Fantastisk kundeservice. Tak for hjÊlpen til Tobias. Selvom det produkt vi havde kÞbt endte med at blive refunderet tilbage igen, sÃ¥ gjorde Tobias det til en god og tryg proces. Samt virkelig hu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super Chat service. Har brugt Anker siden de kom frem, nu har jeg sÃ¥ lÊrt RAVpower at kende, via Powerbanken.dk. Jeg fik via chat, en god teknisk forklaring pÃ¥ hvordan de forskellige teknologier... ãã£ãšèŠã
For stort/tykt USB C Stik...Dermed ubrugeligt Jeg kÞbte et ikke helt billigt kabel, hvor USB C stikket IKKE passer stÞrrelsesmÊssigt til bla USB C oplade hunstikket pÃ¥ min Samsung Galaxy S8.. Metal'k... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte bÞrne smart watch pÃ¥ Powerbanken.dk. Efter noget tid gik uret desvÊrre i stykker. Jeg ringede til dem og kom hurtig i gennem til venlig dansktalende medarbejder som uden problemer sendte nyt... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Landbrugsvej 10L, 5260, Odense S, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Totalt useriÞst, at man skal rykke for sin ordre fÞr I gider at kigge på tingene.
Så til dig, kÊre fremtidige kunde - som med 110% sikkerhed ikke er mig: Hvis du er helt vild med at vente på dine varer, og hvis du synes det er det fedeste at rykke for tingene, så handl endelig her.
Hvis du derimod vil handle med et firma der bare har styr på sine ting, så find et andet sted.
Hurtig personlig respons, og klare retningslinjer for hvordan de håndterer reklamation. FÞler mig yderst tryg her og vil specifikt kigge hos dem fÞr jeg kÞber andesteds.

Powerbanken.dk ããã®åç
Kameraet holdt op med at virke. De sendte bare et nyt. Suyper service!

Fantastisk kundeservice.
Tak for hjÊlpen til Tobias.
Selvom det produkt vi havde kÞbt endte med at blive refunderet tilbage igen, så gjorde Tobias det til en god og tryg proces. Samt virkelig hurtig både med at få produktet og senere at kunne aflevere retur.

Powerbanken.dk ããã®åç
Hej, jeg havede kÞbt et cover som jeg kunne godt lide, men den var gået i stykker da jeg tog udpakkelsen af. Men så skrev jeg en rapport om de og så efter noget kort tid så fik jeg mine penge retur uden spÞrgsmål:-D Jeg vil selv sige at powerbanken er ikke en scam og der er god kundeservice.

Powerbanken.dk ããã®åç
Super oplevelse hele vejen igennem.

Powerbanken.dk ããã®åç
Har bestilt vare, og pengene er reserveret, men sÃ¥ hÞrte jeg ikke mere og har ikke fÃ¥et ordrebekrÊftelse eller nogetð€·ââïžhavde kontaktet dem bÃ¥de pÃ¥ telefon, mail, og messenger...ingen responsð€·ââïžsidder bare i telefonkÞ, ind til de bare afbryder opkaldet...
Ved ikke om det er et seriÞs firmað€·ââïž

Powerbanken.dk ããã®åç
Virkelig godt produkt og kvalitet. Jeg har kÞbt et gopro mount. Og det gÃ¥r over alle mine forventninger. Pakken bliv sent hurtigt og uden problemer. Kan anbefale ð

Powerbanken.dk ããã®åç
Meget overskueligt website. Hurtig levering. Meget billigt, men flot, billigt og robust lÊderlignende iPhone XS cover. Ligner Apples eget cover meget, men koster kun 149,-

Powerbanken.dk ããã®åç
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og et fint produkt. Jeg kÞbte en ledning fri stÞvsuger til en femtedel af prisen jeg gav for min dyson. Det er absolut en god stÞvsuger til en god pris.

Powerbanken.dk ããã®åç
Havde problemer med et opladerkabel. Kontaktede kundeservice, der vil sende et nyt,
Fantastisk service

Powerbanken.dk ããã®åç
Jeg har intet at udsÊtte på kundeservicen. Da jeg bestilte produktet, var der fejl i lagerbeholdningen og den var alligevel ikke på lager. De skrev hurtigt til mig og spurgte, om jeg kunne vente på ordren. Det kunne jeg. Og allerede ugen efter blev ordren afsendt. Jeg fik ydermere en besked fra dem om, at den var afsendt.
Men jeg er ret utilfreds med måden den er sendt på. Den er jo bare sendt af sted som den er (som hvis jeg havde vÊret ude i en forretning og taget den ned af hylden). Ingen yderligere indpakning/kasse, sikring mod stÞd, ikke engang en plombering/tape om kassen. Den kunne vÊre gået op under leveringen.
Det er et produkt til 1000 kr.!!!
Det skal I gÞre bedre.

Powerbanken.dk ããã®åç
Modtog et mobilcover som desvÊrre revnede efter få dages brug. Oprettede reklamation og fik svar dagen efter af Tobias som straks sendte et nyt afsted uden jeg skulle sende det gamle retur. Varm anbefaling.

Fantastisk service.
Defekt powerbank blev erstattet uden besvÊr og lyn-hurtigt. Er vild med den form for kundeservice.

Powerbanken.dk ããã®åç
God kommunikation! Fik desvÊrre brug for en garanti reparation, og fik god service i forbindelse dermed. Meget anbefalelsesvÊrdig!

Powerbanken.dk ããã®åç
Jeg kontaktede powerbanken.dk da jeg havde brug for hjÊlp til kÞbe en kraftig power station. Kundeservice tog sig tid til at undersÞge og udregne hvor meget watt jeg havde brug for til eksempelvis en varmeblÊser. Det er super god service og stort tak herfra

Powerbanken.dk ããã®åç
Bestilte en vare sÞndag kl. 18:00. Den lå uden for dÞren tirsdag kl. 13:18.
Det er bare i orden !
Også en ros til GLS.
Jeg havde lavet en fejl i min bestilling fordi jeg havde set på nogen forskellige muligheder. Jeg fik ret hurtigt fat i kundeservice og fik hjÊlp til at Êndre det så jeg kunne bestille det rigtige. Da delene var på lager kom det frem nÊste dag - så meget hurtig levering. FÞrste gang jeg handler med powerbank.dk men ikke sidste.
Professionel og hurtig kundeservice ved defekt produkt. Alt-i-alt en rigtig god oplevelse. Her kommer jeg til at handle igen.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã