Malerfirmaet D&E ApS  レビュー 73

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ved udskiftning af køkken fik vi opgraderet væggene i køkkenalrum samt stue fra glasvæv til filt. Inden opstart blev processen gennemgået. Opstart, slut dato samt pris for arbejdet blev aftalt. Dy... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Dylan, som ikke kun leverede flot malerarbejde, men også hjalp os med at komme i kontakt med andre håndværkere. Alle aftaler blev overholdt, og vi blev løbend... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Malerfirmaet D&E. Dylan og hans team har været yderst hjælpsomme, søde og professionelle hele vejen igennem. De har overholdt alle aftaler og leveret et rigtig... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Vil bestille dem igen!

Jeg sætter pris på om man kommer til tiden, om man gennemfører arbejdet som aftalt, og at arbejdet bliver godt gjort. Dylan og Klaus opfyldte alle kriterier. Jeg har allerede bestilt dem til en ny opgave.

2024年11月29日
5つ星のうち5の評価

Ønsker du professionel hjælp til en…

Ønsker du professionel hjælp til en maleropgave, kan vi virkelig stærkt anbefale Delan. Med hans fantastiske kompetencer og erfaringer, er du sikret et godt resultat. Delans utrolig behagelige personlighed og “servicemindet-hed” gør, at du fra første øjeblik føler dig tryg og føler opgaven givet i de rette hænder.

2024年11月3日

Klar anbefaling

Vores samarbejde med Dylan har været yderst behageligt, og arbejdet er udført med en professionel indstilling - det er vores erfaring, at Dylan gerne vil gøre sit bedste til at aflevere et tilfredstillende resultat. Vi giver Dylan / Malerfirmaet D&E vores bedste anbefalinger.

2024年10月28日

Super flot resultat!

Dylan er først og fremmest et super behageligt menneske. Kommunikationen har været rigtig fint fra Dylans side, hvor han har været god til at følge op på tingene. Håndværksmæssigt er der ikke noget at sætte en finger på. Lejligheden er blevet klart pænere end vi havde regnet med.

Så alt i alt er vi meget tilfredse, og vil helt sikkert vælge Malerfirmaet D&E igen i fremtiden.

2024年10月7日

Dylan giver lykkelige lejlighedshavere

Dylan er dygtig. Punktum. Vi er glade for, hvordan vores herskabslejlighed i Aarhus har fået sjæl og farve. Dylan skal have særlig ros for sin kommunikation og sin arbejdsomhed hele vejen igennem forløbet. Vi vil derfor uden tøven vælge Dylan igen.

2024年10月1日

Fantastisk!

Yderst betænksom og professionel maler!
Vi gav ham meget kort varsel på en lejlighed på 107 kvm der skulle stå klar på kun 3 dage.
Det må man sige de klarede til perfektion! Dylan har hele vejen igennem været opmærksom, hjælpsom og fået det hele til at shine med sin kollega.
Af hjertet tak for at gøre vores nye lejlighed pæn! 👏

2024年8月8日

Yderst Anbefalelsesværdigt

Jeg fik sat min datters værelse i stand over to omgange, - først med udskiftning af savsmuldstapet med glatte vægge og derefter to gang valgfri maling. Resultatet blev rigtig flot og til en yderst fornuftig pris og kommunikationen var supernem. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge dem.

2024年6月1日

Wall and skirting painting

Contacted D&E to paint all the walls and skirtings in the house before we moved in. Dylan came and did a survey and quoted very promptly, he also managed to finish everything efficiently and done to high quality within one week of us contacting them at very reasonable price. All in all it was very pleasant experience and we will not hesitate to ask Dylan again for any future work.

2023年3月17日

Veludført arbejde!

Vi stod og skulle have malet vores lejlighed i forbindelse med en flytning.
Malerfirmaet D&E sendte en mand ud og gennemtjekkede lejligheden, inden et prisestimat blev givet.
Prsien var god og tidsestimatet blev overholdt! Derudover var maler-arbejdet udført upåklageligt. Alt i alt en god oplevelse, og vil derfor også anbefalet firmaet til alle andre :).

2022年10月24日
5つ星のうち5の評価

Meget dygtig og professionel maler

Meget dygtig og professionel maler.
Vi her lige fået malet hele vores hus inden indflytning og Dylan har leveret et rigtig flot stykke arbejde. Professionel og god dialog fra begyndelsen med råd og vejledning omkring farvevalg. Afdækning har der ikke været en finder og sætte på og malerarbejdet er så flot udført.

Stor anbefaling herfra.

2022年9月8日
5つ星のうち5の評価

Vi har lige fået malet vores hus…

Vi har lige fået malet vores hus indvendig, vægge, dørkarme og fodlister af firmaet D & E. Det har været en fornøjelse at have med Dylan at gøre. Han er en yderst sympatisk, professionel håndværker. Opgaven blev udført til aftalt tid, og vi kan varmt anbefale malerfirmaet D & E

2022年8月29日
5つ星のうち4の評価

En kompetent og professionel maler

Vi har haft Dylan til at male vores nye hus. Han er meget professionel maler, fleksibel og samarbejdsvillig. Han kom, har tjekket huset og har rådgivet os inden at begynde med arbejdet. Prisen var også ok. Jeg vil anbefale Dylan til alle der ønsker veludført kvalitet arbejde.

2022年8月31日

En professionel maler

En professionel maler, der kommer ud og tjekker lejligheden ud inden den males. Maleren er fleksibel og samarbejdsvillig, når der skal afleveres nøgler og males i lejligheden. Samtidig kunne malerarbejdet udføres hurtigt og med en god kvalitet og topprofessionel rådgivning, hvor man ikke føler sig snydt som kunde.

2022年8月22日

Trustpilot エクスペリエンス