MMD Biler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min kÊreste og jeg kÞbte en bil hos MMD Biler for fÞrste gang, og det var alt i alt en rigtig god oplevelse; vi kom uanmeldt, og servicen var i top i forhold til at få bilen med hjem samme dag.

Jeg har haft kÞbt en bil hos MMD biler, som efter kort tid begyndte at sluge rigtig meget kÞlervÊske. MMD biler var utroligt samarbejdsvillige, i forhold til at finde en utrolig kompetent mekaniker hu... もっず芋る

Vi har lige handlet bil ved MMD biler, og det var hele vejen igennem en god og positiv oplevelse. De var yderst professionelle og lydhÞre. De bedste anbefalinger herfra.

Jeg har ventet lidt for at skrive anmeldelsen, efter at have kÞbt min lille C1 fra 2010 - i Januar. Jeg er tilfreds med den, der har slet ikke vÊret noget alvorligt at komme efter, bilen starter hver... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

MMD biler er en virksomhed, hvor vi primÊrt beskÊftiger os med kÞb/salg og reperation samt service af alle slags biler.

• Nordbirkvej 3A, 5240, Odense, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Surt show

Jeg er sÃ¥ skuffet og ked af det! Jeg har tidligere skrevet en god anmeldelse, som jeg nu har Êndret. Jeg kÞbte en bil for en mÃ¥neds tid siden, hvor jeg virkelig fik en god service - troede jeg. Bilen var tiptop og kÞrte rigtig godt, sagde sÊlgeren. Dog var der nogle ting i annoncen, som ikke helt passede overens, blandt andet var der ikke de udstyr, som der stod i annoncen og der manglede nogle ting pÃ¥ bilen, men jeg valgte alligevel at kÞbe bilen, til fuld pris - dumt og min egen naive fejl. SÊlgeren sagde at jeg skulle sige til, hvis der blev noget med bilen. Bremserne begyndte at hyle voldsomt efter et par dage og den ene rude virkede ikke, samt nogle andre smÃ¥fejl. Jeg kontaktede dem, og de lovede at lave det. Jeg afleverede bilen som aftalt, men de vidste ikke, hvornÃ¥r den kunne vÊre fÊrdig, selv om der var en klar aftale om, hvornÃ¥r jeg skulle aflevere den. 2 dage senere ringer de og fortÊller at bilen er fÊrdig. Rudens motor skulle vÊre skiftet og bremserne ogsÃ¥. Men allerede pÃ¥ vej hjem derfra, begyndte bremserne at hyle igen, sÃ¥ spÞrgsmÃ¥let er om de overhovedet er blevet skiftet som lovet - ruden virker dog. Jeg er sÃ¥ skuffet, og fortryder SÅ meget at jeg valgte at kÞbe bil hos dem. Jeg fÞler at min uvidenhed er blevet udnyttet fuldstÊndig, da jeg ogsÃ¥ byttede min gamle bil, til en alt for lav pris, hvor sÊlgeren nÊrmest fik det til at lyde som om at han gjorde mig en tjeneste.

2022幎2月9日

Professionel og Êrlig handel

Har netop kÞbt en bil fra MMD Biler og er super tilfreds med handlen.
Jeg anbefaler helt klart at tage en tur forbi deres firma hvis du sÞger en “ny” bil der passer lige efter dit behov.
En professionel og Êrlig handel, og rigtig behagelig vejledning.

2022幎1月19日

Topkarakterer

Topkarakter
Jeg var på udkig efter en Þkonomisk kile bil,en af min venner har anbefalet MMD biler,jeg kontakter indehaveren, og vi aftalte at jeg kom forbi samme dag. I lÞbet af kort tid anbefaler han en god bil med fornuftig pris ift.markedsvÊrdien. I lÞbet af 15 min.var bilen registreret under min datters navn.

2022幎1月10日

KÞbt en bil

KÞbt en bil, hvor der mangler en del af det udstyr der ellers så fint var beskrevet i salgs annoncen. Desuden troede jeg, at jeg havde kÞbt en bil fra 2009, da det var det der stod - det viste sig dog, at bilen var fra 2007. Bilen er ikke tip top i orden, som han ellers bestemt mente.

2021幎10月26日

Ærlig og fantastisk sÊlger

Vi var ude og kÞbe vores fÞrste bil hos Mmd biler. Vi fik den bedste service og en sindssyg Êrlig sÊlger, der tog os i hånden og ikke bare ville sÊlge for at sÊlge. Han ville gerne finde den bedste bil der passede til os.
Da vi havde kÞbt bilen, var det lige lidt små ting som vi ringede og snakkede med ham om og inden problemer, han vil snakke med sin mekaniker og aftale tid med ham og samtidig få en aftale med en der kan hjÊlpe os med en nÞgle mere. Fantastisk service. 5 stjerner herfra

2021幎9月5日
自発的なレビュヌ

Mmd biler har den bedste service

Mmd biler har den bedste service.

Jeg kom ind og skulle have en bil for fÞrste gang. Jeg havde nok lidt for mange krav i forhold til stÞrrelse og pris. Men Wupti sÃ¥ fandt han den perfekte bil frem. 💪🏜

Rigtig godt udvalg til alle prisklasser 👌🏜👌🏜

2021幎8月31日

Super tilfreds

Super tilfreds med handlen og med bilen jeg kÞbte hos dem.
De var rigtig gode til at hjÊlpe og give info
Jeg vil anbefale at tage en tur forbi deres firma hvis man sÞger ny bil.
Du bliver taget godt i mod med smil og får den bedste hjÊlp

2021幎1月8日

Tilfreds kunde

Vi kÞbte en brugt bil for 2 mdr. siden efter råd og vejledning fra sÊlger. Bilen passer perfekt til vores forbrug.
Udelukkende rar og god service, hvorfor vi har valgt at fremtidige service af bilen foregår hos MMDbiler

2020幎10月24日