䌁業情報

3. 土朚事務所
  4. 䜏宅協同組合
  5. 䜎所埗者向け䜏宅プログラム

圓該䌁業による蚘述

At passe godt pÃ¥ en ejendom krÊver indsigt, erfaring og omhyggelig planlÊgning. Hos Melander & Dam er vi specialister i bygningsrÃ¥dgivning og renovering for andels-, ejer- og almennyttige boligforeninger i KÞbenhavn og omegn. Vores mÃ¥l er at sikre, at jeres ejendom stÃ¥r stÊrkt – bÃ¥de nu og for fremtidige generationer. Vi hjÊlper jer med at skabe et klart overblik over ejendommens behov og prioriterer indsatsen, sÃ¥ den harmonerer med jeres budget og langsigtede planer. Med en vedligeholdelsesplan fra os fÃ¥r I en gennemtÊnkt strategi for fremtidens vedligeholdelse og investeringer, der beskytter ejendommens vÊrdi og beboernes trivsel. Brandsikring er ogsÃ¥ en vigtig del af vores rÃ¥dgivning. Vi sÞrger for, at ejendommen lever op til gÊldende krav og samtidig er optimalt beskyttet mod brand. Det handler bÃ¥de om sikkerhed for beboerne og om at bevare ejendommens vÊrdi. Vi tilbyder ogsÃ¥ rÃ¥dgivning og lÞsninger inden for energioptimering og klimaskÊrmsforbedringer, der ikke kun styrker ejendommen, men ogsÃ¥ bidrager til en mere bÊredygtig fremtid. Vores omfattende erfaring gÞr os i stand til at rÃ¥dgive jer, uanset om det handler om mindre forbedringer eller stÞrre renoveringsprojekter. Uanset jeres behov arbejder vi tÊt sammen med jer for at finde de mest effektive og holdbare lÞsninger. Vi forstÃ¥r, at hver boligforening er unik, og vi skrÊddersyr derfor vores rÃ¥dgivning, sÃ¥ den matcher jeres Þnsker og mÃ¥l. Det er det, vi kalder bygningsrÃ¥dgivning med omtanke – for nuvÊrende og fremtidige generationer.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

9件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Pålidelig og professionel rådgivning

Melander og Dam hjalp vores andelsforening, Friedrichshus AB, med fugtsikring af kÊlder og udskiftning af dÞre i opgang og på bagtrappe.
Som bestyrelse har vi fÞlt os ledt trygt og professionelt igennem hvert stadie af et ellers meget uoverskueligt projekt og sikret sig, at slutresultatet blev prÊcist som vi Þnskede det.
Vi vil helt sikkert anbefale Melander og Dam til enhver, som står over for stÞrre byggeprojekter.

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ

Professionelle og lÞsningsorienterede – en stÊrk samarbejdspartner

Vi har haft fornÞjelsen af at samarbejde med Melander og Dam på flere projekter, og det har hver gang vÊret en god oplevelse. De arbejder professionelt, holder deres aftaler og har en lÞsningsorienteret tilgang, som gÞr samarbejdet nemt og effektivt.
Man mÊrker tydeligt, at de har stor faglig stolthed og fokus på at skabe vÊrdi for både kunde og samarbejdspartnere. Vi kan varmt anbefale Melander og Dam og ser frem til flere gode projekter sammen.

2025幎4月9日

Brugte Melander & Dam i forbindelse med

Brugte Melander & Dam i forbindelse med etablering af andelsboligforening. Udarbejdelsen af en 15 års vedligeholdelsesplan blev udfÞrt af Martin Melander, og var yderst gennemgribende. Vi fik forklaringer på alt, og samarbejdet var rigtig godt. Stor anbefaling herfra.
PÃ¥ boligforeningens vegne Annette Ousen

2024幎9月24日

KÊre Anette,
Det har vÊret en fornÞjelse at bistå jer som beboere i processen med at afdÊkke vedligeholdelsesbehovet i forbindelse med stiftelsen af andelsforeningen.

Vi sÊtter stor pris på det konstruktive samarbejde og håber, at I har fået den nÞdvendige viden og indsigt i ejendommens tilstand.

De bedste hilsner, M&D

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse at bruge Melander & Dam! De er både gode til at rådgive og fortÊlle, så man ved hvad der foregår, og så er de også gode til at holde os opdateret undervejs i byggeprojektet! Vi kan anbefale at bruge dem!

2024幎10月24日

KÊre Ida
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at I har vÊret tilfredse med vores rådgivning i forbindelse med jeres fugtsikringsprojekt. Det betyder meget for os.
Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med jer i bestyrelsen i EF Vardegade 29/Middelfartsgade 4 og er altid klar til at hjÊlpe, hvis der er noget, I har brug for.
De bedste hilsner,
M&D

Byggeteknisk rådgiver på facadeprojekt

Vi havde hyret Martin Melander som byggeteknisk rådgiver på vores facaderenovering med omfugning, nye sålbÊnke, nye opgangsvinduer, etc. i VÞlundsgade 10-14B pga. anbefaling andetsteds fra. Martin, som selv er uddannet murer, var opmÊrksom på alting og gav lÞbende mange gode råd og havde fuldt overblik over processen, ift. materialer og finish. Vi fik grundige skriftlige referater fra alle byggemÞder samt tidsplan for den kommende periode. Kommunikationen mellem Martin, murerfirmaet og vores bestyrelse fungerede upåklageligt. En stor anbefaling herfra.

2023幎10月8日

Hej Casper
Tak for den fine anmeldelse. som vi sÊtter meget pris på!
Vi håber at kunne hjÊlpe jer en anden god gang :-)
Mvh. Martin/ M&D

Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan til en lille ejerforening

Melander Dam lavede en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan til vores ejerforening. Vi var tilfreds med deres grundig gennemgang af vores ejendomme. EfterfÞlgende et godt samtal omkring hvordan vi skal prioritere vores vedligeholdelse.

2023幎2月7日

Hej Sveinn
Tak for den flotte anmeldelse!
Vi ser frem til det videre samarbejde med jer i bestyrelsen hos EF Gudenåvej.

Ny 10 års vedligeholdelsesplan

I forbindelse med en ny 10 års vedligeholdelsesplan, havde Martin og Teis en rigtig grundig gennemgang af vores ejendom og efterfÞlgende en god og faglig dialog om standen på vores ejendom, og hvordan vores prioritet skulle vÊre i forhold til udbedring og udskiftning af foreningens installationer, tag, vinduer m.m.

2023幎1月29日

Hej Kenneth
Tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for I har vÊret tilfredse med vores rådgivning og glÊder os til det videre samarbejde med jer i bestyrelsen i AB Boligforeningen SÞnder Boulevard.
Mvh. M&D

Dygtigt konsulentarbejde i.f.m

Dygtigt konsulentarbejde i.f.m. vores eventuelle installation af solceller på taget af vores andelsforening.

2023幎1月11日

Melander & Dam ApS からの回答

Tak Lars for din flotte anmeldelse! Vi er glade for I fra bestyrelsen ved AB DybbÞlsbro er tilfreds med at have benyttet os som byggeteknisk rådgiver.

I mÃ¥ endelig sige til nÊste gang I har noget byggeteknisk, sÃ¥ stÃ¥r vi pÃ¥ pletten 👍

Virkelig god virksomhed

Virkelig god virksomhed, med proffesionel sparing og hurtige svar.

2022幎11月4日

Melander & Dam ApS からの回答

Tak for din flotte anmeldelse Mikkel! Vi er glade for at du har vÊret tilfreds med vores rådgivning. Vi ser frem til at arbejde videre med jer alle fra bestyrelsen på AB Valdemarsgade 41-43.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。