Jeg bestilte 28-04-2026 inden kl 12:00. Under bestillingen stod at den ville blive leveret til instabox dagen efter. Nu 4 dage efter bestillingen, og den er ikke engang afsendt
äŒæ¥ãåçããŸãã
BestÀllde rakskÃ¥l och rakcreme. Endast rakcreme kom utan notis att skÃ¥l inte kunde levereras. Creme och frakt debiterades. SkÃ¥l finns mitten maj. Ni krÀver dÃ¥ ny bestÀllning. Kan ni leverera skÃ¥len... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skickat ca 6 Mail frÃ¥n 2 olika mail adresser samt försökt nÃ¥ dem via telefon utan resultat i över en mÃ¥nad, nu stÃ¥r man med en icke fungerande trimmer och en hopplös min om sÃ¥dana företag som svarar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpte en sÀkerhetshyvel. Efter 10 mÃ¥nader av sporadisk anvÀndning Àr gÀngorna pÃ¥ skaftet kassa. SÃ¥ kassa att det inte gÃ¥r att sÀkra huvudet med skaftet och sÀkert kunna anvÀnda hyveln. Det roliga Àr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi sÀljer alla populÀra mÀrken som Biotherm Homme, ID Hair, Veet, Clinique, Clarins, Giorgio Armani, Björn Borg och många fler. Vi har allt i vax för hår, rakutrustning, parfym och hudvård för mÀn.
MÞgelhÞj 8, 8520, Lystrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jag kan inte mer Àn sÀga att all kommunikation o service var perfekt!!!!
Det var en bra upplevelse, bra pris och snabbt. Dock skulle ja vilja få en notis nÀr man kan hÀmta de. Fick vÀnta 2 dagar extra för att jag inte fick någon notis i telefonen.
SÀmsta inköp upplevelse ever. KÃP ALDRIG dÀr ifrÃ¥n, jag rekommenderar inte denna sida.. Det Àr en BLUFF och inte ett professionellt kund bemötande. Jag försökte att bestÀlla en rak maskin för 1500 kr. och valde KLARAN som betalningsmetod och som det stÃ¥r hos de. Men inköp har inte genomfört. Jag kontakter kundtjÀnst vid flera tillfÀlle för ytterligare förklarning men de kunde inte svara. Köp aldrig. inte roligt köp upplevelse. Sidan Àr made4men .se men all svar och Àven tel nummer Àr pÃ¥ DANSKA.

Made4men ããã®åç
Ny butik medc bra priser, vågade handla tack vare kopplingen till Klarna... Det gick bra och min rakhyvel kom hem snabbt, fint!
Bra produkter och vÀldigt snabba leveranser. Rekommenderas varmt.
Bra produkter men leveransen tog lite vÀl lång tid (2v).
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã