レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Festligt indslag ved min mands 70 Ã¥rs fÞdselsdag, som gjorde lykke. Selvom vi kun var et lille selvskab bestÃ¥ende af vores voksne bÞrn og bÞrnebÞrn - blev vi alle tryllebundet Jeg nÞd som mormor... もっず芋る

Anders underholdt til min 70 Ã¥rs fÞdselsdag. PÃ¥ forhÃ¥nd havde han lovet at blÊse gÊsterne omkuld og det gjorde han. Han havde publikum i sin hule hÃ¥nd og lavede det ene imponerende mindcontol nummer... もっず芋る

Fabelagtig og tryllebindende underholdning! Anders var det store samtaleemne, umiddelbart- og flere dage efter han optrÃ¥dte til min 50 Ã¥rs fÞdseldagsfest. Alle gÊster blev “blown away”: “Uvirkeligt??... もっず芋る

TÊnk at kunne forudsige sin egen sygdom og derfor sÞrge for en identisk bror som back-up... Vi havde booket Anders til 2 shows - og han leverede det fÞrste til UG+ og slange - vi er stadig totalt myst... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌁業むベント サヌビス
  2. 手品垫

圓該䌁業による蚘述

Psykologisk underholdning i hÞjt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

199件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Stor anbefaling for et underholdende show

Anders kom forbi vores fredagsbar hos Inspari og gav et forrygende show. Stor anbefaling herfra til et show der giver underholdning og den rette mÊngde af "hvad skete der lige der?" og "hvordan vidste han det?".
En del af de mere skeptiske kollegaer kom forbi bagefter og havde overgivet sig :-)

2025幎4月11日

Anders AakjÊr Lassen fÃ¥r fem stjerner

Anders AakjÊr Lassen fÃ¥r fem stjerner ud af fem for endnu et besÞg i Slagelse, senest i sommer hvor vi endnu engang fik bekrÊftet at Anders er i sÊrklasse- et fuldstÊndig fantastisk show👏

Vil du overraske og forkÊle dine gÊster og som vil gÃ¥ hen i historiebÞgerne blandt dine venner og familie, sÃ¥ tag lige fat i Anders - vores gÊster omtaler stadigvÊk Anders’ besÞg med hans helt unikke mindcontrol som “helt vildt” 💪💪

Tak for sidst Anders 🥳

2024幎4月27日

Bare fantastisk

Anders har netop underholdt til bryllup i familien.
Han var helt fantastisk.
Man tror man kan snyde ham, men han er komplet utilregnelig. 😂😂
Han fu
. med vores hjerner på bedste vis.
Kan varmt anbefale Anders

2025幎3月15日

Hvad er der sker?!?!?!

Jeg havde hyret Anders til min fÞdselsdags fest. Det var en oplevelse ud over det sÊdvanlige. Mine gÊster snakker stadig om det.
Han fanger en super hurtigt, og man sidder og undrer sig i flere timer efter. Helt klart en anbefaling herfra og regner da med at hyre ham igen en anden god gang.

自発的なレビュヌ

Ham vil jeg altså få fat på til min

Ham vil jeg altså få fat på til min fÞdselsdag!
Bedre kan det vel ikke udtrykkes, når vi lige har oplevet Anders i 40 minutter for fuld udblÊsning i vores seniorbofÊllesskab i Valby.
Anders leverer underholdning i hÞj klasse - hver gang.
Veloplagt, sjov og fantastisk underholdning for alle uanset alder og anledning!

自発的なレビュヌ

Vi afholde fastelavn og havde Anders

Vi afholde fastelavn og havde Anders ude. Det var super godt. Både bÞrn og voksne var helt opslugt. Ham vil vi bruge igen.

Mindcontroller Anders AakjÊr Lassen からの回答

Tak for de rosende ord - det er efterhÃ¥nden sjÊldent, at jeg optrÊder for bÞrn, men det er stadig hyggeligt og livsgivende 🍀🍀🍀

Vi var heldige at have besÞg af Anders

Vi var heldige at have besÞg af Anders i vores 10. klasse i forbindelse med vores projektarbejde med temaet "blind passager i eget liv". Her fik de unge på egen krop lov at erfare, hvordan enten de selv eller en klassekammerat var en blind passager, når Anders enten skubbede tanker ind i hovedet på dem eller trak tanker ud af hovedet på dem.
De var tryllebundet og blev siddende lÊnge efter klokken havde ringet.
Anders var rigtig god til de unge -både under showet, men også rigtig sÞd til at tale med dem efter showet og svare på alle deres spÞrgsmål bl.a. om, hvordan man dog selv kan lÊre at blive god til det, han kan.

2025幎1月27日

Forrygende og tankevÊkkende underholdning

Er det trylleri, tankelÊsning eller hypnose ? Hvad Anders Lassen i virkeligheden kan, er umuligt at definere, men 45 minutter i hans selskab er både skrÊmmende sjovt, fÊngslende, overraskende, tankevÊkkende, 100 % ufattelig imponerende - og forrygende underholdende.

Vi var virkelig godt underholdt og fuldt koncentrerede under hans optrÊden fra start til slut.

Kan kun anbefales.

2025幎1月6日

En Magisk Aften

Vi havde fornÞjelsen af at opleve Anders Lassen som “Mindcontroller” til vores julefrokost, og det var en uforglemmelig oplevelse! Fra fÞrste sekund formÃ¥ede Anders at fange alles opmÊrksomhed med sin karisma, humor og imponerende evner inden for mentalisme og hypnose.

Hans show var både forblÞffende og underholdende, og han involverede publikum på en måde, der skabte en fantastisk stemning i rummet. Alle grinte, blev overraskede og sad på kanten af deres stole, mens han udfÞrte sine tankelÊsninger og imponerende tricks.

Anders formår virkelig at skabe en oplevelse, der er både professionel og personlig. Han tilpassede sit show til vores gruppe, og det gjorde det hele endnu mere specielt. Flere af vores kolleger nÊvnte bagefter, at det var aftenens hÞjdepunkt, og vi kunne ikke vÊre mere enige.

Hvis du leder efter en underholdende og mindevÊrdig oplevelse til en firmafest, julefrokost eller andet arrangement, så kan vi varmt anbefale Anders Lassen. Han leverer noget helt unikt, som dine gÊster vil tale om lÊnge efter!

5/5 stjerner – vi booker ham gerne igen!

2024幎12月13日

FREMRAGENDE UNDERHOLDNING

FREMRAGENDE UNDERHOLDNING!
Vi havde fornÞjelsen af Anders til et mindre firma arrangement - 30 personer med blandet bÞrn og voksne. Anders var gennemfÞrt og fantastisk og formåede at underholde bÞrn fra 4 - 18 år samt voksne. Vi er yderst tilfredse og giver vores varmeste anbefaling.
Anders er desuden venlig og punktlig.

2024幎12月16日

Hej Jeanette,
Tak for din positive feedback - jeg hyggede mig virkelig med at optrÊde for jer til julefesten . . .

Vildt og magisk show til vores julestue

Vildt og magisk show til vores julestue
Vi havde fornÞjelsen af at have Anders på besÞg til vores julestue og det var en kÊmpe succes for bÞrn og voksne.
Alle tilbagemeldinger har vÊret positive og snakken på kontoret har gået på "Hvordan mon han bar sig ad med det?". Super underholdning, der fanger alles opmÊrksomhed.
Den stÞrste anbefaling af Anders og hans show herfra ✹

2024幎12月7日

Hej Lena,
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde min optrÊden😍

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。