Fabriks kampagne, indkaldt med et sikkerheds problem ved sele forankring bag I fra Peugeot. Peugeot dÊkkede sÃ¥ selvfÞlgelig betaling. Alt gik smurt og fik endda tilbudt at fÃ¥ bilen vasket. SÃ¥ in... ãã£ãšèŠã
Vi vil takke Midtvejs for en suverÊn service ved vores bilkÞb hos jer. DesvÊrre stÞdte vi pÃ¥ udfordringer undervejs ved vores elbil som intet havde med Midtvejs at gÞre, men hos producenten. I h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fordi ved Midtvejs Auto fÃ¥r man en yderst god behandling med et stort glimt i Þjet i en fantastisk atmosfÊre - helt nede pÃ¥ jorden i gode omgivelser. Ingen smarte salgstaler eller forsÞg pÃ¥ oversal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor erfaring. Stor tillid til veludfÞrt aftalt fornyelse, reparation. Videoklip mailes under arbejdets udfÞrelse, sÃ¥ man fÃ¥r godt indblik i bilens tilstand. Gratis lÃ¥nebil (evt. forsikring 85 kr). Ka... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har i over 40 Ã¥r solgt og repareret biler ud fra troen om at tillid og Êrligheden er mÃ¥den man kommer lÊngst. Det har gennem tiden givet os trofaste kunder, og et omdÞmme, som har skabt et stort bilhus â helt ude pÃ¥ landet.
Bejstrupvej 182, 9690, Fjerritslev, ãã³ããŒã¯
- info@midtvejsauto.dk
- midtvejsauto.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
stor anbefaling af vÊrkstedet
Jeg fik lavet en stÞrre opgave pÃ¥ vores bil, og alt forlÞb prÊcis som aftalt. Arbejdet blev udfÞrt hurtigt, effektivt og helt uden problemer â ikke en finger at sÊtte pÃ¥ noget. Super god service og meget flinke folk. jeg kan varmt anbefale vÊrkstedet!

Enestående og sublim service
Som altid den bedste service pÃ¥ Danmarks bedste vÊrksted. Ingen tvivl om at jeg fortsÊtter med at rejse fra SjÊlland til Midtvejs Auto ogsÃ¥ nÊste gang min bil skal pÃ¥ vÊrksted ððœ

Midtvejsauto ããã®åç
Vi vil takke Midtvejs for en suverÊnâŠ
Vi vil takke Midtvejs for en suverÊn service ved vores bilkÞb hos jer. DesvÊrre stÞdte vi på udfordringer undervejs ved vores elbil som intet havde med Midtvejs at gÞre, men hos producenten.
I handlede hurtigt med en ovenud stor forståelse for os som kunde, bilen blev repareret, gratis lånebil, gratis afhentning og transport.
Oveni tilbyder I tilbagekÞb af bilen pga.de udfordringer vi har oplevet og til nÊsten fuld takst.
Vi kan stÊrkt anbefale Midtvejs, her vil man fÞle dig tryg og taget hånd om som kunde.
Michael og Nicolai har samtidigt altid et smil på lÊben som gÞr en kedelig situation lidt nemmere.
Fuld plade og 5 stjerner fra SjÊlland.
Lars & Marianne Harboe

Mega dårlig oplevelse
Mega dårlig oplevelse. De holder ikke det de lover, når de oplyses om Alzheimer ved bilejer, derfor skal de kontakte datter.
De kontakter ham direkte og han får bilen kÞrt på vÊrksted og står nu med en regning på 15.000kr på en bil der skal sÊlges når han er klar til det. De udnytter Êldre mennesker!

DÃ¥rlig oplevelse

Midtvejsauto ããã®åç
Hurtig og efter aftale arbejde holder
Hurtig og efter aftale arbejde holder vÊrksted
Salgsaftale og personale gode handler

Midtvejsauto ããã®åç
Rigtig god og hurtig service under rep
Rigtig god og hurtig service under rep. af min bil der havde pÃ¥kÞrt rÃ¥dyr ððvil virkelig anbefale dette vÊrksted der er ogsÃ¥ er i den billige ende - og skÞnt at man kunne fÃ¥ en lÃ¥nebil ððð

Super vÊrksted
Super vÊrksted. God service og dygtig vÊrksted ðððð

DEN GODE SERVICE
Det er som altid en fornÞjelse at have sin bil til service. Man hyggersig i venterummet, vylvidende at en bil får den bedste service.
Mogens Rune

Topp service
Hvordan de tok imot oss, hvordan de fulgte opp. Fantastisk service.

Service på bil
Som altid, rigtig god service og utroligt flink personale.

Jeg ville give 10 stjerner
Jeg ville give 10 stjerner, hvis jeg kunne

Midtvejsauto ããã®åç
som altid en god oplevelse
som altid en god oplevelse - god og hurtig service

Kompetente mennesker
Kompetente mennesker, fin service, helt igennem tillidsvÊkkende

Super vÊrksted
Super vÊrksted, fik lavet service pÃ¥ en Mazda 6 Ã¥rg. 2011ððª

Midtvejsauto ããã®åç
Seks af fem stjerner, tommel op
Jeg har haft bil i ca. 50 år. Kort og godt: Midtvejsauto er det suverÊnt bedste af alle de mange vÊrksteder, jeg har fået ordnet bil hos i alle disse år. Seks af fem stjerner, tommel op.

Midtvejsauto ããã®åç
Et stort smil man mÞder hvis kÞber bilâŠ
Et stort smil man mÞder hvis kÞber bil eller vÊrksted besÞg fem stjerner ðð

Midtvejsauto ããã®åç
Jeg kan klart anbefale Midtvejs Auto.
Jeg kan klart anbefale Midtvejs Auto.
Stod i en lidt presset situation inden jeg skulle på ferie, bilen skulle laves og synes og det havde jeg en uge til da den ikke gik igennem til fÞrste syn, de fik mig presset ind og bilen blev synet til tiden. Jeg er stor fan af de mennesker der gÞr noget ekstra for en i en presset situation.

Igen super god betjening
Igen super god betjening. Efterhånden kender vi hinanden godt. Efter mange, rigtig mange år som kunde har der aldrig vÊret noget at klage over, tvÊrtimod. . Super hurtig og god service. Kan bestemt anbefales.

Midtvejsauto ããã®åç
Altid hÞj kvalitet og professioneltâŠ
Altid hÞj kvalitet og professionelt veludfÞrt arbejde.