Lunar Norway レビュヌ

1,499
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg er ekstremt skuffet over Lunar Bank. Jeg har prÞvd Ã¥ kontakte kundeservice flere ganger, men de svarer ikke pÃ¥ meldingene mine. I tillegg forsinker de prosessen med Ã¥ overfÞre pengene mine tilbake... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har vÊrt kunde hos Lunar en stund nÃ¥, og jeg er veldig fornÞyd med hvor enkel og brukervennlig banken er. Appen fungerer sÞmlÞst, og alt gÃ¥r raskt – enten det gjelder betalinger, oversikt over Þ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er veldig fornÞyd med Lunar sÃ¥ langt. Kundeservicen fra Marlen var fantastisk. Hun tok seg virkelig god tid til onboardingen min og til de tekniske utfordringene jeg hadde. Skulle bare alle kundes... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkel og bra App, super kundeservice. Lina hos Kundeservice sÞrget for Ã¥ sperre kort etter forsÞk pÃ¥ svindel, bryr seg om kundene💪🏌 Anbefaler sas kortet, bÞr brukes pÃ¥ alle kjÞp. FÃ¥r rundt 1... もっず芋る

䌁業情報

1. 銀行
  2. 金融機関

圓該䌁業による蚘述

Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.

連絡先

(1,499)

過去12か月のレビュヌ数: 118ä»¶

レビュヌを曞く

Veldig fornÞyd med Lunar

Jeg er veldig fornÞyd med Lunar så langt. Kundeservicen fra Marlen var fantastisk. Hun tok seg virkelig god tid til onboardingen min og til de tekniske utfordringene jeg hadde. Skulle bare alle kundeservicer vÊrt like tilgjengelige og kompetente som den hos Lunar. Kontoåpning og kortutsendelse var helt uproblematisk og raskt! Appen er veldig oversiktlig og enkel å bruke. Jeg kommer nå til å bruke Lunar regelmessig til mine daglige utgifter i Norge.

2025幎12月2日

Hei Patrick,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Marlen!

Vi setter utrolig stor pris på at du har tatt deg tiden å legge igjen en anmeldelse her på Trustpilot.

Det gleder oss at du har fÃ¥tt sÃ¥ god og effektiv hjelp, samt at du er fornÞyd med vÃ¥re produkter og tjenester – det er akkurat dette vi streber etter.

Veldig skuffet over Lunar Bank

Veldig skuffet over Lunar Bank. Min erfaring har vÊrt ekstremt frustrerende på grunn av mangelen på ekte kundeservice. Det finnes ingen enkel måte å komme i kontakt med et ekte menneske på, og kommunikasjonen skjer nesten utelukkende gjennom automatiserte AI-svar som er helt ubrukelige.

Jeg har forsÞkt å få klare svar om pengene mine, men får bare generelle svar eller ingen reell hjelp. Det fÞles umulig å lÞse alvorlige problemer når ekte kundestÞtte ikke er tilgjengelig.

For en finansiell institusjon er tillit og kommunikasjon helt avgjÞrende, og dessverre har min opplevelse med Lunar vÊrt det motsatte. Jeg vil ikke anbefale denne banken til noen som verdsetter pålitelig kundeservice.

2025幎11月18日

Hei Grethe,

Takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen en anmeldelse av oss.

Vi beklager virkelig at du ikke har fått den hjelpen du skal få og Þnsker selvsagt å hjelpe deg med dette.

Vi forstår at det kan vÊre frustrerende å få en konto eller et kort sperret, og vi beklager ulempene det har medfÞrt.

Samtidig ber vi deg ha forståelse for at vi er en regulert bank, og har en forpliktelse til å forstå hvordan våre kontoer og produkter brukes. Dette skyldes våre regulatoriske krav, som for eksempel våre forpliktelser i henhold til finanstilsynet, generelle vilkår og betingelser og hvitvaskingsloven, som krever en hÞy grad av kundekontroll.

På annen side, skal du selvsagt få hjelp. Ta gjerne kontakt med meg, Marlen på +47 23 96 30 00, og spÞr etter meg. Så kommer jeg, personlig, hjelpe deg med hva enn det måtte vÊre.

Super

Super duper

2025幎11月20日

Hei Vidar,

Amazing costumer support

Truly great service my issue was resolved within minutes of contacting support

2025幎11月26日

Hi,

Thank you for your nice review!

We're delighted to hear about your experience with our support.
We're very proud of our support, who always put the customer first and always work to make the customer experience a little better. That's why it's great for the support team to see that it's appreciated.

Brukervennlig

Veldig enkel å bruke

2025幎11月24日

Hei Bodil,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du opplever Lunar som brukervennlig.

E=mp2

àž•à¹‰àž™à¹„àž¡à¹‰àž—àžµà¹ˆà¹€àž¥à¹‡àž à¹àž¥àž°à¹€àž‚à¹‰àž²à¹ƒàžˆàž˜àž£àž£àž¡àžŠàž²àž•àžŽ
àž­àž¢àž¹à¹ˆà¹„àž”à¹‰àž™àž²àž™àžà¹ˆàž²àž•à¹‰àž™à¹ƒàž«àž¡à¹ˆà¹ƒàž«àžà¹ˆ
àž—àžµà¹ˆà¹àž„à¹ˆàž«àž§àž±àž‡àžˆàž°à¹€àž›à¹‡àž™à¹ƒàž«àžà¹ˆ

2025幎11月19日

Hi Akaphan,

Thank you so much for your nice review and your five shining stars.

5぀星のうち5の評䟡

En bank som jeg er fornÞyd med

Veldig lett å bruke. Alle transaksjoner går veldig rask. Oversiktlig. KjempefornÞyd med hele kundeforholdet og banken.

2025幎11月8日

Hei Bente,

Tusen takk for dine fem strålende stjerner.

Vi blir så glade av å lese at du syns Lunar er lett å bruke, og at du er fornÞyd med kundeforholdet ditt.

Godt fornÞyd

Godt fornÞyd , lett å finne frem enkel å bruke

2025幎11月6日

Hei Trond,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du er fornÞyd, samt syns Lunar er enkelt å bruke.

5぀星のうち5の評䟡

Super rask lÞsning pÃ¥ problemet

Super rask lÞsning på problemet SÊrdeles god kommunikasjon Hjertelig takk

2025幎11月11日

Hei Johnny,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du har fått så god og effektiv hjelp – det er akkurat dette vi streber etter.

5぀星のうち5の評䟡

Super god og hyggelig hjelp av Marlen

Super god og hyggelig hjelp av Marlen fra kundeservice 👍

2025幎11月7日

Hei Patrick,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Marlen.

Det gleder oss at du har fått så god og hyggelig hjelp – det er akkurat dette vi streber etter.

Enkelt å bruke

Enkelt å bruke, å ha oversikt!

2025幎10月29日

Hei David,

Veldig ryddig og hyggelig

Veldig ryddig og hyggelig kundebehandling

2025幎11月5日

Hei Sander,

Tusen takk for dine fem strålende stjerner.

Det gleder oss å hÞre at du har hatt en ryddig og hyggelig opplevelse hos vår support.

5぀星のうち5の評䟡

Flawless service, wherever life takes you!

⭐⭐⭐⭐⭐
The future of banking — perfected.
Lunar sets a new standard in modern banking. Flawless performance, seamless use across borders, and exceptional customer service — even the AI support feels human. Truly effortless banking excellence. The Unlimited plan is worth every cent.

2025幎11月3日

Hi,

Wow, what a fantastic review!

We're thrilled to hear you're enjoying Lunar and the Unlimited plan, and that you found our support team fast, helpful and very service-oriented.

Making banking effortless for you is exactly what we aim for.

Thank you so much for your nice review and your five shining stars.

Nice company

Nice company

2025幎8月30日

Hi,

Thank you so much for your kind review.

We truly appreciate that you took the time to share your experience – it means a lot to us.

Wishing you a wonderful day!

Best regards,

Veldig fornÞyd med banken

Veldig fornÞyd med banken. Enkler å bruke og perfekt for utenlandsreiser. Litt tungvint med overfÞring og at de tar betalt for kort og vipps.

2025幎10月15日

Hei,

Takk for dine fem strålende stjerner.

Vi setter utrolig stor pris på at du har tatt deg tid til å legge igjen en anmeldelse av oss.

5぀星のうち5の評䟡

Dere vet hva driver med å det liker jeg.

Jeg synes dere er flinke til å hjelpe mennesker også har dere bra med mye bra info

2025幎10月30日

Hei Yassin,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du har fått så god hjelp – det er akkurat dette vi streber etter.

Inget vidare alls!

2025幎10月8日

Hei Andy,

Takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen en anmeldelse av oss.

Vi Þnsker gjerne å hÞre mer fra deg og få flere tilbakemeldinger slik at vi kan hjelpe deg videre på best mulig måte. Ta gjerne kontakt med meg, Marlen, på +47 23 96 30 00. Så kommer jeg, personlig, til å hjelpe deg og ta med dine tilbakemeldinger videre.

Witholding funds

When transfering funds out of your account, expect days or weeks delay and a terrible customer service. Stay away from this "bank".

2025幎10月8日

Hi Petter,

Thank your for making us aware of this.

A bank transfer takes 1-3 business days, and an international transfers can take up to 5 business days. Sometimes, transfers can be delayed due to different reasons, but waiting multiple weeks for a transfer seems very long.

This is not the experience we intend to give, and we'd really like to investigate your case to get a better understanding of the situation. I've requested your contact information on Trustpilot to be able to reach out to you and investigate your case. Can you please get back to us with your information so that we're able to reach out to you?

You're also more than welcome to call us at +47 23 96 30 00 or send a message in the chat in our app, and ask for me Alva, and I'll handle your case personally.

I look forward to hearing back from you!

Best regards,

Ulrik var herlig 😁