Loogman Carwash レビュー 174

TrustScore 5段階評価の1.5

1.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Review for Loogman Tanken en Wassen I’m extremely disappointed with the new car wash at Loogman. After using it on a brand-new car, the paintwork was left covered in scratches. Some are li... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik ben zeer ontevreden over de kwaliteit van de wasbox. Tijdens het wassen kwam er geen schuim uit de installatie, maar alleen water. Hierdoor was het niet mogelijk om mijn auto goed schoon te maken... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vandaag 12 april gebruik gemaakt van het programma Schoon. De auto was na de wasbeurt niet schoon. Vuil zat nog in grote hoeveelheden op de achterruit en de spoiler. Vanwege de lange wachtrij niet ter... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Even een groot compliment voor de service. Armbandje was opgezogen en konden voor sluitingstijd kijken of hij in de afvalbak nog te vinden was Dylan heeft de boel afgekoppeld en met handschoenen aa... もっと見る

企業情報

1. 洗車
  2. カー ディテーリング業
  3. ハイヤー サービス

当該企業による記述

Als vooruitstrevend bedrijf in de was- en tankbranche streven we continu om jouw ervaring bij onze vestigingen nog beter en comfortabeler te maken. Autowassen is onze specialiteit, maar we hebben ook van alles in huis voor tanken, laden en een lekker hapje eten. Met Loogman ga jij weer trots de weg op!

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Super slechte customer service!!!

Super slechte customer service!!!! De wasbox 5 slikt selectief munten waardoor ik mijn wasprogramma niet kon starten. Ook de munten die aangereikt werden door personeel werkten niet. Vervolgens bied ik mijn pin kaart aan en ga er vanuit dat het restant bedrag van mijn pin wordt afgetrokken. Maar nee, hij trekt een willekeurig bedrag van mijn kaart en nu heb ik in 1 keer heel veel minuten die ik niet nodig heb. Ik heb er uiteindelijk 2,50 teveel in gegooid dus om het geld gaat het niet. Wel het principe. Het kost mij veel tijd en irritatie en het antwoord is dat ik niks terug krijg en dat er nooit problemen waren met het apparaat. Super ruk bedrijf dus. Familie bedrijf wordt gezegd maar dat is ver te zoeken. Draait kennelijk om stuivers winst ipv tevreden klanten.

2023年8月14日
5つ星のうち1の評価

Ik kwam regelmatig bij Loogman almere

Ik kwam regelmatig bij Loogman almere.
(Eigenlijk iets tevaak) altijd goed tot 1x mooie krassen op me dak.. Gemeld maar helaas niet tot een dialoog kunnen komen met Loogman. Beste Mensen Maak aub foto's voor het wassen. Want geen wasstraat is perfect. Maar Loogman Je loog tegen mij, alsof ik een kind was
Geloof dat je dacht dat ik helemaal blind was. 👨‍🦯

2023年5月11日
5つ星のうち1の評価

Super lang wachten voor binnen…

Super lang wachten voor binnen schoonmaak. Geven aan 25 minuten, inmiddels 1 uur in de rij terwijl er niks te doen is. Medewerkers staan massaal te roken en met hun telefoon te spelen. Ga er niet meer heen. Daarnaast absurd duur geworden, 35 euro voor binnen buiten.

2023年7月30日

Schade wordt niet afgehandeld

Door de wasstraat is mijn spiegel afgebroken. Volgens de medewerker op locatie zou alles schade netjes afgehandeld worden, maar vanuit het hoofdkantoor kreeg ik te horen dat dit eigen risico was. Na vragen om uitleg en verduidelijking bleef het stil bij Loogman. Er is met geen mogelijkheid meer contact te krijgen.

Ik zou hier zeker niet je auto wassen, want bij enige vorm van schade geven ze geen thuis.

2023年5月28日
5つ星のうち2の評価

Voor de 2e keer schade ruitenwissers…

Voor de 2e keer schade ruitenwissers achter stuk.
Maar deze keer door verkeerd afplakken ook schade aan mijn geblindeerde raam.
Loogman niet thuis niet hun verantwoordelijkheid is eigen risico bla bla.

Auto vaak ook vies uit de carwash prog 1 nog terug .
Ik ben Loogman klaar.

2023年6月24日
5つ星のうち1の評価

Meer dan drie kwartier moeten wachten…

Meer dan drie kwartier moeten wachten om de auto binnenin schoon te laten maken. Onacceptabel!! Dat hadden ze ook wel kunnen melden toen ik de keuze had voor welk schoonmaakprogramma. Dan had ik ABSOLUUT NIET gekozen voor schoonmaak binnenin. IK HEB WEL WAT BETERS TE DOEN DAN KWARTIER IN EEN RIJ STAAN !!!!!! NOOIT MEER !!!!

2023年6月12日

Loogman Rotterdam

Loogman Rotterdam. Auto voor binnen en buitenreiniging gebracht. 35€. Binnen was de auto nog gewoon vies. Tevens is er een Vloermat kwijtgeraakt. Klantenservice vraagt om foto’s maar laat vervolgens niks meer van zich horen. Bedroevend.

2023年3月19日

Wat een drama bedrijf

Wat een drama bedrijf, eerst waspunten sparen en dan afnemen omdat deze zijn verlopen. Marketing les 1

Als je een klant eerst wat belooft en dan teleurstellen gaat de klant naar de concurrent.

2023年2月1日
5つ星のうち1の評価

Ruitenwisser kapot getrokken door de…

Ruitenwisser kapot getrokken door de borstels in de wasstraat.
Loogman laat weten "Helaas moet ik na het zorgvuldig onderzoeken van uw dossier constateren dat u Loogman Carwash niet aansprakelijk kunt stellen voor de aan uw voertuig ontstane schade. De reden dat u ons niet aansprakelijk kunt stellen voor deze schade is gelegen in het feit dat zoals in onze Algemene Voorwaarden (artikel 5.1c) is beschreven zijn (achter-) ruitenwissers ed. geheel voor risico van de klant."
Buiten dat is het wasprogramma niet best, meest uitgebreide programma maakt wielen niet schoon, droogt bijna niet.
Jammer...ik zoek wel een andere wasstraat. Voor die 28 euro die mijn nieuwe ruitenwisser heeft gekost zijn ze nu meerdere klanten kwijt.

2023年1月30日
5つ星のうち1の評価

Gekozen voor showroom programma met interieur

Gekozen voor showroom programma met interieur. Wielen waren na afloop nog vies en heb ik thuis zelf moeten doen. Achterbak werd niet schoongemaakt (was wel voor betaald) omdat daar hondenharen waren en die zou je er toch niet uitkrijgen, zo werd gezegd. Ook dat heb ik zelf gedaan en was in ca 5 minuten gedaan. Klantenservice geeft evenmin thuis. Voortaan niet meer naar Loogman dus.

2023年1月29日
5つ星のうち1の評価

Jammer dat je geen 0 sterren kunt…

Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Na jarenlang tevreden te zijn geweest nu zeer ontevreden! In de wasstraat maakten de rollen echt een kabaal. We hebben een vrij nieuwe auto dus maakten ons wel zorgen over dit brute geweld. Na het uitzuigen van de auto merkten we de schade. Foto’s gemaakt door medewerkster, we meldden ook van de brute kracht van de rollen. De medewerkster stuurde de foto’s met klacht door naar de verantwoordelijke. Na enige tijd kregen we te horen dat het eigen risico is op grond van hun Algemene Voorwaarden. De krasjes waren niet veroorzaakt door hun machines. Het betrof geen krassen maar een los getrokken grill (inmiddels gerepareerd bij Volvo dealer, 150 euro schade). Beetje raar toch, spreken over krassen terwijl de gril was losgetrokken waardoor de bumper gedemonteerd moest worden. Misschien een standaard mail? Aandacht voor de klant is dus 0. Loogman laat niets meer horen. Schandelijk!

Mijn tip; laat je auto niet wassen door Loogman Amsterdam. Slechte machines en slecht management van de klachten afdeling. Gelukkig is er ook een Wash
& Go met voorzichtige machines….

2022年11月7日
5つ星のうち4の評価

Deze keer tevreden…

Op 25-10-2022 ben ik rond 17.58uur langs Loogman Amsterdam geweest. Deze keer was ik tevreden. Ze hadden een actie op nummer 1 showroom ready. Die heb ik dus genomen. De Loogman medewerker heeft - voordat ik de wasstraat inging - mijn auto mooi schoon gespoten. Heel fijn want de auto lag onder de vogelpoep. Hierna hoefde ik ook niets meer te doen aan de auto.

2022年10月25日

Bij 3 auto’s schade in 20 minuten tijd

Bij mij is ook het klepje van de benzine tank eraf geslagen in de wasstraat. Toen ik stond te wachten op een medewerker, zag ik dat bij 2 andere auto’s de spiegel los was geslagen. Er is een schade formulier ingevuld maar ze geven aan dat het eigen risico is. Daarna niet mogelijk om in contact te komen. Niet via mail of telefoon. Slechte service! Als er in 20 min tijd 3 auto’s beschadigd raken, dan lijkt het erop dat er iets verkeerd staat afgesteld. Ik was jaren een tevreden klant maar durf mijn auto er niet meer te laten wassen.

2022年3月23日
5つ星のうち1の評価

Tijdens een wasbeurt waarbij storing is tankklep erafgerukt

Tijdens een wasbeurt waarbij storing is opgetreden zijn de borstels hard tegen de auto geklapt. Hierdoor is de tankklep open geduwd en vervolgens eraf gerukt door de borstels. Loogman wijst alle aansprakelijkheid af en neemt niet eens de moeite antwoord te geven op email. Slechte service, mij zijn zij kwijt als klant!

2022年8月6日
5つ星のうち1の評価

13-8 bij loogman Amsterdam geweest. Afrader! Ga er niet heen!!

13-8 bij loogman Amsterdam geweest, ik had een vermoede dat ik de vorige keer extra krassen op mijn auto had. Nou na deze was beurt wist ik het zeker! Foto s gemaakt en een mederwerker aangesproken ook die heeft foto s gemaakt. Nou een paar dagen later kreeg ik een mail met dat het niet mogelijk was dat dit door hun komt! Mijn auto is een paar maanden oud en ik ben er erg netjes en zuinig mee. Dit hebben ze gestuurd:

Onlangs heb ik het dossier van uw schademelding en uw aansprakelijkheidsstelling ontvangen van de teamleider van de wasstraat die u bezocht heeft.

Daarmee heb ik dit dossier overgenomen van de teamleider. Vanwege privacy wetgeving kan de teamleider vanaf nu niet meer bij uw gegevens of de verdere verwerking van uw gegevens.

Korte tijd nadat ik uw dossier heb ontvangen, ben ik begonnen met het onderzoeken hiervan. Ik heb dit gedaan door de situatie te beoordelen en de foto('s) te bekijken samen met de opmerkingen vanuit de leiding van de wasstraat.

Helaas moet ik na het zorgvuldig onderzoeken van uw dossier constateren dat u Loogman Carwash niet aansprakelijk kunt stellen voor de aan uw voertuig ontstane schade. De reden dat u ons niet aansprakelijk kunt stellen voor deze schade is gelegen in het feit dat onze wasstraat is uitgevoerd met zg. roterende textiele lappenrollen die bewegen in een vast patroon. Deze lappenrollen kunnen niet de krasjes veroorzaken in het op de fotobeelden zichtbare patroon.

Mensen ga niet naar loogman, de naam zegt genoeg (loog)man
Ik ben zeer teleurgesteld hoe dit is opgepakt, ik heb direct actie ondernomen. Ook is er niet meer gereageerd op mijn reactie die ik heb gestuurd.
Ik lees nu op internet behoorlijk veel reviews met dezelfde schade. Voor mij nooit meer deze wasstraat!

2022年9月5日
5つ星のうち1の評価

Schade! Loogman bleef liegen.

Na de wasstraat en binnenreiniging heeft mijn auto lakschade aan de linker voor portier opgelopen. Na verschillende e-mails heen- en weer te hebben verstuurd, wil Loogman zijn verantwoordelijkheid niet nemen. Ik heb echter wel tijdens de melding aangegeven dat ik ook de binnenkant van de auto heb laten reinigen op het interieurband van Loogman. Mijn vermoeden was dan ook direct dat de schade daar is veroorzaakt. Wellicht door de stofzuiger, de interieurspuit of door de andere attributen die de werknemers van Loogman om hun middel dan wel hangend aan hun broekzak dragen.

Auto is nieuw en als ik de schade daarvoor al had dan zou dit mij direct zijn opgevallen.

Momenteel is het een juridisch geschil geworden. Mijn advies: sla de binnenreiniging maar over aangezien ze daar niet zorgvuldig en hygiënisch te werk gaan. Zonde van je geld en je mooie auto!

2022年9月1日

Schade ontstaan in Loogman wasstraat

Schade ontstaan in wasstraat van Loogman Aalsmeer. Ruitenwisser-arm achter ontzet, blad afgerukt.
"manager" van de wasstraat geeft aan dat het eigen-risico is... dat Loogman hiervoor niet aansprakelijk gesteld kan worden.... Wat een onzin...
Loogman is niet klantvriendelijk, intimideert klanten.
Een oplossing voor de schade/kosten is niet geboden.
Onverantwoordelijk bedrijf.....

2022年8月23日
5つ星のうち1の評価

Slechte service geen contact te krijgen…

Slechte service geen contact te krijgen met aftersales na een aantal mails te hebben verstuurd.
Na 5 x bellen pas.
Nieuwe mensen maken fouten die er werken daar moet je voor bloeden als er een fout wordt gemaakt, daarom schade aan de auto verschrikkelijk nooit meer. Ik rij er hard voorbij.

2022年8月16日

Trustpilot エクスペリエンス