レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kvalitet i top! Vi forkÊlede vores sÞn med en hÞjseng med klatrevÊg fra Manis-h i januar og selvom forventningerne var hÞje, blev de alligevel oversteget. Den blev leveret hurtigt, var nem a... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kÞbte en Manis-h seng og madras for 4 Ã¥r siden og oplevede dengang en rigtig god kvalitet. Ved et nyt kÞb af seng og madras var oplevelsen desvÊrre en anden. Der var fejl pÃ¥ flere dele, og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan ikke anbefale Manis-h. Hjemmesiden og ikke mindst deres tegneprogram var svÊrt at navigere i. Vi bestilte kÞjesengen Hoder som "bundle", men billedet af sengen passede ikke med det faktiske in... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har ledt lÊnge, efter en udtrÊksseng, til under vores datters hjemmebyggede seng. Valget faldt pÃ¥ Manis-h. Virkelig god beslutning. Sengen er i hÞj kvalitet og er endnu bedre end vi have forestill... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛甚家具店
  2. ベッド専門店

圓該䌁業による蚘述

Hos Manis-h producerer og sÊlger vi fleksible mÞbelsystemer til bÞrn. Vores system er baseret på ideen om at kÞbe mÞbler, hvor der er plads til at vokse. For vi ved, at det nogle gange fÞles som om, at dit barn ikke gÞr andet end at vokse. Hos os kan du finde alt til at indrette dit barns vÊrelse i et tidslÞst design, der giver barnet rum til at udvikle sig og vokse gennem sin opvÊkst. Vi har også sÞrget for, at der er noget til enhver smag med vores 21 farver, som du helt selv bestemmer, hvordan du vil mixe og matche. Farver skaber glÊde og kreativitet, og bÞrn elsker det!

3.4

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har kÞbt en seng igennem

Jeg har kÞbt en seng igennem Babyshower.dk, som yder en rigtig god service.
MEN
. Sengen kommer fra Manis-H.
Her starter problemet, virkelig dårlig lerveringstid, det er hvad det er.
Men at de ikke sender de rigtige skruer med til sengen, det kan ske.
MEN
 Nu har vi sÃ¥ ventet i 4 yderlige dage pÃ¥ at de skulle sende dem, vi fÃ¥r at vide de sender dem med det samme, og er der dagen efter, det skulle have vÊret pÃ¥ anden dagen, men der er gÃ¥et 4 dage, stadig ikke modtaget nogen skruer!
Synes det er under alt kritik! DÃ¥rlig service!
Idag står vi med en datter der bliver 6 år og kan stadig ikke samle sengen.
Kan desvÊrre ikke anbefalde nogen til at kÞbe ting fra jer, med den dårlige service!

2023幎8月8日

KÊre Steffen,
vi skal beklage, du ikke synes, vi har ydet den service, du forventer.
Vi har normalt kort leveringstid på vores standardprodukter, så det overrasker os, at du har oplevet lang leveringstid.
Vi har samme dag, som vi modtog besked fra vores forhandler afsendt skruer per post til din adresse.
Hvis du mod forventning fortsat ikke har modtaget dem, vil vi bede dig kontakte vores kundeservice, så sender de et ekstra sÊt til dig.
Vi håber, din datter, trods startbesvÊret bliver glad for sengen.
Winnie, Manis-h

Dårlig kvalitet - ikke påfÞrt nok maling

Jeg har kÞbt en Huxie-seng, og kvaliteten er absolut ikke som forventet for en seng til den pris.
I alle hjÞrner og kanterne på stigen er der ikke påfÞrt nok maling. Dårlig kvalitet prisen taget i betragtning!

2023幎4月17日

KÊre Astrid,
vi skal beklage din oplevelse. Vores senge er malet med en miljÞvenlig vandbaseret maling, således den ikke indeholder skadelige eller farlige kemikalier. Dette betyder naturligvis ikke, den ved almindeligt brug skal "mangle" maling på kanter og hjÞrner. Vi formoder, du har taget kontakt til forhandleren, således du kan få lÞst problematikken.
Mvh. Winnie, Manis-h

SpÊndende og robust

Virkelig godt, robust produkt. Jeg glÊder mig allerede til at finde ud af hvordan jeg skal udvide når der skal vÊre 2 senge i samme vÊrelse

2023幎6月25日

KÊre Shari,
Tak for de fine ord. Du er altid velkommen til at kontakte os, når der opstår nye behov i bÞrnevÊrelset. Vi er helt sikre på, vi kan hjÊlpe dig med en lÞsning, som passer til Jer.
Mvh. Winnie, Manis-h

god service .

2023幎5月14日

Hej Signe

Tak for den gode anmeldelse - vi er altid glade, når vores kunder fÞler, at de har fået en god service.

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse. Glad for junior sengen til mine bÞrn.

2023幎5月6日

manis-h.dk からの回答

Tak for den gode anmeldelse. Det er vi glade for at hÞre.

Juniorseng? Nej, voksenseng, mener jeg.

Jeg har lige kÞbt en juniorseng, selv om jeg forlÊngst er blevet voksen. Denne type seng har jeg ledt efter lÊnge, og så fandt jeg den hos Manis-h. Jeg forstår ikke, at det hedder en bÞrnemÞbelbutik, da sengen i hÞj grad også er til voksne. Den kan tage 100 kg, og så tung håber jeg ikke, at jeg nogensinde bliver.
Jeg har fået den bedste service: god kontakt med firmaet, når jeg havde forskellige spÞrgsmål, mulighed for selv at vÊlge detaljer på sengen, venlig levering med fragtvogn af frisk ung dame.
Jeg er simpelthen så tilfreds med min nye seng, der er af virkelig god kvalitet og gedigen og pynter i mit sovevÊrelse.

2022幎10月3日

KÊre Bente,
tak for de pÊne ord.
Du har helt ret, sengen kan sagtens anvendes af voksne, men selve byggesystemet med hÞje senge, som kan ud-og ombygges er mest tiltÊnkt bÞrn, så derfor mÞbler til bÞrn.
Rigtig dejlig dag til dig.
Manis-h, Winnie

VåningssÀng Frigg från Manis-h, aldrig mer!

BestÀllde en bunkbed Frigg från Manis-h den 18 januari 2022.

SÀngen kom den 2 februari och det var då alla problem började. Först så finns det inga samlade beskrivningar för sÀngen som vi bestÀllde utan man fick försöka pussla ihop de 10-12 olika beskrivningarna vi fick.

Sen var det ett stort hack i en av delarna och nÀr vi skulle skruva ihop en av deras höga sÀnglådor, så gick en skruv sönder nÀr man skulle skruva ihopdelen och fastnade så en av skivorna gick sönder.

Manis-H skulle skicka nya delar samt skruvar. Under tiden som vi vÀntade på delarna så upptÀckte vi att det saknades skruvar och muttrar till ett ben som skulle fÀstas i nedre sÀngen och som vår "safety-rail" skulle monteras fast i.

Sen hade vi fått en bottenplatta till en av sÀnglådorna som var feldimensionerad och dessutom saknades det skruvar för att fÀsta hjulen i lådan.

Sen nÀr vi skulle fÀsta lamellbotten som håller madrasserna i sÀngarna så mÀrkte vi att 4st var sönder och behövde bytas ut.

Ena safety-rail till ovansÀngen hade en stor repa och behövde oxo bytas ut. NÀr vi skulle montera stegen så var den inte exakt anpassad för sÀngen, så nÀr vi skruvade ihop den mot sÀngen så sprack ena sidan och sjÀlvklart så saknades det lite fÀstblÀck och skruvar till stegen.

Vidare så var skruvarna som de skickat med till sÀnglådorna för hjulen marginellt för stora så några av skruvarna sprÀckte sidorna på lådorna. De meddelande att de skulle skicka nya delar efter flera mail och en massa bildbevis.

Det tog ca 2 veckor att skicka över delarna och nÀrde kom så saknades 1 av 4 kolli. Då fick vi kontakta DHL och efter totalt 3 veckor så hade vi fått alla delarna.

En av delarna till sÀnglådorna som de skickat hade flera hål som man på Manis-h hastigt hade målat över lite snabbt och var katastrofalt fult.

NÀr vi under tiden skulle montera en av safety-rails till sÀngen så kunde man se att delen inte var ordentligt ihopsatt utan vickade fram och tillbaka i båda Àndarna. Tydligen skulle man kunna spÀnna några muttra till dessa, men det gick inte och vi vill inte ha en osÀker sÀng.

Samtidigt så var en av deras special insektsskruvar sönder så man kunde inte spÀnna skruven och inte fÀsta safety rail ordentligt till andra sÀngen. Dessutom så var det två långa sprickor (3cm) lÀngst de förborrade hålen för skruvarna.

Detta tyckte Manis-h att man bara kunde måla över med lite fÀrg, det var ju trots allt bara kosmetiskt enligt dem. Vi skickade både bilder och videos.

Det gick 2 veckor och Manis-h hade skickat en ny baksida till en av lådorna som gått sönder. NÀr vi öppnar paketet så hade hela ena hörnan klyvts mitt i och cirka 2 dm, de skulle skicka en ny skiva.

Nya bilder och lite videos på nya problem skickade över och det Àr nu 11 mars och de ska Àntligen skicka lite nya delar som ersÀttning för de som var skadade.

Under tiden stÀllde vi en fråga om varför bredden på sÀnglådorna (3 st totalt) till en 200mm lång sÀng hade ett mellanrum på hela 12 cm? Borde det inte vara max 3-5 cm rÀcka för att alla lådor skulle passa undrade vi och skickade flera bilder för att visa. Deras svar var att det skulle vara ordentligt med utrymme mellan lådorna så att de inte körde in i varandra. Det var inte så som bilderna på deras hemsida och instruktionerna visade, så detta var bara rent trams från Manis-h sida, det saknas symmetri helt enkelt. De distanser som följde med kan inte heller monteras var som helst under sÀngen så lådorna ser inte alls bra ut, men vi orkar inte.

Vi kunde få returnera lådorna om vi ville, men det var inte intressant, vi hade bestÀllt dessa för att kunna lÀgga barnens saker under sÀngen.

18 mars så kommer det nya paket från Manis-h och alla delarna var praktiskt taget krossade och obrukbara. Nya bilder skickades över till Manis-H.

29 mars, Manis-h har inte fyllt i vårt email eller telefonnummer så vi får ingen avisering nÀr de nya kollina som ska komma.

4 april kommer det nya paket och nÀr vi packar upp delarna så Àr det skivor som har någon form av blÀstringsskador dÀr fÀrgen Àr av på flera stÀllen, det ser ut som om de anvÀnts för prickskytte.

Sen packar vi upp ett tyg till sÀnghimlen, denna har gul/bruna flÀckar, klisterflÀckar och någon rosa fÀrg i sig. Vi åtar oss att tvÀtta tyget i 40 grader enligt beskrivning från firman. Stora delar av flÀckarna går bort, men tyget krymper så klart, och ganska kraftigt dessutom 1,5 dm kortare.

Nya delar skickas och kommer fram 15 april så nu Àr Àntligen sÀngen hel och fÀrdigmonterad 3 månader senare, vi har totalt skickat 40-50-bilder samt videfilmer och 150 email.

Vi frågar Manis-h på vilket sÀtt de kommer kompensera oss för alla problem vi haft, de svarar att man kommer återbetala 7.26% av summan, vilket Àr otroligt sniket.

Har man funnits i 50 år så borde servicenivån vara mycket bÀttre då dessa sÀngar inte Àr gratis.

Vi kan inte rekommendera Manis-h till något efter detta!!

2022幎4月27日

KÊre Patrick,
vi skal beklage den oplevelse, du har haft. Vi ved, du har vÊret i kontakt med vores kundeservice, som har forsÞgt at hjÊlpe dig. Det er bestemt ikke udtryk for en normal oplevelse og mange omstÊndigheder har desvÊrre gjort, at du sidder tilbage med en trist fornemmelse.
Vi håber dog, du og din familie trods alt bliver glade for sengen de nÊste mange år.
De bedste hilsner fra Manis-h, Winnie

God service - men produktion og levering lever ikke op til prisen

Vores 2. ordre hos Manis-h.

FÞrste gang var det fÞrste mÞbel med fejl i udskÊringen. Samme problem da vi fik tilsendt en erstatning. Vi endte med at acceptere et afslag i prisen, fremfor at blive ved at vente.

Denne gang har vi bestilt 6 mÞbler (kommoder og skabe) med ekstra hylder og lister. Ved levering manglede 3/4 af de ekstra ting. Ved nÊrmere eftersyn er delene til den ene af kommoderne ikke udskåret korrekt og skufferne kan ikke samles.

Yderligere er samlevejledningerne svÊre at fÞlge - og hjÞrnelisternes huller passer ikke med hullerne i mÞblet i alle 4 hjÞrner. Således må mÞblerne samles uden alle dyvler - når man finder ud af, hvor problemet er.

Alt er i alt er jeg ikke sÊrlig imponeret over prÊcisionen - hverken med produktion eller levering. Der er dog altid venlig og hurtig service på deres kundeservicemail.

2022幎2月14日

KÊre Gitte,
tak for din tilbagemelding. Vi skal beklage, du har oplevet problemer med vores mÞbler. Dette burde ikke ske, idet vi har kontrol igennem alle processer, både under produktion og pakning.
Vore samlevejledninger bliver testet af uvildige, som ikke er vant til at samle mÞbler, netop for at sikre, at de er enkle at gå til. Vi vil efter din tilbagemelding gå dem yderligere igennem for at sikre at andre ikke får samme oplevelse.
Vi håber, I må blive glade for mÞblerne, trods den besvÊrlige start.
Med venlig hilsen Manis-h, Winnie

Vi bestilte en kÞjeseng + to madrasser

Vi bestilte en kÞjeseng + to madrasser. I den sending, som kom, manglede der en sengebund + to madrasser. Vi ringede straks til afsenderen og de kunne selv se, at noget manglede. De har lovet os at sende det, der mangler, i dag tirsdag den 25. Maj. Så nu venter vi og ser, hvornår det kommer.

2021幎5月25日

Hej Birgitte,
vi beklager rigtig meget, der desvÊrre manglede madrasser og en bund til dig. Dette er i dag, den 25. maj afhentet af vores speditÞr, så du bÞr modtage det i morgen, så I kan anvende sengene. Vi håber, I bliver rigtig glade for de nye senge.
Manis-h
Winnie

Stadig fik ikke min bestilling

Stadig fik ikke min bestilling, selv om den bestilt mere end 2 uger siden

2021幎5月2日

KÊre Galyna,
dine varer er afsendt med GLS. Vi har nu efterlyst varerne, og lykkedes det ikke at spore pakkerne indenfor et par dage, så sÊtter vi nye i produktion. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice mandag-fredag fra kl. 8.00-16.00