Produktet var helt i top. Hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle hos Mama Milla.
Fine produkter og meget hurtig levering, selv her midt i julehandlen. Dog var carriwell produkterne for smÃ¥ i stÞrrelsen og mÃ¥tte sendes retur, men det er jo ikke jeres skyld. En stÞrrelsesguide pÃ¥ pr... ãã£ãšèŠã
KÞbte jakke til omkring 1200 kr fordi jeg sÃ¥ deres video om den samt deres kunder anmeldelser. Super blÞd jakke, store lommer men desvÊrre skal man stadigvÊk have en trÞje inden under da der overhoved... ãã£ãšèŠã
Kanon service! Min pakke var forsinket. Jeg skrev til dem for at hÞre, hvornÃ¥r jeg kunne forvente at modtage den - De sendte en rigtig fin goodiebag med som undskyldning for forsinkelsen. Ihvertfald... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Luksus babyudstyr og tilbehÞr. Vores hovedprodukt er vores babyrede, den er helt unik, gennemarbejdet, bÞrne- og miljÞvenlig! Vi sÊlger ammepuder og sengetÞj som passer til.
FuglebÊkvej 3A, 1. sal, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç

Mamamilla ããã®åç
Fremragende service og hurtig forsendelse
Jeg kom til at bestille varerne til afhentning fordi det gik lidt stÊrkt. Da jeg skrev og spurgte om jeg kunne få dem sendt fik jeg et lynhurtigt svar og pakken kom ligeså hurtigt afsted med posten. Virkelig god service!

Mamamilla ããã®åç
Proffesionel og hurtig ekspedition.
Proffesionel og hurtig ekspedition.
Og modtager af de kÞbte varer er glad og tilfreds.
Kan anbefale denne danske netbutik, som jeg har fuld tillid til ð€©

Mamamilla ããã®åç
Hurtig, Þkonomisk og med et godt udvalg!
Der var en lille fejl på et af produkterne, vi modtog, hvilket MamaMilla kyndigt, hurtigt og venligt fik ordnet, så vi få dage senere kunne modtage en ny - virkelig god kundeservice og hurtig levering :-)

Altid hurtig og god service!!ð
Altid hurtig og god service!!ð
Jeg har altid oplevet og fÃ¥et den allerbedste service! De er hurtige og effektive, og kan nÊrmest altid hente min ordre samme dag ð€© Og de besvarer hurtigt i deres support.
Har kÞbt rigtig mange gange og kommer ogsÃ¥ til at kÞbe derfra i fremtiden ð

Super fin graviditets-/bÊrejakke
Super fin graviditets-/bÊrejakke, som jeg måtte ombytte til en mindre. Ombytning gik lynhurtigt og smertefrit!
Lidt feedback: lidt flere detaljer pÃ¥ hjemmeside omkring materialet, der stod kun noget om imprÊgnering og ikke selve materialet :-) jeg kÞbte den fordi den var til praktisk brug (er friluftsmenneske), men meget af beskrivelsen gik pÃ¥ hvordan du bruger den som mor, men materialerne var umulige at finde og fÃ¥ svar pÃ¥, da jeg spurgte :-) SÃ¥ det mÃ¥ I meget gerne tilfÞje, da det er vigtigt for nogen kunder âºïž

Fem stjerner
Fem stjerner - ubetinget - hurtig ekspedition og lyn levering og lÊkre kvalitet produkter!

Mamamilla ããã®åç
Lynhurtig levering og lÊkre produkter
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Bestilte om formiddagen og modtog pakken dagen efter.
Super god service og fede produkter
Gode produkter og service
FÞrste gang jeg handlede hos MamamillaâŠ
FÞrste gang jeg handlede hos Mamamilla og bestemt en god oplevelse! KÞbte lÊkre stÞvler til min til en skarp pris og de kunne hentes dagen efter. Meget tilfreds og gladððð

Super gode produkter
Super gode produkter. Valid, hyggelig og brugbar hjemmeside. Hurtig levering!