Madam Peach BV レビュー 735

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bestellingen worden snel verzonden. Één keer duurde het langer, mail gestuurd kreeg dezelfde dag nog een reactie terug. Bleek dat het bestelde item uitverkocht was, dag na de mail werd het alsnog ve... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Update: n.a.v. mijn review heeft de klantenservice contact met me opgenomen. Ze vergoeden het retourlabel, ik krijg een sjaaltje opgestuurd en 10% korting op mijn volgende aankoop. Jammer hoe het... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prachtige webshop met mooie kleding ! Mooi stel van lady day uitgezocht, het jasje was wat te ruim en retour gestuurd, dit lukte niet helemaal maar telefonische medewerker heeft me keurig geholpen. Br... もっと見る

企業情報

1. 婦人服店
  2. 衣料品店
  3. ファッション アクセサリー店
  4. 大きいサイズの服専門店
  5. 作業服店

当該企業による記述

Jouw favoriete Nederlandse modemerken. 🤍 Sinds 2019 hebben wij duizenden vrouwen laten stralen. ✨ Shop gezellig bij ons online of in de winkel (in Winschoten). Gratis verzending vanaf €75 euro en gratis omruilservice. Voor 22.00 besteld, is morgen dragen.

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Snelle levering. Goed produkt! Keurig verpakt.

Beste Kate,
Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, het product en de nette verpakking.

Ruime keuze

Ruime keuze, snelle levering, goede comminicatie

Beste Sandra,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de ruime keuze, snelle levering en goede communicatie.

We waarderen je feedback en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering. Niet moeilijk om iets te ruilen of retourneren. Goede kwaliteit van materialen.
Fijn om te dragen.

Beste Marcha,

Dank je wel voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt en dat de levering snel verloopt. Goed dat ruilen en retourneren soepel gaat en dat je tevreden bent over de kwaliteit en het draagcomfort van de kleding.

Mooie kledingwinkel

Mooie kleding!
Goede weergave op de website en in de leuke filmpjes op social media.

Goede service.
Verbeterpuntje: snellere verwerking van een retour

Beste Klant,

Dank je wel voor je mooie en eerlijke review.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kleding, de weergave op de website en de filmpjes op social media, en dat je onze service waardeert.

Dank ook voor je verbeterpunt over de verwerking van retouren. We nemen dit serieus en kijken continu waar we dit proces kunnen versnellen en verbeteren.

We waarderen je feedback en hopen je graag weer terug te zien.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering . Goede communicatie. En prachtige kleding.

2026年4月16日

Beste Ina,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de communicatie en de mooie kleding.

Fijne webshop

Fijne webshop. Tot nu toe nog niets retour hoeven te sturen omdat de maten gewoon prima zijn. De travelstof kleding is echt geweldig. Fijn ook dat behalve de hele kleine maten ook de grotere maten besteld kunnen worden.

Ze hebben ook leuke kortingsacties en salepagina's. Dus zeker de moeite waard om terug te komen. Levertijd is prima. Soms heel snel maar altijd wel binnen enkele dagen bezorgd.

Beste M,

Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm, de travelstof en het brede maatbereik. Goed dat de maten je steeds goed passen en dat je de kleding met plezier draagt.

Ook leuk dat je onze kortingsacties en sale-pagina’s waardeert en dat de levertijd naar wens is.

We zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Met vriendelijke groet, Dinand van Madam Peach

Eerste bestelling

Eerste bestelling, vlotte levering en duidelijk communicatie omtrent bezorging!

2026年4月11日

Beste J.J,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je eerste bestelling naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de snelle levering en duidelijke communicatie rondom de bezorging.

We zien je graag terug bij een volgende bestelling.

5つ星のうち5の評価

Hele mooie site met veel keus in maten…

Hele mooie site met veel keus in maten en kleuren
GEWELDIG 🥰

2026年4月9日

Beste heer Middelkamp,

Dank je wel voor je enthousiaste review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website en de ruime keuze in maten en kleuren.

We waarderen je reactie en hopen je graag weer terug te zien.

5つ星のうち5の評価

Goede ervaringen met het bedrijf.

Goede ervaringen met het bedrijf.
Houden je op de hoogte qua levering en ook eventuele na bestellingen

2026年1月16日

Beste A,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je positieve ervaringen hebt en dat je tevreden bent over de communicatie rondom levering en eventuele naleveringen.

We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

5つ星のうち5の評価

De website werkt perfect.Soms werken de…

De website werkt perfect.Soms werken de kortingscodes niet...maar dit wordt uitstekend opgelost door de zeer vriendelijke, goede klantenservice van Isa-Kim-Marit.Ook je ontbrekende maat wordt geregeld.
Ik woon niet in NL, maar de verzending naar in mijn geval Portugal verloopt heel goed.Het is voor mij een fijne webwinkel-op-afstand,met een zeer groot aanbod!

2026年4月2日

Beste Marjon,

Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website, het grote aanbod en de verzending naar Portugal.

Goed dat eventuele problemen met kortingscodes en ontbrekende maten snel en naar tevredenheid zijn opgelost door onze klantenservice.

We waarderen je vertrouwen enorm en helpen je ook op afstand graag weer bij een volgende bestelling.

Met vriendelijke groet, Dinand van Madam Peach

5つ星のうち5の評価

Bestelling op de webshop is gemakkelijk en vertrouwd

Bestelling op de webshop is gemakkelijk. Direct een orderbevestiging en wordt snel verstuurd en geleverd.

Beste Felicia,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat het bestellen makkelijk verloopt en dat je tevreden bent over de orderbevestiging, snelle verzending en levering.

Goed

Prima webshop,snelle levering
Alleen de communicatie bij een retourzending kan veel beter

Beste Dita,

Dank je wel voor je review.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de webshop en de snelle levering.

Dank ook voor je eerlijke feedback over de communicatie rondom retourzendingen. Dit nemen we mee om onze service op dit punt te verbeteren.

We hopen je graag weer terug te zien bij een volgende bestelling.

5つ星のうち5の評価

Fijne belevenis m.b.t. mijn aankoop!

Super mooie site, fijne klantenservice en heel vriendelijk!
Mooie schoenen besteld van Barbouche. Heel behulpzaam en heel blij mee. Echt een fijne klantbelevenis. Kan het iedereen aanrader!

2026年4月1日

Beste Monique,

Dank je wel voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website, klantenservice en de hulp die je hebt ervaren.

Goed dat je blij bent met je Barbouche schoenen en dat je aankoop zo’n fijne ervaring is geweest.

We waarderen je aanbeveling enorm en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Dinand van madam Peach

5つ星のうち5の評価

Mooie kleding en goede service

Beste Maartje,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de kleding en onze service.

Dinand van madam Peach

Mooie kleding

Mooie kleding, goede kwaliteit.
Leveringtijd was wel heel iets langer dan aangegeven, maar er was ook sale.

2026年4月10日

Beste Marleen,

Dank je wel voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleding en de kwaliteit.

Dank ook voor je begrip over de iets langere levertijd tijdens de saleperiode. Dit kan soms iets drukker zijn, maar we doen ons best om alles zo snel mogelijk te verwerken.

5つ星のうち5の評価

Goede en eerlijke adviezen bij vragen…

Goede en eerlijke adviezen bij vragen over de maat van een artikel.
Ook de snelle reactie op mijn mail zie ik als een groot pluspunt.
Mooie collectie en filmpjes ik zou iedereen aanraden om hier te gaan shoppen.

Beste MW,

Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review.
Wat fijn om te horen dat je onze adviezen over maatvoering als eerlijk en behulpzaam ervaart en dat je tevreden bent over de snelle reactie op je mail.

Ook leuk dat je onze collectie en filmpjes waardeert en ons aanbeveelt.

We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Skort

Beste Moon,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering.

5つ星のうち5の評価

Mijn favoriete online winkel voor het…

Mijn favoriete online winkel voor het merk zoso wat duidelijk aangeeft of het nog voorradig is heel vaak leuke acties snelle verzending en bij eventuele problemen snel opgelost super winkel

Beste Anita,

Dank je wel voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat we jouw favoriete online winkel zijn voor Zoso en dat je tevreden bent over de duidelijke voorraadinformatie, leuke acties en snelle verzending.

Goed om te lezen dat eventuele problemen ook snel worden opgelost.

We waarderen je vertrouwen enorm en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Mooie kleding, vlotte levering

Mooie kleding, duidelijke site.
Snelle levering, aanrader!

2026年4月16日

Beste Erica,

Dank je wel voor je fijne review.
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de kleding, de duidelijke website en de snelle levering.

We waarderen je aanbeveling en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, netjes verpakt en natuurlijk prachtige kwaliteit van de kleding. Leuke dames die alles op Facebook showen. Kortom prima !!!

2026年4月3日

Beste Oostdam,

Dank je wel voor je mooie review.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de nette verpakking en de kwaliteit van de kleding.

Leuk ook dat je onze social media content waardeert en het team dat de items laat zien.

We waarderen je enthousiasme en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。