レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Honestly the thing about Liseberg is that it’s incredibly mixed, if you come during the weekends at like, let’s say 15:00, yeah no expect lines that last from approximately 30-60 minutes waiting time... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

HÀr under högsommaren men har som mest stÃ¥tt 20 min i kö till dem mest populÀra attraktionerna. Man hinner alltsÃ¥ med vÀldigt mÃ¥nga Ã¥k. TrÃ¥kigt att gasten Àr stÀngd fast ÀndÃ¥ inte dÃ¥ den Àr trÃ¥kig Ànd... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Otroligt hur lite personal som jobbar hÀr. Det Àr ett fÃ¥tal arbetare som ska handskas med en mÀngd besökare och det fungerar inte. Jag pratade med nÃ¥gra som jobbar dÀr och de berÀttade att nÀstan inge... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Skandalöst vaktbeteende – slÀcker lampan mitt under toalettbesöket. Uselt och direkt farligt bemötande frÃ¥n Lisebergs vakter. Efter en spelning med Lasse Stefanz gick jag pÃ¥ toaletten för att borsta t... もっず芋る

1.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Jag och familjen hade tur att vara på

Jag och familjen hade tur att vara pÃ¥ Liseberg en halvregnig dag med knappt nÃ¥gra köer alls. SÃ¥ vi fick verkligen valuta för pengarna. Men kan hÃ¥lla med om att Liseberg borde dra ner pÃ¥ antalet besökare dÃ¥ man betalar hutlösa priser pÃ¥ precis allt. Liseberg har misslyckats om man kÀnner att man bara upplevt kaos, trÀngsel, lÃ¥nga köer o bortkastade pengar. Gör om o gör rÀtt! Make Liseberg great again😊

2025幎7月18日
5぀星のうち1の評䟡

De gillar att tjÀna pengar

De trycker in så många mÀnniskor det bara går och priserna höjs till skyarna. Vill man spola ner pengarna i toaletten så Àr liseberg perfekt för det. Har svårt att förstå hur man kan vilja stå 3 timmar i en kö samtidigt som tillgång på mat och vatten Àr begrÀnsad.

2024幎8月7日
5぀星のうち5の評䟡

Fick problem ladda mitt nyinköpta

Fick problem ladda mitt nyinköpta seniorkort.
Vid grinden fick jag hjÀlp. Personal vid inslÀppet följde med till gÀstservice och bad mig sen komma tillbaka och berÀttade om det ordnat sig. Fick tack vare henne en riktigt trevlig dag på Liseberg.
Ett tack också till tjejen på Max som hade ett lugnt och tillmötesgående sÀtt.
Tack Liseberg för en trevlig 31 juli.
M

2025幎7月31日

VÀrdelös nöjespark

VÀrdelöst! MÀnniskoovÀnlig park som suger ut allt de kan frÃ¥n sina ovetande besökare! Att slÀppa in sÃ¥ mycket mÀnniskor som de gör kanske ger pengar kortsiktigt men det kommer sannolikt att bita er i röven pÃ¥ sikt! Åkband och entré Àr helt bortkastat om du ÀndÃ¥ ska in hÀr köp inte Ã¥kband! De har överskridit rimligt antal besökare för att maxa och skapat en situation dÀr man omöjligt kan trivas. Att under en hel dag hinna Ã¥ka 2 attraktioner pga de massiva köerna och dessutom inte ens kunna sitta och Àta pÃ¥ detta underdimensionerade omrÃ¥de med överdimensionerad biljettförsÀljning ger kÀnslan av att Àgarna ser sina besökare som boskap.
Aldrig Liseberg igen. Barnen sa att det var riktigt dåligt och vill absolut inte hit igen!

2025幎7月30日

Helt katastrofalt

Helt katastrofalt – aldrig igen!
Besöket pÃ¥ Liseberg var en stor besvikelse. Det Àr fullstÀndigt överbelagt och helt oförberett pÃ¥ mÀngden besökare. Folk stÃ¥r och Àter pÃ¥ soptunnor inne pÃ¥ Max eftersom det inte finns nÃ¥gra bord att sitta vid – pÃ¥ en av Sveriges största turistattraktioner!

NÀr det gÀller Ã¥kattraktionerna Àr det rent ut sagt löjligt. De 5–6 mest populÀra har köer pÃ¥ 60 till 80 minuter, vilket gör att man knappt hinner Ã¥ka nÃ¥got alls under en hel dag. Det Àr inte vÀrt priset, tiden eller frustrationen.

Liseberg kÀnns som ett överprissatt nöjesfÀlt dÀr man betalar dyrt för att stå i kö och Àta stående som om man vore på en skrÀpig festival.

2025幎7月30日

Dyrt och riggat

En rolig nöjespark, men vÀldigt dyr att besöka.

Åkkupong-hÀftet för mÃ¥nga hundra kronor innehÃ¥ller en ogiltig Ã¥kkupong.

Gripklo-maskinerna Àr riggade med alldeles för svagt grepp. Lyckohjulen Àr också alldeles för riggade så att man knappt kan vinna.

2025幎7月29日
5぀星のうち3の評䟡

BÃ¥de ris och ros till Liseberg

Helhetsupplevelsen ok. Arg och ledsen att ingen kompensation gavs till oss som vÀntat 50 min pÃ¥ flumride, tekniskt fel nÀr vi klev i "bÃ¥ten" 7 Ã¥riga dottern blev förkrossad! Riktigt dÃ¥ligt hanterat av er! Va och frÃ¥ga i receptionen efterÃ¥t men svaret blev att vi kan inget göra Ã¥t det, ni fÃ¥r stÀlla er lÀngst bak i kön om attraktionen kommer igÃ¥ng igen 😡

2025幎7月25日

Liseberg - dags att lyssna

Jag hoppas att Liseberg Àr inne och lÀser dessa omdömen, för det krÀvs rejÀl förÀndring för att inte tappa besökare.

Jag var på Liseberg igår och fick höra av personal att det var 8000 förbokade besökare. 8000?!
Sinnessjukt.
Kön till Flumeride gick ut långt från attraktionens område, köade 40-50 min för att åka farfars bilar.
Var man Àn vÀnde sig var det folk, folk folk.

Att lÀgga tusenlappar på att köa i timmar Àr inte acceptabelt.

I en av Lisebergs egna restauranger vÀntade vi 40-45 min på mat, som dessutom var kall nÀr den kom.

KÀnde nÀr jag gick runt dÀr att jag aldrig mer kommer sÀtta min fot på området.

Om inte Liseberg gör stora förÀndringar.

2025幎7月21日

Dyrt och inte kundvÀnligt

Liseberg har höjt kostnad för intrÀde ordentligt, 380 kr för två personer. Dyrt som skam. VÀskförbud togs bort nyligen i Sverige men Liseberg gjorde inte det! Inte om man vill komma in i konsertområde! Just för att tjÀna 50 kr per person för förvaring! Fy skÀms! Sista gången jag besöker Liseberg!

2025幎7月18日

Totalt katastrofalt dåligt

Totalt katastrofalt dÃ¥ligt! Kö kö kö! Ja dom har Sveriges bÀsta bergochdalbanor men man ska ha tur om man hinner Ã¥ka dom med alla kö. År ut och Ã¥r in samma sak och inget görs! Varit pÃ¥ flera nöjesfÀlt runt om i vÀrlden och ingen absolut ingen Àr sÃ¥ dÃ¥lig pÃ¥ kö hantering som Liseberg

2025幎7月1日
5぀星のうち1の評䟡

Bokning = Glöm pengar tillbaka!!!

Bokade ett flertal biljetter till en av Lisebergs konserter.

Det står på Lisebergs hemsida att man får ha med skötvÀska i konsertområdet (skötvÀska Àr undantaget från vÀskförbud) så vi utgick från att man fick ha med barnvagn (man har liksom ingen skötvÀska utan barnvagn). Men på separat flik stod att man inte fick ha barnvagn vilket jag missade för jag hade redan lÀst om att skötvÀska var tillåtet.

Det var vÀldigt tydligt i parken på skylten att man inte fick ha barnvagn, och borde inte vara motsÀgelsefullt och otydligt på hemsidan. Det kostade mig 150kr helt i onödan (för bebis + min sambo) som fick vÀnda i dörren.

NÀr jag mailade gÀstservice hÀnvisade de bara till hemsidan. Verkligen sÀmst!

2025幎5月29日
5぀星のうち5の評䟡

Vi dro hit på en fredag (16.mai)

Vi dro hit pÃ¥ en fredag (16.mai). Åpningstidene var 15-22. Maks 10 min kÞ selv pÃ¥ de tÞffeste attraksjonene. Fint, stort bytivoli i GÞteborg. Gode priser her kontra Norge. Kjempefint. Ingenting Ã¥ sette fingeren pÃ¥. Om man reiser i weekend eller i juli, aug, sÃ¥ regne med laaaaaange kÞer.

2025幎5月16日
5぀星のうち1の評䟡

Var dÀr på jul på liseberg

Var dÀr på jul på liseberg, inser i efterhand att det var ens eget fel att man valde att gå en lördag. Det var så mycket folk så man kunde inte ens se nÀsta steg man skulle ta! Vi var inte inne lÀnge för det gick inte att njuta eller spela någonting då man knappt såg något för det var så otroligt mycket folk.

2024幎12月6日

Bor i Göteborg och Àr uppvuxen mer

Bor i Göteborg och Àr uppvuxen mer eller mindre pÃ¥ Liseberg, samt mina barn. Var pÃ¥ Liseberg annandagen kvÀll, har aldrig varit med om nÃ¥got liknade
 inte en enda svensk, 90% muslimer. Köer till allt vad det innebÀr. Hur mycket folk som helst. Nu Àr gamla fina Liseberg borta, fy vad besviken jag Àr

2024幎12月26日
5぀星のうち2の評䟡

Min upplevelse av besöket pÃ¥ Liseberg

Min upplevelse av besöket på Liseberg idag:
Först kom vi sent till Liseberg Stugby, lite över 19-tiden igår. Då fick vi ett mejl från Liseberg Stugby om att vi hade fått tre biljetter till Liseberg. Idag åkte vi till parken, men våra biljetter var ogiltiga! Lisebergs gÀstservice sa att biljetterna var för igår. Jag förklarade att vi kom sent till stugan och undrade om det var möjligt att Àndra datumet på biljetterna, men de ville inte göra det.
NÀr vi vÀl kom in i parken hade min son ett armband som gjorde att han inte behövde stå i kö på grund av sina svårigheter. TyvÀrr fungerade inte armbandet i parken, sÀrskilt inte i Tomteland.
Det var första och sista gången som vi besökte parken.

2024幎12月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ