Ved udskiftning af køkken fik vi opgraderet væggene i køkkenalrum samt stue fra glasvæv til filt. Inden opstart blev processen gennemgået. Opstart, slut dato samt pris for arbejdet blev aftalt. Dy... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Dylan, som ikke kun leverede flot malerarbejde, men også hjalp os med at komme i kontakt med andre håndværkere. Alle aftaler blev overholdt, og vi blev løbend... もっと見る
Delan og hans ansat Klaus har lavet et rigtig flot stykke arbejde ved os. Vi kan varmt anbefale firmaet.
Rigtig godt stykke arbejde :)
Vi havde kontaktet 4 forskellige malerfirmaer, og deraf var Dylan den eneste, der kom ud for at se det hus, der skulle males. Han var en yderst behagelig person, og ikke mindst reel mht til hvad han synes ikke skulle males (træloft). Han kom med gode råd. Tilbuddet kom også hurtigt og blev accepteret. Malerarbejdet forgik over sommeren, så tog lidt tid, pga ferie og desværre lidt sygdom. Det hele er færdig, og det ser fantastisk ud(både farver og den hvide). Dylan efterlod sågar lidt maling i tilfælde af uheld i forbindelse med indflytning.
Han er en dygtig, høflig ung mand, der udfører sit arbejde godt.
Vi vil helt sikker anbefale ham, og gerne benytte af ham, når der opstår et behov for mere malerarbejde. Han er reel, udfører et godt stykke arbejde og er helt nede på jorden
Kæmpe anbefaling
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Malerfirmaet D&E. Dylan og hans team har været yderst hjælpsomme, søde og professionelle hele vejen igennem. De har overholdt alle aftaler og leveret et rigtig flot resultat. Jeg vil til enhver tid ringe til Dylan igen, hvis jeg skal bruge en maler.
Maling af badeværelse
Vi havde et loft på badeværelset, som var blevet repareret efter en vandskade. Vi bad Malerfirmaet D&E ApS male og lave den sidste finish på loftet. Dylan var virkelig behagelig og reel at samarbejde med, alle aftaler blev overholdt, og resultatet blev rigtig flot.
Varmeste anbefalinger herfra!
Hurtig, kvalitetsbevidst og professionel.
Inden opstart blev processen gennemgået. Opstart, slut dato samt pris for arbejdet blev aftalt. Dylan og hans team udførte et rigtigt flot kvalitetsarbejde til den aftalt pris samt til aftalt tid.
Dylan og team er sympatiske, fleksible og samarbejdsvillige. De har fokus på kunden og kvaliteten af eget arbejde.
Vi er meget tilfredse med resultatet af deres arbejde og kan varmt anbefale firmaet til andre.
Fik malet min lejlighed
Fik malet min lejlighed. Fantastisk service fra start til slut. Fik god hjælp af Dylan til farvevalg. Alle aftaler blev overholdt og der var et godt samarbejde med gulvfirmaet. Flot malerarbejde til fornuftig fast pris. Kan kun anbefale firmaet.
J. Jensen
Pålideligt og grundigt malerarbejde
I forbindelse med en gennemgribende renovering af vores 70’er-villa har vi benyttet Malerfirmaet D&E til maling af lofter, vindueslysninger og nyopsatte gipsvægge.
Opgaven blev udført til tiden og i god kvalitet. Arbejdet er præcist og ensartet, og det er tydeligt, at der er lagt vægt på ordentlighed og detaljeorientering. Vi har haft en god dialog gennem hele forløbet, og firmaet har været lette at samarbejde med.
Malerfirmaet D&E har levet op til vores forventninger, og vi kan bestemt anbefale dem til lignende opgaver.
Bedste anbefaling
God kommunikation med Dylan.
Let at få fat i.
Fagligt flot udført.
Gode justeringer i aftaler.
Koordinerede med gulvafslibnings firma.
Alt fungerede - bedste anbefaling.
De bedste anbefalinger
Vi brugte D&E første gang i 2021 til en større opgave, og vi har siden hen brugt D&E til alle større og mindre maleropgaver og senest her i maj 2025. Altid flot arbejde og til aftalt tid og super nem og god kommunikation. De bedste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
D&E Malerfirmaet kan anbefales.
D&E Malerfirmaet malede vægge, loft og fodpaneler i mit køkken og malede alle døre med karme i hele lejligheden (hvor der er høje fodpaneler, fyldningsdøre og udsmykkede karme) til stor tilfredshed.
Prisen var yderst fornuftig, uden at det tog noget væk fra selve malerarbejdet og jeg har følt mig i gode hænder under hele processen
Jeg vil trygt bruge D&E igen og anbefaler dem meget gerne til familie, venner og alle Jer derude der har brug for venlige og professionelle dygtige malere der er til at stole på, der maler pænt selvom de har travlt og holder deres aftaler om nøgler og tider til punkt og prikke.
Maling af lejlighed til stor tilfredshed
D&E har for nyligt malet hele vores lejlighed - gulv, vægge, paneler, badeværelser - til stor tilfredshed og samtidig til en fornuftig pris. Vi har under hele processen fra tilbud til afslutning følt os i gode hænder og har haft en rigtig god dialog med Dylan. Vi vil helt sikkert bruge D&E igen næste gang vi skal have malet :)
Reel og dygtig
Decan var servicemindet lige fra første opkald, og til arbejdet var gjort. Han kom med god energi, og så var han hjælpsom. Ret gode egenskaber at få inden for døren. Alt det bedste herfra:)
Perfekt udført arbejde
Perfekt udført arbejde. Aftaler blev overholdt og projektet flot afleveret til tiden😀👍
Vi har haft en god oplevelse med…
Vi har haft en god oplevelse med malerarbejdet udført af Dylan og Claus. De var utroligt hjælpsomme og nemme at snakke med gennem hele processen. Kan anbefale dem til alle, der har brug for dygtige og professionelle malere.
Rigtig flot arbejde
Rigtig flot arbejde, alle aftaler blev holdt og arbejdet blev udført hurtigt. Prisen var yderst fornuftig og Dylan var meget behagelig at tale med. Jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale firmaet. Jeg kommer til at bruge dem igen næste gang jeg skal have udført malerarbejde.
Flot arbejde leveret til tiden til en…
Flot arbejde leveret til tiden til en konkurrencemæssig pris. Jeg giver min bedste anbefaling.
Dylan har leveret et fantastisk stykke…
Dylan har leveret et fantastisk stykke malerarbejde til en fornuftig pris og blev færdig imponerende hurtigt. Kvaliteten er i top, og samtidig er han en meget sympatisk fyr, som vi trygt vil hyre igen til. Vi giver ham vores varmeste anbefalinger og 5 stjerner. Vh Troels og Maria.
Super god service
Super god service. Fik dem anbefalet og de lever fuldt ud op til forventningerne. God kommunikation, alt lavet som aftalt, efterlader det pænt og opryddet. Og til en fair pris.
Mine varmeste anbefalinger👍
Kvalitetsbevidste og Prisevenlig
Jeg kan varmt anbefale Malerfirmaet D&E ApS. De leverer kvalitetsarbejde til en prisvenlig pris, og de er yderst pålidelige. De arbejder hurtigt men grundigt, overholder altid deres aftaler og sørger for et flot resultat.
Super fint arbejde og service
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde. De super søde malere Dylan og Klaus udførte arbejdet til perfektion. Jeg kan på det varmeste anbefale deres professionelle tilgang til opgaverne.
Ingen problemer!
Venlige medarbejdere, nem kommunikation og fleksible ift tidspunkt af udførelse af malerarbejde. Derudover også de billigste af de firmaer, jeg kontaktede, og et helt fint og tilfredsstillende resultat
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。