En behandling hos Faouzia kan varmt anbefales. Udover et meget hÞjt fagligt niveau i fodterapien, får du også gode råd og vejledning omkring sundhed og velvÊre.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Den bedste Fodteraput der findes i miles i kreds , jeg bor i HelsingÞr og bruger gladelig 1.5 time i transport hver vej for at fÃ¥ ordnet mine problem tÃ¥negle ,meget hÃ¥rd hud samt ligtorne..her er in... ãã£ãšèŠã
Jeg dÞjede med en stÞrre neglerodsbetÊndelse efter fodbehandlingen! Faouzia Rev en stÞrre neglerod af under behandlingen, som gjorde rigtig ondt og fÞrte til langvarig betÊndelse. Derudover var hun ik... ãã£ãšèŠã
For nÊsten 7 Ã¥r siden kÞbte jeg en deal hos Downtown til Min Fodklinik. Det er det bedste jeg har gjort for mine fÞdder og mine tÃ¥negle. Indehaveren, Faouzia har siden tryllet med mine fÞdder og tÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Min Fodklinik tilbyder kvalitetsbehandlinger i rolige og indbydende omgivelser i VanlÞse. Her er dine fÞdder i trygge og professionelle hÊnder. Jeg hedder Faouzia og har mere end 20 års erfaring som fodterapeut og er uddannet statsautoriseret fodterapeut fra Fodterapeutskolen i 2003. Jeg er uddannet til at give dig råd, vejledning og ikke mindst behandle dine fodproblemer.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
"Happy Feet"
Jeg fik en gave til en fodbehandlingâŠ
Jeg fik en gave til en fodbehandling hos Faouzia. På trods af at det er min fÞrste gang har det vÊret en rigtig hyggelig og sjov behandling. Jeg fik gode råd og et godt grin undervejs.
Faouzia er en sÞd og snakkesalig kvindeâŠ
Faouzia er en sÞd og snakkesalig kvinde der brÊnder for sit arbejde ð¥
Behagelig oplevelse med masser af gode rÃ¥d, vejledning og god behandling trods mine besvÊrlige fÞdder ð
Fremragende fodteraput Faouzia
Den bedste Fodteraput der findes i miles i kreds , jeg bor i HelsingÞr og bruger gladelig 1.5 time i transport hver vej for at få ordnet mine problem tånegle ,meget hård hud samt ligtorne..her er ingen stress og jag, samtidig er det billigere end hvad jeg kan få gjort på andre klinikker.. så book endelig tid hos Faouzia og mÊrk forskellen når du går derfra
Professionel
Faouzia er så venlig og professionel. Mange tak for god behandling. Bedste fodterapeut jeg har haft. Kan varmt anbefales. 5/5
KÊrlig hilsen Nazli
Min Fodklinik - mine fÞdder og tånegle elsker at komme der
For nÊsten 7 år siden kÞbte jeg en deal hos Downtown til Min Fodklinik. Det er det bedste jeg har gjort for mine fÞdder og mine tånegle. Indehaveren, Faouzia har siden tryllet med mine fÞdder og tånegle til min fulde tilfredshed.
For et par år siden ville min kone også gerne prÞve og vi får med faste mellemrum altid behandlet vores fÞdder på bedste vis.
Prisen er også OK. Min Fodklinik har en god Klippekortsordning, så en behandling kan kÞbes for under 400 kr. pr. gang. Både min kone og jeg benytter os af dette favorable tilbud.
Min Fodklinik kan varmt anbefales.
Super god behandling
Super god behandling. Det var fÞrste gang jeg prÞvede det og alt spillede. Det var mere som en hyggelig samtale i en time og så var fÞdderne som en babys.
Rigtig rigtig dårlig behandling
Rigtig rigtig dÃ¥rlig behandling. og super elendig opfÞrsel. KÞbte et tilbud gennem "Downtown" og fik bestilt en tid. Faouzia er sÃ¥ arrogant og nedladende da jeg ringer for at fÞlge op pÃ¥ min tidsbestilling,som jeg har lavet pÃ¥ hjemmesiden. Hun kan ikke se tiden og vil ringe tilbage - hvilket aldrig sker og knalder rÞret pÃ¥ da jeg sÃ¥ pÃ¥peger at jeg har betalt via Downtown (som bekrÊfter at belÞbet er trukket) siger Faouzia at "DET KAN HUN IKKE GÃRE NOGET VED". Elendig og grÃ¥dig....HOLD DIG VÃK!!!!!!
Min Fodklinik for den bedste fod behandling.
Hos Min Fodklinik for man den bedste behandling.
Ingen stress eller pres, Faouzia tager den tid der skal bruges. Hun er meget grundig og man fÞler sig i sikre hÊnder. Jeg ankom med mine Þmme fÞder og nÊrmest flÞj derfra bagefter. God sundheds råd er gratis. Efter flere behandlinger er jeg en fan. TAK!
SkÞn behandling og meget dygtig!
Jeg giver 5 stjerner til Faucia, da hun som den eneste har hjulpet med at fjerne en ligtorn jeg har dÞjet med i flere år. Jeg har vÊret hos mange fodterapeuter og gået fast et sted hvor den kun blev holdt nede i et par uger, indtil den kom igen.
Af hjertet tak â€ïž
En virkelig god og professionelâŠ
En virkelig god og professionel behandling. Faouzia er en fornÞjelse at tale med og man kan mÊrke, hvor meget hun brÊnder for sit fag. Kan virkelig anbefalesðð¥¹
En oplevelse ud over det sÊdvanlige. I Min fodklinik er du og dine fÞdder iâŠ
I Min fodklinik er du og dine fÞdder i rigtig gode hÊnder og godt humÞr ;)
Jeg har vÊret hos Faouzia par gange, og må bare sige, at det er den aller bedste behandling jeg har fået.
Faluzia er meget dygtig til sit fag, er hjÊlpsom, informativ, grundig, Êrlig og generÞs med sig selv. GÃ¥r gerne derfra med nye ideâer og gode indput til selv kÊrlighed.
En dejlig oplevelse hver gang, og en hel time, hvor jeg og mine fÞdder bliver nusset om ;)
FrÞken grundig
Faouzia er virkelig god til sit job.Hun bruger en hel time på dine fÞdder og gÞr det grundigt og behageligt. Ikke mindst kommer hun med gode råd og vejledning til at forebygge hård hud og ligtorne.Mine bedste anbefalinger.
Bedste fodklinik i KÞbenhavn
Har gÃ¥et hos Faouzia v Min Fodklinik i 16 Ã¥r. Og fulgt hende fra Ãsterbro til VanlÞse. Har pga transportissues prÞvet andre, men Faouzia ER bare den dygtigste til sit arbejde, sÃ¥ nu prÞver jeg aldrig andre igen. Hun kan sit kram, og er meget, meget grundig. Jeg danser herfra hver gang.
Fantastisk oplevelse igen
Fantastisk oplevelse igen med sÃ¥ grundig en behandling. Har oplevet andre fodterapeuter som ikke er sÃ¥ grundige hvorfor man tror man hele tiden skal til behandling - her gÃ¥r der lang tid fÞr jeg skal til behandling igen. LÊkker fodmassage som er prikken over iâet.
FÞler mig i trygge og hyggelige omgivelser.
Jeg har haft endnu en god oplevelse!
Jeg har haft endnu en god oplevelse i Min Fodklinik.
Meget meget grundigt arbejde, venlig stemning og altid latter og positive snakke. Det er blevet mit fremtidige behandlingssted.
Kan varmt anbefales!
Nedladende oplevelse hos MinFodklinik
Efter min behandling fredags hos MinFodklinik er jeg Êrgerlig over, at jeg ikke aflyste min behandling.
Jeg havde samme oplevelse hos Min Fodklinik i fredags som andre anmeldelser herinde. Hun var nedladende i hendes sprog, belÊrende og super uforstående overfor holdninger/meninger, der ikke er ligesom hendes.
Endvidere var hun ALT ALT for åben om sit privatliv og det er ikke noget, jeg fÞler hÞrer hjemme i ved en behandling.
Fodbehandlingen var fin, men fodterapeutens attitude og fÞlelsen af at få voksenskÊld ud hÞrer ingen steder hjemme.
Her er man i de bedste hÊnder
Hos Faouzia er man i de bedste hÊnder. Hun er den dygtigste fodterapeut jeg har vÊret hos, fÞdderne bliver så pÊne af hendes behandling. Men det allerbedste er at det slet ikke gÞr ondt at blive ordnet. Jeg er trofast kunde hos Faouzia, og jeg anbefaler hende på varmeste.
Dygtig og grundig fodterapeut
Jeg kunne ikke drÞmme om at gå til andre end Faouzia. Hun er simpelthen den bedste og mest grundige fodterapeut. Hele familien er med årene blevet stamkunder. Lige fra min gamle mor til teenageren.
Jeg kan på det varmeste anbefale Min Fodklinik og Faouzia. Hun er mega dygtig.
Fantastisk behandling
Fantastisk behandling! Ikke kun var selve fodbehandlingen fantastisk, ligeledes var omgivelserne behagelige at vÊre i - både klinik og behandler. Jeg ankom med baby, hvilket Faouzia var utrolig imÞdekommende over for. Mit nye behandlingssted.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ