Dry shampoo Jeg har brugt tørshampoo fra MellowMind i flere år, og det er den bedste tørshampoo, jeg har prøvet. Den er let at dosere med børsten, og renser håret uden at at give en klistret / stiv... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har bestilt ved mellow mind igen (nu min 4. Ordre) og elsker stadig deres produkter! Køber også ofte til gaver, hvor folk bliver så glade for deres shampoo barer. Derudover hurtig levering og altid læ... もっと見る
Mellow Mind er mine yndlings- og go-to hår- og velværeprodukter! Hydrating shampoo-bar giver mit hår den perfekte glans og fugt. Derefter bruger jeg min yndlingsserum fra Mellow Mind og topp... もっと見る
企業が回答しました
Siden Maria begyndte at producere sine lækre shampoobars, har jeg været fan og fast kunde. Barrene er flotte at se på, dufter dejligt og er nemme at få fordelt i håret. Derudover er de drøje i brug o... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Velkommen til Mellow Mind; et dansk wellness- og slow-beauty brand stiftet i 2019 af Maria Grønborg. Vores mål har fra starten været at formulere veganske hud-, krops- og hårplejeprodukter af højeste kvalitet samt tilbehør til dig selv og hjemmet. Ligesom ingredienserne i vores produkter er nøje udvalgt, gælder det samme for de leverandører og forhandlere, vi samarbejder med over hele verden. Vi fandt vores stemme i branchen ved at operere udenfor den konventionelle skønhedsindustri og startende med solide håndlavede skønhedsprodukter med fokus på 'mindre og meget bedre'. Vores hud-, krops- og hårplejeprodukter er formuleret af grundlæggeren Maria Grønborg og fremstillet i vores eget studie i Kolding, Danmark. De er alle 100% veganske og blandes i hånden i små portioner for at sikre optimal friskhed og for at minimere spild. Mellow Minds produkter er unisex og lavet til alle og enhver krop, der værdsætter simple hverdagsritualer, der nærer krop og sjæl.
デンマーク
- mellow-mind.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Så lækre produkter og et smukt univers
Så lækre produkter og et smukt univers. Bruger flere af Mellow Minds hårprodukter, og særlig hårolien er et hit hos alle her i husstanden. Den nye hårbørste er utrolig behagelig til håret, og så er den jo bare pæn og udført i kvalitetsmaterialer. en klar anbefaling fra mig.

Bedste tørshampoo!
Bedste tørshampoo jeg nogensinde har prøvet og jeg har prøvet mange! Duften er skøn og den tynger ikke håret eller får hovedbunden til at føles træls. Føler min hovedbund kan ånde også er det bare et plus at både børsten og beholderen er smukke. KÆMPE FAN!

Meget anbefalelsesværdigt!
Rigtig god oplevelse at handle hos Mellow Mind! Produkterne er virkelig lækre og servicen er i top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mellow Mind からの回答
Som altid en fornøjelse at handle hos…
Som altid en fornøjelse at handle hos mellow mind. Smukke produkter i høj kvalitet.
Jeg har købt to hårbørster og det er en fornøjelse at bruge dem.

Mellow Mind からの回答
Hurtig levering og lækre produkter
Hurtig levering og lækre produkter. Absolut vores favorit shampoo bar til både krop og hår. Og conditioner baren er absolut uundværlig. Vi har prøvet nogle forskellige men vender altid tilbage til Mellow Minds gode produkter.

ynglings shampoo
ud af de mange shampooer jeg har prøvet Mellow Mind hydrating shampoo bar er min favorit

Mellow Mind からの回答
Lækre produkter i skønne emballager
Lækre produkter i skønne emballager.
Hurtig ekspedition ved bestilling.
Lækker wellness ttil hverdagen.

Mellow Mind からの回答
Mellow Mind har de mest lækre produkter…
Mellow Mind har de mest lækre produkter til mit hår - siden jeg begyndte på at bruge shampoo og conditioner bars, samt serum, er mit hår blevet både mere kraftigt og blankt. Kan kun anbefale brug af Mellow Mind

Hår shampoo bars!
Mellow Minds hår shampoo bars har gjort en afgørende forskel for min meget tørre og kløende hovedbund!
jeg har prøvet andre bars - men de er altså ikke så gode !!

Mellow Mind からの回答
rigtig god kvalitet af shampoo
rigtig god kvalitet af shampoo, balsam og sæbe, sætter pris på plastik og kemi free produkter!

Stor anbefaling herfra
Jeg har købt den fine tørshampoo og den er klart den bedste jeg nogensinde har prøvet. Kæmpe anbefaling herfra :-)

Elsker shampoo baren 🌸
Elsker shampoo baren 🌸 Mit hår skal nu kun vaskes hver 3. dag og hovedbunden har det godt. Mega fint med en ekstra lille ting med i pakken 😍 Det ville være fedt, hvis der var gratis fragt ved større køb, ellers 5 🌟 herfra 🌿

1 år med Mellow Mind Shampoo bar
Jeg har nu brugt Mellow Minds shampoo bar i et år og jeg er meget tilfreds. En shampoo bar rækker ca. 2-3 måneder for mig, Jeg bruger væsentlig mindre produkt i mit hår sammenlignet med tiden inden jeg begyndte at købe Mellow Mind. Desuden er det et stort plus ikke at skulle have shampooflasker til at stå fremme i bruseren og fylde. Jeg har også haft den med når jeg har været ude at rejse og den fylder ingen ting. Super nemt!

Fan af shampoo baren!
Er virkelig fan af shampoo baren fra Mellow Mind - jeg har prøvet et par stykker fra andre mærker, og synes at den fra Mellow Mind, er den der skummer nemmest op, og derfor kræver mindre produkt pr. vask. Jeg har nu brugt neutral baren et par uger, og føler også at den hjælper på min ellers ret irriterede hovedbund. Selvom irritationen ikke er helt væk, føles det helt klart bedre nu.

Mellow Mind からの回答
En skøn oplevelse at handle hos Mellow…
En skøn oplevelse at handle hos Mellow Mind, det gik hurtigt og fint. Og så kan dét altså noget, når en ekstra lille sæbe og personlig hilsen er med i pakken. Tak Maria:)

Lækre og velduftende produkter
Lækre og velduftende produkter. Skøn indpakning og æstetisk udseende.

Skøn hårolie og hårserum
Skøn hårolie og hårserum. Jeg har modtaget en hårolie og en hårserum i sidste uge. Olien har jeg brugt en enkelt gang og kan allerede mærke forskel på mine hårstrå. De virker stærkere og jeg kunne gå en ekstra dag uden hårvask. Jeg glæder mig til at prøve olien igen.

Mellow Mind からの回答
Vi fik den fineste lille pakke med en…
Vi fik den fineste lille pakke med en tote og konfirmanden, som fin den blev rigtig glad :)

Mellow Mind からの回答
Meget skønne og lækre produkter
Meget skønne og lækre produkter, der holder hvad de lover.
Den eneste shampoo bar der dur for mit hår.

Mellow Mind からの回答
Jeg går aldrig tilbage til flydende shampoo
Jeg sværger til Balancing Shampoo Bar. Har prøvet den anden shampoo bar med geranium, den var ikke lige god til mit hår, men sikkert god til andre.
Mellow mind har hurtig levering (3 dage fra køb til leveret), ansvarlig indpakning og pakning og et smukt univers. Jeg er fan.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。