weloveholidays レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Hotellet Àr inte 5 stars brist pÃ¥ sprÃ¥k engelska och en del personal Àr inte trevliga , de missa stÀdning ibland och bara en pool och sakna grön plaster men hursomhelst vill jag tacka en del servitör... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mycket bra personal som jobbar, vÀldigt bra service. NÀr nÃ¥got gÃ¥r fel rÀttar dem till det och hjÀlper Àn att fÃ¥ en fantastisk resa. Jag hoppas bara att dem tar bort Galaxy beach hotell - Alanya dÃ¥ de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag tycker att weloveholiday har utmÀrkt utbud nÀr det gÀller resor och har en vÀldigt bra flexibilitet nÀr det gÀller Ã¥terbetalning , speciellt om man jÀmför med andra aktörer. SÃ¥ kommer att anvÀnd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har bokat mÃ¥nga resor med er och Àr alltid mycket nöjd. Ni har fantastiska erbjudanden, sÀrskilt till Grekland och Turkiet. Varje gÃ¥ng jag har bokat med er har allt fungerat utmÀrkt. Tack för er f... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Hos weloveholidays Àr vÃ¥rt mÃ¥l att göra vÀrlden tillgÀnglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast vÀxande onlineresebyrÃ¥er erbjuder vi ett obegrÀnsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser – allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara nÃ¥gra fÃ¥ klick. PÃ¥ vÃ¥rt internationella huvudkontor i London arbetar ett hÀngivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vÃ¥r smarta webbplats och app, utan finns Àven dÀr som stöd för vÃ¥ra kunder före, under och efter resan. Varje Ã¥r hjÀlper vi miljontals nöjda resenÀrer att nÃ¥ sina drömdestinationer, och vÃ¥ra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmÀrkelser. SjÀlvklart omfattas du av paketreselagen, sÃ¥ att du kan kÀnna dig helt trygg med att bÃ¥de din resa och dina pengar Àr i sÀkra hÀnder. Vanliga frÃ¥gor – https://www.loveholidays.com/se/faq/

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 132ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt och med rimliga priset

2026幎6月26日

Hej Assia!

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du uppskattade både vår snabba service och våra priser. Det Àr precis det vi strÀvar efter att leverera varje dag.

Varmt vÀlkommen åter!

allt var

allt var
perfekt

Hej Ivica!

Stort tack för ditt fina betyg! Det glÀder oss enormt att höra att allt var helt perfekt under din upplevelse.Varmt vÀlkommen åter!

Bra priser

Bra priser. Speciellt om du först hittar ett hotell sedan söker du samma resa från en annan enhet. Då kan du få ner priset Ànnu mer. Vi fick ner det med 3000 kr. Då slåg vi till

Hej Balázs!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med våra priser och att ni lyckades göra ett riktigt bra klipp på 3 000 kr till er resa!

Våra priser uppdateras i realtid baserat på tillgÀnglighet och efterfrågan, så det gÀller helt klart att slå till nÀr man hittar ett erbjudande man Àr nöjd med.

Stort tack för din feedback och vi önskar er en helt fantastisk resa!

Smidigt

Smidigt utan problem

2026幎6月22日

Hej Marian!

Vad roligt att höra! Det glÀder oss att allt gick smidigt och helt utan problem.Stort tack för din feedback och varmt vÀlkommen åter!

5぀星のうち5の評䟡

Weloveholidays en mycket bra och smidig

Weloveholidays en mycket bra och smidig sida med bra priser. Rekommenderas starkt.

2026幎7月11日

Hej David!

Stort tack för den fina rekommendationen! Det glÀder oss enormt att du upplever vår sida som både bra och smidig, och att du Àr nöjd med våra priser.

Varmt vÀlkommen åter nÀsta gång det Àr dags att boka resa!

Outrageous

As we go to book our holiday we check for transfer to the hotel. The booking states that the transfer might cost extra. We book our holiday, only to find out there is not available transport at all. I therefore reach out to customer service whom indeed double check and assure me that there is no transport available. I then proceed to ask for my money back because it was stated nowhere that there would be no available transfer. I receive the response that I cannot get a penny back at all. Despite the fact that it's THEM who left information out. I am now stuck paying 15.000 SEK for a trip that I cannot even go on because our only choice to take a taxi which would cost us another 10.000 SEK that we do not have to spend on transfer. Absolutely outrageous that this website has such high ratings. Something like this shouldn't happen and isn't okay whatsoever.

2026幎7月10日

Hi Mirela!

Thank you for bringing this to our attention. We are very sorry to hear about the distress and frustration this situation with your transfer has caused you and your family. This is certainly not the experience we want our customers to have.

Because you have not provided any booking details or contact information in your review, we are unable to look up your case in our system right now. To investigate what happened and see how we can assist you with this, I will reach out to you directly via the private messaging function here on Trustpilot.

Please keep an eye out for our message shortly so we can take a closer look at your booking.

Kind regards

Fina poolområden

Poolerna Àr fina! Det finns fyra olika pooler vilket ger goda valmöjligheter. Finns med och utan aktiviteter vilket Àr roligt! Frukosten Àr dÀremot fruktansvÀrd. Ӂt” frukost 2 dagar av 7 men var dÃ¥lig variation, ingen smak eller sÃ¥ var allt torrt. Inte alls vÀrt pengarna. Rummen Àr okej, ganska gamla rum men dom fungerar. AC Àr ganska gammal och man kan inte vÀlja temperatur, men det Àr iallafall kallare i rummet Àn vÀrmen ute. Badrummet Àr frÀscht, min toalett hade dÀremot dÃ¥lig kraft pÃ¥ spolningen. Personalen Àr trevlig!

2026幎7月1日

Hej Madeleine,

Tack för att du delar med dig av din detaljerade feedback. Det glÀder oss att du uppskattade våra fyra poolområden, variationen av aktiviteter och att du fick ett trevligt bemötande av vår personal.

Samtidigt beklagar vi djupt att frukosten inte höll måttet och att du upplevde den som smaklös och torr. Så ska det naturligtvis inte vara. Jag kommer att kontakta dig så att vi kan diskutera detta vidare och komma fram till en lösning som passar dig.

Vi hoppas Àven att vi får chansen att vÀlkomna dig tillbaka i framtiden för att ge dig en betydligt bÀttre helhetsupplevelse.

5぀星のうち1の評䟡

Jag behöver nÃ¥ er via telefon för att

Jag behöver nå er via telefon för att få hjÀlp med en bokning ich informarion eftersom vi har tÀnkt ta med en som Àr sjuk. Omöjligt att få tag på er. Jag får hitta en resa hos någo annan företag

2026幎7月10日

Hej Megan,

Vi beklagar verkligen att du har haft svårt att nå oss och att detta skapar stress. Vi vill sjÀlvklart göra allt vi kan för att hjÀlpa er tillrÀtta.

Eftersom du inte har angett något bokningsnummer eller kontaktuppgifter hÀr kan vi inte söka fram dig i vårt system. Jag kommer dÀrför att skicka ett privat meddelande till dig direkt hÀr via Trustpilot för att be om dina uppgifter, så att vi kan kontakta dig och hjÀlpa dig med er bokning och ge rÀtt information.

Du kan Àven kontakta oss via vår live chatt genom att logga in på din bokning.

Håll gÀrna utkik efter vårt meddelande inom kort!

5぀星のうち5の評䟡

var lÀtt o smidigt att boka :)

2026幎7月2日

Hej Jesper!

Vad roligt att höra! Det glÀder oss att det var både lÀtt och smidigt att boka din resa hos oss.

Stort tack för din feedback och ha en fantastisk resa! :)

5぀星のうち5の評䟡

All it’s was perfect nice people I

All it’s was perfect nice people I lovet I will kom again 🌷❀

2026幎6月28日

Hi Rimon!

Thank you so much for your wonderful review! We are absolutely thrilled to hear that everything was perfect and that you enjoyed your holiday.

We cannot wait to welcome you back again soon! 🌷❀

Best regards

Bra service

2026幎7月9日

Hej Sigmund!

Tack för din feedback! Det glÀder oss att du Àr nöjd med vår service.

Hoppas att du får en underbar resa!

5぀星のうち1の評䟡

Falsk marknadsföring och urusel kundtjÀnst

Jag bokade ett rum pÃ¥ DoubleTree by Hilton Marjan Island via weloveholidays för min familj pÃ¥ fyra personer (jag, min man och vÃ¥ra tvÃ¥ tonÃ¥ringar pÃ¥ 12 och 15 Ã¥r). PÃ¥ deras plattform angavs det tydligt att rummet var 90 kvadratmeter stort, vilket var den absolut frÀmsta anledningen till att jag valde just detta bokningsalternativ – för att vi skulle fÃ¥ gott om plats.
I efterhand upptÀckte jag via hotellets officiella hemsida att rummet i sjÀlva verket bara Àr 45 kvadratmeter. Rummet har visserligen två queen-sÀngar och en bÀddsoffa, men att trycka in alla dessa möbler på halva den utlovade ytan gör att det blir extremt trångt för fyra personer. Det Àr absolut inte det rymliga 90 kvm-rummet som vi blev sålda och har betalat nÀrmare 50 000 SEK för!
NÀr jag kontaktade weloveholidays kundtjÀnst för att lösa problemet med deras falska och vilseledande annonsering blev jag helt chockad över bemötandet. Agenten (Limpho) svor sig helt fri frÃ¥n ansvar. IstÀllet för att rÀtta till sitt misstag eller erbjuda en lösning, konstaterade de bara kallt att jag "fÃ¥tt det rum jag betalat för", och uppmanade mig att "uppgradera rumstypen direkt med hotellet vid ankomst" – helt pÃ¥ min egen bekostnad.
De tar noll ansvar för den felaktiga information de anvÀnder för att lura in kunder, och deras support efter genomförd bokning Àr i princip obefintlig. Spara era pengar, slipp all onödig stress och boka direkt med hotellet eller en seriös resebyrå i stÀllet. Jag kommer aldrig att anvÀnda weloveholidays igen.

2026幎7月9日

Hej Rawaa,

Tack för att du kontaktar oss och delar med dig av din upplevelse. Vi ser mycket allvarligt på det du beskriver, då vårt mål alltid Àr att erbjuda korrekt information och en hjÀlpsam kundtjÀnst.

Vi beklagar djupt att du upplever att rumsbeskrivningen på vår hemsida inte stÀmmer överens med hotellets faktiska uppgifter, samt att du inte fick det stöd du förvÀntade dig vid din kontakt med vår support.

Vi vill sjÀlvklart undersöka exakt vad som har hÀnt i kommunikationen med vår agent och se över rumsdetaljerna för DoubleTree by Hilton Marjan Island i vårt system för att sÀkerstÀlla att allt Àr korrekt.

Eftersom detta Àrende krÀver en grundlig genomgång vill vi gÀrna komma i direktkontakt med dig så snart som möjligt så att vi kan hantera ditt Àrende.

Jag ber Ànnu en gång om ursÀkt för all strul.

Bokningen och service

Bokningen/ service

2026幎7月1日

Hej Souhail!

Tack för din feedback! Det glÀder oss att du Àr nöjd med både bokningen och vår service.

Hoppas att du får en trevlig resa!

5぀星のうち5の評䟡

Smidigt och tryggt från start till mål

Min bokning med We Love Holidays var supersmidig från början till slut! Hemsidan var enkel att förstå och hela processen kÀndes vÀldigt trygg och professionell. Kommer definitivt att boka hÀr igen

2026幎6月30日

Hej Namir!

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi Àr superglada att vår hemsida och bokningsprocess kÀndes enkel och trygg för dig.

Vi ser fram emot att få hÀlsa dig vÀlkommen tillbaka inför nÀsta resa!

КупОла тур за 22 часа ЎП вылета

КупОла тур за 22 часа ЎП вылета. Скажу сразу "пПслеЎМей ЌОМуты " Ме былП. С тур ПператПрПЌ прПшлП всё ПтлОчМП. НП ЎПльше, всё тОхОй ужас. ГПстОМОца 0/10, О всё чтП связаМП с ПтЎыхПЌ, этП пПлМый прПвал. И такПгП же ЌМеМОя абсПлютМП всё пПстПяльцы гПстОМОцы с кПтПрыЌО я Пбщалась Ма эту теЌу.

2026幎6月23日

Hej Olena,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det glÀder oss att logistiken och samarbetet med oss fungerade bra, men vi beklagar djupt att hotellvistelsen och semestern som helhet blev en total besvikelse för dig.

Vi ser mycket allvarligt på din feedback om hotellets standard. Så ska det naturligtvis inte vara och vi vill gÀrna undersöka vad som har brustit. Jag kommer att dÀrför att kontakta dig under dagen så att vi kan försöka hantera ditt Àrende på bÀsta möjliga sÀtt.

Tack Ànnu en gång för att du uppmÀrksammade oss kring hotellet.

5぀星のうち5の評䟡

Att ni hade bÀttre pris och bra hotell

Att ni hade bÀttre pris och bra hotell erbjudande Àn andra

2026幎6月30日

Hej Aster!

Tusen tack för din fina recension! Vad glada vi blir av att höra att du Àr nöjd med både våra hotellerbjudanden och våra priser.

Varmt vÀlkommen att boka med oss igen nÀsta gång det Àr dags för resa!

VÀldigt bekvÀm upplevelse

VÀldigt bekvÀm resa. Allt flöt som det ska. LÀtt att checka in och komma åt resedokument. Tydlig app.

2026幎6月14日

Hej Johanna!

Tusen tack för de fina orden! Det glÀder oss verkligen att höra att din resa var bekvÀm och att allt flöt på smidigt. Vi lÀgger ner mycket energi på att göra appen och incheckningen så enkel som möjligt, så din feedback betyder massor för oss.

VÀlkommen åter!

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra och enkel sida och Àven

Mycket bra och enkel sida och Àven prisvÀrda resor.

2026幎7月6日

Hej Joakim!

Tusen tack för de fina orden! Vad hÀrligt att höra att du tycker vår sida Àr enkel att anvÀnda och att du hittade en prisvÀrd resa. Det Àr precis det vi strÀvar efter.

Vi önskar dig en fantastisk resa och hoppas att vi får hjÀlpa dig att boka nÀsta Àventyr också!

5぀星のうち2の評䟡

Weloveholidays

Jag bokade igår och pengarna drogs. Dock har jag inte fått någon slags bokningsbekrÀftelse och flyget går om två dagar. De hade kunnat förbÀttra sin kundservice med att lÀgga till ett mobilnummer eller en e-post för liknande situationer. Får hoppas det inte Àr något sorts bedrÀgeri

Hej Rasmus,

Vi förstår verkligen att detta skapar oro och stress nÀr din avresa Àr så pass nÀra. Vi vill genast försÀkra dig om att vi Àr ett seriöst företag och att vi kommer att göra allt vi kan för att lösa detta åt dig omgående.

Ibland kan en bokningsbekrÀftelse tyvÀrr hamna i skrÀpposten, eller så kan ett litet stavfel i e-postadressen ha smugit sig in vid bokningen. Eftersom vi inte har tillgång till dina uppgifter eller något bokningsnummer, behöver vi din hjÀlp för att hitta bokningen. Jag kommer att skicka en begÀran till dig via Trustpilot dÀr du kan svara med dina detaljer, så att vi kan hitta ditt Àrende och kontakta dig omgående.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。