De bedste anbefalinger til Marskens Begravelsesforretning. Jeg ringede kl. 04.30 om morgenen, og allerede dér blev jeg mÞdt med ro og overskud. Glenn var der fra start til slut i hele forlÞbet, o... ãã£ãšèŠã
Glenn er en ualmindelig venlig og kompetent bedemand, var rigtig god til at takle mÃ¥den pÃ¥ tilrettelÊggelsen af vores elskedes bisÊttelse. Glenn stod altid til rÃ¥dighed hvis man manglede svar,... ãã£ãšèŠã
Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Marskens Begravelsesforretning. Fra fÞrste kontakt blev vi mÞdt med en ro, empati og professionalisme, som betÞd alverden i en svÊr og sÃ¥rbar tid.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I forbindelse med vores fars dÞd blev vi mÞdt med en helt sÊrlig omsorg og professionalisme hos Marskens Begravelsesforretning. Fra fÞrste kontakt fÞlte vi os trygge og i gode hÊnder i en meget... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
En tryg og rolig afsked med dine kÊre hos TÞnderegnens lokale bedemand
Ãstergade 26, 6270, TÞnder, ãã³ããŒã¯
- 74720001
- post@marskens.dk
- marskens.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
At bedemanden var der for os og man kunne bare ringe hvis der var noget glenn var der hele vejen tak herfra
At bedemanden var der for os hele vejen igennem den fÞrste svÊre tid. Kunne bare ringe hvis der var noget og det var jeg meget glad for , så glenn får fuld stjerner

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
Tak for sÊrdeles veludfÞrt arbejde.
Når man ved at ens mor ligger for dÞden, ved man ikke hvor lang tid man kan planlÊgge det der skal ske når hun dÞr.
Glenn var med hele vejen, og leverede en super god service til den aftalte pris, alt var perfekt.
Stor TAK for yderst professionelt bedemandsarbejde.

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
Professionel hjÊlp til begravelsen.
Marskens Begravelsesforretning er meget professionel og behagelig. Der er styr på det hele og de gÞr meget for at give kunden en god oplevelse med en trist begivenhed.

God og nÊrvÊrende hjÊlp
God og nÊrvÊrende hjÊlp. Kan klart anbefales.

Glenn hÃ¥ndterede vores Fars sidsteâŠ
Glenn håndterede vores Fars sidste rejse professionelt og vÊrdigt fra start til slut, kan kun give ham vores bedste anbefaling. Hilsen Familien Silberg

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
Glenn var meget omhyggeligt med atâŠ
Glenn var meget omhyggeligt med at forklare min far hvad der skulle ske da han hÞrer dårligt. ImÞde kommende og rar. En stor hjÊlp i en svÊr tid.

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
Han var så flink hjÊlpsom og ligetil.
Han var så flink hjÊlpsom og ligetil.
Kan varmt anbefale ham.

Hensynsfuld og sympatisk bedemand
Empatisk bedemand med stor indlevelsesevne. Stor stolthed omkring egen virker og god til at vejlede efterladte i sorg.
Glenn får de bedste anbefalinger herfra

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
Glenn er sÞd og forstående
Glenn er sÞd og forstÃ¥ende. Han har bare styr pÃ¥ det ðð

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
Utrolig fin og hjÊlpsom behandling
Utrolig fin og hjÊlpsom behandling.
De bedste anbefalinger her fra.

Omsorgsfuld og god indlevelsesevne
God indlevelsesevne - god rådgivning. Vi blev holdt godt i hånden og guidet igennem både udsyngning fra plejehjem samt selve begravelsen. Meget omsorgsfuld. Tak for hjÊlpen. De bedste anbefalinger herfra.

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
SÊrdeles god og behagelig oplevelse iâŠ
SÊrdeles god og behagelig oplevelse i en svÊr situation. Vi har fÞlt os meget trygge og kan anbefale Marskens Begravelsesforretning

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
Behagelig mand at snakke med og hansâŠ
Behagelig mand at snakke med og hans hjÊlp i en sårbar situation er guld vÊrd. Jeg kan kun sige tak for den fine service og hjÊlp.

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
Glenn var meget god til at uddybe deâŠ
Glenn var meget god til at uddybe de forskellige ting med hensyn til hvad der skulle ske ved bisÊttelsen. Han er god til at lytte fra vores side vi havde en del spÞrgsmål til ham svarene kom omgående ellers undersÞger jeg det meget kompetent det kan vi godt lide. VH. Helle og Henry
(Et godt valg som Bedemand)

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
Jeg var vÊret rigtig godt tilfreds
Jeg var vÊret rigtig godt tilfreds, med håndteringen af min datters bisÊttelse. Virkelig god service og kÊrlige mennesker