Jeg bestilte 28-04-2026 inden kl 12:00. Under bestillingen stod at den ville blive leveret til instabox dagen efter. Nu 4 dage efter bestillingen, og den er ikke engang afsendt
äŒæ¥ãåçããŸãã
BestÀllde rakskÃ¥l och rakcreme. Endast rakcreme kom utan notis att skÃ¥l inte kunde levereras. Creme och frakt debiterades. SkÃ¥l finns mitten maj. Ni krÀver dÃ¥ ny bestÀllning. Kan ni leverera skÃ¥len... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skickat ca 6 Mail frÃ¥n 2 olika mail adresser samt försökt nÃ¥ dem via telefon utan resultat i över en mÃ¥nad, nu stÃ¥r man med en icke fungerande trimmer och en hopplös min om sÃ¥dana företag som svarar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpte en sÀkerhetshyvel. Efter 10 mÃ¥nader av sporadisk anvÀndning Àr gÀngorna pÃ¥ skaftet kassa. SÃ¥ kassa att det inte gÃ¥r att sÀkra huvudet med skaftet och sÀkert kunna anvÀnda hyveln. Det roliga Àr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi sÀljer alla populÀra mÀrken som Biotherm Homme, ID Hair, Veet, Clinique, Clarins, Giorgio Armani, Björn Borg och många fler. Vi har allt i vax för hår, rakutrustning, parfym och hudvård för mÀn.
MÞgelhÞj 8, 8520, Lystrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
JÀttebra produkt, fungerar utmÀrk. Ãnskar bara att jag fick lite mer mail som sÀkerhetsstÀller att produkter verkligen Àr pÃ¥vÀg
Detta var min första bestÀllning och jag blev positivt överraskad av den snabba leveransen inom 3 dagar.
Produkten uppfyller mina förvÀntningar.
Pincett var lite dåligt men resten helt okej jÀmfört med priset
I ordered a product which unfortunately was defect. I contacted customer service and I recieved a replacement part without a fuzz.
Good prices and good customer service!
Snabb och pålitlig service. Hade dessutom en rabattkod som jag utnyttjade vid köp.
Toppen leverans och produkt!
Betalade extra för express. Men kÀnner mig lurad då jag fortfarande inte fått min bestÀllning.
Leveranstiden stÀmde överens om nÀr man fick produkten. Efter 4 arbetsdagar var produkten hemma.
Bra hemsida!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ