Bestellingen worden snel verzonden. Één keer duurde het langer, mail gestuurd kreeg dezelfde dag nog een reactie terug. Bleek dat het bestelde item uitverkocht was, dag na de mail werd het alsnog ve... もっと見る
企業が回答しました
Fijne webshop. Tot nu toe nog niets retour hoeven te sturen omdat de maten gewoon prima zijn. De travelstof kleding is echt geweldig. Fijn ook dat behalve de hele kleine maten ook de grotere maten b... もっと見る
企業が回答しました
Update: n.a.v. mijn review heeft de klantenservice contact met me opgenomen. Ze vergoeden het retourlabel, ik krijg een sjaaltje opgestuurd en 10% korting op mijn volgende aankoop. Jammer hoe het... もっと見る
企業が回答しました
Prachtige webshop met mooie kleding ! Mooi stel van lady day uitgezocht, het jasje was wat te ruim en retour gestuurd, dit lukte niet helemaal maar telefonische medewerker heeft me keurig geholpen. Br... もっと見る
企業が回答しました
Jouw favoriete Nederlandse modemerken. 🤍 Sinds 2019 hebben wij duizenden vrouwen laten stralen. ✨ Shop gezellig bij ons online of in de winkel (in Winschoten). Gratis verzending vanaf €75 euro en gratis omruilservice. Voor 22.00 besteld, is morgen dragen.
Mauritsstraat 1a, 9671BV, Winschoten, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Duidelijke website en ook op FB leuke filmpjes. Snelle levering en netjes verpakt.
Ben heel blij met mijn blouse.

Madam Peach BV からの回答
Vandaag weer een prachtige bestelling binnen gekregen van Madam 🍑.Ik koop al jaren bij madam 🍑mijn bestie en leukste mooiste favoriete winkel in fashion🫶🏻. Ik ben helemaal weg van het travelstof en de kwaliteit. Met name ben ik grote fan van het merk Lady Day ❤️.Zo stylisch goede kwaliteit en altijd de combineren met de nieuwste mode. Je schaft je een basic set aan en combineren maar🍑🍒💕. Door de fantastische webshop doe je genoeg inspiratie op met name omdat Hinnie en team altijd mooie foto’s poste van de combinaties die ze binnen krijgen. Zo heb je zicht op hoe een bepaald kledingstuk valt of hoe je deze kunt combineren 🫶🏻💕.
Waarom ik koop bij madam 🍑Hinnie en team heeft een fantastische webwinkel met de laatste nieuwe trends altijd genoeg op voorraad van alle maten, leuke aanbiedingen vriendelijke en snelle service . Ze hebben ook een whatsapp service 📱Als je een vraag hebt word deze dan ook altijd met veel vriendelijkheid beantwoord 💕Top service gewoon.
Ik hoop nog jaren bij jullie te mogen shoppen. Bedankt madam🍑Peach voor mijn fantastische mooie gevulde klerenkast met mooie spulletjes en mooie kwaliteits kleding 💕

Madam Peach BV からの回答
Jammer, dat ze niet in de buurt zitten, anders zou ik er zeker live heengaan. Leuke kleding en leuke filmpjes op de socials
Nu een bestelling gedaan. Leuk blousje van Kimara, alleen valt het echt veel te groot. Dat zou aangepast mogen worden op de website. Hier staat dat het op maat valt, maar is niet zo. Ook vind ik het jammer, dat ze op de website vermelden, dat wanneer je voor 20 uur besteld, het pakket dezelfde dag nog verzonden wordt. Dit was echter niet het geval, moest er 5 dagen op wachten. Dit zou ik dan ook niet op de website zetten. Het mailcontact was wel snel en heel vriendelijk en behulpzaam.

Madam Peach BV からの回答
Altijd fijn om bij julie zo'n uitgebreide collectie van Lady Day te kunnen shoppen. Het wordt altijd mooi verpakt voor het verzenden. Alleen het verzenden laat wel lang op zich wachten en dat is jammer.

Madam Peach BV からの回答
De kwaliteit van de kleding is echt top. Mooie duidelijke website met prachtige kleding. Levering gaat snel.
De retourverwerking dat duurde wat langer maar daar werken ze aan.
Ze reageren altijd netjes en erg snel. Top hoor.
Kan Madam Peach zeker aanraden.
Ga snel weer wat moois bestellen.

Madam Peach BV からの回答
Ze hebben altijd een mooie collectie kleding die goed bij mij past
Ook fijn dat ze zelf de kleding passen en filmpjes en foto’s maken dan zie je het in het echt
Ga zo door dames 👍🏻

Madam Peach BV からの回答
Overzichtelijke site met mooie producten. Het is verpakt als een kadootje, leuk om in de brievenbus te krijgen!

Madam Peach BV からの回答
Mijn vraag via de app werd snel en keurig beantwoord.
Mijn bestelling werd vlot geleverd en de broek zit geweldig.

Madam Peach BV からの回答
Het is heel fijn wanneer je de ene dag iets besteld en de andere dag wordt het al bij je thuis bezorgd. Ik ben daarom heel blij met mijn prachtige broek en colbert van het merk Lady day.

Madam Peach BV からの回答
Wat ik heel fijn aan de website van Madam Peach vind, is dat er bij het artikel staat of de maat klopt of dat je bijvoorbeeld bij twijfel hem een maatje kleiner kan nemen. Dat was bij mij het geval, ik heb de broek een maatje kleiner genomen en hij past perfect. Snelle verzending en netjes verpakt.

Madam Peach BV からの回答
Een site met een aanbod van diverse mooie kledingmerken die precies bij mij in de smaak vallen. Het winkelt makkelijk en levering verloopt snel en soepel.

Madam Peach BV からの回答
Bestelling word snel bezorgd. Bij vragen zijn ze goed te bereiken en geven snel antwoord op vragen!

Madam Peach BV からの回答
Een hele fijne site, mooie merken, makkelijk te bestellen. Vlotte afhandeling van de bestelling, deze is goed verpakt. En ook eenvoudig te retourneren indien nodig. Heel tevreden.

Madam Peach BV からの回答
Update: vandaag keurig gebeld door Madam Peach dat het nu geregeld gaat worden.
Nogmaals aangegeven dat terugbetaling sneller kan/moet
Qua bestellen prima en snel antwoord via de app.
Maar...bij een retour heel lang wachten op het geld terug. Ik wacht al meer dan 2 weken en nog steeds geen geld ontvangen. Het komt uiteindelijk wel goed maar daar zit zeker verbetering in!

Madam Peach BV からの回答
Qualitatief zeer mooie en duurzame kleding, na vele malen wassen nog steeds mooi van kleur en vorm. Mooi dat er een keuze is tussen retourneren op eigen kosten ōf gratis retourneren en een waardebon ontvangen: dit siert jullie.

Madam Peach BV からの回答
Fijne webshop met een leuke selectie aan kleding. Goed te volgen op insta en erna zijn producten makkelijk te vinden in de shop. Levering duurde 2-3 werkdagen, prima. Alles heel leuk en netjes verzorgd thuisgeleverd. Tevreden!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。