Loogman Carwash レビュー 174

TrustScore 5段階評価の1.5

1.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Review for Loogman Tanken en Wassen I’m extremely disappointed with the new car wash at Loogman. After using it on a brand-new car, the paintwork was left covered in scratches. Some are li... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik ben zeer ontevreden over de kwaliteit van de wasbox. Tijdens het wassen kwam er geen schuim uit de installatie, maar alleen water. Hierdoor was het niet mogelijk om mijn auto goed schoon te maken... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vandaag 12 april gebruik gemaakt van het programma Schoon. De auto was na de wasbeurt niet schoon. Vuil zat nog in grote hoeveelheden op de achterruit en de spoiler. Vanwege de lange wachtrij niet ter... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Even een groot compliment voor de service. Armbandje was opgezogen en konden voor sluitingstijd kijken of hij in de afvalbak nog te vinden was Dylan heeft de boel afgekoppeld en met handschoenen aa... もっと見る

企業情報

1. 洗車
  2. カー ディテーリング業
  3. ハイヤー サービス

当該企業による記述

Als vooruitstrevend bedrijf in de was- en tankbranche streven we continu om jouw ervaring bij onze vestigingen nog beter en comfortabeler te maken. Autowassen is onze specialiteit, maar we hebben ook van alles in huis voor tanken, laden en een lekker hapje eten. Met Loogman ga jij weer trots de weg op!

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Na gebruik wasstraat helaas schade…

Na gebruik wasstraat helaas schade ontstaan aan de auto door afgebroken spiegel.
Moest er meerdere keren achteraan om reactie te krijgen. Krijg na bijna 3 weken een anonieme mail van ‘team aftersales’ met verwijzing naar artikel 5.1 - Loogman is niet aansprakelijk. Echt te triest, geef dan die reactie meteen en laat je klant niet 3 weken wachten. Ga er nooit meer naar toe, zo niet vanuit je klant denken.

2024年3月28日
5つ星のうち1の評価

Vogelpoep nog op de auto

Vogelpoep nog op de auto. 2 keer door de wasstraat gegaan.

Geen vriendelijke medewerker. Autorubber band lag er half uit. Spiegels waren uit geklapt. Antenne lag scheef. Als de medewerker hier nou op zou letten, hoefde dit niet te gebeuren.

2024年3月25日
5つ星のうち1の評価

Auto was niet met zorg gewassen

Auto was niet met zorg gewassen. Later zagen we dat rondom de stoelen niet is gestofzuigd. Bekerhouders ook niet schoon gemaakt. 2 heren stonden te bekvechten wie er wat moest doen. Ben dit ik niet gewend. Meestal was de service goed. En als je vroeg om iets extra’s te doen, deden ze het uit beleefdheid. Misschien een idee duidelijk aan te geven wie wat doet. En een duidelijke nacheck. Geschil onder elkaar niet aan klant laten blijken, maar na werk uitpraten. Service weer aandacht geven. Loogman stond hoog bij ons. Helaas zullen we niet gauw meer terugkeren.

2024年3月22日
5つ星のうち2の評価

Een cursus klantvriendelijkheid is geen luxe !!

Ik vroeg of ze even goed langs mijn kofferbak konden vegen de borstels raken het niet goed. Nou meisje die staat af te rekenen deed als of ik nier vroeg. Jongen erbij gehaald die ging het doen geen probleem. Keurig aan gesproken en afgehandeld, eenmaal door de wasstraat zat er nog vogelkak op het achteraam, dus ik terug door de wasstraat zegt een andere gast uit coulance mag u er nog een keer door??? Uit coulance? je hebt je werk niet gedaan. Als je uit coulance is wilt doen dat geef je een wasprogramma hoger dat is coulance. Ik sta nu weer in de rij omdat jullie je werk niet doen. Dus weer een discussie met het ventje. Had al weinig tijd maar als je wilt discussiëren dan kan dat dus ik heb mijn auto geparkeerd in de wasstraat en naar binnen gelopen voor een manager want die kon hij niet roepen nu stond hij binnen 2 min naast me met nog een andere kerel. Nou klantgericht zijn ze niet en oplossing gericht ook niet. Er werken daar mensen en die maken ook wel eens een foutje!! Nou dat ze een foutje maken is inderdaad niet erg, maar de oplossing was karig.

2024年3月18日

Teveel betaald

We wilden wasprogramma 3 van €15,50. We kregen wasprogramma 1 voor €21,50. 6 euro verschil en de euro is niet eens schoon. Voor een student is dit veel geld!

2024年3月9日
5つ星のうち1の評価

Zeer slechte kwaliteit duurste wasprogramma

Vandaag mijn auto door de wasstraat gehaald bij Rotterdam Kuip. Gekozen voor het ‘showroom quality’ programma + wiper. Kosten bedragen 25euro. Vervolgens is de auto én niet droog, waardoor ik deze zelf droog heb gemaakt met theedoeken. Tot mijn verbazing beide theedoeken helemaal zwart na drogen/nawrijven. Belachelijk..

2024年2月25日
5つ星のうち1の評価

Voor de hoofdprijs van 21,50 euro krijg…

Voor de hoofdprijs van 21,50 euro krijg je krassen, links en rechts, achter en voor, diepere en oppervlakkige en je hebt geen bewijs. Het alg bij de raamrubbers moet je handmatig zelf weghalen achteraf en schoon is het allerminst, laat staan glanzend! Wat een drama, de oude Loogman was nog beter en die was al slecht. Het kinderhandje van mijn kleinzoon stond nog op de deur na deze duurste behandeling. Maar die krassen zijn vreselijk, diepe en ondiepere, overal, vooral op wielhoogte en de zijkanten. Alleen de velgen lijken schoon. NIET NAARTOE GAAN! Ik zit nu met het probleem en ik ben zo zuinig op mijn auto.....

2024年1月29日
5つ星のうち1の評価

Hoofddorp lak van de bumpers geborsteld

Hoofddorp week 48 auto door de nieuwe Loogman wasstraat gereden. Daarna is de lak van mijn bumpers geborsteld.
En dat is natuurlijk altijd eigen risico.
Dus geen Loogman meer voor mij en bedankt voor de schade waarschijnlijk waren die borstelrollen te strak afgesteld.

2023年12月1日
5つ星のうち1の評価

Aso gedrag bij uw pomp inzake Cashtankers.

Ik probeerde bij loogman in Aalsmeer te tanken.
Bij de eerste pompeiland kon ik alleen maar pinnen.
Bij het volgende pompeiland kon ik alleen maar pinnen.
Ik ging naar binnen om te vragen hoe dat zat. Er was geen enkele plek waar ik een loogman pomp medewerker vond dus stelde ik mijn vraag maar bij de hamburger verkoper van febo. Hij zei : Het laatste eiland kun je cash tanken. Ik voor de 3e keer mijn auto verplaatst. Aan de linkerkant stond een grote jeep met een enorme aanhanger, die 2 pompen in beslag nam DIE BINNEN ZAT TE ETEN. Rechts stond een grijze bus. DIE BINNEN ZAT TE ETEN en er achter een witte bus van een rioolbedrijf DIE BINNEN ZAT TE ETEN. Toen ik naar binnen liep om te vragen of die handel weggehaald kon worden omdat ik niet eens kon tanken, omdat 80% van dat pompstation geen cash accepteerde kreeg ik van niemand antwoord, uiteindelijk kwam er iemand die zei dat hij van de grijze bus was en ik eigenlijk wel gelijk had en ging weg. Toen ik klaar was met tanken en weer naar binnen ging om te betalen en dat bussenvolk + broodjes personeel aansprak op dit aso gedrag kreeg ik te horen van dat broodjes personeel dat ze hier geen tijd voor hadden want ze hadden het druk met hun broodjes. Ik werd kwaad omdat ik het JULLIE verantwoordelijkheid is om te zorgen dat mensen gewoon kunnen tanken en jullie benzine pomp blijkbaar SCHIJT heeft aan mensen die toevallig geen geld op hun pin hebben staan. Die mevrouw achter die balie was ook niet van plan om iets te zeggen, want ze luisterden toch niet, De man met jeep en enorme aanhanger die 2 pompen in beslag had genomen zij dan tenminste nog sorry, met reden:" ik dacht het is niet druk dus het kan wel"Nee zei ik het kan niet, want je kunt bij al die legen pompen alleen maar pinnen. Ik neem het jullie als LOOGMANbedrijf ENORM kwalijk dat jullie bijna nergens meer cash tanken accepteren en daarbij ook nog niet eens beleid voeren dat die gasten na het tanken de pomp LANG BEZET houden en uw personeel DAAR NIETS TEGEN DOET. Als u schijt aan uw klanten heeft, dan hebben uw klanten ook schijt aan u. Ik was in ieder geval vandaag voor de laatste keer bij uw VREZELIJKE POMPSTATION. IK hoop dat meer mensen u de rug toe draaien met uw vrezelijke manier van doen. Wat een aso zaak bent u geworden, en daarna hoorde ik ook nog . Je moet niet bij loogman tanken, die zijn hardstikke duur. Dus uw revieuw heeft u dubbel en dwars verdiend. IK ben klaar, eens maar nooit meer. OOK niet als ik wel geld om te pinnen bij me heb. Waar is die service van vroeger gebleven? Wat zijn jullie een slecht klantonvriendelijk bedrijf geworden. Ook met die knalharde radio waar je pijn in je oren van krijgt. Als het de bedoeling is om klanten weg te jagen, dan is het gelukt!!!

2023年12月13日
5つ星のうち2の評価

Er zijn veel betere alternatieven...

Vanmiddag betaald om binnen en buiten te laten reinigen. Wat opvalt bij dit bedrijf dat de mensen die er werken vooral druk zijn met praten met elkaar.

Vooral het binnen reinigen is een grote teleurstelling. De achterbak was helemaal niet open geweest. Het dashboard was half gedaan. De deuren aan de binnenkant rechts leken helemaal geen aandacht te hebben gehad.

Voortaan maar weer ergens anders heen.

2023年12月6日

Eerder goede ervaringen gehad

Eerder goede ervaringen gehad. Maar gisteren toevallig met vrienden en 2 auto’s in dezelfde wasstraat in Aalsmeer dezelfde ervaring: slecht!
Auto’s kwamen vies de wasstraat uit. Gesprek gehad met medewerker die me aanraadde om thuis met schuurspons aan de gang te gaan. Zij zouden niet de juiste borstels hebben. De vrienden hadden toevallig “allesreiniger doekjes van de jumbo” bij zich waarmee beide auto’s gemakkelijk schoon werden, geen druk of geschrob nodig.
Kortom: Loogman, iets gaat er bij jullie niet helemaal goed…

2023年10月22日

Schade aan mijn sportvelg

Schade aan mijn sportvelg opgelopen door verkeerde instructies van de werknemer. Dit gebeurde toen ik de kettingbaan op moest rijden. Ik kreeg het signaal om door te rijden en voor mijn gevoel reed ik van een stoeprand af gevolgd met een lichte klap. Nadat ik dit gemeld heb is er een onderzoek gestart vanuit Loogman. Ik kreeg te horen dat zij niet aansprakelijk zijn voor de schade. De reparatiekosten bedraagt 250€. Ik kom hier niet meer terug.

2023年9月7日
5つ星のうち2の評価

Geld aangenomen en slecht service geboden

Ik werd binnengelaten maar mocht niet stofzuigen omdat ze gingen sluiten. Ik werd niet gewaarschuwd van tevoren. Waarom laten jullie mensen nog binnen als je weet dat ze niet meer de tijd hebben om gebruik te maken van de gratis stofzuiger?
Mijn tip is als je om 18:00 moet sluiten dan laat geen auto’s meer langs de wasstraat en degene die al betaald hebben en gewassen hebben mogen wel de binnenkant van de auto stofzuigen voordat je ze wegsturen. Ik heb €14:50 betaald en ontevreden. Heb de melding gemaakt en kreeg geen positief gehoor behalve dat ze niets voor mij kunnen betekenen . Ik heb verzoek om alsnog de gratis stofzuigen te gebruiken op een andere dag maar verzoek wordt niet gehonoreerd. Plaats gebeurtenis is de Aalsmeer filiaal.

2023年9月6日

Caravan wassen NIET mogelijk

Hoewel het op de website staat is het onmogelijk!! om bij Loogman Rotterdam je caravan te wassen. Wij stonden er vanmiddag maar de ingang naar de wasbox is niet geschikt om er met een auto en caravan in te rijden. De bocht die je moet maken is zelfs voor een busje bijna niet toereikend. Advies: betere communicatie op de website en ook aan de klantenservice (die gezegd hadden dat het geen enkel probleem was).

2023年8月23日
5つ星のうち1の評価

Mijn ervaring van auto schoonmaken is…

Mijn ervaring van auto schoonmaken is dat hij schoon moet zijn als je klaar ben, bij deze firma gaan ze met een lucht pistool te werk en een ander met een lapje, en walla in 5 min schoon, ik heb zelf nog 20 min moeten wassen om alles schoon te krijgen.
Buiten is goed binnen veel te duur en super slecht.

2023年7月27日

Trustpilot エクスペリエンス