Hotellet Àr inte 5 stars brist pÃ¥ sprÃ¥k engelska och en del personal Àr inte trevliga , de missa stÀdning ibland och bara en pool och sakna grön plaster men hursomhelst vill jag tacka en del servitör... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mycket bra personal som jobbar, vÀldigt bra service. NÀr nÃ¥got gÃ¥r fel rÀttar dem till det och hjÀlper Àn att fÃ¥ en fantastisk resa. Jag hoppas bara att dem tar bort Galaxy beach hotell - Alanya dÃ¥ de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag tycker att weloveholiday har utmÀrkt utbud nÀr det gÀller resor och har en vÀldigt bra flexibilitet nÀr det gÀller Ã¥terbetalning , speciellt om man jÀmför med andra aktörer. SÃ¥ kommer att anvÀnd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag har bokat mÃ¥nga resor med er och Àr alltid mycket nöjd. Ni har fantastiska erbjudanden, sÀrskilt till Grekland och Turkiet. Varje gÃ¥ng jag har bokat med er har allt fungerat utmÀrkt. Tack för er f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos weloveholidays Àr vÃ¥rt mÃ¥l att göra vÀrlden tillgÀnglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast vÀxande onlineresebyrÃ¥er erbjuder vi ett obegrÀnsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser â allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara nÃ¥gra fÃ¥ klick. PÃ¥ vÃ¥rt internationella huvudkontor i London arbetar ett hÀngivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vÃ¥r smarta webbplats och app, utan finns Àven dÀr som stöd för vÃ¥ra kunder före, under och efter resan. Varje Ã¥r hjÀlper vi miljontals nöjda resenÀrer att nÃ¥ sina drömdestinationer, och vÃ¥ra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmÀrkelser. SjÀlvklart omfattas du av paketreselagen, sÃ¥ att du kan kÀnna dig helt trygg med att bÃ¥de din resa och dina pengar Àr i sÀkra hÀnder. Vanliga frÃ¥gor â https://www.loveholidays.com/se/faq/
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Katastrof
Katastrof, smutsiga rum, insekter på sÀngarna. Gamla rum med bygg damm förstörd ac, inga handdukar, öppna fönster i hallen

weloveholidays ããã®åç
Först var missnöjd för att ni avbokadeâŠ
Först var missnöjd för att ni avbokade min resa sen bokade jag igen och flygresan var inte bekrÀftad. Jag kontaktade kundtjÀnsten och en av er personal hjÀlpte mig. VÀldigt trevligt och duktig person. Jag Àr mycket nöjd.

bokade senza hotell som
bokade senza hotell som
Àr klassad 5 stjÀrningt på sidan men verkligheten Àr 3
stjÀrningt
skitig hotell dålig service dålig mat
badvakt som skÀller på en två åring barn som har autism

weloveholidays ããã®åç
BÀsta webbplatsen att boka en resaâŠ
BÀsta webbplatsen att boka en resa snabbt och enkelt att vÀlja mellan olika betalningsalternativ.

weloveholidays ããã®åç
PrisvÀrt med riktigt bra hotell + nÀraâŠ
PrisvÀrt med riktigt bra hotell + nÀra till stranden. Rekommenderar starkt och vill gÀrna åka med er fler gånger. Tack för en fin vecka.

weloveholidays ããã®åç
Det var lÀtt och smidigt att boka minâŠ
Det var lÀtt och smidigt att boka min resa.

Allt gick smidigt
Allt gick smidigt, hotellet var jÀttebra, rent och mycket mat att vÀlja

Trevlig och Mycket bra.
Jag Àr nöjd och hoppas att allt går som det ska på bÀsta sÀtt med all inklusive och önskar att transport kommer och visa sig till oss i bra tid för att skjutsa oss från Hurghada flygplats till hotellet.

weloveholidays ããã®åç
-LÀtt att lÀgga bestÀllningen hos de.
-LÀtt att lÀgga bestÀllningen hos de.
-DÃ¥lig feedback och kommunikation

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹