Lysdahl Simonsen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft rigtig mange biler igennem min tid og har leaset mange forskellige steder. Men aldrig har jeg oplevet en bedre personlig service end ved Lysdahl Simonsen/Solid leasing. Mick er min go-t... もっず芋る

Vi var pÃ¥ markedet efter en BMW 530D. Efter lang tids sÞgen fandt vi den hos Lysdahl Simonsen.. Mick tog imod os og har virkelig vÊret fantastisk under hele processen.. selv efter 1000 spÞrgsmÃ¥l og... もっず芋る

KÊmpe kÊmpe fornÞjelse at handle bil hos jer. Fantastisk oplevelse fra fÞrste kontakt til sidste hÃ¥ndtryk ifm. udlevering. Hurtig levering og en top professionel service, hvor man i jeres forretning... もっず芋る

Hentede min nye bil hos Lysdahl Simonsen i fredags, og har kun rosende ord til hÃ¥ndteringen af hele sagen. Nicklas fra LS har stÃ¥et for fremvisning af bilen, samt hÃ¥ndtering af hele sagen, og Sven... もっず芋る

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Professionel og seriÞs bilhandel

Vi besluttede efter 10 Ã¥r, at det var tid til at udskifte vores gamle bil - lÊs: Vi er ikke typerne, der handler bil sÃ¥ tit! 😉

Hos Lysdahl Simonsen fik vi fra start en god, seriÞs og professionel service. Vi har primÊrt haft kontakten med Mick Toft, som tilbÞd en fair pris for vores gamle bil, men også opfordrede os til at afsÞge markedet. Mick vendte hurtigt og konstruktivt tilbage i forhold til de ting, vi efterspurgte undervejs i handlen.

Da vi i går kom hjem med den nye bil, var der et par uklarheder, og her har Mick også vÊret utrolig lÞsningsorienteret og positiv.

Vi ses helt sikkert om 10 år, når vi skal handle bil igen! 😉

2021幎2月13日

Arrogant personalen

Skrev vedrÞrende en bil og sÊlgeren ville ikke fortÊlle hvor meget jeg kunne kÞbe bilen for efter endt leasing. Jeg var klar til at lease og herefter kÞbe, men har valgt et andet firma i stedet. Det forekommer mig mÊrkeligt at de kan have en forretning kÞrende med så arrogante sÊlgere. Sjovt nok har andre også brokket sig over denne sÊlger. Kan se jeg ikke er den eneste. Kan se i har svaret på min henvendelse. Alt dette burde i som virksomhed oplyse kunden om. Jeg mente også restvÊrdien. Men i sidste ende er det jeres tab. Ikke mit. Kan se andre har skrevet det samme som mig. Så måske det er en Þjenåbner for jer

2020幎12月28日
Lysdahl Simonsen ロゎ

Lysdahl Simonsen からの回答

KÊre David. Det er fuldstÊndig korrekt, at vi ikke kan oplyse dig om prisen pÃ¥ bilen efter endt leasingperiode. Vi kan godt oplyse dig om restvÊrdien efter endt leasingperiode, hvilket vi gÞr pÃ¥ alle tilbud der fremsendes, og denne burde ligge tÊt pÃ¥ handelsvÊrdien. Men afgiftsberegningen af registreringsafgiften er et Þjebliksbillede, og vi kan derfor ikke pÃ¥ forhÃ¥nd oplyse dig om denne efter endt leasingperiode. Vi bestrÊber os hver dag for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder, og en del af dette er at levere trovÊrdig rÃ¥dgivning hvilket vi ogsÃ¥ mener at have gjort i dette tilfÊlde. Og her til slut en opfordring til at du ogsÃ¥ anmelder de virksomheder du har haft en rigtig god oplevelse med sÃ¥ det ikke udelukkende bliver 1-stjernede anmeldelser fra din side 😊

Super seriÞs bilforhandler

Det var tid til, at lease ny bil, og valget faldt på Lysdahl-Simonsen. Det har jeg på intet tidspunkt fortrudt. Alt spiller maks her. God og (hurtig) venlig betjening, alle aftaler overholdt, og fine biler. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Mick Toft, som vi handlede med, er en fantastisk person, der gÞr det til en fornÞjelse at skulle handle bil. Mine stÞrste anbefalinger herfra.

2020幎11月29日
自発的なレビュヌ

Jeg er yderst tilfreds med den

Jeg er yderst tilfreds med den behandling, som vi fik, da vi skulle kÞbe brugt bil. Vi blev betjent af Mick, som var venlig, tålmodig og grundig. F.eks. tjekkede han op med vÊrkstedet en ekstra gang, at alle synspapirerne var ordnet, inden vi kÞrte derfra i vores nye bil. Mick besvarede også alle vores henvendelser hurtigt. Vi havde nogle ekstra småreparationer, som vi gerne ville have deres vÊrksted til at lave, men som vi ikke skrev ind i slutseddelen (fordi det var småting). Reparationerne blev dog alligevel lavet til punkt og prikke, så de holdt, hvad de lovede.

2020幎11月21日

NUL stjerner!

I har vel svaret Êrligt på mit bud på en af jeres biler. Problemet er bare, at det er chokerende arrogant kundeservice.

"For 165.000,- kan du få et stort billede i en rigtig flot ramme af vores A200! Venligst undlad og skrive på vores biler fremover. Venlig Hilsen Mick Toft"

2019幎7月21日

Arrogant personale,

Var forbi med en kammerat den anden dag for at kigge på en audi A4 jeg havde fundet efter lÊngere tids sÞgning, og som jeg havde besluttet skulle erstatte min 5 år gamle A4. Da vi ankom blev vi ikke modtaget og gik lÊnge rundt i butikken og kiggede, det eneste vi hÞrte fra personalet var til sidst at man ikke måtte åbne dÞrene på de ulåste udstillede biler for at kigge ind.. heldigvis ville sand Jensen gerne sige hej og velkommen, selvom man ikke er 40 og kommer i jakke sÊt. Syntes ikke det kan passe at man som ung ikke kan komme ud til en forhandler og kigge uden at der skal kigges skÊvt til en fordi man ikke går i pÊnt tÞj når man har fri, men er absolut glad for at jeg valgte at kÞbe en ny bil et andet sted, hvor man faktisk bliver modtaget.

2019幎6月28日