Lookiero レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Gjorde en bestÀllning 14/7 och har Ànnu inte fÃ¥tt vare sig bestÀllning eller info om försening, trots otaliga kontaktförsök. DÀremot var Lookiero vÀldigt snabba med att ta betalt (samma dag jag gjorde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snygga klÀder och riktigt kul att en personal shopper vÀljer ut klÀder som passar mig. Det har varit fina överraskningar som jag inte sjÀlv hade plockat fram annars, men nÀr man provar hemma sÃ¥ blir d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt fina och bra klÀder som kommer. Det Àr lÀtt att sköta sitt abonnemang och Àndra leveranser mm. Att man har en personlig rÃ¥dgivare som gör iordning ens klÀdbox efter ens egna referenser Àr topp... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ smidigt att bestÀlla hem en box med klÀder och att sedan i lugn och ro prova och bestÀmma vilket/vilka plagg man vill köpa. Enkelt att skicka tillbaka de plagg man inte vill behÃ¥lla. Jag har fÃ¥tt t... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Lookiero Àr din personliga online Personal Shopper-tjÀnst. Du får 5 noggrant utvalda plagg levererade i en box att prova hemma. Behåll det du gillar och betala bara för de plagg du vill ha!

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 80ä»¶

レビュヌを曞く

Mycket bra tjÀnst

Mycket bra tjÀnst! Och spÀnnande. Jag har slutat småhandla i andra butiker nu för jag vet att jag snart ska få en ny box from Lookiero. Så jag tror att jag faktiskt spar pengar på detta :)

2025幎1月3日

Débit inexpliqué

J’ai pris un abonnement (gratuit normalement, j’ai gardé des produit de la premiÚre box, j’ai été débité puis à nouveau débité 2 semaines aprÚs d’une somme invresemblable qui ne correspond à rien.
Je suis furieuse

2024幎12月26日

Bonjour Jeanne,

Nous vous remercions pour votre commentaire et sommes navrés que vous ayez été confrontée à cette situation.

D'aprÚs les informations fournies, nous n'avons retrouvé aucun contact de votre part à notre service client, afin d'étudier votre cas, nous vous invitons à passer via notre formulaire de contact :
https://support.lookiero.com/hc/fr ou via l'adresse hello@lookiero.fr.

Nous vérifierons votre cas dans les meilleurs délais.

Nous restons à votre disposition,

Bonne journée,

Lookiero CS Team

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt skönt att slippa leta runt

Otroligt skönt att slippa leta runt efter klÀder nÀr man jobbar 45 timmars veckor. Med min profil fick jag dessutom klÀder som satt perfekt, sÃ¥ nöjd med detta koncept. Matchar min livsstil och lite roligt att fÃ¥ klÀder som man annars kanske inte skulle valt vid första anblicken men som sedan satt perfekt nÀr jag provade hemma förslagen som kom i min lookiero 👍👍👍

2024幎12月13日
5぀星のうち5の評䟡

I feel like i just got my body back

I feel like i just got my body back. After years of thinking i might be ”chubby”, i just got my first box and i literally started laughing. It was insane how much hotter i am when the fit is right. My confidence just reappeared efter years of absence. Im emotional about this. This is the best idea ever - have someone who actually knows stuff about clothes and has time to really pick the right stuff. Im almost tearing up. This was worth so much for me. In my own opinion, i went from being a 6 to a solid 10.

2024幎12月10日

Varning bedrÀgeri!!!

Detta Àr ett företag som Àgnar sig åt förslaget bedrÀgeri. Varning!!! Jag har bestridit - trots det har de tagit betalt för ett klÀdesplagg jag returnerat! Jag behöll inga varor och följde anvisningarna för retur. De besvarar inte mail. De har Àven ett frågeformulÀr dÀr meddelandet ej sparas så du saknar bevis om du inte skÀrmdumpar det du skrivit.

2024幎12月3日

Hej Elsa,

Vi Àr mycket ledsna för det besvÀr som uppstått.

Om du fortfarande inte har fått något svar (kontrollera Àven din skrÀppostmapp), tveka inte att kontakta oss igen så att vi kan kontrollera ditt Àrende så snart som möjligt.

Tack så mycket för ditt tålamod.

Lookiero CS-team

Great,suprising personal selection

Det Àr med nöje och spÀnning jag har mottagit 3 st. Lookiero boxar och kunnat behålla 90% av urvalet som min personal shopper valt ut. Helt otroligt hur vÀl de olika plaggen har passat på mig! Det medföljande kortet som visar "mix&match basgarderob" ger mig smarta ideér hur jag kan variera garderoben. Stort plus för enkelheten att returnera och ev. byta storlek. Snabb leverans och tydligt lev.besked. Ser fram emot min nÀsta sÀndning.

2024幎11月21日

Hej Annika,

Tack så mycket för att du lÀmnade din kommentar, vi Àr mycket glada att lådan var en trevlig överraskning för dig och att Lookiero-tjÀnsten tillfredsstÀllde dig!

Vi ser fram emot att skicka dig nya kombinationer som Àr designade speciellt för dig.

5぀星のうち1の評䟡

Jag skickade meddelande om uppsÀgning i

Jag skickade meddelande om uppsÀgning i oktober.
Ingen mer respons Àn att de dragit Ànnu en avgift för tjÀnsten.
Skickade åter ett meddelande men ingen återkoppling och det finns ingen annan kontaktnÀt Àn via ett formulÀr.

2024幎11月28日

Hej Malin,

tack för din kommentar; vi Àr mycket ledsna för den hÀr situationen.

Vi bekrÀftar att vi redan har svarat på din förfrågan; vÀnligen kontrollera Àven din skrÀppostmapp för våra meddelanden.

Om du har några andra behov står vi till ditt förfogande via kontaktformulÀret: https://support.lookiero.com/hc/sv.

Vi hoppas att du kommer att ge oss en annan möjlighet i framtiden!

VÀnliga hÀlsningar,
Lookiero kundtjÀnst,

Rekommendera

Rekommenderar varmt

2024幎11月5日

tack för din kommentar.

Vi Àr vÀldigt glada över att Lookiero-upplevelsen var spÀnnande och att du gillade plaggen du fick.

5぀星のうち4の評䟡

De håller vad de lovar

Mycket smidigt, Àven att skicka tillbaka det man inte ville ha.

2024幎11月11日

Hej Elaine,

tack för din kommentar!

Vi Àr verkligen glada att du tyckte att Lookiero-upplevelsen var bekvÀm och enkel!

Vi ser fram emot att förbereda en ny Lookiero-box för dig!

Vi ses snart igen,

5぀星のうち5の評䟡

Helt otroligt smidigt och lÀtt

Det var otroligt smidigt. Fick mitt paket, provade. Behöll en del och gick jÀttesmidigt att skicka tillbaka resten.

2024幎11月8日

Hej Marie,

tack för din kommentar.

Det Àr kul att veta att vår service Àr bekvÀm för dig och att den uppfyller dina förvÀntningar.

Vi ser fram emot att överraska dig med nÀsta låda!

5぀星のうち5の評䟡

Easy to use and good variety

Very simple to use and a nice way to get ideas on new styles and brands

2024幎11月22日

Hi Alexandra,

Thanks for your review!

We’re thrilled to hear that your Lookiero experience is positive and find our service easy as this is the most important part of the service for us.

We can't wait to surprise you again whenever you want!

Best regards,

5぀星のうち5の評䟡

Har behållt nÀstan alla plagg hittills - supernöjd

Av klÀderna jag fått hittills (tre boxar - en i kvartalet) så har jag behållt alla förutom ett plagg. Det Àr snygga looks som jag får som förslag, vissa Àr i exakt min stil och andra utmanar mig lite mer men visar sig passa utmÀrkt. Det mÀrks att min personal shopper har koll på vad som passar mig. Jag Àr supernöjd!

2024幎11月11日

Hej Cecilia,

tack för din kommentar!

Vi Àr verkligen glada att du tyckte att Lookiero-upplevelsen var perfekt och att din Personal Shopper gav din garderob en makeover samtidigt som du respekterade din stil och dina behov.

Vi ser fram emot att förbereda en ny Lookiero-box åt dig!

Vi ses snart igen,

5぀星のうち5の評䟡

Det bÀsta jag har gjort för min egen skull

Jag Àlskar att få hem mina paket från Lookerio. Efter bara två omgångar med paket lyckades lookerio plocka fram och skicka enbart klÀder jag Àlskar och vill behålla och så har det efter detta fortsatt att vara
Ändå får jag hem lite ny stil och provar sånt jag ALDRIG ens skulle titta på i butik på egen hand
Jag har fått en helt ny stil och sjÀlvkÀnsla utan att på något sÀtt göra avkall på vad som Àr jag
BÀsta ever

2024幎10月31日

Hej Malin,

Tack för din kommentar och för ditt förtroende!

Vi Àr glada att Lookiero har gjort det möjligt för dig att ge din garderob en makeover samtidigt som du respekterar din stil.

Vi ser fram emot att överraska dig med en ny låda!

SCAM!!!

SCAM!!!
Lita inte på detta företaget!!
Du får betala 1000kr för att få hem klÀder, titta på dom, konstatera att du inte vill ha dom och skicka tillbaka dom!

2024幎11月14日

Hej Isabella,

Vi beklagar att detta Àr din åsikt.

NÀr du bestÀller din Lookiero tilldelar vi dig en Personal Shopper som noggrant studerar all information i din stilprofil för att vÀlja ut de klÀder som bÀst matchar din stil.

Men det slutar inte dÀr! Hon skriver en lapp till dig med en presentation av urvalet och råd om hur du kan matcha plaggen. För varje plagg skickar hon också ett förslag med två olika looks för att inspirera dig. Denna tjÀnst kostar 150kr och debiteras nÀr du bekrÀftar din bestÀllning, men den Àr kostnadsfri om du vÀljer att köpa minst ett plagg och dras av från det totala priset för ditt köp i kassan.

Vi hoppas att ni ger oss en ny chans i framtiden!

Super fina klÀder

Super fina klÀder, bra material.

2024幎9月2日

Hej Lenitha,

tack för din kommentar!

Vi Àr glada över att du var nöjd med Lookieros urval och att kvaliteten på de plagg som din stylist föreslog övertygade dig.

Vi ser fram emot att skicka en ny låda till dig!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。