レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

McAfree kontakter mig daglig for at informere mig om, at min PC er, eller vil blive inficeret med alverdens virustrusler, hvis jeg ikke fornyer mit abonnement. Dog har jeg ALDRIG tegnet abonnement h... もっず芋る

jeg hade et mcafee program pÃ¥ grund af den laptop jeg hade kÞbt men det vare ikke lÊnge fÞr jeg fik Totalav da det virker meget beder, mit program hos mcafee skulle fornyes den 19 maj det har de sÃ¥ v... もっず芋る

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

31件のレビュヌ

Jeg Êrgrer mig

Jeg Êrgrer mig virkelig! Har betalt mange penge for et antivirusprogram, der nÊsten gÞr det vÊrre. Kan num kun bruge den halve skÊrm. Den anden halvdel popper op med advarsler om alt muligt. Kontakt med firmaet er besvÊrligt og så prÊsenterer de yderligere en regning for at tilkalde en fagmand. - Jeg kan ikke anbefale McAfee som antivirusprogram.

2026幎2月13日

Ikke godt.

Har altid vÊret glad for MacAfee. Det har beskyttet min PC i flere år. Sidste år kÞbte jeg en ny PC og skulle beskytte den med anti virus. Jeg bestilte MaAfee, men jeg havde osse McAfee på den gamle PC. Nu betaler jeg for 2 anti virus programmer. Jeg havde prÞvet på at slette den gamle, men det kunne de ikke ". Jeg tror mere at de ikke gad, fordi det giver jo dobbelt til dem. Det eneste jeg kan gÞre er at blokere for den gamle antivirus betaling, selvom jeg lige har betalt for den idag. Meget utilfreds.

2025幎12月12日
自発的なレビュヌ

SpamfirmaHvordan kan et firma der påstår de er

Hvordan kan et firma der påstår de er et antivirus program. Bruge spam til at reklamere for t ubrugelig produkt. Jeg har nu i mindst tre uge blevet bombarderet med mindst fem til seks Pop op i minuttet. Jeg vil aldrig nogen sinde benytte mig af deres produkt og vil advare andre mod at lade sig lokke

2025幎10月29日

McAFEE BEWARE

Total Aggressive reminders to renew your prescription to Macafee ,Every day your getting bombarded with texts to update your so called standing payments .Well , I don't have a subscription with this rude & vulgar company.Using scare tactics.What's going on ,Remedy (Don't even open there texts) Delete straight away ,How dare they scare you in to thinking that your under threat .Shame on there policy to frighten you to sign up , Answer DELETE . Georgie

2025幎2月3日

Brug ikke dette antivirus

På ingen måder vÊret tilfreds med McAfee. Utrolig bÞvlet system og givet langsom internetadgang, opkrÊver hele tiden mer-betaling og svÊrt at afmelde igen. Kan på ingen måde anbefale det til andre.

2024幎11月30日

Det er et svindelfirma!

Det er et svindelfirma!
Jeg har kÞbet to opdateringer, og de fjerner ikke den virus som ikke fjernes, og de svarer ikke på mine mails og når man ringer får man kun en amerikansktalende person.
Jeg har sendt dem dokumentation, men lige lidt hjÊlper det!!

2024幎11月18日

svindler

jeg hade et mcafee program på grund af den laptop jeg hade kÞbt men det vare ikke lÊnge fÞr jeg fik Totalav da det virker meget beder, mit program hos mcafee skulle fornyes den 19 maj det har de så valgt at gÞr en måned fÞr selv om det er op sagt, trukket 999 kr. den 19 april gide at svare tilbage gider amatÞrerne ikke en gang, så mit råd til folk hold jer vÊk fra mcafee

2024幎4月19日
自発的なレビュヌ

Svindel firma kÞbte mobil beskyttelse

Svindel firma kÞbte mobil beskyttelse til min android Þhh det virkede ikke så afindstallerede skidtet og får så måneden efter en regning på 999 kr ville så efterfÞlgende have min penge retur men nÊhh nej sådan er det ikke pengene går kun en vej hvis i bruger dette firma så regn med og blive snydt

2024幎1月17日
自発的なレビュヌ

kÞbte en computer med forud installeret

kÞbte en computer med forud installeret gratis mcafee. Brugte det ikke, da jeg havde et gennem mit internet abonnement. Mcafee udlÞb efter 1 år, og skulle selvfÞlgelig fornyes herefter. Det gjorde jeg selvfÞlgelig ikke, hvorefter min email blev bombarderet med spam mails. Jeg var nÞd til at skifte email adresse, med det kÊmpe bÞvl det fÞrer

2023幎12月25日
自発的なレビュヌ

I bought and paid for a product that

I bought and paid for a product that was supposed to speed up my computer after seeing a McAfee pop up ad on my screen. Product paid for but could not download because McAfee had an old e mail address and make it difficult as possible to make changes. I eventually spoke to a helpline operator but still very very difficult to obtain a product I had paid for so asked for a refund. The operator was helpful and doing his job but please McAfee if you sell me something let me use it. A bad experience and I will not use McAfee again. I wasted 2 hours of my life trying to get something I had paid for.

2023幎12月2日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rligste kundeservice jeg lÊnge har

Dårligste kundeservice jeg lÊnge har oplevet. Man bliver mÞdt af en meget uforståelig person som fortÊller hvad der skal trykkes på for at komme igennem til en medarbejder. At jeg kom ind til den rette person er kun et tilfÊlde. Har fuldt deres vejledning for at opsige mit abonnement, og alligevel bliver jeg trukket. For så at vide at jeg henvender mig for sent til at få mine penge retur. Plat og svindel.Kommer aldrig til at vÊre kunde hos dem igen.

2023幎10月17日

Kan man give mindre end 1 stjerne

Kan man give mindre end 1 stjerne?
Min gamle far bliver forsÞgt bondefanget af firmaet, der sender beskeder om at forny sit abonnement. Et abonnement, som allerede ER betalt frem til juni 2025.
Firmaet skiver selv på den side han kan logge ind på, at alt ER betalt.
Hvorfor chikanerer de så dagligt min far nu, hvor vi kun er i september 2023?
Når man kontakter kundeservice, får man besked om at reagere inden 42 timer, men mailen kommer i weekenderne og som det fÞrste mandag morgen, får man besked om at tidsfristen er udlÞbet, og om at man er nÞd til at oprette en ny sag?
Der findes intet på hjemmesiden om at opsige sin aftale og firmaet er ikke til at have med at gÞre..
ADVARSEL: Hold jer langt vÊk!

2023幎9月24日

MCAFEE er rent svindel

MCAFEE er rent svindel. Sender dagligt mails. Har aldrig tegnet abb. De har trukket 829 kr. på min konto, hvilket jeg aldrig har sagt ja til. Mine "unge" kollegaer, som er meget gode til IT- siger at man lige så godt kan installerer virus på sin PC- som at bruge deres virus program. Vil nu prÞve at kontakte dem- men tror ikke det lykkedes.

2023幎8月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ