Mellow Mind レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Dry shampoo Jeg har brugt tørshampoo fra MellowMind i flere år, og det er den bedste tørshampoo, jeg har prøvet. Den er let at dosere med børsten, og renser håret uden at at give en klistret / stiv... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har bestilt ved mellow mind igen (nu min 4. Ordre) og elsker stadig deres produkter! Køber også ofte til gaver, hvor folk bliver så glade for deres shampoo barer. Derudover hurtig levering og altid læ... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mellow Mind er mine yndlings- og go-to hår- og velværeprodukter! Hydrating shampoo-bar giver mit hår den perfekte glans og fugt. Derefter bruger jeg min yndlingsserum fra Mellow Mind og topp... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Siden Maria begyndte at producere sine lækre shampoobars, har jeg været fan og fast kunde. Barrene er flotte at se på, dufter dejligt og er nemme at få fordelt i håret. Derudover er de drøje i brug o... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 健康・美容製品店
  2. 日帰りスパ
  3. 毛髪製品店

当該企業による記述

Velkommen til Mellow Mind; et dansk wellness- og slow-beauty brand stiftet i 2019 af Maria Grønborg. Vores mål har fra starten været at formulere veganske hud-, krops- og hårplejeprodukter af højeste kvalitet samt tilbehør til dig selv og hjemmet. Ligesom ingredienserne i vores produkter er nøje udvalgt, gælder det samme for de leverandører og forhandlere, vi samarbejder med over hele verden. Vi fandt vores stemme i branchen ved at operere udenfor den konventionelle skønhedsindustri og startende med solide håndlavede skønhedsprodukter med fokus på 'mindre og meget bedre'. Vores hud-, krops- og hårplejeprodukter er formuleret af grundlæggeren Maria Grønborg og fremstillet i vores eget studie i Kolding, Danmark. De er alle 100% veganske og blandes i hånden i små portioner for at sikre optimal friskhed og for at minimere spild. Mellow Minds produkter er unisex og lavet til alle og enhver krop, der værdsætter simple hverdagsritualer, der nærer krop og sjæl.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Så lækre produkter og et smukt univers

Så lækre produkter og et smukt univers. Bruger flere af Mellow Minds hårprodukter, og særlig hårolien er et hit hos alle her i husstanden. Den nye hårbørste er utrolig behagelig til håret, og så er den jo bare pæn og udført i kvalitetsmaterialer. en klar anbefaling fra mig.

2023年12月15日

Kære Anne

Tusind tak for din fine anmeldelse og de rosende ord. Det sætter vi utrolig stor pris på. Dejligt at høre at hårolien er et hit for hele husstanden og at hårbørsten er det perfekte match til dig. Vi stræber altid efter at tilbyde produkter af høj kvalitet, og det betyder meget for os at i vender tilbage til os.

Kh. Ditte fra Mellow Mind

Bedste tørshampoo!

Bedste tørshampoo jeg nogensinde har prøvet og jeg har prøvet mange! Duften er skøn og den tynger ikke håret eller får hovedbunden til at føles træls. Føler min hovedbund kan ånde også er det bare et plus at både børsten og beholderen er smukke. KÆMPE FAN!

2024年1月5日

Kære Saskia

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os utroligt at tørshampooen er faldet i god jord hos dig. Det er altid vores mål at tilbyde produkter af høj kvalitet, og det betyder meget for os, at I vender tilbage til Mellow Mind.

Kh. Ditte fra Mellow Mind

Meget anbefalelsesværdigt!

Rigtig god oplevelse at handle hos Mellow Mind! Produkterne er virkelig lækre og servicen er i top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2023年12月29日

Hej Tina

Tusind tak for din skønne anbefaling! Det betyder meget for os, at kunne give en god oplevelse både igennem produkterne og vores service :)

5つ星のうち5の評価

Som altid en fornøjelse at handle hos…

Som altid en fornøjelse at handle hos mellow mind. Smukke produkter i høj kvalitet.

Jeg har købt to hårbørster og det er en fornøjelse at bruge dem.

2023年12月21日

Hej Rebekka

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at læse at du er glad for børsterne.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og lækre produkter

Hurtig levering og lækre produkter. Absolut vores favorit shampoo bar til både krop og hår. Og conditioner baren er absolut uundværlig. Vi har prøvet nogle forskellige men vender altid tilbage til Mellow Minds gode produkter.

2023年12月1日

Mellow Mind からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder mig utroligt meget at høre, at I er tilfredse med vores shampoo og conditioner barer. Det er altid vores mål at tilbyde produkter af høj kvalitet, og det betyder meget for os, at I vender tilbage til Mellow Mind:)

ynglings shampoo

ud af de mange shampooer jeg har prøvet Mellow Mind hydrating shampoo bar er min favorit

2023年12月7日

Kære Stine,

Tak for din skønne feedback! Det er så dejligt at høre, at vores hydrating shampoo bar er blevet en favorit. Vi er stolte af at kunne tilbyde et produkt, der lever op til dine forventninger, og vi håber at fortsætte med at være en del af din hårplejerutine;)

5つ星のうち5の評価

Lækre produkter i skønne emballager

Lækre produkter i skønne emballager.
Hurtig ekspedition ved bestilling.
Lækker wellness ttil hverdagen.

2023年12月6日

Kære Tina,

Tak for din positive anmeldelse og dine rosende ord om vores produkter og emballage. Det er fantastisk at høre, at vores indsats for at skabe en følelse af daglig wellness og kvalitet bliver værdsat:)

5つ星のうち5の評価

Mellow Mind har de mest lækre produkter…

Mellow Mind har de mest lækre produkter til mit hår - siden jeg begyndte på at bruge shampoo og conditioner bars, samt serum, er mit hår blevet både mere kraftigt og blankt. Kan kun anbefale brug af Mellow Mind

2023年11月22日

Kære Conny,

Tusind tak for din begejstrede anmeldelse og for at dele din positive oplevelse med vores hårplejeprodukter:) Jeg har bestemt lagt mærke til alle dine genbestillinger, og det er dejligt at høre du opnår så flotte resultater ved vedvarende at bruge produkterne.

Hår shampoo bars!

Mellow Minds hår shampoo bars har gjort en afgørende forskel for min meget tørre og kløende hovedbund!
jeg har prøvet andre bars - men de er altså ikke så gode !!

2022年11月21日

Kære Karen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at vores shampoo bars har gjort en markant forskel for din hovedbund, og jeg håber tilføjelsen af hårolien kun gør det bedre. Vi sætter stor pris på din loyalitet og de mange gange, du har støttet os:)

5つ星のうち5の評価

rigtig god kvalitet af shampoo

rigtig god kvalitet af shampoo, balsam og sæbe, sætter pris på plastik og kemi free produkter!

2023年11月15日

Kære Юлия,

Det er fantastisk at høre, at vores engagement i at skabe plastik- og kemifrie produkter bliver anerkendt og værdsat. Tusind tak for din fine anmeldelse og vi er glade for du kan lide produkterne:)

Stor anbefaling herfra

Jeg har købt den fine tørshampoo og den er klart den bedste jeg nogensinde har prøvet. Kæmpe anbefaling herfra :-)

2023年10月25日

Kære Anne-Sofie

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord.
Hvor er det dejligt at læse at du er glad for vores Tørshampoo og at den er en anbefaling værdig.
Den er selv blevet en keeper hjemme hos os ;-)

Elsker shampoo baren 🌸

Elsker shampoo baren 🌸 Mit hår skal nu kun vaskes hver 3. dag og hovedbunden har det godt. Mega fint med en ekstra lille ting med i pakken 😍 Det ville være fedt, hvis der var gratis fragt ved større køb, ellers 5 🌟 herfra 🌿

2023年10月16日

Kære Anna

Tak for din anmeldelse og fine ord om Mellow Mind.
Hvor er det dejligt at læse at du er glad for vores shampoo bar og at den fungere godt for din hovedbund.
Vi har fri fragt ved køb over 499 kr. Så det kan være der skal lidt ekstra i kurven næste gang ;-)

1 år med Mellow Mind Shampoo bar

Jeg har nu brugt Mellow Minds shampoo bar i et år og jeg er meget tilfreds. En shampoo bar rækker ca. 2-3 måneder for mig, Jeg bruger væsentlig mindre produkt i mit hår sammenlignet med tiden inden jeg begyndte at købe Mellow Mind. Desuden er det et stort plus ikke at skulle have shampooflasker til at stå fremme i bruseren og fylde. Jeg har også haft den med når jeg har været ude at rejse og den fylder ingen ting. Super nemt!

2023年10月2日

Kære Christine

Tusind tak for dine fine ord og anmeldelse af Mellow Mind!
Hvor er det dejligt at læse at du er glad for vores shampoo bar og oplever at kunne nøjes med væsentligt mindre produkt i håret end før.
Vi glæder os til at se dig igen :-)

Fan af shampoo baren!

Er virkelig fan af shampoo baren fra Mellow Mind - jeg har prøvet et par stykker fra andre mærker, og synes at den fra Mellow Mind, er den der skummer nemmest op, og derfor kræver mindre produkt pr. vask. Jeg har nu brugt neutral baren et par uger, og føler også at den hjælper på min ellers ret irriterede hovedbund. Selvom irritationen ikke er helt væk, føles det helt klart bedre nu.

2023年9月18日

Kære Kristine

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord :-)
Vores Neutral Shampoo Bar er netop ideel til sart og irriteret hovedbund. Vi håber det med tiden vil mindske irritationen yderligere for dig.

5つ星のうち5の評価

En skøn oplevelse at handle hos Mellow…

En skøn oplevelse at handle hos Mellow Mind, det gik hurtigt og fint. Og så kan dét altså noget, når en ekstra lille sæbe og personlig hilsen er med i pakken. Tak Maria:)

2023年9月2日

Hej Tifany,

Tak for din anmeldelse og rosende ord om Mellow Mind.
Hvor er det dejligt at læse at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.
God fornøjelse med produkterne :)

Lækre og velduftende produkter

Lækre og velduftende produkter. Skøn indpakning og æstetisk udseende.

2023年6月28日

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse og rosende ord.
Hvor er det dejligt at læse at du er glad for produkterne og bemærker vores indpakning og æstetiske udseende.

De bedste sommerhilsner,

Skøn hårolie og hårserum

Skøn hårolie og hårserum. Jeg har modtaget en hårolie og en hårserum i sidste uge. Olien har jeg brugt en enkelt gang og kan allerede mærke forskel på mine hårstrå. De virker stærkere og jeg kunne gå en ekstra dag uden hårvask. Jeg glæder mig til at prøve olien igen.

2023年5月24日

Hej Kimmie,

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord.
Hvor er det dejligt at høre at du er glad for produkterne og oplever god effekt på håret.

De bedste sommerhilsner,

5つ星のうち5の評価

Vi fik den fineste lille pakke med en…

Vi fik den fineste lille pakke med en tote og konfirmanden, som fin den blev rigtig glad :)

2023年5月6日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse af Mellow Mind.
Hvor er det dejligt at læse, at den heldige konfirmand blev glad for vores Tote Bag.

5つ星のうち5の評価

Meget skønne og lækre produkter

Meget skønne og lækre produkter, der holder hvad de lover.
Den eneste shampoo bar der dur for mit hår.

2023年5月3日

Hej Laila,

Tusind tak for din anmeldelse og rosende ord :)
Hvor er det dejligt at læse at du er vild med produkterne, og at du har fundet den helt rigtige shampoo bar til dit hår.

5つ星のうち5の評価

Jeg går aldrig tilbage til flydende shampoo

Jeg sværger til Balancing Shampoo Bar. Har prøvet den anden shampoo bar med geranium, den var ikke lige god til mit hår, men sikkert god til andre.
Mellow mind har hurtig levering (3 dage fra køb til leveret), ansvarlig indpakning og pakning og et smukt univers. Jeg er fan.

2023年3月28日

Hej Ida,

Tak for dine fine ord og anmeldelse.
Hvor er det dejligt at læse at du har fundet den helt rigtige shampoo bar til dit hår. Da vores shampoo bars har forskellige egenskaber, vil de reagere forskelligt i hvert hårtype. Så det kan være en rigtig fin løsning at afprøve, ligesom du har gjort :)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。