Loqater レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

⭐⭐⭐⭐⭐ Super tevreden over Loqater! Mijn fiets is zelfs twee keer teruggevonden dankzij hun tag. Echt ontzettend fijn en een geruststellend gevoel dat je fiets traceerbaar is als hij gestolen wordt.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Schaf geen loqater aan, op het moment dat je fatbike gestolen word doen ze weinig moeite om hem te vinden. Ik heb op 3 augustus een diefstal melding gedaan, het is nu 20 augustus en nog niks vernome... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De Fatbike van m’n dochter was voor de tweede keer gestolen, bij de eerste diefstal is er gelijk actie ondernomen en was de Fatbike binnen 3 dagen weer teruggehaald. Onlangs is hij weer gestolen en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ze hebben me geweldig snel geholpen, zaterdagochtend melding gemaakt, maandagavond was de bike gelokaliseerd bij een heler. Politie heeft hem door middel van Loqater kunnen oppakken en 2 dagen later k... もっず芋る

䌁業情報

1. 譊備業

圓該䌁業による蚘述

Voor motoren, scooters, (electrische) fietsen en al je andere mobiele eigendommen leveren wij kleine zenders. Met onze ervaren meldkamer en bijbehorende recoveryteams bieden wij gegarandeerd 24/7 hulp bij het terugvinden van je eigendommen. De meeste verzekeraars geven korting op de premie indien een Loqater is geplaatst.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 123ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisch!

Toen de fiets van mijn dochter werd gestolen, dachten we echt die zien we nooit meer terug!
Ik heb meteen Loqator gebeld. Zij hebben mij fantastisch geholpen! De eerste paar dagen was er nog geen signaal, ik dacht echt die mensen gaan er echt nooit achteraan, maar 3 dagen later kreeg ik een telefoontje dat ze de fiets hadden gevonden. In samenwerking met de politie, want je mag niet voor eigen rechter spelen, werd er een inval gedaan in een woonhuis en daar stond idd de fiets! Weer 2 dagen later kon ik de fiets bij de politie ophalen! De jongens van Loqator hebben ons fantastisch geholpen, goed stap voor stap de procedure uitgelegd en gevonden!!! Grote shout out naar Loqater!

2025幎10月3日
5぀星のうち1の評䟡

Mijn fatbike is nu al 17 dagen gestolen

Mijn fatbike is nu al 17 dagen gestolen met een tracker van loqator er in.
Vandaag naar loqator weer gebeld en nog kunnen ze niet zien waar mijn fatbike is.
Meneer verteld mij dat als mij fatbike in een garagebox staat ze niet kunnen zien dat de fatbike daar staan want in een garage box kunnen ze geen contact maken met de GPS tracker.

Als ik dit wist had ik de loqator nooit genomen.

Mensen denk goed na loqator wordt mooi verkocht als dan vinden ze je fatbike gelijk terug.
Ze vergeten alleen te vertellen dat dit weken maanden kan gaan duren.
En als het een in loods of garagebox terecht komt
Ze geen GPS contact kunnen maken.

2025幎10月15日

fatbike gestolen

Zaterdag nacht (26-10) fatbike gestolen, vrijdag gebeld door de politie dat we hem op konden halen. Contact met het bedrijf via telefoon en mail verliep super goed en ze hielden ons hiermee op de hoogte wat de status inmiddels was, helaas waren ze in de tussentijd ook al op. Locatie geweest maar toen was de fatbike niet traceerbaar maar ze bleven monitoren en uiteindelijk binnen een paar dagen toch gevonden. Had er een hard hoofd in maar loqator doet wat ze beloven ze doen er alles aan om de fatbike terug te vinden en bij de 97% wat ze terug vinden daar zaten wij gelukkig tussen, super bedankt!!!!

2025幎11月1日

Beste tracking bedrijf

Mijn fiets was binnen drie dagen na de diefstal weer terecht! Ze hebben hem opgespoord, gevonden en teruggebracht — en dat niet één, maar twee keer! Ongelooflijk snelle en professionele service. Ze zijn 24/7 bereikbaar en echt betrouwbaar. Absoluut een topbedrijf, ik kan ze iedereen aanraden!

2025幎9月17日
5぀星のうち5の評䟡

Mijn fiets was helaas gestolen

Mijn fiets was helaas gestolen, maar dankzij de tracker van Loqater heb ik mijn fiets weer terug. De fiets stond gewoon bij de dief in zijn schuur!

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik hem nog terug zou zien, maar het systeem werkte perfect. De locatie was nauwkeurig en de opvolging ging snel. Ik kon daarna de fiets bij de politie ophalen. Gelukkig deed verzekering daarna ook helemaal niet moeilijk om de schade te herstellen. Dat kwam omdat ik beide sleutels nog had en de Loqater had aangeschaft.

Ik ben echt super blij en tevreden met de service en het product. Een echte aanrader voor iedereen die zijn fiets goed wil beveiligen!

2025幎10月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス