Jeg er faktisk virkelig imponeret over lÊderpuden. Den er af hÞj kvalitet. Syninger, materiale og generel udfÞrsel er helt fejlfri. Meget varm anbefaling herfra. Vi er meget glade for puden og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maÃgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den RÃŒckenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunÀhen oder horizontal im o... ãã£ãšèŠã
Firmaet lever ikke op til deres egne lÞfter. Vi har kÞbt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dÃ¥rligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mÃ¥l. Da vi klagede blev vi mistÊnk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er meget fornÞyd med kvaliteten pÃ¥ putene til vÃ¥r rotting sofa pÃ¥ terrassen. Med disse nye putene fÞles det som vi fikk nye mÞbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering og pÊnt arbejde
Hurtig levering og pÊnt arbejde. Rimelig pris.
Meget tilfreds
Meget tilfreds , hurtig og nemt og passer perfekt lige som vi Þnskede
Meget tilfreds
Rigtig fint produkt og super hurtigt levering og produktion. Blev sendt fÃ¥ timer efter vi bestilte. Bestilt hynde pÃ¥ mÃ¥l ðð»
Perfekt
Perfekt. Hurtig levering flot dug syet efter mål. Kan kun anbefales.
UdmÊrket udfÞrelse og levering afâŠ
UdmÊrket udfÞrelse og levering af kvalitetshynde efter mål i lÊder.
Super kÞb - alt i top
Super kÞb. Farve, stof og kvalitet stemmer, stÞrrelsen var specialmÃ¥l -100% ok. Virkelig hurtig syning og levering ð
Bestilte 27/1 lev 2/2
Godt produkt
Godt produkt, kom til tiden og var lige som det skulle vÊre!
Min siddehynde er helt i top! ð€©
Jeg bestilte en siddehynde til min bÊnk pÃ¥ specialmÃ¥l. JEG ELSKER DEN!â€ïž Den er sÃ¥ flot og er lige prÊcis som jeg Þnskede. Bestillingen var nem pÃ¥ hjemmesiden, og min hynde ankom hurtigere end det fÞrst var skrevet i ordren. Jeg ville til hver en tid handle her igen, sÃ¥fremt jeg skal have nye bestillinger til fremtidige mÞbler ð
Meget tilfreds med mit kÞb og denâŠ
Meget tilfreds med mit kÞb og den sendte vare. Det pÊnt håndarbejde og gik hurtig.
Enormt dårlig hÞr
Har lige smidt det sidste hÞrlagen fra Maaho ud. Enorm dårlig stofkvalitet. Tynd og lÞs kvalitet med meget dårlig holdbarhed.
Vi har haft en virkelig god oplevelseâŠ
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Maaho. Vi modtog en hynde, hvor der var sket en menneskelig fejl, men så snart vi gjorde dem opmÊrksom på det, reagerede de hurtigt og professionelt. Uden tÞven tog de ansvar og rettede op på fejlen ved at lave en ny hynde til os.
Kommunikationen var venlig og effektiv, og man mÊrker tydeligt, at Maaho prioriterer god service og tilfredse kunder. Fejl kan ske â det vigtigste er, hvordan de hÃ¥ndteres, og her gjorde Maaho det eksemplarisk.
Stor anbefaling herfra.
Hurtig levering og kvalitets produkt
Fine hynder og hurtig levering.
Fine hynder og hurtig levering.
Vi bestiller flere hynder snart.
Alt Perfekt!
Value for Money
Hurtig levering, flot produkt (skindmadras til slagbÊnk) og rimelig pris.
För korta dynor
Maaho levererade en för kort dyna och vÀgrade rÀtta till felet, trots att de inte levde upp till sina egna krav. Långa svarstider och svåra att driva sitt case emot, då de inte finns i Sverige. Stor varning!
Hurtig levering og virkelig fin hynde
Hurtig levering og virkelig fin hynde! Kan kun anbefale.
MåttbestÀllda dynor var för små
BestÀllde måttbestÀllda dynor. NÀr de kom var de nÀrmare 5 cm för små. Företaget vÀgrade att medge felet och har inte ersatt oss eller gett oss nya korrekta dynor. Vi tog hjÀlp av oberoende part som också håller med om bristerna i leveransen. Företaget fortsÀtter att vÀgra att ersÀtta dynorna som Àr för små. Riktigt dålig service. Köp inte!!
Flotte hynder og hurtig levering
SkÞn oplevelse fra A til B
Lige fra de fleksible valgmuligheder på hjemmesiden, til det fÊrdige produkt, har det bare vÊret en fornÞjelse!
Vi har modtaget en smuk hynde, prÊcist efter mål og Þnsker. Fantastisk kvalitet :)
Også ekstra point for fornuftig indpakning (Foldet), der gjorde det muligt at bÊre den 172 cm bredde madras i armene ved opsamling.
Det har virkelig vÊret alle pengene vÊrd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ