Har haft lejet to biler hos Mikromakker, den sidste i 6 mÃ¥neder. Fantastisk professionel, venlig, tÃ¥lmodig og herlig service, gÞr ufatteligt meget for at en kunde bliver tilfreds, og bliver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har brugt mikromakker det senest halve Ã¥r, og har netop forlÊnget min aftale. Har svÊrt ved at se man kan finde en bedre og mere fleksibel ordning hvis man Þnsker at leje en bil i kortere tid med even... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god service - vi manglede en lejebil super hurtigt da vores egen blev solgt fÞr vi havde regnet med. Det lÞste personalet lige med det samme og vi kunne hente bilen allerede en times tid sener... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super betjening og service, virkelig venligt og imÞdekommende personale! Tabita skal ha sÊrlig ros for sin tÃ¥lmodighed og venlighed! Har, grundet fejl fra min side, kÞrt i 2 forskellige mikrobiler f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lej en mikrobil nemt, billigt og med bindingsperiode på kun 1 måned. Du betaler blot 2.995,- for fÞrste måneds leje ved aftalens indgåelse.
Industrivej 5, 8963, Auning, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fornem behandling, meget fleksible og imÞdekommende. Jeg har leaset en bil hos dem fÞrst i én måned, så en mere og så 14 dage ekstra, og intet af det var noget problem eller kostede ekstra. Heller ikke, at jeg har kÞrt rigtig mange kilometer til og fra arbejde i bilen. Jeg kan varmt anbefale Mikromakker!

Mikromakker ããã®åç
Jeg har vÊret glad for at kunne leje bil hos Mikromakker. Begge gangeð.
De er flinke og servicemindede og jeg kommer helt klart igen nÊste gang jeg har brug for en lille bil.

Mikromakker ããã®åç
Fantastisk oplevelse. Hurtigt og nem service, og kun et kort Þjeblik fra leje til man sidder i bilenð Kan varmt anbefales.

Mikromakker ããã®åç
Fantastisk koncept, fantastisk service ð

Mikromakker ããã®åç
Vi har kun gode ting at sige om mikromakker .
Vi har lejet 2 stk gennem dem og kun positive ting at sige .
Bilerne er ikke sidste års model men de bliver vedligeholdt og passet .

Mikromakker ããã®åç
Hvis man skal bruge en bil fra A til B i en kortere periode, isÊr til bykÞrsel og på landevejene, så er Mikromakker lÞsningen. Man finder ikke en billigere lÞsning, og nÊppe heller med bedre service. Kan klart anbefales.

Mikromakker ããã®åç
Utrolig venlig, dygtig og hurtig betjening i alle sammenhÊnge. Kan absolut anbefales. Jeg er meget tilfreds!

Mikromakker ããã®åç
Nem proces med leje. Forståelig og letlÊselig kontrakt. Bilerne er ikke nye men de er mekanisk i top og dÊkkene er nye.

Mikromakker ããã®åç
Rigtig fin service og var hurtig til at finde en ledig bil til mig med kort varsel. Ingen problemer at få forlÊnget kontrakten. Alt i alt en behagelig oplevelse

Mikromakker ããã®åç
Har brugt mikromakker det senest halve år, og har netop forlÊnget min aftale. Har svÊrt ved at se man kan finde en bedre og mere fleksibel ordning hvis man Þnsker at leje en bil i kortere tid med eventuel forlÊngelse med kort frist. Deres svartid er fremragende og har kun oplevet enormt god service fra deres side.

Mikromakker ããã®åç
Simpelthen den bedste service og et helt unikt koncept, Palle og Kathrine er fleksible og meget imÞdekommende, et rigtig godt koncept der er alle 5 stjerner vÊrd ð

Mikromakker ããã®åç
Kan varmt anbefales. God service og god bil. Dog ville jeg Þnske et alternativ til de ubegrÊnsede kilometer til dem, der ikke har brug for det. Måske 15000 km/årligt for kr. 1.795/mdr - 20000 km/årligt for 1.995/mdr

Mikromakker ããã®åç
Kan helt klart anbefales!
Rigtig god oplevelse at låne en bil hos Mikromakker - sÞde mennesker, overholdte aftaler, fleksible og klar på at finde lÞsninger, hvis man Þnsker at låne en bil i lÊngere tid end fÞrst aftalt!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã