Jeg hadde bestilt sekker og drikkeflasker som det skulle trykkes navn pÃ¥. Jeg hadde ved en feil bestilt rosa flasker, noe de fanget opp siden sekkene var blÃ¥- jeg fikk da en tekstmelding der de ville... ãã£ãšèŠã
Jeg er kjempe fornÞyd. Rask behandling av bestillingen og det tok ikke mange dagene fra jeg bestilte til pakken var pÃ¥ tur. En virkelig god service. Sekken ble kjempe fin med navnet pÃ¥, regner med det... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service!! ðJeg fikk rask sms etter bestilling om at jeg hadde glemt Ã¥ skive adressen.. I tillegg fikk jeg bilde av produktet med navnet pÃ¥ ð€© Det er bare sÃ¥ utrolig hyggelig gjort, det lil... ãã£ãšèŠã
God service. KjÞp: Rosa kanin med navnetrykk i ene Þret- bokstavene sitter dårlig, samt den ser bedre ut på bilder enn IRL. Ikke fornÞyd prisen tatt i betraktning, dessverre.
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- ãããŒçšååº
- åäŸæåº
- åžœååº
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ããŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Miniverden.no er en norsk nettbutikk med et godt utvalg av sjarmerende elementer til barnerommet. Dette er stedet hvor du kan finne glede og inspirasjon, basert på et meget gjennomtenkt varesortiment. Vårt Þnske er å tilby unike produkter som kanskje ikke alle andre har som er både trygge, bÊrekraftige og med hÞy kvalitet.
Kanadaveien 323, Jevnaker, Norway, 3520, Jevnaker, ãã«ãŠã§ãŒ
- +47 96662805
- kundeservice@miniverden.no
- miniverden.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fikk varene som forventet og fikk medâŠ
Fikk varene som forventet og fikk med en utrolig koselig hilsen og en kjÊrlighet pÃ¥ pinne ð¥°
Supert!
Bestilte i går, fikk det levert i dag. Tusen takk for utmerket service! Kommer garantert til å handle hos dere igjen!
Rask levering
Rask levering og fornÞyd med produkt
Tusen takk for rask og god service!
Veldig fornÞyd ð
Veldig fornÞyd ð
Fint med bilde av varen pÃ¥ sms fÞr den ble sendtð
Kjemperask service
Kjemperask service, nydelige produkter, og lynrask levering. Fikk til og med en personlig tekst med bilde av produktene fÞr de sendtes, anbefales pÃ¥ det sterkeste! BÃ¥de store og smÃ¥ ble veldig fornÞydâ€ïž
Kjapp levering
Kjapp levering med personlig sms om at ordren var sendt. Tipp topp ð
Raskt levert og akkurat sÃ¥nn jeg villeâŠ
Raskt levert og akkurat sÃ¥nn jeg ville ha den, anbefalesðð»
FornÞyd
Vi har ikke hatt anledning til å bruke produktene jeg bestilte, men så langt veldig fornÞyd. Mottok produktene ganske raskt og alt ser bra ut
Fantastisk kundeservice!
Jeg hadde bestilt sekker og drikkeflasker som det skulle trykkes navn på. Jeg hadde ved en feil bestilt rosa flasker, noe de fanget opp siden sekkene var blå- jeg fikk da en tekstmelding der de ville forsikre seg om at det var riktig , og sendte meg bilde av flasker som hadde samme farge som sekkene! Jeg fikk da muligheten til å rette opp min feil, og sekkene og drikkeflaskene kom i rekordfart. 10/10 på service, kundeoppfÞlging og levering! Fantastisk!
Veldig fornÞyd
Veldig fornÞyd. Fikk til og med mms med bilde av forslag. Og jeg fikk mms når produktet var ferdig. Rask levering og fantastisk service.
Veldig fornÞyd og produktet stilteâŠ
Veldig fornÞyd og produktet stilte absolutt til forventningene!
En hilsen pÃ¥ selve ordrelappen fra *miniverden* gjorde det ekstra koselig da vi Ã¥pnet pakken! ð
Veldig rask forsendelse:)