Min kÊreste og jeg kÞbte en bil hos MMD Biler for fÞrste gang, og det var alt i alt en rigtig god oplevelse; vi kom uanmeldt, og servicen var i top i forhold til at få bilen med hjem samme dag.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft kÞbt en bil hos MMD biler, som efter kort tid begyndte at sluge rigtig meget kÞlervÊske. MMD biler var utroligt samarbejdsvillige, i forhold til at finde en utrolig kompetent mekaniker hu... ãã£ãšèŠã
Vi har lige handlet bil ved MMD biler, og det var hele vejen igennem en god og positiv oplevelse. De var yderst professionelle og lydhÞre. De bedste anbefalinger herfra.
Jeg har ventet lidt for at skrive anmeldelsen, efter at have kÞbt min lille C1 fra 2010 - i Januar. Jeg er tilfreds med den, der har slet ikke vÊret noget alvorligt at komme efter, bilen starter hver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MMD biler er en virksomhed, hvor vi primÊrt beskÊftiger os med kÞb/salg og reperation samt service af alle slags biler.
é£çµ¡å
Nordbirkvej 3A, 5240, Odense, ãã³ããŒã¯
- mmdbiler.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÊmpe ros til en professionelâŠ
KÊmpe ros til en professionel indehaver. Bedre betjening skal man lede lÊnge efter. Fik leveret en top klargjort Skoda Fabia. Fair pris på indbytningsbil. Kan klart anbefales.
Har lige kÞbt min dejlige Galant hosâŠ
Har lige kÞbt min dejlige Galant hos MMD biler, som jeg er rigtig glad for. Vi var begge tilfredse med handlen, og MMD bilerŽs positive og tillidsfulde tilgang til mig som kunde, gÞr at jeg fremover også vil sÞge bil hos dem i fremtiden, og anbefale venner og bekendte om at gÞre det samme. MMD biler yder fantastisk kundeservice, og de har et bredt udvalg af biler. SÞger du bil, så prÞv at gå ind på deres hjemmeside eller kontakt dem, så kan du blive den nÊste glade bilejer og samtidig få en god og positiv oplevelse med i kÞbet.
Dyr kÞbt bil
Er detsvÊrre havnet med en bil som gang på gang var til reparation med samme fejl. Den fejl er det stadig og man ville ikke tá kÞbet retur trods mange gange uden bil i flere perioder, idag står jeg med samme fejl og må selv koste en hel ny motor da det er der fejlen ligger. Den har kostet mig mange penge og er meget frustreret over situationen som bestemt ikke er behagelig og stå i
God service!
Jeg har fået fremragende service hos MMD ved sÊlgeren Monze.
Jeg er fÞrstegangskÞber og kender ingenting til biler, derfor havde jeg brug for at kÞbe af en trovÊrdig sÊlger. Jeg fik Monze til at kÞre bilen til en uvildig mekaniker (valgt af mig selv), som gennemgik bilen. Monze udbedrede alle fejl fundet ved gennemgangen for overtagelse. Desuden mÞdte jeg ingen problemer, da jeg Þnskede at få rettet nogle småting i slutsedlen.
Bilen kÞrer rigtig fint og standen er god.
MMD var tilgÊngelige også udenfor åbningstid under hele handlen, alt var klargjort ved aftalt fremvisning og overtagelse. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale MMD biler.
God bil og god kundeservice
KÞbte en bil her for leden, fik fuld service, bilen til en god pris, og fÞrsteklasses kundeservice. Det er ikke sidste gang jeg handler hos MMD biler, kan varmt anbefales :)
Super professionelle
Super professionelle, og altid hjÊlpsomme med alt hvad man efterspÞrger! Har kÞbt flere biler fra dem igennem årene, samt folk i min omgangskreds og bilerne har aldrig fejlet noget! alt har vÊret som lovet, og til en retfÊrdig pris. Kan varmt anbefale MMD biler :)
Vil bestemt anbefale MMD biler
Vil bestemt anbefale MMD biler. Er yderst glad for min lille punto.. og billigt var den også.
Service er i topð
Fik service pÃ¥ min bil alt var perfektâŠ
Fik service på min bil alt var perfekt udfÞrt og til en god pris Samt meget venlig behandling af personalet det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger MMD biler
Gode priser
Har både handlet og fået service på vores biler og altid til en god pris og med super venlig personale og hÞj service så MMD biler kan jeg kun varmt anbefale
Mange muligheder med brugte biler
Mange muligheder med brugte biler, gode prisee og en rigtig omhyggelig og proffesionel service.
Både ejer og medarbejdere er med til at finde den helt rigtige bil ens behov og yder gerne ekstra hjÊlp efter kÞbet, hvilket er yderst tilfredsstillende.
Har vÊret der og kÞbte en nyere PeugeotâŠ
Har vÊret der og kÞbte en nyere Peugeot 107. Fantastisk service og altid glade mennesker.
En god tur til Odense, men
KÞrte fra Kastrup til Odense og kÞbte en gammel spand, uden garanti og andet, men den kÞrer fint. Fik en meget fin behandling og en god pris. Super hyggelige og sÞde mennesker, det var en fornÞjelse. Vil nÊvne Monzer, Mohammed og Chadi. Vi kommer igen. Tak.
August/2018: Ude af Þje, ude af sind. Vi fik at vide ved kÞbet at ABS lampen lyste p.g.a bilen var blevet vasket, sÃ¥ det var kommet noget fugt. Men nej, det viste sig at der havde vÊret mus eller rotter i ledningsnettet, sÃ¥ det var lige en reparation til over kr. 1000. Vi er sÃ¥ naive, at vi stoler en mand pÃ¥ hans ord, men trods gentagne smsâer til Monzer har vi intet hÞrt, desvÊrre - vort fÞrste indtryk var ellers meget fint.
Har lige kÞbt bil hos MMD Biler og detâŠ
Har lige kÞbt bil hos MMD Biler og det var en super oplevelse. Venlig og hjÊlpsom personale, super service i top. Jeg handler med glÊde hos dem igen. Hilsen Sonia
klart et sted der er vÊrd at besÞge..
har idag vÊret ude hos MMD biler og kÞbt en bil..sikke en super god service vi fik..er bestemt et sted vi vil komme igen og vil anbefale til andre..
Fik en god oplevelse hos MMD Biler
Fik en god oplevelse hos MMD Biler.
Giver mine bedste anbefalinger
Kan med sikkerhed anbefale MMD-biler
Kan med sikkerhed anbefale MMD-biler . Har for nogle måneder siden kÞbt bil, og er meget tilfreds med deres bil og takker tusind gange for super god service.
Kanon oplevelse
Vi havde en super oplevelse da vi var inde og se på biler for nogle uger siden. SÊlger udvidste stor respekt, hvor vi virkeligt fÞlte at han ville hjÊlpe os til at finde den bil som kunne opfylde vores behov.
Dog, så lod han os stadig have muligheden for at kigge lidt for os.
Det ender ud i at vi kÞber en mÞg lÊkker bil, samt at vi fik en super fed og behagelig oplevelse. Vi fÞlte os i trygge hÊnder under hele forlÞbet, hvilket er noget vi vÊrdsÊtter MEGET!
Super Service
Fandt den helt perfekte bil til mineâŠ
Fandt den helt perfekte bil til mine kriterier og behov. God service og super personale der var klar til at hjÊlpe med alt. Fik hjÊlp til skrotning af gammel bil til kÞb og indregistrering af ny på samme sted. Det kunne ikke blive nemmere helt klart et sted man burde overveje at kigge forbi!
Fantastisk service
Fantastisk service. Yderst kompetent vejledning. Alle aftaler overholdt, og bilen perfekt klargjort. Jeg har aldrig oplevet så god en behandling. Fantastisk total oplevelse, lige fra jeg trådte ind i deres flotte forretning, og til bilen blev leveret. Det er helt sikkert et sted jeg vil anbefale til andre der skal handle bil, og ikke sidste gang jeg selv handler hos Mmd biler i Odense
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã