Louise er sÃ¥ dygtig, kompetent og giver virkelig god rÃ¥dgivning. Hun vil altid skrÊddersy behandlingerne til netop ens behov og rÃ¥dgive derudfra. Hun har en tÃ¥rnhÞj standard - man er bare i virkelig g... ãã£ãšèŠã
Dejligt nemt at bestille online og Louise er sÃ¥ flink til at informere om brug og levering eller afhentning af produktet. Det gik hurtigt! Har intet dÃ¥rligt at sige, jeg har fÃ¥et skrÊddersyet min hudp... ãã£ãšèŠã
Har stadig min fÞrste behandling ved Louise tilgode (stÃ¥r pÃ¥ min Þnskelisteð ð») Har lagt en meget lille ordre i hendes webshop, hvor der var utrolig fin service og med en personlig hilsen. Hurtigt s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Louise er den dygtigste kosmetolog jeg hidtil er behandlet hos⊠:-) Der er altid meget personlig og professionel rÃ¥dgivning fra Louise.. Super service og meget behagelig behandling inkl. rammer.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Louise Scheel tilbyder både skÞnhedsbehandlinger i klinikken i Aabenraa, med fokus på som resultatsskabende ansigtsbehandling, men også andre behandlinger så som lash lift, shellac og voksbehandlinger. Derudover er Louise Scheel også en skÞnhedswebshop, hvor du kan kÞbe lÊkker hudpleje fra populÊre brands som Environ, pH Formula og den Originale Dermaroller. Derudover findes du også selvbruner, solfaktor, aromaterapi og andre lÊkre ting, til at forkÊle dig selv og forsÞde din hverdag.
FjordlÞkke 116, Louise Scheel ApS, 6200, Aabenraa, ãã³ããŒã¯
- info@louisescheel.dk
- louisescheel.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Hurtig levering og fantastisk serviceâŠ
Hurtig levering og fantastisk service og lÊkre produkter!
Super god service
Hurtig tilbagemelding på mails, og super god service. SkÞnne produkter.
Fin og hurtig service ð«¶ð»
Verdensklasse service
Dejligt nemt at bestille online og Louise er så flink til at informere om brug og levering eller afhentning af produktet. Det gik hurtigt! Har intet dårligt at sige, jeg har fået skrÊddersyet min hudpleje rutine af hende og er mere end tilfreds. Min hud har aldrig haft det bedre!
Hurtig ekspedition
Super god og nemt at bestille og hurtigâŠ
Super god og nemt at bestille og hurtig leverig
Perfekte vare og hurigt afsendt.
Det er nogle lÊkre produkter ð€©
Jeg er meget tilfreds med denâŠ
Jeg er meget tilfreds med den personlige kontakt jeg oplevede i forbindelse med mit kÞb.
Det sÊtter jeg pris på i en verden af anonymitet og online ekspedition.
Jeg vil vende tilbage ð«
Fint og lÊkkert pakket ind og hurtig levering
Fint og lÊkkert pakket ind og hurtig levering.
Super godt og god service
Jeg får behandlinger hos Louise
Jeg får behandlinger hos Louise, hun er virkelig god til at forkÊle én og jeg kÞber hendes produkter, som jeg virkelig glade for. Hun er mega dygtig, meget kompetent og grundig i hendes arbejde.
Stor anbefaling herfra :-)
Bedste sted!
Bedste sted!
Kan varmt anbefales! Stort udvalg, lÊkre produkter, hurtig levering og FANTASTISK rådgivning!
God og effektiv service.
LÊkre produkter og hurtig mulighed forâŠ
LÊkre produkter og hurtig mulighed for afhentningâïžð·