Altid god, hurtig og venlig service og betjening. Kan varmt anbefale at benytte LK som sit vÊrksted.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
STOR tommelfinger op her frað Har netop afsluttet en handel med Lars pÃ¥ en rigtig fin 4 Ã¥rig Renault Clio. Alle aftaler og mere til blev overholdt - bilen stod nysynet, ny serviceret og poleret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har netop kÞbt en bil gennem Lars, og vi kunne ikke have Þnsket os en bedre oplevelse. Fra fÞrste kontakt til overdragelse af bilen var alt professionelt, trygt og imÞdekommende. Lars var utrol... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har kÞbt og fÃ¥et leveret en brugt Toyota Corolla 2,0 Hybrid d. 24/10. Jeg har fÃ¥et en utrolig god behandling af bÃ¥de Lars (salg) og Jens (vÊrksted) i forbindelse med fÞrst prÞvekÞrsel, sÃ¥ kÞbet, ef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LK Biler TÞllÞse blev stiftet af Lars Kornstad i 1999 senere i 2014 blev selskabsformen lavet om til ApS da Jens Rasmussen blev medejer af virksomheden og vÊrksted samt dÊkcenter blev etableret. Vores koncept er salg af nyere brugte biler vi sÊlger + 300 biler om året, vi Þnsker at have en tilfreds kundekreds som både fÞr, under og efter et salgs forlÞb mÞdes af en professionel og behagelig dialog. Vi giver vejledning som vil hjÊlpe dig til at finde den bil som passer prÊcist til dig og dine behov. Hos LK Biler ydes der altid garanti og reklamationsret efter gÊldende dansk kÞbelov. Alle biler leveres med kilometer garanti, klargjort og hvis muligt med fuld servicebog. Vi er medlem af Autobranchen Danmark. Ring til os og få en uforpligtende bilsnak eller for at aftale et mÞde. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos LK Biler. Med venlig hilsen, Lars Kornstad, Jens Rasmussen
é£çµ¡å
Industrivej 8, 4340, TÞllÞse, ãã³ããŒã¯
- lk@lkbiler.dk
- lkbiler.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lkbiler kan stÊrkt anbefales.
Bedste bilkÞb nogensinde!
Jeg kÞbte en bil tilbage i december 2021, og det er det bedste kÞb jeg har lavet til dato. Jeg kontaktede sÊlgeren fra LKbiler i start december og jeg stod med slutseddelen i slut december. I forlÞbet gennem den korte periode var kontakt mellem sÊlger og kunde i top, jeg var aldrig i tvivl om produktet da sÊlgeren gav respons med det samme. Hele forlÞbet var yderst professionelt, og jeg var aldrig i tvivl om noget.ðªðŒ

Fantastisk kÞbsoplevelse og gennemfÞrtâŠ
Fantastisk kÞbsoplevelse og gennemfÞrt serviceniveau både hos sÊlger og på vÊrkstedet..

Imponerende service
Jeg har kÞbt en Vw Golf hos LK Biler, og det er nogle meget imÞdekommende mennesker man mÞder hos forhandleren.
Der var nogle små fejl på bilen, men det blev lavet uden problemer inden levering.
Det er helt klart ikke sidste gang jeg vil benytte mig af LK Biler.

LK Biler ApS ããã®åç
Super service og rimelige priser!
Super service og rimelige priser!
Kan kun anbefale dette vÊrksted
Mvh Henrik

LK Biler ApS ããã®åç
Lige kÞbt bil hos demð virkelig sÞde
Lige kÞbt bil hos demð virkelig sÞde, rare og meget hjÊlpsomme.

Har igen anvendt LK biler
Har igen anvendt LK biler - og som altid en fornÞjelse - aftale overholdes og service udfÞres jf. forskrifter. Altid behagelig modtagelse og behandling.
Vi vil altid anvende LK biler og giver Dem vores bedste anbefaling om det er service på bil, opbevaring af dÊk, etc. etc. - så er det LK biler vi vil gå til.

LK Biler ApS ããã®åç
Har for en uges tid siden kÞbt en VolvoâŠ
Har for en uges tid siden kÞbt en Volvo hos LK biler, og må sige at jeg er meget tilfreds med service, og det de levere i form af, standard og kundeservice.
Ville klart både anbefale og kÞbe der igen.

Altid overholder firmaet aftaler
Altid overholder firmaet aftaler, ikke noget slinger.

KÞbte en Mazda hos LK Biler til en
KÞbte en Mazda hos LK Biler til en
Fair og god pris og fik en god pris for den gamle.
servicen er helt i top
LK Biler kan jeg godt anbefale ð

LK Biler ApS ããã®åç
Service og knowhow i top ððŒ

LK Biler ApS ããã®åç
Vi har nu kÞbt 2 brugte biler her og det spiller bare, vi får vores biler serviceret her og har aldrig noget at klage over, der er altid super service.

Bedste service
Vi har altid fået den bedste service hos LK biler og benyttet jer de sidste 10 år, så kun ros herfra.
Vh
Charlotte

Brugtvognshandel i verdensklasse!!
Brugtvognshandel i verdensklasse!!
Har lige kÞbt vores 3.brugte bil hos LK biler.God og kompetent service,og fair priser.Tak for endnu en god handel.

LK Biler ApS ããã®åç
Har lige hentet vores nye brugte bil iâŠ
Har lige hentet vores nye brugte bil i dag ,har fået fÞrsteklasses service ,så dejligt sted at handle ,vil give dem vore varmeste anbefalinger .hilsen Carsten og Helle

LK Biler ApS ããã®åç
Har netop kÞbt ny brugt bil hos LKâŠ
Har netop kÞbt ny brugt bil hos LK biler.
Tak for en god behandling og en god og fair pris på både den gamle som den nye bil. Alle aftaler overholdt. Tak for det.
Vh
Ole.

LK Biler ApS ããã®åç
God service, dygtige medarbejdere, klare aftaler og levering til tiden gÞr LK Biler til min foretrukne mekaniker (også selvom jeg bor 60 km vÊk)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ