Midtvejsauto レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fabriks kampagne, indkaldt med et sikkerheds problem ved sele forankring bag I fra Peugeot. Peugeot dÊkkede sÃ¥ selvfÞlgelig betaling. Alt gik smurt og fik endda tilbudt at fÃ¥ bilen vasket. SÃ¥ in... もっず芋る

Vi vil takke Midtvejs for en suverÊn service ved vores bilkÞb hos jer. DesvÊrre stÞdte vi pÃ¥ udfordringer undervejs ved vores elbil som intet havde med Midtvejs at gÞre, men hos producenten. I h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fordi ved Midtvejs Auto fÃ¥r man en yderst god behandling med et stort glimt i Þjet i en fantastisk atmosfÊre - helt nede pÃ¥ jorden i gode omgivelser. Ingen smarte salgstaler eller forsÞg pÃ¥ oversal... もっず芋る

䌁業が回答したした

Stor erfaring. Stor tillid til veludfÞrt aftalt fornyelse, reparation. Videoklip mailes under arbejdets udfÞrelse, sÃ¥ man fÃ¥r godt indblik i bilens tilstand. Gratis lÃ¥nebil (evt. forsikring 85 kr). Ka... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi har i over 40 Ã¥r solgt og repareret biler ud fra troen om at tillid og Êrligheden er mÃ¥den man kommer lÊngst. Det har gennem tiden givet os trofaste kunder, og et omdÞmme, som har skabt et stort bilhus – helt ude pÃ¥ landet.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

stor anbefaling af vÊrkstedet

Jeg fik lavet en stÞrre opgave pÃ¥ vores bil, og alt forlÞb prÊcis som aftalt. Arbejdet blev udfÞrt hurtigt, effektivt og helt uden problemer – ikke en finger at sÊtte pÃ¥ noget. Super god service og meget flinke folk. jeg kan varmt anbefale vÊrkstedet!

2025幎9月22日

Hej Thomas,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du tilfreds med den service, vi tilbyder. Tak for at anbefale vores vÊrksted til andre!

Enestående og sublim service

Som altid den bedste service pÃ¥ Danmarks bedste vÊrksted. Ingen tvivl om at jeg fortsÊtter med at rejse fra SjÊlland til Midtvejs Auto ogsÃ¥ nÊste gang min bil skal pÃ¥ vÊrksted 👌🏜

2025幎10月14日

Hej Line,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du tilfreds med den service, vi tilbyder. Tak for de flotte ord om vores vÊrksted, og tak fordi du tager den lange tur op til os!

Midtvejs Auto A/S

Vi vil takke Midtvejs for en suverÊn

Vi vil takke Midtvejs for en suverÊn service ved vores bilkÞb hos jer. DesvÊrre stÞdte vi på udfordringer undervejs ved vores elbil som intet havde med Midtvejs at gÞre, men hos producenten.
I handlede hurtigt med en ovenud stor forståelse for os som kunde, bilen blev repareret, gratis lånebil, gratis afhentning og transport.
Oveni tilbyder I tilbagekÞb af bilen pga.de udfordringer vi har oplevet og til nÊsten fuld takst.
Vi kan stÊrkt anbefale Midtvejs, her vil man fÞle dig tryg og taget hånd om som kunde.
Michael og Nicolai har samtidigt altid et smil på lÊben som gÞr en kedelig situation lidt nemmere.
Fuld plade og 5 stjerner fra SjÊlland.
Lars & Marianne Harboe

2025幎9月16日

Hej Lars og Marianne,

Tusinde tak for de rosende ord!

Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe jer og gÞre jeres oplevelse god.
Vi sÊtter pris på, at vores service i huset gÞr jer glade og trygge!

Vi er glade for, at i vil anbefale os til andre, og ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang. Rigtig god dag!

Mega dårlig oplevelse

Mega dårlig oplevelse. De holder ikke det de lover, når de oplyses om Alzheimer ved bilejer, derfor skal de kontakte datter.
De kontakter ham direkte og han får bilen kÞrt på vÊrksted og står nu med en regning på 15.000kr på en bil der skal sÊlges når han er klar til det. De udnytter Êldre mennesker!

2025幎10月2日

KÊre Helle,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

FÞrst og fremmest vil vi gerne undskylde. Vi er oprigtigt kede af, at du og din far har haft en oplevelse hos os, der har fÞltes utryg og i sÊrdeleshed skuffende. Det er pÃ¥ ingen mÃ¥de vores intention – tvÊrtimod lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ tillid, ordentlighed og tryghed i alt, hvad vi gÞr.

Du nÊvner, at vi tidligere er blevet informeret om din fars sygdom og Þnsket om, at vi skal kontakte dig i forbindelse med vÊrkstedsbesÞg. Det er noget, vi naturligvis ville have taget meget alvorligt, hvis vi havde haft det noteret.

Vi har desvÊrre ikke kunnet finde nogen notater eller information i vores systemer – og det er vi oprigtigt Êrgerlige over. Havde vi haft den information, havde vi selvfÞlgelig kontaktet dig.

I den konkrete situation mÞdte din far personligt op på vÊrkstedet sammen med en ledsager, og her blev der bestilt de Þnskede opgaver. Da bilen efterfÞlgende var inde på vÊrkstedet, kontaktede vi din far telefonisk for at informere om yderligere arbejde, vi anbefalede at få udfÞrt. Han blev informeret og valgte at acceptere opgaven.

Med den kontekst, du nu har delt, kan vi kun dybt beklage det samlede forlÞb.

Vi Þnsker pÃ¥ ingen mÃ¥de at udnytte nogen – og vi er kede af, at du har oplevet det sÃ¥dan.

Midtvejs Auto

DÃ¥rlig oplevelse

2025幎10月2日

KÊre Gitte,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Med den kontekst, du nu har delt, kan vi kun dybt beklage det samlede forlÞb.

Midtvejs Auto

Hurtig og efter aftale arbejde holder

Hurtig og efter aftale arbejde holder vÊrksted
Salgsaftale og personale gode handler

2025幎7月2日

Hej Finn,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med den service, vi yder i vores bilhus!

Midtvejs Auto A/S

Rigtig god og hurtig service under rep

Rigtig god og hurtig service under rep. af min bil der havde pÃ¥kÞrt rÃ¥dyr 👏👏vil virkelig anbefale dette vÊrksted der er ogsÃ¥ er i den billige ende - og skÞnt at man kunne fÃ¥ en lÃ¥nebil 👍👍👍

2025幎6月16日

Hej Eva,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og din anbefaling!

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse ved brug af vores vÊrksted, og at du var tilfreds med priserne.

Super vÊrksted

Super vÊrksted. God service og dygtig vÊrksted 👍👍👍👍

2025幎6月12日

Hej Anne-Marie,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du synes, vi gÞr et godt stykke arbejde, og at du er tilfreds med den service, vi tilbyder!

vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang. Rigtig god dag til dig!

DEN GODE SERVICE

Det er som altid en fornÞjelse at have sin bil til service. Man hyggersig i venterummet, vylvidende at en bil får den bedste service.
Mogens Rune

2025幎5月22日

Hej Mogens,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du altid har en god oplevelse hos os. Vi sÊtter stor pris på din positive feedback.
Det er dejligt at vide, at du fÞler dig velkommen og godt tilpas i vores bilhus, og at du vÊrdsÊtter vores faciliteter.

Topp service

Hvordan de tok imot oss, hvordan de fulgte opp. Fantastisk service.

2025幎5月5日

Hej Yngve,

Vi er glade for, at du havde så god en oplevelse i vores bilhus! Vi sÊtter stor pris på, at du var tilfreds med servicen og vores nÊrvÊr omkring dig.

Tak for de pÊne ord!

Service på bil

Som altid, rigtig god service og utroligt flink personale.

2025幎5月6日

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du altid har en god oplevelse hos os. Det er dejligt at vide, at du altid er tilfreds med vores service og personale!

Jeg ville give 10 stjerner

Jeg ville give 10 stjerner, hvis jeg kunne

2025幎5月2日

Hej M. Kristensen,

Midtvejs Auto A/S

som altid en god oplevelse

som altid en god oplevelse - god og hurtig service

2025幎4月8日

Hej Jytte,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne give dig en god oplevelse samt en god service.

Kompetente mennesker

Kompetente mennesker, fin service, helt igennem tillidsvÊkkende

2025幎3月28日

Hej Anette,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med personalet og servicen her i vores bilhus. Tak for tilliden!

Super vÊrksted

Super vÊrksted, fik lavet service pÃ¥ en Mazda 6 Ã¥rg. 2011👍💪

2025幎1月15日

Hej Leif,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!
Tak for de pÊne ord om vores vÊrksted!

Midtvejs Auto A/S

Seks af fem stjerner, tommel op

Jeg har haft bil i ca. 50 år. Kort og godt: Midtvejsauto er det suverÊnt bedste af alle de mange vÊrksteder, jeg har fået ordnet bil hos i alle disse år. Seks af fem stjerner, tommel op.

2025幎1月8日

Hej Mogens,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!
Tak for de pÊne ord om vores vÊrksted! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores bilhus.

Midtvejs Auto A/S

Et stort smil man mÞder hvis kÞber bil

Et stort smil man mÞder hvis kÞber bil eller vÊrksted besÞg fem stjerner 😀👍

2024幎12月12日

Hej Torben,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse af vores bilhus!

Midtvejs Auto A/S

Jeg kan klart anbefale Midtvejs Auto.

Jeg kan klart anbefale Midtvejs Auto.

Stod i en lidt presset situation inden jeg skulle på ferie, bilen skulle laves og synes og det havde jeg en uge til da den ikke gik igennem til fÞrste syn, de fik mig presset ind og bilen blev synet til tiden. Jeg er stor fan af de mennesker der gÞr noget ekstra for en i en presset situation.

2024幎12月11日

Hej Andreas,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord om vores bilhus! Vi er glade for, at det lykkedes med bilen, og håber du havde en god ferie.

Igen super god betjening

Igen super god betjening. Efterhånden kender vi hinanden godt. Efter mange, rigtig mange år som kunde har der aldrig vÊret noget at klage over, tvÊrtimod. . Super hurtig og god service. Kan bestemt anbefales.

2024幎11月5日

Hej Elisabeth,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er som bilhus glade for din troskab og glade for, at vi kunne yde en god service og give dig den bedste betjening.
Tak for anbefalingen!

Midtvejs Auto A/S

Altid hÞj kvalitet og professionelt

Altid hÞj kvalitet og professionelt veludfÞrt arbejde.

2024幎11月7日

Hej Henrik,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde!