De bedste anbefalinger til Marskens Begravelsesforretning. Jeg ringede kl. 04.30 om morgenen, og allerede dér blev jeg mÞdt med ro og overskud. Glenn var der fra start til slut i hele forlÞbet, o... ãã£ãšèŠã
Glenn er en ualmindelig venlig og kompetent bedemand, var rigtig god til at takle mÃ¥den pÃ¥ tilrettelÊggelsen af vores elskedes bisÊttelse. Glenn stod altid til rÃ¥dighed hvis man manglede svar,... ãã£ãšèŠã
Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Marskens Begravelsesforretning. Fra fÞrste kontakt blev vi mÞdt med en ro, empati og professionalisme, som betÞd alverden i en svÊr og sÃ¥rbar tid.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I forbindelse med vores fars dÞd blev vi mÞdt med en helt sÊrlig omsorg og professionalisme hos Marskens Begravelsesforretning. Fra fÞrste kontakt fÞlte vi os trygge og i gode hÊnder i en meget... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
En tryg og rolig afsked med dine kÊre hos TÞnderegnens lokale bedemand
Ãstergade 26, 6270, TÞnder, ãã³ããŒã¯
- 74720001
- post@marskens.dk
- marskens.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Meget hjÊlpsom og omsorgsfuld.
Meget hjÊlpsom og omsorgsfuld.
Fin afvikling, fra start til slut, af bisÊttelsen.
Marskens begravelses forretning kan kun anbefales.

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
En super god og professionel venligâŠ
En super god og professionel venlig service.
Også i tiden efter, altid klar til hjÊlpe også med alt det praktiske.
SÃ¥ mange tak Glenn, du gjorde det til en god oplevelse.
Familien friedrichsen

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
Bedemanden var nÊrvÊrende og lyttende
Bedemanden var nÊrvÊrende og lyttende, ikke dominerende eller dirigerende, men stÞttende på en god måde, så vi fÞlte os trygge. Han tog ikke ekstrabetaling for at hente en sÊrlig kiste fra fjernlager. Vi har intet at kritisere.

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
En venlig og god vejledning i en svÊrâŠ
En venlig og god vejledning i en svÊr tid

God snak
God snak , og god service med Gleen..
Pli, empati og god opfÞrsel
Og ok priserâŠ.

Glenn var service mindet
Glenn var service mindet, og havde tid til at vÊre lidt spÞgefuld så det ikke blev alt for formelt. Alt i alt en god oplevelse i en svÊr tid.

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
En meget behagelig bedemand som sÞrgedeâŠ
En meget behagelig bedemand som sÞrgede for at alt blev gjort som det var Þnsket
Kan kun anbefales

Marskens Begravelsesforretning ããã®åç
Varme, Tryghed og Empati.
Det var fÞrste gang jeg og min familie stod for kontakten til bedemanden.
Allerede efter telefonopkaldet fik jeg ro på og det har jeg haft hele vejen i forlÞbet.
Glenn er en utrolig varm og empatisk bedemand.
Jeg vil anbefale ham til alle der mister.
Han gjorde det nemt for os alle.

SÊrdeles professionel
SÊrdeles professionel, meget venlig og imÞdekommende. Det var også til en rimelig pris.
De bedste anbefalinger til Glenn, Marskens begravelsesforening.

Min mors bisÊttelse
Vi fik en fantastisk hjÊlp helt fra start til slut. Mange ting vi slet ikke havde i tankerne mindede Glenn os om. Det hele foregik stille og roligt og vores mor fik en smuk afsked.