レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

STOR tommelfinger op her fra👍 Har netop afsluttet en handel med Lars pÃ¥ en rigtig fin 4 Ã¥rig Renault Clio. Alle aftaler og mere til blev overholdt - bilen stod nysynet, ny serviceret og poleret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har netop kÞbt en bil gennem Lars, og vi kunne ikke have Þnsket os en bedre oplevelse. Fra fÞrste kontakt til overdragelse af bilen var alt professionelt, trygt og imÞdekommende. Lars var utrol... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har kÞbt og fÃ¥et leveret en brugt Toyota Corolla 2,0 Hybrid d. 24/10. Jeg har fÃ¥et en utrolig god behandling af bÃ¥de Lars (salg) og Jens (vÊrksted) i forbindelse med fÞrst prÞvekÞrsel, sÃ¥ kÞbet, ef... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

圓該䌁業による蚘述

LK Biler TÞllÞse blev stiftet af Lars Kornstad i 1999 senere i 2014 blev selskabsformen lavet om til ApS da Jens Rasmussen blev medejer af virksomheden og vÊrksted samt dÊkcenter blev etableret. Vores koncept er salg af nyere brugte biler vi sÊlger + 300 biler om året, vi Þnsker at have en tilfreds kundekreds som både fÞr, under og efter et salgs forlÞb mÞdes af en professionel og behagelig dialog. Vi giver vejledning som vil hjÊlpe dig til at finde den bil som passer prÊcist til dig og dine behov. Hos LK Biler ydes der altid garanti og reklamationsret efter gÊldende dansk kÞbelov. Alle biler leveres med kilometer garanti, klargjort og hvis muligt med fuld servicebog. Vi er medlem af Autobranchen Danmark. Ring til os og få en uforpligtende bilsnak eller for at aftale et mÞde. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos LK Biler. Med venlig hilsen, Lars Kornstad, Jens Rasmussen

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

189件のレビュヌ

Leje af kassevogn

Leje af kassevogn

Let kÞrt Boxer, med up2date udstyr. Vognbane assist, lÊkkert i en kassevogn. Rimelig pris, da bilen jo stortset er ny.

2022幎8月30日

LK Biler ApS からの回答

Hej SÞren 1000 tak for din anmeldelse god dag mvh. LK Biler :-)

Kom ind for at kigge lidt og gik ud med

Kom ind for at kigge lidt og gik ud med en slutseddel😂 flinke og imÞdekommende hele vejen rundt. Min bil bliver serviceret 2 gange om Ã¥ret af kompetente og dygtige mekanikere og det fortsÊtter 😁 alt i alt en god og tryg handel - I fÃ¥r 5⭐ herfra

2022幎8月28日

LK Biler ApS からの回答

Hej Gitte Mange tak for din fine anmeldelse af os hernede , og TAK for du også valgte at kÞbe din nye bil her , vi glÊder os til at se dig til service fremover også . God sommer mvh. LK Biler

Handel med bil i bytte

KÞrte fra Odense for at se på en af deres biler, men turen blev hurtigt det vÊrd da man bliver mÞdt af rigtig flinke mennesker og god service.
Det endte også med en handel med bil i bytte, hvor en god pris blev givet for min.

Generelt et sted jeg klart vil anbefalede.

2022幎7月17日

LK Biler ApS からの回答

Hej Mads 1000 tak for din fine anmeldelse , vi takker mange gange for du valgte at handle her hos os , rigtig god sommer mvh. LK Biler :-)

LKbiler, det rigtige sted at handle din nÊste bil👍👍

Jeg kÞbte for 2 uger siden min “nye brugte” bil hos LKbiler i TÞllÞse. Selve prisen pÃ¥ bilen var billig i forhold til hvad jeg fik. En ny udseende og kÞrende bil skÞnt 8 Ã¥r 👍👍👍
Oplevelsen som kunde - den venlige kundebetjening og vejledning og hjÊlp, det var fantastisk ‌‌Mine varmeste anbefalinger til at handle din nÊste bil hos LKbiler 👍👍👍
Mvh Birgitte Bock

2022幎7月6日

LK Biler ApS からの回答

Hej Birgitte 1000 tak for den flotte anmeldelse af os hernede , det var en fornÞjelse at handle med dig vi håber du måske kommer forbi til service en gang om året , rigtig god sommer mvh. LK Biler :-)

Bil handel lige efter bogen ingen karl

Bil handel lige efter bogen ingen karl smart sÊlger god stemning i salgs lokalet og på vÊrkstedet levering af bil på aftalt tid god pris for bytte bil.
⭐⭐⭐⭐⭐ herfra

2022幎6月17日

LK Biler ApS からの回答

Hej Flemming Mange tak for din anmeldelse dejligt du er glad og tilfreds , håber vi ser dig igen en anden gang , rigtig god sommer mvh. LK Biler :-)

De er altid rar

De er altid rar. Og hjÊlpsom. Jeg kan give de varmeste anbefalinger.

2022幎6月16日

LK Biler ApS からの回答

Hej Kurt Mange tak for din anmeldelse af os hernede , du er jo altid velkommen det ved du. God sommer mvh. LK Biler :-)

KÞb af bil

Jeg kikkede på bil på Bilbasen lÞrdag aften (14.5.22) og kÞrte op og prÞvekÞrte den om sÞndagen. Mandag eftermiddag blev bilen prÞvekÞrt igen - og kÞbt. Da den skulle serviceres og synes inden afhentning gik der som aftalt 1 uge til jeg kunne hente bilen. Den kÞrer som den skal og det har vÊret en god oplevelse at handle hos LK Biler - jeg kender adressen når den nÊste bil skal handles.

2022幎5月28日

LK Biler ApS からの回答

Hej Jane 1000 tak for din flotte anmeldelse af os hernede det var en fornÞjelse at handle med dig og vi håber at se dig hernede igen rigtig god sommer mvh. LK Biler :-)

Har kÞbt mig en brugt bil hos LK biler

Har kÞbt mig en brugt bil hos LK biler, og den fÞles som ny. Fik en god handel, og god betjening, samt udrettet smÃ¥ting ved bilen, absolut gnidningslÞst. Jeg handler der igen nÊste gang. Thumbs up herfra 👍

2022幎5月24日

LK Biler ApS からの回答

Hej Lennart Mange tak for din fine anmeldelse af os hernede det betyder rigtigt meget for os at du er tilfreds , vi beklager selvfÞlgelig den touchskÊrm der driller men selvfÞlgelig kommer der styr den den bandit også. Rigtig god sommer vi ses mvh. LK Biler :-)

Fik en fin citroen

Fik en fin citroen. Godt tilbud.
Hurtig levering. Gode råd.
I det hele taget en god oplevelse.
Kan selvfÞlgelig ikke sige om bilen holder, men indtil videre er jeg ret glad

2022幎4月30日

LK Biler ApS からの回答

Hej Jakob Tak for din anmeldelse af os det er guld vÊrd for os tak , og tak for handlen håber den lever fuldt ud op til dine forventninger og er der noget der driller ved du hvor du finder os. mvh Team LK Biler :-)

Super effektiv og god handel

Super effektiv og god handel. Jeg kan anbefale LK biler både som forhandler og som lokalt vÊrksted.

2022幎4月25日

LK Biler ApS からの回答

Hej SÞren Mange tak for din fine anmeldelse af os hernede , det betyder rigtigt meget at vores kunder er tilfredse vi håber at se dig igen mvh. Team LK Biler :-)

Altid god Service

2022幎4月12日

LK Biler ApS からの回答

Hej Lotte TAK for dit indput , vi er så glade for du benytter os hernede , vi glÊder os til at se dig igen Rigtig god påske mvh Team LK Biler :-)

Service i top

Fantastisk god oplevelse i forbindelse med bilkÞb. God service hele vejen rundt 👍
🌟🌟🌟🌟🌟

2022幎4月2日

LK Biler ApS からの回答

Hej Nicolai Vi håber du bliver glad for din fine nye bil , dukker der noget op så ved du hvor vi er. Mange tak for du valgte at kÞbe din bil her hos os rigtig god weekend mvh. LK Biler :-)

Toppoint

Virkelig god service ved mit bilkÞb. Tak for det LKbiler

2022幎3月28日

LK Biler ApS からの回答

Hej Henriette Vi takker skam også for du valgte at lÊgge din handel her hos LK Biler , vi håber at se dig igen til service eller hvis der skulle dukke noget op på bilen i reklamationsperioden , god dag og tak for din anmeldelse af os hernede mvh. LK Biler :-)

Rigtig god oplevelse:)

2022幎3月25日

LK Biler ApS からの回答

Hej Antonia Mange tak for du valgte at kÞbe din nye bil her hos os , vi håber du bliver rigtigt glad for den god dag og tak for dit indspark mvh. LK Biler :-)

BilkÞb - dyb professionalisme og tryghed

Vi har lige kÞbet en bil hos LK biler. Det har på alle måder vÊret en tryg, rolig og professionel oplevelse.
LarsŽs måde at vÊre på og stedet er, for os, baseret på Êrlighed, at vÊre reel og det at se kunden i Þjnene under og efter en handel. De varmeste anbefalinger herfra !

2022幎3月10日

LK Biler ApS からの回答

Hej Anett 1000 tak for din fine anmeldelse af os hernede hos LK Biler , vi er meget taknemmelige for i valgte at kÞbe jeres nye bil her hos os , skulle der dukke noget op så må i endelig ringe , rigtig god aften mvh. LK Biler :-)

God og fair behandling

God og fair behandling. Alt blev klaret nemt og professionelt

2022幎3月4日

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse af os , dejligt du er tilfreds og dukker der noget op så ved du hvor vi er. Mvh. LK Biler :-)

Har haft fÞrnÞjelses af at kÞbe bil her

Har haft fÞrnÞjelsen af at kÞbe bil her hos lk biler. Det har vÊret en fantastisk behandling jeg har modtaget, og den service jeg har modtaget er helt i top.
Vil anbefale lk biler til alle, for her får man hvad man betaler for + lidt ekstra...

2022幎3月2日

LK Biler ApS からの回答

Hej Dennis Dejligt du er tilfreds , det er vi bestemt også håber du bliver glad for din nye bil og tak for du valgte at komme helt herover til os for at handle. Rigtig god dag og tak for din bedÞmmelse af os. Mvh. LK Biler :-)

Vi handlede bil med Lars

Vi handlede bil med Lars, og har vÊret yderst tilfredse, han er Êrlig og reel, og dygtig til det han laver. Jens fra vÊrkstedet var også indover, og var ligeså dygtig og professionel. Til hver en tid et sted jeg vil anbefale.

2022幎2月24日

LK Biler ApS からの回答

Hej Camilla Mange tak for din fine anmeldelse , det er dejligt du er glad og tilfreds , tak for du vil anbefale os til andre rigtig god dag mvh. LK Biler :-)

En stor tak til LK Biler

En stor tak til LK Biler, for at holde min gamle Mor godt kÞrende i flere år.
2 biler har I solgt hende, og I har altid hjulpet hende nÃ¥r der var noget med bilen, IKKE at de har fejlet noget, men et par skader er det blevet til, og der har I vÊret SÅ hjÊlpsomme og leveret bilen tilbage, hel og fin.
Hun har STOR tiltro og tillid til LK Biler.

Nu har min mand og jeg også handlet en super bil hos LK Biler, og tak for den professionelle, hjÊlpsomme og behagelige oplevelse.
Vi ses til service osv.

Hilsen Johnny & Lene

2022幎2月21日

LK Biler ApS からの回答

Hej Johnny & Lene Wauuuu for en fin anmeldelse af os herned hos LK Biler 1000 tak , dejligt din mor er glad for at benytte os og mange tak for i også har valgt at kÞbe jeres nye bil her vi skal gÞre alt hvad vi kan for i forbliver tilfredse Mvh. LK Biler :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。