Ieder jaar is het weer een moeder-dochter uitje voor ons en vertrekken we beide weer met een aantal nieuwe oorbellen voor onze collectie. Doordat ze niet te veel mensen toelaten tot het tijdslot heb... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele mooie oorbellen, echt super blij mee. Snel thuis bezorgd aan huis en goed ingepakt zodat ze niet kunnen beschadigen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Prachtige kwaliteit, mooie verpakking. Cadeautje viel tegen maar oorbellen prachtig. Prijs kwaliteit vind ik niet altijd oke
äŒæ¥ãåçããŸãã
Schitterende oorbellen, echte eye (ear) catchers. Een fantastisch bedrijf, ben heel blij met miijn mooie oorbellen. Ben benieuwd hoe hun reactie zal zijn, ik verloor vanmorgen een oorbel, er is denk i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sinds 2010 creëert LOTT. gioielli met passie en vakmanschap sieraden die net zo uniek zijn als de vrouw die ze draagt. Elk stuk uit onze collectie is handgemaakt in ons eigen atelier, met een scherp oog voor detail, kwaliteit en innovatie. Wij geloven dat schoonheid in de details zit. Of je nu kiest voor een tijdloze klassieker of een gedurfd statement piece: met LOTT. gioielli draag je een sieraad dat met zorg, aandacht en liefde is vervaardigd.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

LOTT.gioielli ããã®åç
Ik koop al jaren bij LOTT. Het merk ontdekt, en wil eigenlijk niet anders!
Het zijn exclusieve oorbellen en vallen op!

LOTT.gioielli ããã®åç
Verf is er af en kleur heel anders dan foto bij koraal oorbellen

LOTT.gioielli ããã®åç
Hele mooie oorbellen. Gekocht voor een gala. Het armbandje wat ik erbij kreeg, vond ik een beetje tegenvallen

LOTT.gioielli ããã®åç
Prettige website, snel verzonden, prachtig verpakt. Een cadeau voor mezelf, weer een set mooie oorbellen.

Goede snelle service
Hoop alleen dat ze me nog kunnen helpen met een vraag
Had retour aangemeld en niet goed gelezen dat ik ook had kunnen ruilen
Heb nu een nieuwe order geplaatst maar misschien had ik bij ruiling geen retourkosten hoeven te betalen??

LOTT.gioielli ããã®åç
Was sneller bezorgd dan verwacht. En heel leuk ingepakt. Echt een beleving

LOTT.gioielli ããã®åç
Bestelling werd snel geleverd.
Oorbellen waren leuk ingepakt.
Retourneren makkelijk en snel.

LOTT.gioielli ããã®åç
Snelle service en duidelijke info over de bestelling.

op zich is het wel ok.
Ik had 2 paar oorbellen besteld. er zat een kaartje bij de oorbellen waar opstond als de rode zegel verwijderd is kun je ze niet terug sturen. bij 1 paar oorbellen zat er helemaal geen zegel aan. hierover heb ik contact opgenomen en dan word er gezegd dat het door drukte komt. wat zou er nu gebeuren als ik die oorbellen zonder zegel terug zou sturen?

LOTT.gioielli ããã®åç
Perfecte service, aan alles is te zien met hoeveel liefde aan alles aandacht is gegeven, verpakking, persoonlijke note etc.etc.
Ik ben verslaafd aan de LOTT oorbellen, eenmaal een LOTT en je wil niets anders meer (inmiddels 15 paar)

LOTT.gioielli ããã®åç
De service was super goed.er was een pop up voor gratis armband die werkte niet naar klantenservice gebeld en toen toch gekregen, was hun fout, maar toch. Kleinkind super blij en oma super tevreden. De oorbellen zijn ook super leuk. In een woord alles was super

Top geregeld! Mooi ingepakt en snel verzonden. Ga het zondag kado geven! Dank

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã