Ieder jaar is het weer een moeder-dochter uitje voor ons en vertrekken we beide weer met een aantal nieuwe oorbellen voor onze collectie. Doordat ze niet te veel mensen toelaten tot het tijdslot heb... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele mooie oorbellen, echt super blij mee. Snel thuis bezorgd aan huis en goed ingepakt zodat ze niet kunnen beschadigen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Prachtige kwaliteit, mooie verpakking. Cadeautje viel tegen maar oorbellen prachtig. Prijs kwaliteit vind ik niet altijd oke
äŒæ¥ãåçããŸãã
Schitterende oorbellen, echte eye (ear) catchers. Een fantastisch bedrijf, ben heel blij met miijn mooie oorbellen. Ben benieuwd hoe hun reactie zal zijn, ik verloor vanmorgen een oorbel, er is denk i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sinds 2010 creëert LOTT. gioielli met passie en vakmanschap sieraden die net zo uniek zijn als de vrouw die ze draagt. Elk stuk uit onze collectie is handgemaakt in ons eigen atelier, met een scherp oog voor detail, kwaliteit en innovatie. Wij geloven dat schoonheid in de details zit. Of je nu kiest voor een tijdloze klassieker of een gedurfd statement piece: met LOTT. gioielli draag je een sieraad dat met zorg, aandacht en liefde is vervaardigd.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Lott heeft prachtige oorbellen, altijd een feestje. Bezorgdienst was niet goed. Pakje werd op heel ander pakketautomaat afgegeven. Toch 5 sterren voor de oorbellen!!

LOTT.gioielli ããã®åç
Tolle Serviceleistung, alles war sorgfÀltig und hochwertig verpackt. Die Ohrringe haben eine sehr gute QualitÀt. Ich bin begeistert und werde wieder bei LOTT bestellen und euch weiterempfehlen!

LOTT.gioielli ããã®åç
Mooie oorbellen. Alleen wordt er bezuinigd op de sluitstukjes. Die passen niet goed en vallen er gewoon uit. Voor deze prijzen vind ik dat niet kunnen.

LOTT.gioielli ããã®åç
Mega schöne Ohrringe. Sehr gute QualitÀt.
Besitze mittlerweile ganz viele verschiedene Modelle und Farben. Es werden nicht die letzten sein!!!!

LOTT.gioielli ããã®åç
Opnieuw een prachtige oorbel van Lott Gioielli gevonden, die zorgvuldig verpakt en geleverd is. Blij mee!

LOTT.gioielli ããã®åç
Zoveel keuze, goede kwaliteit en mooi verpakt. Een cadeautje voor jezelf.

LOTT.gioielli ããã®åç
Prachtige jewel. Fantastisch ingepakt en toen ik het doosje opende kwam er een heerlijke geur van bloemetjes uit de doos.
Ik hou van dit merk!

LOTT.gioielli ããã®åç
Was vlot geleverd, de sieraden van Lott vind ik sowieso prachtig, mooie kwaliteit, en het armbandje cadeau was een pluspunt
Was een cadeau voor mijn schoondochter, zij was er heel blij mee, en volgens mij zullen ze haar schitterend staan: lang krullend blond haar, blauwe ogen, daar passen deze oorbellen perfect bij

LOTT.gioielli ããã®åç
Prachtige oorbellen van een hele mooi kwaliteit en leuk verpakt!
Snel verzonden ðð»

Qualitative gute Ware, schnelle Lieferung
Leider wurde beim Ring nicht die genaue GröÃe angegeben! Aber auch dieser war von sehr guter QualitÀt

LOTT.gioielli ããã®åç
Geweldige duidelijke website, zeer intuïtief, enorm assortiment met high end sieraden. zo in huis tegen een alleszins redelijke prijs!
Daarnaast ben ik nog vriendelijk en deskundig geholpen door de klantenservice voor een probleem wat ikzelf had veroorzaakt!

LOTT.gioielli ããã®åç
Helaas een erg teleurstellende ervaring met dit bedrijf.
Bij het uitzoeken van een paar oorbellen stond op het artikel een prijs van â¬115 vermeld. Pas bij het afrekenen werd mij verteld dat de prijs volgens de winkel â¬190 zou zijn, omdat het prijskaartje âniet klopteâ. De prijs op het artikel bleek dus simpelweg niet te kloppen.
Dit werd pas duidelijk toen ik al had besloten de oorbellen te kopen. Uiteindelijk heb ik ze toch betaald, maar wel direct aangegeven dat ik het niet eens was met de prijsafwijking.
Wat mij vooral teleurstelt is hoe daarna met mijn klacht is omgegaan. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor een foutieve prijsvermelding, bleef de winkel herhalen dat ik akkoord zou zijn gegaan omdat ik uiteindelijk heb betaald en de oorbellen ben gaan dragen.
Er werd wel een armbandje en een bos bloemen gestuurd, maar dat voelt meer als een symbolisch gebaar dan als een oplossing voor het daadwerkelijke probleem. Om het netjes af te sluiten heb ik zelf nog een compromis voorgesteld (een paar oorbellen van â¬45), maar zelfs dat werd afgewezen.
Voor een merk, waar vertrouwen en transparantie juist belangrijk zouden moeten zijn, vind ik dit een bijzonder teleurstellende manier van omgaan met een klant en een foutieve prijsvermelding.
Jammer dat er ondanks meerdere pogingen geen redelijke oplossing mogelijk bleek. Mocht de winkel deze kwestie alsnog willen oplossen, dan sta ik uiteraard open voor contact.

LOTT.gioielli ããã®åç
Goed geholpen door klantenservice.
Prachtige oorbellen . Leuk cadeau erbij . Snel verzonden.

LOTT.gioielli ããã®åç
Ze kleuren mooi bij mijn outfit, alle gasten waren enthousiast

LOTT.gioielli ããã®åç
Eerste levering was oorbel niet oké. Gebeld, retour label gekregen en opgestuurd. De volgende dag had ik een nieuw paar. Goede service en prettige communicatie.

LOTT.gioielli ããã®åç
Al meerdere keren iets besteld en altijd precies als getoond en omschreven. Mooie oorbellen!

LOTT.gioielli ããã®åç
Blij met mijn aankoop, mooien open ronde ovalen oorbellen. Goede verzending en heel mooi verpakt.

LOTT.gioielli ããã®åç
Altijd mooie en originele sieraden, snelle levering en ook een goede, overzichtelijke webshop

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã