Madam Peach BV レビュー 735

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bestellingen worden snel verzonden. Één keer duurde het langer, mail gestuurd kreeg dezelfde dag nog een reactie terug. Bleek dat het bestelde item uitverkocht was, dag na de mail werd het alsnog ve... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fijne webshop. Tot nu toe nog niets retour hoeven te sturen omdat de maten gewoon prima zijn. De travelstof kleding is echt geweldig. Fijn ook dat behalve de hele kleine maten ook de grotere maten b... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Update: n.a.v. mijn review heeft de klantenservice contact met me opgenomen. Ze vergoeden het retourlabel, ik krijg een sjaaltje opgestuurd en 10% korting op mijn volgende aankoop. Jammer hoe het... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prachtige webshop met mooie kleding ! Mooi stel van lady day uitgezocht, het jasje was wat te ruim en retour gestuurd, dit lukte niet helemaal maar telefonische medewerker heeft me keurig geholpen. Br... もっと見る

企業情報

1. 婦人服店
  2. 衣料品店
  3. ファッション アクセサリー店
  4. 大きいサイズの服専門店
  5. 作業服店

当該企業による記述

Jouw favoriete Nederlandse modemerken. 🤍 Sinds 2019 hebben wij duizenden vrouwen laten stralen. ✨ Shop gezellig bij ons online of in de winkel (in Winschoten). Gratis verzending vanaf €75 euro en gratis omruilservice. Voor 22.00 besteld, is morgen dragen.

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Duidelijke website en ook op FB leuke…

Duidelijke website en ook op FB leuke filmpjes. Snelle levering en netjes verpakt.
Ben heel blij met mijn blouse.

2026年3月14日

Beste Katy,

Bedankt voor uw fijne review.
Fijn om te horen dat onze videos's op Facebook in de smaak vallen en u tevreden bent met onze service. We wensen u veel draagplezier van de blouse.

We hopen u snel nogmaals te verwelkomen bij Madam Peach! 🌸

Madam 🍑 mijn bestie in fashion 🍑

Vandaag weer een prachtige bestelling binnen gekregen van Madam 🍑.Ik koop al jaren bij madam 🍑mijn bestie en leukste mooiste favoriete winkel in fashion🫶🏻. Ik ben helemaal weg van het travelstof en de kwaliteit. Met name ben ik grote fan van het merk Lady Day ❤️.Zo stylisch goede kwaliteit en altijd de combineren met de nieuwste mode. Je schaft je een basic set aan en combineren maar🍑🍒💕. Door de fantastische webshop doe je genoeg inspiratie op met name omdat Hinnie en team altijd mooie foto’s poste van de combinaties die ze binnen krijgen. Zo heb je zicht op hoe een bepaald kledingstuk valt of hoe je deze kunt combineren 🫶🏻💕.
Waarom ik koop bij madam 🍑Hinnie en team heeft een fantastische webwinkel met de laatste nieuwe trends altijd genoeg op voorraad van alle maten, leuke aanbiedingen vriendelijke en snelle service . Ze hebben ook een whatsapp service 📱Als je een vraag hebt word deze dan ook altijd met veel vriendelijkheid beantwoord 💕Top service gewoon.
Ik hoop nog jaren bij jullie te mogen shoppen. Bedankt madam🍑Peach voor mijn fantastische mooie gevulde klerenkast met mooie spulletjes en mooie kwaliteits kleding 💕

2026年3月13日

Beste Linda,

wat een ontzettend lieve en enthousiaste review, heel erg bedankt daarvoor! Wat bijzonder om te lezen dat u al jaren bij ons shopt en zo’n fan bent van onze collectie, en in het bijzonder van Lady Day. Daar worden wij echt heel blij van. Fijn ook dat u zoveel inspiratie haalt uit de foto’s en combinaties die we delen, daar doen we het voor.

Namens Hinnie en het hele team: dank u wel voor uw vertrouwen, uw mooie woorden en uw enthousiasme. We hopen u natuurlijk nog heel lang te mogen inspireren en blij te maken met mooie items! 💕🍑

Overzichtelijk webshop

Overzichtelijk webshop, snelle verzending

2026年3月11日

Beste Deb,

Bedankt voor uw positieve review.
Wat fijn om te horen dat u onze webshop als overzichtelijk ervaart.

Leuke kleding.

Jammer, dat ze niet in de buurt zitten, anders zou ik er zeker live heengaan. Leuke kleding en leuke filmpjes op de socials
Nu een bestelling gedaan. Leuk blousje van Kimara, alleen valt het echt veel te groot. Dat zou aangepast mogen worden op de website. Hier staat dat het op maat valt, maar is niet zo. Ook vind ik het jammer, dat ze op de website vermelden, dat wanneer je voor 20 uur besteld, het pakket dezelfde dag nog verzonden wordt. Dit was echter niet het geval, moest er 5 dagen op wachten. Dit zou ik dan ook niet op de website zetten. Het mailcontact was wel snel en heel vriendelijk en behulpzaam.

2026年3月7日

Beste Eva,

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring.
Fijn om te horen dat u onze kleding en socials leuk vindt en dat het mailcontact als prettig is ervaren.

Jammer dat het blousje van Kimara veel groter uitviel dan verwacht en dat de verzending langer duurde dan aangegeven.
We waarderen uw feedback hierover en nemen dit zeker mee om de informatie op onze website te verbeteren.

5つ星のうち5の評価

Fijne webshop met veel keuze

Altijd fijn om bij julie zo'n uitgebreide collectie van Lady Day te kunnen shoppen. Het wordt altijd mooi verpakt voor het verzenden. Alleen het verzenden laat wel lang op zich wachten en dat is jammer.

2026年3月8日

Beste Klaasje,

Bedankt voor uw fijne review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze uitgebreide collectie Lady Day.

We hopen u snel nogmaals te mogen verwelkomen bij Madam Peach! 🌸

5つ星のうち2の評価

De levering ging snel en de kleding is prachtig. Goede kwaliteit.

De kwaliteit van de kleding is echt top. Mooie duidelijke website met prachtige kleding. Levering gaat snel.
De retourverwerking dat duurde wat langer maar daar werken ze aan.
Ze reageren altijd netjes en erg snel. Top hoor.
Kan Madam Peach zeker aanraden.
Ga snel weer wat moois bestellen.

2026年3月6日

Beste Nicole,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en dat de levering goed is verlopen.

Wat jammer om te lezen dat het retourneren voor jou zo’n vervelende ervaring is geweest. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer je lang moet wachten op een terugbetaling. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen geven.

We werken momenteel hard aan een andere retour methode, zodat dit voor klanten soepeler en sneller zal verlopen.

5つ星のうち4の評価

Ze hebben altijd een mooie collectie…

Ze hebben altijd een mooie collectie kleding die goed bij mij past
Ook fijn dat ze zelf de kleding passen en filmpjes en foto’s maken dan zie je het in het echt
Ga zo door dames 👍🏻

2026年3月6日

Beste Jolanda,

Bedankt voor uw prachtige review. Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met onze collectie.

We hopen u snel nogmaals te mogen verwelkomen bij Madam Peach !🌸

Aanrader!

Overzichtelijke site met mooie producten. Het is verpakt als een kadootje, leuk om in de brievenbus te krijgen!

2026年2月27日

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en blij bent met onze producten.
Ook leuk dat u de verpakking als een cadeautje ervaart – zo maken we het uitpakken graag extra leuk! 🎁

Fijn winkelen

Gemakkelijk te bestellen en goede service
En goede kwaliteiten

2026年2月24日

Beste mevrouw C,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk verloopt en dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze kleding. Dat doet ons veel plezier!

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Madam Peach.

Mooie kleding

Betrouwbaar, mooie kleding, goede service!

2026年2月28日

Beste Juliette,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u Madam Peach als betrouwbaar ervaart en tevreden bent over onze kleding en service. Dat waarderen wij enorm!

5つ星のうち5の評価

Vlotte levering van een mooie broek

Mijn vraag via de app werd snel en keurig beantwoord.
Mijn bestelling werd vlot geleverd en de broek zit geweldig.

2026年2月24日

Beste Renate,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat uw vraag via de app snel en keurig is beantwoord en dat uw bestelling vlot is geleverd. En natuurlijk geweldig dat de broek zo goed zit – daar worden wij blij van!

Supersnelle levering!

Het is heel fijn wanneer je de ene dag iets besteld en de andere dag wordt het al bij je thuis bezorgd. Ik ben daarom heel blij met mijn prachtige broek en colbert van het merk Lady day.

2026年2月26日

Beste Magda,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met de snelle levering – dat is precies waar wij naar streven!
Geweldig dat uw prachtige broek en colbert van het merk Lady Day zo in de smaak vallen. Dat maakt ons ontzettend blij!

5つ星のうち5の評価

fijne website, mooie kleding, snelle levering. Alles positief

Wat ik heel fijn aan de website van Madam Peach vind, is dat er bij het artikel staat of de maat klopt of dat je bijvoorbeeld bij twijfel hem een maatje kleiner kan nemen. Dat was bij mij het geval, ik heb de broek een maatje kleiner genomen en hij past perfect. Snelle verzending en netjes verpakt.

2026年2月14日

Beste Astrid,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze website, de kleding en de snelle levering.

Heel goed om te lezen dat de maatinformatie bij het artikel u heeft geholpen om de juiste keuze te maken en dat de broek perfect past. Daar doen we het voor! Ook fijn dat alles netjes verpakt bij u is aangekomen.

5つ星のうち5の評価

Een site met een divers aanbod

Een site met een aanbod van diverse mooie kledingmerken die precies bij mij in de smaak vallen. Het winkelt makkelijk en levering verloopt snel en soepel.

2026年2月22日

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat onze collectie zo goed bij uw smaak past en dat het winkelen op onze website prettig verloopt.

Ook leuk om te lezen dat u tevreden bent over de snelle en soepele levering. Daar worden wij erg blij van!

Bestelling word snel bezorgd

Bestelling word snel bezorgd. Bij vragen zijn ze goed te bereiken en geven snel antwoord op vragen!

2026年2月18日

Beste Yvette,

Bedankt voor uw fijne review.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor.

We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen bij Madam Peach! 🌸

Een hele fijne site

Een hele fijne site, mooie merken, makkelijk te bestellen. Vlotte afhandeling van de bestelling, deze is goed verpakt. En ook eenvoudig te retourneren indien nodig. Heel tevreden.

2026年2月12日

Beste Judith,

Bedankt voor uw prachtige review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze site, de merken en de service. We doen ons best om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken en zorgen altijd voor een zorgvuldige en snelle afhandeling.

Ook prettig dat het retourproces duidelijk en eenvoudig voor u was, dat vinden we zelf ook belangrijk.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop! 🌸

5つ星のうち4の評価

Bestellen en contact prima, geld terug kan sneller

Update: vandaag keurig gebeld door Madam Peach dat het nu geregeld gaat worden.
Nogmaals aangegeven dat terugbetaling sneller kan/moet

Qua bestellen prima en snel antwoord via de app.
Maar...bij een retour heel lang wachten op het geld terug. Ik wacht al meer dan 2 weken en nog steeds geen geld ontvangen. Het komt uiteindelijk wel goed maar daar zit zeker verbetering in!

2026年2月19日

Beste Sigrid,

Bedankt voor uw eerlijke review.
Wat fijn om te horen dat we dit voor u hebben kunnen oplossen.

We hopen u snel nogmaals te mogen verwelkomen bij Madam Peach! 🌸

Goede ervaring

Goede ervaring, klantenservice goed bereikbaar en snelle levering

2026年2月14日

Beste Annemieke,

Bedankt voor uw fijne review. Wat fijn om te horen dat u een goeie ervaring met ons heeft en tevreden bent met onze klantenservice.

5つ星のうち5の評価

Qualitatief zeer mooie en duurzame…

Qualitatief zeer mooie en duurzame kleding, na vele malen wassen nog steeds mooi van kleur en vorm. Mooi dat er een keuze is tussen retourneren op eigen kosten ōf gratis retourneren en een waardebon ontvangen: dit siert jullie.

2026年2月16日

Beste Elisabeth,

Bedankt voor uw prachtige review. Wat een mooie woorden over de kwaliteit en duurzaamheid van onze kleding. Fijn om te horen dat de items ook na vele wasbeurten nog steeds mooi van kleur en vorm blijven. Dat is precies waar wij voor staan.

Ook uw waardering voor onze retourmogelijkheden betekent veel voor ons. Wij vinden het belangrijk om onze klanten daarin een eerlijke en bewuste keuze te bieden, dus het is heel fijn dat u dit zo positief ervaart.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!🌸

5つ星のうち5の評価

Fijne webshop met leuke kleding

Fijne webshop met een leuke selectie aan kleding. Goed te volgen op insta en erna zijn producten makkelijk te vinden in de shop. Levering duurde 2-3 werkdagen, prima. Alles heel leuk en netjes verzorgd thuisgeleverd. Tevreden!

2026年2月9日

Beste mevrouw Janssen,

bedankt voor uw mooie review.
Wat fijn om te horen dat u onze webshop en de selectie aan kleding waardeert en dat u ons goed kunt volgen via Instagram. Geweldig dat de producten eenvoudig te vinden waren en dat de levering en verzorging naar wens zijn verlopen.

We stellen uw positieve feedback zeer op prijs en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen bij Madam Peach!🌸

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。