Dry shampoo Jeg har brugt tørshampoo fra MellowMind i flere år, og det er den bedste tørshampoo, jeg har prøvet. Den er let at dosere med børsten, og renser håret uden at at give en klistret / stiv... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har bestilt ved mellow mind igen (nu min 4. Ordre) og elsker stadig deres produkter! Køber også ofte til gaver, hvor folk bliver så glade for deres shampoo barer. Derudover hurtig levering og altid læ... もっと見る
Mellow Mind er mine yndlings- og go-to hår- og velværeprodukter! Hydrating shampoo-bar giver mit hår den perfekte glans og fugt. Derefter bruger jeg min yndlingsserum fra Mellow Mind og topp... もっと見る
企業が回答しました
Siden Maria begyndte at producere sine lækre shampoobars, har jeg været fan og fast kunde. Barrene er flotte at se på, dufter dejligt og er nemme at få fordelt i håret. Derudover er de drøje i brug o... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Velkommen til Mellow Mind; et dansk wellness- og slow-beauty brand stiftet i 2019 af Maria Grønborg. Vores mål har fra starten været at formulere veganske hud-, krops- og hårplejeprodukter af højeste kvalitet samt tilbehør til dig selv og hjemmet. Ligesom ingredienserne i vores produkter er nøje udvalgt, gælder det samme for de leverandører og forhandlere, vi samarbejder med over hele verden. Vi fandt vores stemme i branchen ved at operere udenfor den konventionelle skønhedsindustri og startende med solide håndlavede skønhedsprodukter med fokus på 'mindre og meget bedre'. Vores hud-, krops- og hårplejeprodukter er formuleret af grundlæggeren Maria Grønborg og fremstillet i vores eget studie i Kolding, Danmark. De er alle 100% veganske og blandes i hånden i små portioner for at sikre optimal friskhed og for at minimere spild. Mellow Minds produkter er unisex og lavet til alle og enhver krop, der værdsætter simple hverdagsritualer, der nærer krop og sjæl.
デンマーク
- mellow-mind.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det er SÅ lækre produkter altså
Det er SÅ lækre produkter altså. Min mand som ellers har døjet med skæl i mange mange år og vi har været gennem så mange dyre produkter ( shampoo helt op til 450,- som aldrig rigtig helt har hjulpet ) men der tog tea tree shampoo baren det efter et par gange.
Jeg er vild med dem! Vi har fast shampoo baren og hår olien. Mums

Super lækre produkter
Super lækre produkter.
De virker rigtig godt og dufter rigtig skønt :-)
Og super hurtig levering.

Super fantastisk Shampoo bar
Super fantastisk Shampoo bar, med naturlige ingredienser.
Scalp olien er så god til min hovedbund.
God service ved online køb.

Mellow Mind からの回答
De dejligste produkter som jeg varmt…
De dejligste produkter som jeg varmt kan anbefale. Er særligt glad for shampoo/balsam bar, mit hår føles sundt og fugtet. Nemt at bruge og ingen plastik!
Derudover lyn hurtig levering…

Mellow Mind からの回答
Jeg er virkelig glad for både shampoo…
Jeg er virkelig glad for både shampoo og hårserum. Min hovedbund er blevet bedre og jeg har fået meget mere hår efter mine to graviditeter. Vidunderlige hverdags heroes.

Mellow Mind からの回答
Jeg har kun gode ting at sige…
Jeg har kun gode ting at sige om Mellow Minds kundeservice og produkter (som jeg efterhånden har de fleste af). Særligt deres shampobar, som fungerer bedre end andre jeg har prøvet.

Min varmeste anbefaling!
Fantastiske produkter og min varmeste anbefaling herfra.
Mellow Mind laver de mest fantastiske produkter, som bare virker! Jeg har brugt deres hårserum og hårolie i små 2 uger, og jeg kan allerede se og mærke en kæmpe forskel i mit hår, mindre krus, blødere og glattere hår og ingen kløende hovedbund længere.
De går op i kvalitet og ingredienser, som er nøje udvalgt og hver en lille detalje er fuldstændig gennemført.
Virkelig hurtig levering og derudover vil de rigtig gerne hjælpe og rådgive en i deres produkter.
Ikke sidste gang jeg handler hos Mellow mind! :-)

Alt er godt her
Alt er godt her. Fantastiske produkter, og fantastisk servise. Hurtig levering og meget smagfuld indpakning.
Absolut den bedste oplevelse ar handle hos Mellowmind

Hårprodukter
Hårprodukter
Super lækre produkter, hurtig levering !! Kun en kæmpe anbefaling herfra

Min varmeste anbefaling
Har kun de varmeste anbefalinger af Mellow Minds produkter. Jeg er på min 2. flaske af hårolie - den har gjort en kæmpe forskel for mit hår! Altid hurtig levering og fineste indpakning.

Mellow Mind からの回答
Fantastisk oplevelse at handle hos Mallow mind
Det er været en helt vild god oplevelse at handle hos Mallow Mind. Jeg har fået en super god rådgivning omkring produkterne. Produkterne jeg købte er virkelig gode og lækre, så ikke sidste gang jeg handler der.

Mellow Mind からの回答
Very satisfied with the products and…
Very satisfied with the products and the delivery service. Recommended.

Meget skønne produkter
Meget skønne produkter - jeg er særlig vild med sæbe/shampoo barerne. Hurtig levering og god service.

Så glad for mine varer
Den dejligste fodbad balje og scrub til fødderne. Var overrasket over, at baljen faktisk er så let, hvilket er rart, når den skal bæres med vand i.

Mellow Mind からの回答
De lækreste produkter🤩🫶🏼Mit hår…
De lækreste produkter🤩🫶🏼Mit hår stortrives og jeg glæder mig til at vaske det hver gang👏
Det er mit første sæt og jeg er ret sikker på at jeg vender tilbage❤️
Jeg har også købt rejsebeholder til mine barer og det er så optur, at de fylder så lidt og derfor altid er med på farten😍🤩☺️
Tak🙏

Ikke mere plastik
Nu skal det være, sådan tænkte jeg. Slut med plastik beholdere og igang med shampoo/ conditioner-bar fra Mellow-Mind😄
Jeg købte lidt flere af de forskellige produkter/ bar med tanke på at give til værtindegaver mm.
Hurtig levering og jeg glæder mig til at erfare de lækre produkter.

Virkelig gode produkter
Virkelig gode produkter. Fantastisk duft!
Hurtigt sendt og pakket flot ind 🤍

Mellow Mind からの回答
Mellow Minds produkter er af høj…
Mellow Minds produkter er af høj kvalitet og de har super hurtig forsendelse. Jeg holder meget af at handle hos dem.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。