Lulleby レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg var skeptisk - især fordi det er abonnementbaseret.. Godt der var en gratis prøveperiode, ellers havde jeg aldrig prøvet det! Den har simpelthen gjort vores putninger af både den 5-årige og de... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Alle afsnit er utrolig velproducerede, nogle gode sange og fine historier. selve opbygningen med en sang, en historie, guidet afspænding, og til sidst rolig musik, fungerer utrolig godt. Efter et års... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Før sad vi hos vores datter (snart 3 år ) 1-1,5 timer hver aften. Nu læser vi historie, lytter sammen til en af sangene og så lister vi ud mens hun hører godnathistorier og søvnmeditation. Hun vil ge... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Lulleby.dk har skabt det blideste og mest stemningsfulde univers for de mindste, putteklare børn, ja sågar voksne finder en indre ro og afslappethed, når man lytter til de skønne fortællinger og san... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Lulleby er et trygt og rart lydunivers for børn, der har svært ved at falde i søvn. På lulleby.dk finder du søvnmeditationer, som tager udgangspunkt i kendte danske godnatsange. Søvnmeditationerne består af godnatsange, godnathistorier, afspændinger og sovemusik og er specielt udviklet til roligt at lulle børnene ind i søvnen. Prøv en gratis søvnmeditation på lulleby.dk

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 6

レビューを書く

Fantastisk

Aldrig har det været så nemt at putte vores børn. De elsker sangene og historierne hvis de når at høre dem 🤩

2022年2月15日

Helt fantastisk

Helt fantastisk, vi bruger det hver eneste aften og ungerne sover inden for 20-30 min.
Jeg kan varmt anbefale Lulleby. Det har gjort at vores børn falder hurtigere til ro end de ellers plejer at gøre.

2022年2月5日

Hjerne og hjerte bag Lulleby.dk

Det er let at finde vej til Lulleby - en brugervenlig og overskuelig hjemmeside. 👍 Jeg benyttede mig af 7 dages prøveabonnement, hvorefter vi helt naturligt forlængede vores ophold i Lulleby. 😊
Især min søn på 10 år, har nydt godt af Lullebys lydunivers, og jeg har med succes puttet ham og lillesøster på 6 år sammen - på trods af at de ofte er som hund og kat. 🙈 Lulleby kunne de godt deles om. 🥰
De små reklameopslag/-film (fb) om nyt fra Lulleby, er saglige og personlige, så det skinner tydeligt igennem, at der både er "hjerne og hjerte" bag Lulleby.
Musik, lydeffekter og ikke mindst stemme forenes, så mine unger kan falde i søvn i en auditiv krammer. 🥰

2022年2月4日
5つ星のうち5の評価

Det virker lige som det skal

Min søn på 12 med ADHD og autisme har haft super svært ved at falde i søvn pga. tankemylder. Han får både medicin til at falde i søvn på og sover med en tung kugledyne, men det var ikke nok.
Nu sætter vi søvnmeditation og sovemusik fra Lulleby på og han falder i søvn på under en halv time. Endda på sit eget værelse igen.
Vi er sindssygt glade for jeres fantastiske lydunivers❤️

2022年1月18日
5つ星のうち4の評価

Det er rigtigt god app som vi bruger…

Det er rigtigt god app som vi bruger hver aften, og det har godt vores siverutiner nemmere, det enste jeg savner er flere historie at vælge imellem.

2021年11月7日
Lulleby ロゴ

Lulleby からの回答

Dejligt at høre at I er glade for Lulleby og at det har gjort jeres soverutine nemmere 🥰 Vi arbejder hele tiden på at lave flere søvnmeditationer, så der kommer løbende nye 😊

5つ星のうち4の評価

Rigtig gode sange,historier og…

Rigtig gode sange,historier og afspænding.
Jeg er vild med den beroligende stemme og valg af bagrundslyde og musik.
Virkede ikke for mine børn. Men jeg nød det meget. Vil klart anbefale at prøve.

2021年10月24日
5つ星のうち4の評価

Virkelig skønt, ønsker mig flere sange

Virkelig skønt. Ved ikke om det hjælper min søn på 4mdr når jeg putter ham, men det hjælper mig, så jeg i det mindste er afslappet (og mon ikke det så også smitter af på ham). Kunne dog godt ønske mig flere sange til børn under 2 år.

2021年10月19日
Lulleby ロゴ

Lulleby からの回答

Hej Trine. Tak for din anmeldelse. Der er mange flere søvnmeditationer til de 0-2 årige på vej :-) Der er stadig rigtig mange søde godnatsange og vuggeviser, som vi glæder os til at indspille til de små.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。