レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har haft lejet to biler hos Mikromakker, den sidste i 6 mÃ¥neder. Fantastisk professionel, venlig, tÃ¥lmodig og herlig service, gÞr ufatteligt meget for at en kunde bliver tilfreds, og bliver... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har brugt mikromakker det senest halve Ã¥r, og har netop forlÊnget min aftale. Har svÊrt ved at se man kan finde en bedre og mere fleksibel ordning hvis man Þnsker at leje en bil i kortere tid med even... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god service - vi manglede en lejebil super hurtigt da vores egen blev solgt fÞr vi havde regnet med. Det lÞste personalet lige med det samme og vi kunne hente bilen allerede en times tid sener... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super betjening og service, virkelig venligt og imÞdekommende personale! Tabita skal ha sÊrlig ros for sin tÃ¥lmodighed og venlighed! Har, grundet fejl fra min side, kÞrt i 2 forskellige mikrobiler f... もっず芋る

䌁業情報

1. レンタカヌ 代理店

圓該䌁業による蚘述

Lej en mikrobil nemt, billigt og med bindingsperiode på kun 1 måned. Du betaler blot 2.995,- for fÞrste måneds leje ved aftalens indgåelse.

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig god service

Rigtig god service - vi manglede en lejebil super hurtigt da vores egen blev solgt fÞr vi havde regnet med. Det lÞste personalet lige med det samme og vi kunne hente bilen allerede en times tid senere.
Kontrakten var nem og overskuelig - de betaler alt undtagen benzin og bÞder, og forventer bare at bilen bliver afleveret tilbage i samme stand - det er jo kun fair. Afleveringen af bilen tog 3 minutter, og igen, sÞdt personale og ingen problemer. Dem vil vi gerne bruge igen hvis vi kommer til at mangle en bil 😄 vi lejede bilen start november, til start december.

2024幎11月7日

Hej Emilie 🙂
Tusind tak for den fine anmeldelse.
I skal vÊre så velkommen til at bruge os igen en anden gang, hvis behovet for en lejebil skulle opstå.
Mvh. Palle & Tabita/Mikromakker🚗

Vil give mikromakker de varmeste

Vil give mikromakker de varmeste anbefalinger , der er aldrig bÞvl med dem , altid imÞdekommen og finder hurtigt en lÞsning hvis der er et problem .
Nu har jeg lejet bil der i over to år og ALDRIG har der vÊret problemer og altid hurtig og god service

2024幎10月16日

Hej Githa 🙂
Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at have dig som kunde hos Mikromakker, og hÃ¥ber du bliver hÊngende lÊnge endnu 🏆
Mvh. Palle & Tabita/Mikromakker🚗

Super god oplevelse at leje bil

Super god oplevelse at leje bil, hos Mikro makker. Hvis der opstod problemer med bilen, blev det hurtig lÞst. Alt tid venlige og imÞdekommen...🙂👍
Jeg vil helt sikkert leje bil der igen, til nÊste sommer.
Tak for god behandling..🙂

2024幎10月4日

Hej Lise Lotte 🙂
Tak for den fine anmeldelse.
Vi glÊder os til at tage i mod dig nÊste år.
- Og selv tak. 🙏

MEGET tilfreds

Fantastisk service, ingen vÊrkstedsregninger, bilen kÞrte upåklageligt altid - jeg har vÊret MEGET tilfreds.

2024幎9月13日

Hej Sarah 🙂
Tak for den fine anmeldelse. Du skal vÊre velkommen igen, hvis behovet skulle opstå.
Mvh. Palle & Tabita/ Mikromakker🚗

Rigtig god oplevelse

Et fantastisk koncept for folk der har brug for en billig lejebil i en lÊngere periode, f.eks hvis man som os venter på en ny bil. Man kan jo mene om en Citroen C1 eller Peugeot 107, hvad man vil, men den kan transportere dig fra a-b.
Det er ikke nye biler, men der afspejler lejeprisen jo også. Til gengÊld oplever man en service og venlighed jeg ikke har oplevet andre steder. Vi havde et mindre problem med vores bil, som straks blev lÞst med en anden bil.
Ingen rigide regler,forsikring med lav selvrisiko, vejhjÊlp og ikke mindst fri kilometer, gÞr at Mikromakker får mine varmeste anbefalinger.
Tak til Tabita for stor fleksibilitet ved aflevering af bilen - det er rigtig god kundeservice!

2024幎6月23日

Hej Martin 🙂
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi nejer og bukker, og er glade for at du er tilfreds med vores produkt og service.
I skal vÊre velkommen til at leje en bil ved Mikromakker igen, skulle behovet opstå.

God og hurtig service.

God og hurtig service.
Rigtig nemt at leje en bil uden de store problemer.
Kan kun anbefales 😊

2024幎6月7日

Hej Casper 🙂
Tak for den fine anmeldelse.
Du skal vÊre velkommen igen en anden gang.
Mvh. Palle & Tabita/Mikromakker🚗

God service og alt er ligetil.

Jeg lejede en C1 i tre måneder. Det var en virkelig god oplevelse. Bilen var klar da jeg kom for at afhente. Der opstod et problem med kilerem/multirem. Dette blev hurtigt lÞst, uden nogen omkostninger for mig.
Tingene er til at forstå og servicen er god.
DesvÊrre opstod der en skade på bilen kort fÞr jeg skulle aflevere den. Bilen blev påkÞrt. Det krÊvede en ny bagdÞr. De gode folk ved Mikromakker ordnede det selv og jeg kom ikke til at betale fuld selvrisiko.
Tak for denne gang. Jeg vender helt sikkert tilbage hvis behovet skulle opstå.

2024幎5月30日

Hej Lars 🙂
Tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.
Du skal vÊre velkommen igen en anden gang, hvis behovet skulle opstå.

Nemt og ligetil

Havde behov for at leje en bil da jeg ventede på min nye bil. Valgte mikromakker og har ikke fortrudt på noget tidspunkt - bilen var klar på udleveringsdagen og alt gik smertefrit og bilen fungerede 100% iorden i de 4 måneder hvor jeg havde den.
Nemt og ligetil koncept uden dikkedarer - meget venlige og virkelig servicemindede mennesker med et glimt i Þjet bag konceptet. Det kan kun anbefales.
Hvis behovet en anden gang skulle opstå vil jeg helt sikkert bruge mikromakker igen.

2024幎4月5日

Hej Morten 🙂
Mange tak for de fine ord. Vi prÞver at gÞre det så gnidningsfrit som muligt samt give en god service.
Du skal vÊre velkommen en anden gang, hvis behovet for en lejebil skulle opstå.

Glad kunde i 2,5 år

Jeg nåede at vÊre en glad kunde i 2,5 år inden mit bilbehov er skiftet og jeg ikke lÊngere har brug for "min" lille C1.

Jeg har vÊret utroligt glad for den bil og ikke mindst den kundeservice jeg har fået hos Mikromakker og jeg vil ikke tÞve med at få bil hos dem igen hvis behovet skulle opstå igen!

2024幎3月13日

Hej Line 🙂
Tak for de fine ord. Vi skal nok tage os godt af "Carsten" fremover.
Du skal vÊre velkommen igen en anden gang.

Leasing af mikromakker

Nu har jeg igennem 2 år haft en mikromakker bil og det har jeg vÊret meget glad for.
Mange tak for altid god behandling og service, det har vÊret til ug+ og slage
Tusind tak for lån.

2024幎3月1日

Hej Kate 🙂
Det er godt at hÞre du har vÊret glad for at leje bil ved os. Og mange tak for de rosende ord, og selv tak. Du skal vÊre velkommen igen en anden gang, hvis behovet skulle opstå.
Mvh. Palle & Tabita/Mikromakker🚗

Super god service og kvalitet bÃ¥de på

Super god service og kvalitet både på bilen og personalet. Kan varmt anbefale

2024幎3月4日

Hej Pernille 🙂
Tusind tak for den fine anmeldelse. Du skal vÊre velkommen en anden gang, hvis behovet skulle opstå.
Mvh. Palle & Tabita/Mikromakker🚗

Smart og utrolig nem lÞsning hvis

Smart og utrolig nem lÞsning hvis behovet er der for brug af en bil. Super behandling og kommunikation gennem hele forlÞbet jeg har lejet bil. Kommer bestemt til at leje bil hos dem igen! Kan kun anbefales😁

2024幎1月8日

Hej Nanna 🙂
Mange tak for den fine anmeldelse!
Du skal vÊre sÃ¥ velkommen en anden gang. 👍
Mvh. Palle & Tabita/Mikromakker🚗

Jeg er SÅ vild med mikromakker og kunne

Jeg er SÅ vild med mikromakker og kunne man, havde jeg givet 10 stjerner!
Der er intet at sÊtte en finger på. De er så sÞde, hjÊlpsomme og forstående! Udover det kan man vÊre sikker på hurtigt svar!

Jeg skulle egentlig bare leje en af deres fine biler i 3 måneder, men nu har jeg haft den i 6 og jeg har bestemt planer om at forlÊnge. Det er simpelthen så dejligt enkelt og man skal ikke tÊnke på ekstra vÊrkstedsregninger. Jeg har altid vÊret skeptisk med at lease en bil og har heller aldrig gjort det fÞr. Men med mikromakker er jeg bare så tryg og sikker.

Jeg anbefaler mikromakker til alle jeg kender!

2023幎10月6日

Hej Katrine🙂
Mange tak for de fine ord! Vi er glade for at du er tilfreds med vores koncept og service. Du skal vÊre velkommen til at leje bilen lige sÃ¥ lÊnge du vil 🌞
Mvh. Palle & Tabita/Mikromakker🚗

Fin oplevelse med at bruge Mikromakker

Fin oplevelse med at bruge Mikromakker som livline, hvis man lige står og mangler en lille driftsikker vogn for en periode.
Ingen problemer med noget som helst, i de 3 måneder jeg lejede hos dem👍👍👍

2023幎6月7日

Hej Brian🙂
Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med os. Du skal vÊre velkommen en anden gang, hvis behovet skulle opstå.

Super fedt koncept

Super fedt koncept, uden besvÊr. Nok den billigste mulighed hvis man har brug for noget på kortere sigt.
Bil virker som den skal -
God service, og meget fleksible ift Êndringer af aftaler👌

2023幎5月19日

Hej Oscar🙂
Mange tak for de 5 stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Du skal vÊre velkommen en anden gang, hvis behovet skulle opstå.
Mvh. Tabita & Palle/Mikromakker🚗

KÊmpe anbefaling herfra 👍

KÊmpe anbefaling herfra 👍
Vi har lejet bil hos Mikromakker i 10 mÃ¥neder og er fuldt tilfredse med deres service, sÃ¥ vi fortsÊtter lidt endnu.😊
Bilen er ren og pÊn og kÞrer som den skal. NÃ¥r der har vÊret brug for reparation, har der vÊret fin og hurtig ekspedition. Der var lÃ¥nebil til rÃ¥dighed ved lÊngerevarende service i forbindelse med syn af bilen - uden ekstra gebyrer.👍
Det er nemt at kommunikere med alle, vi har kontakt med hos Mikromakker og vi fÞler os virkelig godt behandlet.😊

2023幎5月12日

Hej Ingelise & Michael 🙂
Tusind tak for jeres fine anmeldelse af Mikromakker. Vi er glade for at have jer som kunder, og hÃ¥ber i bliver hÊngende ved os lang tid endnu 🌞

Virkelig nemt

Virkelig nemt! Vi lejede i ca 6mdr og der var 0 problemer .

Tak for denne gang !

2023幎5月3日

Hej Stine🙂
Tak for de fine ord og de 5 stjerner.
Og selv tak for denne gang. Du er velkommen til at leje en Mikromakker ved os igen en anden gang 🌞
Mvh. Tabita & Palle/Mikromakker🚗

God oplevelse.

God oplevelse.
Mikromakker-bilen kÞrer og starter perfekt, selv om det naturligvis ikke er en ny bil. Alt er gennemskueligt og i orden. Mine varmeste anbefalinger.

2023幎4月12日

Hej Stig🙂
Tak for de fine ord og 5 stjerner.
Du er mere end velkommen, til at leje en Mikromakker igen, hvis behovet skulle opstå.
Mvh. Palle & Tabita/Mikromakker🚗

Nice people and lovely cars

Nice people and lovely, reliable cars. The conditions are fair and the price is unbeatable.

2023幎3月9日

Hello David🙂
Thankyou for the 5 stars⭐⭐⭐⭐⭐
You're welcome to rent a Mikromakker from us again anytime.

Kind regards Tabita & Palle/Mikromakker🚗

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。