej,

Tak for de 4 stjerner.
Beklager igen, at coveret gik så hurtigt i stykker - det er bestemt ikke meningen.
Vi tjekker lÞbende vores produkter, hvis vi opdager et mÞnster eller fejl i produket, så vi kan undgå denne slags.
HÃ¥ber du har fundet et andet cover til din mobil.
Ønsker dig en god dag.

Ved ikke om det er et seriÞs firma🀷‍♀

Har bestilt vare, og pengene er reserveret, men sÃ¥ hÞrte jeg ikke mere og har ikke fÃ¥et ordrebekrÊftelse eller noget🀷‍♀havde kontaktet dem bÃ¥de pÃ¥ telefon, mail, og messenger...ingen respons🀷‍♀sidder bare i telefonkÞ, ind til de bare afbryder opkaldet...
Ved ikke om det er et seriÞs firma🀷‍♀

2026幎1月2日

Hej Julie

Beklager mange gange manglende svar.

Kan se, at du skrev fredag eftermiddag d. 2 januar, og vi har i dag, mandag d. 5 januar, besvaret dine e-mail henvendelse.

Vi har vÊret i flytterod hele sidste uge samt starten af mandag d. 5 januar , men vi er landet godt på vores nye lager og kontor, og besvarer derfor både mail og telefon som normalvis.

Ønsker dig en god dag og hÃ¥ber du bliver glad for dine nye varer, som vi forsÞger at leverer hurtigst muligt.
Forventet levering er 1-3 dage.

Gopro mount

Virkelig godt produkt og kvalitet. Jeg har kÞbt et gopro mount. Og det gÃ¥r over alle mine forventninger. Pakken bliv sent hurtigt og uden problemer. Kan anbefale 👍

2025幎12月10日

Hej Jacob

Tusind tak for anmeldelsen!
Dejligt at det hele bare spiller.
Ønsker dig / jer en glÊdelig december.

God vare

God vare, hurtig levering👍

2025幎7月2日

Hej Asger

Tusind tak for 5 stjerner.
Dejligt du havde en god oplevelse hos os.
Ønsker dig en dejlig sommer.

Tobias, Powerbanken.dk

Alt i alt en rigtig god oplevelse

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og et fint produkt. Jeg kÞbte en ledning fri stÞvsuger til en femtedel af prisen jeg gav for min dyson. Det er absolut en god stÞvsuger til en god pris.

2025幎5月17日

Hej Gitte

Dejligt, at du er glad for stÞvsugeren.
Det er altid lÊkkert, når man kan finde alternative produkter, der kan hamle op med de mere kendte produkter.

problemer med opladerkabel

Havde problemer med et opladerkabel. Kontaktede kundeservice, der vil sende et nyt,
Fantastisk service

2025幎5月13日

Hej Bettina

Tusind tak for 5 stjerner.
Jeg er glad for at vi fandt en god lÞsning - lynhurtigt.
Håber det nye kabel holder lÊnge.
Ønsker dig en god dag.

Tobias, Powerbanken.dk

Ringe "indpakning" af produktet ved forsendelse

Jeg har intet at udsÊtte på kundeservicen. Da jeg bestilte produktet, var der fejl i lagerbeholdningen og den var alligevel ikke på lager. De skrev hurtigt til mig og spurgte, om jeg kunne vente på ordren. Det kunne jeg. Og allerede ugen efter blev ordren afsendt. Jeg fik ydermere en besked fra dem om, at den var afsendt.

Men jeg er ret utilfreds med måden den er sendt på. Den er jo bare sendt af sted som den er (som hvis jeg havde vÊret ude i en forretning og taget den ned af hylden). Ingen yderligere indpakning/kasse, sikring mod stÞd, ikke engang en plombering/tape om kassen. Den kunne vÊre gået op under leveringen.
Det er et produkt til 1000 kr.!!!

Det skal I gÞre bedre.

2025幎3月13日

Hej Bettina

Mange tak for feedback.
Det er noteret og har taget det med videre.

Kan dog sige, at vi sender stÞvsugere og andre produkter i original kasse, og har sendt hundredevis uden at der har vÊret problemer. Hvis der skulle vÊre sket noget med kassen, så ville jeg oprette en sag og få lÞst sagen hurtigt og smertefrit.

En ekstra kasse rundt om vil ikke gÞre den store forskel i forhold beskyttelse af selve produktet, da produktet i forvejen ligger solidt beskyttet.

Så skulle man lÊgge det i blÞd materiale, så hele kassen ligger helt blÞdt, og det er langt fra standard procedure.

Som jeg skrev i min besvarelse på din henvendelse tidligere;
Hvis der er noget galt med produktet, så kontakt os. Så finder vi naturligvis en lÞsning.
FÞdselaren kan også kontakte os direkte, så lÞser vi det hurtigt med vedkommende.

Der er 2 års reklamationsret uanset og 14 dages fortrydelsesret fra den dag den bliver givet som gave.

HÃ¥ber vedkommende bliver glad for gaven.
Ønsker dig / jer en dejlig weekend.

Tobias, Powerbanken.dk

Hurtigt svar og god service

Modtog et mobilcover som desvÊrre revnede efter få dages brug. Oprettede reklamation og fik svar dagen efter af Tobias som straks sendte et nyt afsted uden jeg skulle sende det gamle retur. Varm anbefaling.

2025幎1月20日

Hej Rasmus

Er glad for vi fandt en hurtig og god lÞsning. Tak for den fine anmeldelse.

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Defekt powerbank blev erstattet uden besvÊr og lyn-hurtigt. Er vild med den form for kundeservice.

2024幎12月19日

Hej Maj

Tak for de 5 stjerner.
Er glad for vi hurtigt fandt en god lÞsning.
Tobias, Powerbanken.dk

Rigtig god kundeservice ...

God kommunikation! Fik desvÊrre brug for en garanti reparation, og fik god service i forbindelse dermed. Meget anbefalelsesvÊrdig!

2024幎10月28日

Hej SÞren

Tak for de 5 stjerner.
Det var super vi fandt en god lÞsning, så din enhed igen virker.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Super god rådgivning

Jeg kontaktede powerbanken.dk da jeg havde brug for hjÊlp til kÞbe en kraftig power station. Kundeservice tog sig tid til at undersÞge og udregne hvor meget watt jeg havde brug for til eksempelvis en varmeblÊser. Det er super god service og stort tak herfra

2024幎9月4日

Hej Michael

Mange tak for de 5 stjerner. Er glad for jeg kunne hjÊlpe dig lidt pÃ¥ vej - skriv eller ring, hvis der skulle opstÃ¥ andet. Ønsker dig en god dag.

God kundeservice

Jeg havde lavet en fejl i min bestilling fordi jeg havde set på nogen forskellige muligheder. Jeg fik ret hurtigt fat i kundeservice og fik hjÊlp til at Êndre det så jeg kunne bestille det rigtige. Da delene var på lager kom det frem nÊste dag - så meget hurtig levering. FÞrste gang jeg handler med powerbank.dk men ikke sidste.

2024幎6月24日

Superb kundeservice

Professionel og hurtig kundeservice ved defekt produkt. Alt-i-alt en rigtig god oplevelse. Her kommer jeg til at handle igen.

2024幎4月22日

Hej SÞren

Mange tak for de 5 stjerner - det varmer. Vi lÊgger stor vÊgt på, at give en god oplevelse - og det er dejligt det lykkes!
Vi glÊder os til at se dig igen.