Maria Dam Kosmetisk Klinik レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hos Maria føler man sig utrolig tryg i hendes hænder. Hendes faglighed og rare væsen gør at man stoler på hendes anbefalinger. Hun lytter til en og giver fantastisk resultater

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale klinikken, der har en rolig og indbydende atmosfære, hvor man altid føler sig tryg og godt taget imod. Maria, som jeg er kommet hos igennem mange år, er den sødeste, mest beh... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wauw - Maria er helt enestående og det samme er hendes ansatte og klinik. Maria er sød, smuk, sjov, blid, ærlig, dygtig, ansvarlig, glad, varm, rummelig, nærværende, lyttende, behagelig, venl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk sted! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Personalet er simpelthen de sødeste, og meget professionelle. Jeg har været fuldt tilfreds med resultatet hver gang. Og så er det da bare de mest fantastiske lokaler, hvo... もっと見る

企業情報

1. スキンケア クリニック

当該企業による記述

Maria Dam Kosmetisk Klinik er førende specialister indenfor rynkereducerende injektionsbehandlinger og øjenlågskirurgi. Maria Dam står selv i spidsen for klinikken og med erfaring fra mere end 25.000 personlige behandlinger er Maria en af Nordens mest erfarne og mest efterspurgte kosmetiske sygeplejersker. Maria Dam og klinikkens øvrige behandlerteam er bredt anerkendt for at lave behandlinger af den højeste faglige kvalitet - og for at yde en meget personlig og ærlig rådgivning, der altid tager afsæt i i en målsætning om at (gen)skabe et naturligt og æstetisk resultat, som alene fremhæver dit ansigts naturlige skønhed og dine personlige træk.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1件

レビューを書く

Den bedste behandling

Maria er den eneste der har fået lov til at arbejde med filler på mig, efter gentagende fiasko jeg oplevede andre steder. Super dygtig og troværdig behandler, der opfylder kundens ønske ift. hvad der er realistisk. 5 store ⭐️ Til klinikken.

2022年4月7日
5つ星のうち5の評価

Den bedste klinik for mig

Jeg er meget glad for at have valgt klinikken dengang. Både Maria og Leyla er virkelig dygtig, utrolig venlig, serviceminded og lytter til deres kunder. Jeg glæder mig allerede til mit næste visit hos pigerne ❤️

2022年4月7日

Kompetent og dygtig sygeplejerske

Meget kompetent og dygtig sygeplejerske og læge. De tager begge enormt godt imod en ved konsultationerne, der er en god stemning i den flotte klinik og man kan roligt føle sig tryg hos Maria. Hun er ærlig og super dygtig.
Jeg vil kun tage derhen fremover også selvom jeg skal køre lidt.

2022年3月5日

Professionel behandling

Jeg kommer fast i Klinikken, og er super tilfreds.
Altid professionel behandling, samt god vejledning, både i behandlinger og produkter.
Klinikken er flot og samtidig hyggelig.
Man føler sig meget velkommen og tryg ved at blive behandlet der.

2022年2月4日
5つ星のうち5の評価

Marias klinik er en liga for sig

Marias klinik er en liga for sig. Top professionel og æstetisk smuk - både de fysiske rammer i selve klinikken og behandlingerne der udføres. Kompetent vejledning, rolige, empatiske og super dygtigt personale. Både ejer og medarbejdere tager professionelt og trygt hånd om en fra man kommer til man går og resultatet er i top. Jeg giver mine varmeste anbefaling til Maria Dams klinik🌟🌟🌟🌟🌟

2022年2月4日

Maria er super professionel

Maria er super professionel og ved virkelig hvad hun laver.

Jeg har fået lavet Botox 3-4 gange
Og filler en enkelt gang og er virkelig positiv overrasket over resultatet :)

Jeg er absolut ikke fan af nåle, men hos Maria bliver det forklaret godt hvad der skal ske og selve behandlingen er nærmest uden smerter.

2021年4月29日

Professionel behandling 👍

Jeg er meget glad for at komme hos Maria.

Maria er rigtig dygtig til at vejlede en "nybegynder" som mig, og går hellere langsomt frem, fremfor at overbehandle.

Omgivelserne er lækre og følelsen af at blive forkælet starter så snart man træder indenfor

Kun gode oplevelser herfra ❤

2021年4月21日
5つ星のうち5の評価

Den dygtigste - sødeste og blideste.

Jeg er bange for nåle!! - Sådan virkelig.... Men jeg er også "bange" for rynker....
Hos Maria føler jeg mig aldrig i vejen - eller mærkelig. Hun er blid, smilende, DYGTIG og hun tager sig altid tid til mig.
- Og jeg er vild med resultaterne hver gang,

2021年4月3日
5つ星のうち5の評価

Maria er virkelig en dygtig behandler

Maria er virkelig en dygtig behandler, og hun lytter og forstår en. Man føler sig tryg og vejledt, så det er det helt rigtige sted at komme, især hvis man ønsker et naturligt resultat. Kan varmt anbefale Klinik Maria Dam :)

2021年3月18日

En super flot klinik

En super flot klinik, hvor meget høj faglighed og tryghed vægtes lige højt. Er kun gået yderst tilfreds derfra, og med super flotte resultater. Endvidere oplever man en meget professionel, men også nærværende kærlig behandling. Det er gældende, både når det har været til behandling hos ejer Maria Dam, men også medarbejder Alberte.
Min varmeste anbefaling, til denne klinik.

2019年11月1日
5つ星のうち5の評価

Stort ros for den exceptionelt gode service og høje behandlings kvalitet

Kan varmt anbefales, stort ros for den meget høje kvalitet af behandlingen og ikke mindst, oprigtige og ærlige vejledning, samt exceptionelt gode service og meget flotte klinik, der er fokus på fremhævning af ens i forvejen naturlige træk, og skønhed, hvilket gør Marias klinik endu mere unik.
Efter min mening, den bedste klinik i Danmark.

2019年8月6日

Trustpilot エクスペリエンス