Hos Maria fÞler man sig utrolig tryg i hendes hÊnder. Hendes faglighed og rare vÊsen gÞr at man stoler på hendes anbefalinger. Hun lytter til en og giver fantastisk resultater
Jeg kan varmt anbefale klinikken, der har en rolig og indbydende atmosfÊre, hvor man altid fÞler sig tryg og godt taget imod. Maria, som jeg er kommet hos igennem mange Ã¥r, er den sÞdeste, mest beh... ãã£ãšèŠã
Wauw - Maria er helt enestÃ¥ende og det samme er hendes ansatte og klinik. Maria er sÞd, smuk, sjov, blid, Êrlig, dygtig, ansvarlig, glad, varm, rummelig, nÊrvÊrende, lyttende, behagelig, venl... ãã£ãšèŠã
Fantastisk sted! âïžâïžâïžâïžâïž Personalet er simpelthen de sÞdeste, og meget professionelle. Jeg har vÊret fuldt tilfreds med resultatet hver gang. Og sÃ¥ er det da bare de mest fantastiske lokaler, hvo... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Maria Dam Kosmetisk Klinik er fÞrende specialister indenfor rynkereducerende injektionsbehandlinger og Þjenlågskirurgi. Maria Dam står selv i spidsen for klinikken og med erfaring fra mere end 25.000 personlige behandlinger er Maria en af Nordens mest erfarne og mest efterspurgte kosmetiske sygeplejersker. Maria Dam og klinikkens Þvrige behandlerteam er bredt anerkendt for at lave behandlinger af den hÞjeste faglige kvalitet - og for at yde en meget personlig og Êrlig rådgivning, der altid tager afsÊt i i en målsÊtning om at (gen)skabe et naturligt og Êstetisk resultat, som alene fremhÊver dit ansigts naturlige skÞnhed og dine personlige trÊk.
Strandgade 1D, 4000, ROSKILDE, ãã³ããŒã¯
- klinik@mariadam.dk
- mariadam.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ForfÊrdelig oplevelse.
Det virker uhÞrt at Maria Dam KUN har fået 5* af de Þvrige anmeldere og jeg kan ikke lade vÊre med at tÊnke at det må vÊre manipuleret.
Det var en uprofessionel oplevelse med et dårligt resultat og de ting der blev sagt og gjort er ikke i tråd med hvad flere andre behandlere gÞr og siger.
Det blev et langstrangt smertefuldt forlÞb som en anden behandler måtte rette op på.
Jeg kan kun opfordre til at man undersÞger markedet ordentligt fÞr man sÊtter sig i stolen.
Maria er super dygtig!
Maria er super dygtig!
samtidig er hun bare så sÞd og rolig.
Det er altid behageligt at vÊre på besÞg i hendes fine klinik.
De bedste anbefalinger herfraððŒ
Super god service og vejledning
Super god service og vejledning. Det smukkeste resultat ððŒð kan varmt anbefales.
Maria er nok den dygtigste og sÞdesteâŠ!
Maria er nok den dygtigste og sÞdeste behandler jeg har mÞdt !
Har fået lavet lÊber 4 gange i alt (hos 2 andre klinikker) men hos Maria er det den eneste gang jeg hverken har fået kugler eller blå mÊrker !
Maria er meget sÞd og professionel
Maria er meget sÞd og professionel, hun sÞger for jeg ender op med det resultat jeg Þnsker i samarbejde med hendes rådgivning.
Hun er klart et besÞg vÊrd hvis du vil vÊre i trykke hÊnder.