レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

windows 10 pro key besteld, deze was al gebruikt. krijg ik na een hele hoop gemail een nieuwe. dit gaat een tijdje goed totdat ik windows opnieuw installeer, key zou gewoon windows weer moeten activer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik begrijp die slechte recensies niet goed,ik koop er al jaren livegold kaarten en heb er nog nooit problemen mee gehad. Nu heb ik een s serie Xbox gekocht en koop ik nu ook mijn spellen bij hun zond... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Beste Livekaart.nl, Afgelopen vrijdag heb ik bij jullie een xbox live abonnement gekocht. Nu probeer ik al twee dagen de ontvangen code in te voeren op mijn console, maar zodra ik de code heb ingev... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

heb maandag xboxlive voor 3 maanden gekocht bij livekaart.nl echter is deze code al in gebruik heb contact gehad met mircosoft support helaas reageren ze niet terug en zie ik dat ermee mensen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビゞネス サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Livekaart.nl is het adres voor Xbox Live Kaarten, waaronder Xbox Live Gold abonnement voor 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Ook kun je bij ons terecht voor Xbox Gift Cards.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Niet werkende xbox live code

Gister een abbonement voor 12 maanden xboxlive aangeschaft. Service is prima. Na betaling word je direct doorgestuurd naar de website en krijg je de code. Na het invoeren van de code kwam ik erachter dat deze niet werkte! Jammer! Meestal haal ik codes bij xboxlivekaarten.nl, welke naar mijn ervaring beter werkt. Ik lees veel over ongeactiveerde codes. Dus ik wacht het nog even af. Fix het alsjeblieft snel, want ik krijg hierdoor de neiging om gewoon weer over te stappen naar xboxlivekaarten.nl
Trouwens ook heel vervelend is dat er alleen contact gezocht kan worden door middel van een email. Een telefoonnummer zou fijn zijn!

Groet,
Ron

2016幎5月4日

Beste Ron Reus,

Vervelend om te vernemen dat dit is voorgevallen. Onze support reageert doorgaans binnen 24 uur op binnengekomen mail. Helaas heeft u geen orderreferentie niet achtergelaten dus ben ik niet in staat om uw betselling erbij te zoeken. Uiteraard zijn wij er voor om dit voor u op te lossen. U kunt altijd contact opnemen met onze support, wij adviseren u een screenshot van de foutmelding te maken en dit op te sturen naar support@livekaart.nl. Op die manier kunnen we met u meekijken naar de foutcode en dit verder voor u proberen op te lossen.

5぀星のうち3の評䟡

Code werkt niet

Foutmeldingen bij het invoeren van de code. Wel een extra ster en een extra ster voor de prijs voor de snelle levering.

2016幎5月4日

Beste Klant,

Vervelend dat de code niet lijkt te werken. U kan hiervoor altijd een screenshot van de foutmelding sturen naar onze support zodat we het samen met u kunnen oplossen!

Fijn dat u wel tevreden bent over de prijs en levering!

Vriendelijke Groeten,
Livekaart.nl

5぀星のうち4の評䟡

Attention! Inactive Code! -Problem solved-

02.05.16
Same Problem like other User's!
Yesterday a 12-Month-Xbox-Live Code ordered and Xbox Live does'nt accept the code!
Contact with Microsoft Support: Code is not activated. Contact the Retailer and ask him for activate.

Contact via Hompage to Livekaart.nl failed! Undelivered Mail!
Sent a Mail by myself yesterday.... no answer until today!

Update 09.05.16:
Email from support with apology and i get a new code from livekaart.nl
10 minutes later I get a new code and the code works fine.
Thank you for resolve the problem. Late but good.

5぀星のうち2の評䟡

Inactieve code

Code besteld, betaald en geleverd gekregen.
Blijkt deze inactief te zijn n.a.v. contact met Microsoft.

Livekaart.nl gemaild.. nog geen nieuwe code ontvangen.

Gewoon jammer dat het niet in 1x goed gaat en dat ik overal zelf achteraan moet.

En dan nu een trustpilot beoordeling vragen, voordat het is opgelost. Nou, bij dezen mijn beoordeling.

Beste N.W.

Vervelend om te vernemen dat u een inactieve code heeft ontvangen.

Onze support zal in zo een geval dit altijd voor u kunnen oplossen en ik zie dat dit inmiddels ook voor u gebeurd is.
Onze excuses voor het ontstane ongemak.

slecht

Code besteld, ingevoerd xbox wil hem niet accepteren.Contact gehad met xbox support,hun zeggen dat ik een gedactiveerde code heb gehad.
Mailtje gestuurd naar livekaarten.nl nog steeds geen antwoord,blijft dit zo dan doe ik aangifte tegen livekaarten.nl / top up B.V.
Oplichters zijn het.

IK RAAD IEDEREEN AAN DIE OPGELICHT IS DOOR LIVEKAARTEN.NL
DIT TE MELDEN BIJ XBOX.ZE ZIJN AL BEZIG MET ZAAK OP TE BOUWEN TEGEN DEZE RETAILER...

Beste Raymond Verdoorn,

Vervelend om te vernemen dat dit is voorgevallen.
Onze support reageert doorgaans binnen 24 uur op binnengekomen mail.

Ik adviseer u contact op te nemen met support@cg.nl.

48h kaarten werken niet als je gold membership wilt verlengen

Ik had een 48h kaart gekocht om een avondje online te gamen. Mijn gold membership was een paar maanden geleden verlopen.

Het blijkt dat de 48h kaarten niet werken als je al een gold membership hebt. En dit staat ook in de kleine lettertjes op de pagina als je de "meer informatie" tab uitklapt.

Het was mij in ieder geval niet duidelijk bij de aanschaf.

Contact met de helpdesk resulteerde in een "Maar wij gaan hier verder niet over in discussie. ". Lekker.

Je kan beter bij livecodes.nl je geld achterlaten dan bij deze boeven hier.

2016幎4月14日

Beste DH,

Vervelend om te vernemen dat u de code niet kon gebruiken.
Het klopt dat deze codes niet werken indien u al een account heeft. Dit zijn codes om Xbox uit te proberen. Zoals u al aangeeft beschrijven we dit op onze website.
Deze codes kunnen dus alleen gebruikt worden op een nieuw account. Deze codes zijn speciaal bedoeld om uit te proberen of Xbox Live Gold iets voor u is, en werken dus helaas niet op een bestaand account.
Wij vinden het vervelend om te vernemen dat dit niet geheel duidelijk was voor u. Wellicht kunt u de code aan iemand geven wie Xbox wilt uit proberen en nog geen account heeft? Op die manier kan de code alsnog gebruikt worden.

5぀星のうち5の評䟡

Goed! Support is snel

Je krijgt meteen code opgestuurd, echter was deze zwaar onduidelijk. Ik heb een klacht ingediend en kreeg binnen 12 uur antwoord. Nu met een duidelijke codeafbeelding. Eerst was ik zwaar gefrustreerd, nu is alles goed!

2016幎4月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス