Produktet var helt i top. Hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle hos Mama Milla.
Fine produkter og meget hurtig levering, selv her midt i julehandlen. Dog var carriwell produkterne for smÃ¥ i stÞrrelsen og mÃ¥tte sendes retur, men det er jo ikke jeres skyld. En stÞrrelsesguide pÃ¥ pr... ãã£ãšèŠã
KÞbte jakke til omkring 1200 kr fordi jeg sÃ¥ deres video om den samt deres kunder anmeldelser. Super blÞd jakke, store lommer men desvÊrre skal man stadigvÊk have en trÞje inden under da der overhoved... ãã£ãšèŠã
Kanon service! Min pakke var forsinket. Jeg skrev til dem for at hÞre, hvornÃ¥r jeg kunne forvente at modtage den - De sendte en rigtig fin goodiebag med som undskyldning for forsinkelsen. Ihvertfald... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Luksus babyudstyr og tilbehÞr. Vores hovedprodukt er vores babyrede, den er helt unik, gennemarbejdet, bÞrne- og miljÞvenlig! Vi sÊlger ammepuder og sengetÞj som passer til.
FuglebÊkvej 3A, 1. sal, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
- 71 99 23 86
- kundeservice@mamamilla.dk
- mamamilla.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Produktet var helt i top
UdemÊrket ð·â€ïžð.
Great jacket and repair service
Great jacket and also awesome and affordable repair service when a zipper broke after more than two years almost daily use.
Super oplevelse!
En glad morð
Det er anden gang, at jeg aflÊgger en ordre hos jer. Jeg er super tilfreds med både udvalg, kundeservice samt leveringstid.

Mamamilla ããã®åç
Hurtig levering og forud fin serviceâŠ
Hurtig levering og forud fin service over mail. Varm anbefaling herfra.

Ingen kundeservice
Den jakke jeg har kÞbt, er ikke vandtÊt som lovet.
Jeg har 2 gange skrevet til kundeservice- men har ikke fået noget svar retur.
I skriver at jeg har fået penge retur, hvilket ikke er korrekt. I har slet ikke kontaktet mig/besvaret mine henvendelser.
Venligst kontakt mig pr mail.

Mamamilla ããã®åç
Tidligere god oplevelse - nu elendigt!
Tidligere god oplevelse - nu bare elendigt
Bestilte en hue for en uge siden, den er registreret hos PostNord siden jeg bestilte. Fik mail i går om at den er afsendt, men den er ikke afsendt endnu og kan ikke spores.
Har forsÞgt at kontakte Mamamilla flere gange uden held.

Under al kritik
Bestilte en jakke for en uge siden og har intet hÞrt fra dem.. jeg har sendt flere mails og ringet men jeg får intet svar retur.. hold jer fra at kÞbe noget gennem dem, det fungerede fint engang men ikke lÊngere og pengene er reserveret på ens konto..!

Lidt svÊre at få fat på
Har lavet 2 ordre og den ene gik super fint men den anden var til afhentning og jeg har nÊrmest ikke kunne få fat på dem omkring hvornår det passede.
Fik så endeligt fat på en som sagde han ville hjÊlpe med at få det sendt men har ikke fået en mail på at det er afsendt, men har betalt det ekstra for shipping og har så siden prÞvet at fange dem igen, uden held.
Tror jeg bare har vÊret uheldig men synes de er lidt svÊre at få fat på. Har prÞvet at ringe og skrive på deres chat og mail, men ja der er ikke rigtig noget der kommer igennem.

Mamamilla ããã®åç
Tror de er ved at gå konkurs
Gode produkter - MEN meget lang leveringstid og ingen svar ved henvendelse.

Mamamilla ããã®åç
Ekstrem lang ventetid på produkterne
Ekstrem lang ventetid på produkterne. Meget lang svartid eller intet svar ved henvendelser.

Mamamilla ããã®åç
DÃ¥rlig service og misvisende billeder
Jeg valgte at kÞbe en babynest fra Mamamilla udelukkende fordi jeg har har brug for en babynest med hank, som fremgik af billederne på hjemmesiden. Da jeg modtager min pakke 7 dage efter, er der ingen hank på babynesten. Jeg forsÞger at kontakte Mamamilla telefonisk flere gange i deres åbningstid uden held og via mail, Facebook messenger og på deres hjemmesides chatfunktion, men får ikke svar. Jeg Þnsker blot at få afklaret fejlen. Jeg har ikke hÞrt fra dem og står nu og skal returnere varen og skal sågar betale for forsendelse for en misvisende fejl fra deres side. Det synes jeg slet ikke er I orden eller god service. De får 2 stjerne fordi produkterne i sig selv er gode, men deres service er dårlig, desvÊrre. Nu afventer jeg at hÞre fra dem.
Hurtig leveringð€©
Nemt at bestille og hurtig levering
Det har vÊret en rigtig oplevelse atâŠ
Det har vÊret en rigtig oplevelse at handle hos MAMAMILLA, fine varer, god kvalitet og super hurtig levering. Vil helt sikkert handle der igen.
Jeg stod i butikken og kaldte efterâŠ
Jeg stod i butikken og kaldte efter hjÊlp i et kvarter inden der kom én ind for at hjÊlpe. Der var ingen mennesker.
Hun kunne ikke finde min pakke/ordre så jeg måtte selv finde den.