It's truly wonderful to be a Lunar customer. My husband and I are both Lunar customers, and I highly recommend this bank; we love it. Thank you, Lina, for helping me with my Bankgiro numberâyou were t... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nyligen blivit kund hos Lunas och upplevelsen började med frÃ¥gor om deras SASkort och hur det funkar med deras konton osv. Deras support Àr otroligt hjÀlpsamma och trevliga. Snabbt svar via deras ch... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Markus var en vÀldigt trevlig rÃ¥dgivare och hanterade mitt Àrende snabbt och lÀtt. Tack för dina lyckönskningar i företagandet ð Ãnskar dig ocksÃ¥ all lycka i framtiden âïž HÀlsningar, Francisca Ma... ãã£ãšèŠã
Min konto blev spÀrrat pÃ¥ grund av 2 störreöverflöringar med bara ett par miniters mellanrum och blev ombedd att redovisa var pengarna kom ifrÃ¥n, tog screenahot pÃ¥ överföringen frÃ¥n annat konto samt e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lunarâs banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
AlltsÃ¥ vÀrldens sÀmsta bluffbankâŠ
Alltså vÀrldens sÀmsta bluffbank korruption och mygel snor medel och kallar folk massa bluff trots man har Àgobevis... snÀlla möt mej med bredsvÀrd Àrligare Àn det hyckleri ni håller på med... kyc kiss my as maffia

Lunar Sweden ããã®åç
De tar sÀkerhet som högst prioritet ochâŠ
De tar sÀkerhet som högst prioritet och Nora var snabb att hjÀlpa mig med det!

Lunar Sweden ããã®åç
LÀtt att anvÀnda och bra information omâŠ
LÀtt att anvÀnda och bra information om något hÀnder på kontot

Mycket bra hjÀlp
Mycket bra hjÀlp. Smidigt och snabbt. Inga konstigheter. Stort tack till Lunar och framförallt Markus.

VÀrdelös bank
VÀldigt besviken pÃ¥ Lunar. Som företagskund kontaktade jag kundtjÀnst för att fÃ¥ en tjÀnst borttagen, men istÀllet för att hjÀlpa mig hÀnvisades jag till att ladda ner appen. Om jag kontaktar kundtjÀnst Àr det för att jag vill fÃ¥ hjÀlp direkt â inte bli skickad vidare till en app jag inte vill anvÀnda.
Vad Àr egentligen syftet med kundtjÀnsten om de inte kan utföra så enkla Àrenden? Dålig service och en frustrerande kundupplevelse.

TACK TILDA
Stod att det skulle ta 2-3 dagar innan svar, hjÀlp med min fråga. Efter 10 min, så löste Tilda mitt problem. Stort tack Lunar och framför allt till dig Tilda !!!!

Lunar Sweden ããã®åç
Very helpful contact for the setup andâŠ
Very helpful contact for the setup and was a quick and process.
Your employee Eric who was working my setup was excellent to deal with.
I also recommend your bank to my colleague who had initially tried going to another bank.
Regards

Lunar Sweden ããã®åç
Allt Àr vÀldigt smidigt och enkelt
Allt Àr vÀldigt smidigt och enkelt. Appen fungerar perfektð

Lunar Sweden ããã®åç
Nyligen blivit kund hos Lunas ochâŠ
Nyligen blivit kund hos Lunas och upplevelsen började med frågor om deras SASkort och hur det funkar med deras konton osv. Deras support Àr otroligt hjÀlpsamma och trevliga. Snabbt svar via deras chatt. Inget mer sitta i timmar lång telefonkö för att prata med en trött handlÀggare som inte vill vara på jobbet!
Enda att anmÀrka på Àr att deras app Àr lite buggig, men det kommer nog lösa sig med framtida uppdateringar.

Lunar Sweden ããã®åç
Smidig upplevelse och Eric var otroligtâŠ
Smidig upplevelse och Eric var otroligt hjÀlpsam. ðð

Lunar Sweden ããã®åç
Bra kundtjÀnst som snabbt svarade medâŠ
Bra kundtjÀnst som snabbt svarade med fakta.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹