Madam Peach BV レビュー 735

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bestellingen worden snel verzonden. Één keer duurde het langer, mail gestuurd kreeg dezelfde dag nog een reactie terug. Bleek dat het bestelde item uitverkocht was, dag na de mail werd het alsnog ve... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fijne webshop. Tot nu toe nog niets retour hoeven te sturen omdat de maten gewoon prima zijn. De travelstof kleding is echt geweldig. Fijn ook dat behalve de hele kleine maten ook de grotere maten b... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Update: n.a.v. mijn review heeft de klantenservice contact met me opgenomen. Ze vergoeden het retourlabel, ik krijg een sjaaltje opgestuurd en 10% korting op mijn volgende aankoop. Jammer hoe het... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prachtige webshop met mooie kleding ! Mooi stel van lady day uitgezocht, het jasje was wat te ruim en retour gestuurd, dit lukte niet helemaal maar telefonische medewerker heeft me keurig geholpen. Br... もっと見る

企業情報

1. 婦人服店
  2. 衣料品店
  3. ファッション アクセサリー店
  4. 大きいサイズの服専門店
  5. 作業服店

当該企業による記述

Jouw favoriete Nederlandse modemerken. 🤍 Sinds 2019 hebben wij duizenden vrouwen laten stralen. ✨ Shop gezellig bij ons online of in de winkel (in Winschoten). Gratis verzending vanaf €75 euro en gratis omruilservice. Voor 22.00 besteld, is morgen dragen.

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Ik zou bestellen!

Ik heb al meerdere keren iets besteld bij Madam Peach BV. Een snelle levering, de mooie kleding en fijne pasvorm maakt dat ik steeds weer graag bestel bij Madam Peach.

Beste Cindy,

Dank je wel voor je mooie review!
Wat leuk om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en zo tevreden bent over de snelle levering, de mooie kleding en de fijne pasvorm

We waarderen je vertrouwen enorm en zien je graag weer terug voor een volgende bestelling

Dinand van Madam Peach🌸

5つ星のうち5の評価

Zeer uitgebreide collectie van mooie kwaliteitsmerken

Zeer uitgebreide collectie van gerenommeerde merken, snelle levering, regelmatig kortingsacties en duidelijke vermelding van de pasvorm van een artikel (heel belangrijk of je een maatje kleiner/groter moet bestellen)
Kleding wordt gedragen getoond op de website / social media :)
Bij contact met de klantenservice eveneens een snelle reactie. Kortom... een prettige website, echt een aanrader voor de modebewust vrouw.

2025年5月2日

Beste Bianca,

Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review!
Wat fijn om te horen dat je onze collectie, snelle levering en acties zo waardeert. Ook goed dat de informatie over de pasvorm en het tonen van de kleding zo helpt bij het maken van de juiste keuze

We doen ons best om alles zo duidelijk en prettig mogelijk te maken, dus dit soort feedback waarderen we enorm.

Dank voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer! ✨

5つ星のうち5の評価

Leuke collectie en prima en snel…

Leuke collectie en prima en snel verstuurd

Beste Mariekje,

Dank je wel voor je fijne review!
Wat leuk om te horen dat je onze collectie zo waardeert en dat alles snel is verzonden

We hopen je snel weer terug te zien voor iets moois!

Leuke collectie

Leuke collectie. Snel geleverd, makkelijk retour kunnen sturen.

Beste F,

Dank je wel voor je leuke review!
Fijn om te horen dat je onze collectie leuk vindt en dat zowel de levering als het retourproces soepel is verlopen

We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling

Fijne (online) winkel

Madam Peach is wat mij betreft een geweldige winkel. Ik heb best veel besteld en altijd een vrij snelle levering. Retouren worden goed en netjes afgehandeld. Ik ben een grote fan van travelstof en zij hebben veel keus

Beste M,

Dank je wel voor je mooie en fijne review!
Wat leuk om te horen dat je al vaker bij ons hebt besteld en zo tevreden bent over de snelle levering en de nette afhandeling van retouren

Super dat je zo’n fan bent van travelstof – we hebben inderdaad een ruime keuze en blijven die collectie graag uitbreiden

We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling!

Een fijne website

Een fijne website , juiste omschrijving en leuke acties tussendoor

2026年4月2日

Beste Natasja,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je onze website duidelijk vindt en tevreden bent over de productomschrijvingen en de acties tussendoor.

We waarderen je feedback en hopen je graag weer terug te zien bij een volgende bestelling.

Dinand van Madam Peach🌸

5つ星のうち5の評価

Bestellen bij Madame Peach is heel…

Bestellen bij Madame Peach is heel makkelijk en handig. Je bestelling wordt snel bij je afgeleverd en netjes verpakt. Super kwaliteit van de kleding. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de overzichtelijke webshop.

2026年3月25日

Beste Monique,

Bedankt voor de review!
We helpen u volgende keer graag weer!

5つ星のうち5の評価

Mijn ervaring bij Madam Peach is geweldig.

Mijn ervaring als ik bij Madam Peach bestel is altijd geweldig. Ik krijg altijd keurig mijn bestelling op tijd. Als er iets is kun je ze altijd bereiken en zijn heel behulpzaam.

Beste Evie,

Dank je wel voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je ervaringen met Madam Peach zo positief zijn en dat je tevreden bent over de levering en onze bereikbaarheid en service.

We waarderen je vertrouwen enorm en helpen je bij een volgende bestelling graag weer verder.

5つ星のうち5の評価

snelle levering en mooie kleding

het is fijn om online te shoppen en de levering is ook super snel en de kleding voldoet volledig aan de verwachtingen.

2026年1月21日

Beste Joke,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat het online shoppen je goed bevalt, dat de levering snel is en dat de kleding aan je verwachtingen voldoet.

We waarderen je feedback en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

5つ星のうち5の評価

Heel blij met de kleding

Heel blij met de kleding, mooie kwaliteit. Het duurde wat langer dan normaal maar is netjes opgelost

Beste Anouschka,

Dank je wel voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de kleding en de kwaliteit. Jammer dat de levering wat langer duurde, maar goed om te lezen dat dit netjes is opgelost.

We waarderen je begrip en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Snelle levering.

Bestellingen worden snel verzonden. Één keer duurde het langer, mail gestuurd kreeg dezelfde dag nog een reactie terug. Bleek dat het bestelde item uitverkocht was, dag na de mail werd het alsnog verzonden.
Duidelijke filmpjes op social media, waardoor je goed kan inschatten hoe de kleding staat qua maat of lengte.
Regelmatig krijg je een kortingscode.

2026年4月9日

Beste Helma,

Dank je wel voor je uitgebreide en fijne review.
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en de duidelijke communicatie wanneer er iets misgaat. Fijn dat het zo snel voor je is opgelost en alsnog is nageleverd.

Ook leuk dat je onze filmpjes op social media waardeert en dat die helpen bij het inschatten van maat en pasvorm. En natuurlijk mooi meegenomen dat je regelmatig gebruik kunt maken van kortingscodes.

We waarderen je feedback enorm en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Goede service snelle levering

2026年3月16日

Beste Hanneke,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering.

We zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Super geweldige kleding

Super geweldige kleding, heb je n vraag super vriendelijk en wordt je snel geholpen.

2026年3月27日

Beste Bernadette,

Dank je wel voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en dat je onze klantenservice als vriendelijk en snel ervaart wanneer je een vraag hebt.

We waarderen je feedback en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

5つ星のうち4の評価

Snel geholpen

Snel geholpen, retourneren lukte niet via het portaal, maar prima geholpen door een medewerker

2026年4月11日

Beste Anne,

Dank je wel voor je review.
Wat goed om te horen dat je snel bent geholpen en dat het uiteindelijk via onze medewerker netjes is opgelost, ondanks het probleem met het retourportaal.

We waarderen je feedback en staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling.

5つ星のうち5の評価

Super fijne website met goede foto’s en leuke merken

Super fijne website met goede foto’s. Vooral omdat de kleding vaak wordt geshowd door ‘normale’ mensen en je daardoor goed kan zien hoe iets valt.
Verder snel verzonden, leuke merken (ook voor mensen met een grotere maat) en snel verzonden. De retourprocedure voor als het eens niet goed is, is ook overzichtelijk. Kortom, ik ben fan.

2026年4月4日

Beste Renee,

Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review.
Wat fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt en dat de foto’s en het tonen van de kleding door verschillende modellen je helpen bij het maken van een keuze.

Ook goed om te lezen dat je tevreden bent over de snelle verzending, de merken in ons assortiment en de overzichtelijke retourprocedure.

We waarderen je enthousiasme en hopen je nog vaak terug te zien.

Zeer tevreden over deze (web)shop

Zeer tevreden over deze (web)shop! De kleding is van goede kwaliteit en de service is uitstekend. Op e-mails wordt snel en vriendelijk gereageerd. Toen er een artikel ontbrak in mijn bestelling, werd dit direct opgepakt en snel opgelost. Zeker een aanrader!

Beste Iepie,

Dank je wel voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de kleding en onze service. Goed dat je snel en vriendelijk bent geholpen en dat het ontbrekende artikel direct is opgelost.

We waarderen je vertrouwen enorm en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Heel snelle levering naar België

Heel snelle levering naar België!
Na 1 dag heb je uw pakket! Super!

2026年4月13日

Beste Karin,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat de levering naar België zo snel is verlopen en je je pakket al na één dag had.

We waarderen je feedback en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Als je iets bestelt

Als je iets bestelt, is het binnen 2 dagen binnen. Bevalt het niet of is het te klein of te groot, retour sturen is makkelijk, en je geld staat zo weer op de rekening. Heel fijn

Beste Wim,

Dank je wel voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat het retourneren en terugbetalen soepel verloopt.

We waarderen je feedback en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

5つ星のうち5の評価

Tijdens aanbieding besteld; top!

Tijdens aanbieding besteld, mogelijk de laatste items, website werkte prima, ik heb ontvangen wat ik had besteld, terwijl daarna de voorraad zichtbaar op was. Complimenten voor de correcte verzending!

2026年4月16日

Beste Christi,

Dank je wel voor je mooie review.
Wat goed om te horen dat alles ondanks de drukte en de aanbieding toch correct is verlopen en dat je precies hebt ontvangen wat je had besteld.

We waarderen je vertrouwen en geven je compliment graag terug voor je positieve ervaring.

5つ星のうち5の評価

Erg prettige site om te bestellen ,de…

Erg prettige site om te bestellen ,de levering is meestal snel ,het ziet er keurig verzorgd uit als het binnen komt,je kunt zelfs een vraag appen ,en ze hebben vaak op de nieuwe collectie korting.

2026年2月12日

Beste Gera,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je onze website prettig vindt om te gebruiken en dat je tevreden bent over de snelle levering en de verzorgde verpakking.

Ook fijn dat je onze bereikbaarheid via WhatsApp en de kortingen op de nieuwe collectie waardeert.

We zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。