ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ni hade den klocka jag letat efter till bra pris i över 20 Ã¥rs tid. Detta kommer jag aldrig glömma. SÃ¥ Ã¥terigen, stort tack för klockan och ert bemötande! Jag handlar gÀrna av er igen! Jag Àr oerhör... ãã£ãšèŠã
Helheten! Hemsidan lÀttanvÀnd, servicen ypperlig med fokus pÃ¥ detaljer, grymt bra urval samt mix av klockor. Med tanke pÃ¥ prisnivÃ¥n som det spÀnner emellan sÃ¥ kÀnns dom vÀldigt exclusiva i sitt handh... ãã£ãšèŠã
Snabb leverans och bra pris! Toppen ocksÃ¥ att dom tog sig tid att pilla bort all plast frÃ¥n klockan samt Àven stÀllde in rÀtt tid och datum pÃ¥ den. Extra kul med den fina presentinslagningen samt godi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Magnussons Ur sÀljer klockor & Smycken sedan 1862 i hjÀrtat av Göteborg. Vi sÀljer Àven våra produkter i på nÀtet via vår webbshop magnussonsur.se. Fri frakt & försÀkring nÀr du handlar online.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
snabba Àrliga svar angÃ¥ende rep av gamla klockan.bra info angÃ¥ende köp av ny klockaâŠ
snabba Àrliga svar angående rep av gamla klockan.
bra info angående köp av ny klocka
Kort leverans
UtmÀrkt och snabb service
UtmÀrkt och snabb service! Klockan frÃ¥n Longines fanns inte i lager, men de erbjöd sig direkt att bestÀlla den. De ringde och uppdaterade mig om leveranstiden flera gÃ¥nger. Fantastiskt bemötande nÀr klockan vÀl var pÃ¥ plats â det slutade med att jag gick dÀrifrÃ¥n med ytterligare tvÃ¥ klockor. Kan verkligen rekommendera ett besök pÃ¥ Magnussons!
Bra service
Bra service, fina klockor och trevlig (utan att vara instÀllsamma, vilket bara funkar i Stockholm) personal!
BestÀllde från Nomination till armband
BestÀllde från Nomination till armband, har varit nöjd tidigare, denna gång var de i två paket så jag hoppas det Àr rÀtt.
Snabb och bra leverans.
snabb service
Alltid köpt klockor hÀr och den serviceâŠ
Alltid köpt klockor hÀr och den service jag och andra får hÀr Àr bÀst .. Aldrig segt och tråkigt .. bÀsta klockbutiken i stan ..
Idag fick jag hjÀlp med att korta ner klocklÀnken 5 min senare så var det klart .. ...
Tack för ni Àr bÀst .. Mvh En trogen nöjd kund 'simon
Allt Fungerade bra
Allt Fungerade bra. Mycket fin å tyst å stor klocka
Denna firma rekkomenderas stort
Snabb hantering
Snabb hantering. VÀldigt fint paketerat med liten överraskning (ð¬ð¬ð¬) ocksÃ¥ ð€©
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹